51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Jacek
    Freak csak jon
  • Alexease
    Lehet, hogy en is tudok jonni.
  • Jacek
    en jonnek es lennek sever:)
  • Alexease
    Mentetek mar Nascar-ban Rally Trophy palyakon? :)))))
  • FREAK
    na, a NAscar pályák meg nascarban jobbak, téma lezárva :D
  • oneal1
    nekem nagyon tetszik!
    de a gpl ben jobb:)
  • FREAK
    na bazz, már késő..... :DD

melletted állok Jacek, GPL pályákon menjen mindenki GPL-ben, Nascarozni oválon kell
  • Jacek
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:DDDDDDDDD
  • FREAK
    na ezt gyorsan felejtsd el, mielőtt meglátja Jacek.....
  • oneal1
    ti mentetek már a nascarban gpl pályákon???
    nagyon királyak!!
    rounen,mexico,monza,kyalami stb...
  • FREAK
    vészhelyzetben megszopod
  • FREAK
    robot :)
  • FREAK
    nem csak a camber számít, a guminyomás, inclanation is
  • Alexease
    - Erdemes minden belepesnel kalibralni a kormanyt, a jatekon belul.
    - A Beallitasok/Advanced/Momentum alatt a Steering-et erdemes allitani, es alul a non-linerality potit.
    - Palyankent, autonkent a garazsban, jobb oldalt felul, a Steering Ratio-t.
    - Az allando balra huzas, a Camber beallitastol fugg. Nem csak a kanyarodast segiti, ha nem a gumi kopast is csokkenti. Nem csak balra van "tekerve" a kerek, kerekenkent mas-mas ertek van, a kanyar ivtol es a dolestol fuggoen. Elvileg jo beallitasnal, kanyarban max sebessegnel, egyenesen kell tartani a kormanyt, es kormanyrol "nem jon vissza semmi ero" (ffb). Mivel a kanyarok a "legfontosabb" szakaszok, igy ott kellene a legkonnyebben hasznalhatonak lennie a kormanyban. Ha "egyenesbe" van allitva a kormany, akkor kanyarodaskor folyamatosan "tepni" kell, sokkal nehezebb korigalni, elozni, mint ha elvileg "holt ponton", kozepen all a kormany.
    De erdemes a Bump/ReBump-ot is allitgani, mert kanyar kimenet utan, igen nagyott tep a kormanyon ahogy vissza all:) De ha tul "kemeny" a Bump/ReBump, akkor meg kanyar bemenetnel csuszik meg:))
    Basszus csak a holtjatekhoz akartam hozzaszolni:)))))
  • FREAK
    "Daytonaban pl szinte csak 1-2 cetnit kell mozditani a kormnyon kanyarban."

Szerintem ez hiba, ugyanis pont Daytona-ban szokás centikre haladni egymástól, és ha te összvissz 2 centit kormányzol, akkor oda a precízió, és bukta van, ha mondjuk harmadikként (esetleg pont középen) fordulsz be egy kanyarba... Még mindig azt mondom, hogy minél nonlineárisabb, annál pontosabban lehet vezetni.
  • FREAK
    Na akkor szép sorjában.... Ezt a holtjáték dolgot nem értem. Nem lehet, hogy az incar kormány zavar? Azt jobb kikapcsolni a menüben, úgyis van már előtted egy igazi.
    A balra húzással meg az a helyzet, hogy sajnos legtöbb pályán szükség van rá. Lehet finomítani a felfüggesztés beállításainál, úgy, hogy a két oldal értékeit közelíted egymáshoz (néha negatív előjellel, pl. camber), de ez a kevésbé döntött falú pályákon hátrányos lehet, könnyebben kisodródsz. Bár az is igaz, hogy sokkal stabilabb az autó. Azt én sem értem, miért nem lehet CSAK a kormánykereket állítani, mint minden rendes autóban...
  • Marki..
    Wingman Formula Force kormányom van és igen nagy a holtjáték az NR2003-ban, bár még eddig a beállításokkal nem is igen foglalkoztam. Így elég nehezen tudom elképzelni, hogy 40-en megyünk egymás mellett centikre 200 körön keresztül, de majd próbálok valamit állítani. A másik amit még nem néztem, hogy nekem igen fárasztó, ha állandóan jobbra tekert kormánnyal kell mennem, meg tudná mondani valaki, hogy ezt hol tudnám beállítani, hogy ne legyen ilyen zavaró?
  • M@TriX
    Na végre visszahozták a kormit. Egy kis gyakorlás és majd megyek. Szoktatok 24 óra után nyomulni? Mert nekem csak akkor jó. Ha nem akkor marad az AI. :(
  • Toya
    Van, de jelenleg én még csak olyat láttam ami a CarViewer-ben üzemel.
    A játékban általában csak a felniket szokták lecserélni, mivel az összes autóra hatással van a csere és akkor a Goooyear reklámos autók mutatnának hülyén.
  • Mnemomic
    Ma lesz verseny?

Ha igen mikor kb?
  • FREAK
    nem tudok róla, talán Toya
  • Marki..
    Hát ez az, lehet valahonnan letölteni Bridgestone gumit? Nagyon kellene.:D
  • FREAK
    hát jobban is teszed :D
  • FREAK
    most nézem, milyen hülyén mutat a Bridgestone embléma a Goodyear gumik mellett :DDDDDDDDDDD
  • Marki..
    Nem, de legalább már tudom mi a különbség és HC-ban sokkal jobban érzem magam én is.
  • Toya
    Juj, akkora durranásként jelentettétek be a Ferrari Team belépését a NR2003 futamokra, hogy már komolyan kezdtem aggódni ;)
    Erre kiderül még csak nem Hardcore módban nyomjátok.

LOL
  • Marki..
    Aha, már értem mér voltam ilyen lassú, be volt kapcsolva minden help. Kikapcsoltam mindet, egyből jobb köröket mentem.
  • FREAK
    bocsi, skacok, hogy kiléptem, de tényleg sok dolgom van, és semmi kedvem nem volt HC mode nélkül butulni, akkor már inkább a meló.....

azért remélem, egy hét elég, hogy mindenki megszokja a belső nézetet meg a helpek hiányát, és lesznek jó versenyek....
  • FREAK
    én is megnézem újra, de szerintem Gordon segítség nélkül tolta meg E. jr-t

viszont kétlem, hogy széndékos volt, ilyet még a játékban sem csinál az ember, nem hogy a valóságban....
  • FREAK
    azért ez erős, egyiket sem tudnám egy Schumacher helyébe képzelni

a Nascarban viszont csak a tulaj ugyanaz, de ha jól tudom a két csapat szerelői gyakran nem is ismerik egymást
  • FREAK
    a tegnapi Rockingham-i verseny utolsó 50 köre irtó komoly volt Jarrett és Busch között

ja, és Gordon apró lökéséről mi a véleményetek?? a kommentátor szerint törleszteni akart Earnhardt Jr. felé, de szerintem ennyire ők sem betegek (pláne egy Gordon), hogy 250-nél lökdösődjenek a hátuk mögött cirka 30 tonnányi száguldó fémmel....
  • Marki..
    Ez így van F1-ben is, pl. ott van Montoya és Schumacher Junior, ők is egy csapat, sőt még ki is lökik egymást :DDD Nem tudom miért, de Bobbi és Walaki jutnak róluk eszembe :D
  • Toya
    Nézd meg a 24-es kocsit a valóságban és a 48-ast...egy csapat, de bizony nem látni rajtuk a versenyek ideje alatt, talán annyi a különbség hogy nem lökik ki egymást :)
  • Marki..
    Már azt hittem, hogy csak én vagyok béna, hogy Bristolban a kedvenc pályámon körönként köröznek le a 100% AI-k :D
    Kellen valami fasza nagy kormány, mint a Nascarban.
  • Jacek
    jo egy egy en egy meg zumo:)
  • FREAK
    háromból csak az egyik voltam én :)
  • Jacek
    Mert hatul randaliroztal:D
  • FREAK
    hát isten hozta a pirosakat, reméljük a legjobbakat....

szerencsétek, hogy nem jöttetek ma Talladega-ban, asszem nem tudtunk 2 teljes zöld kört futni :DDDD
  • oneal1
    egyébként nekem is tetszik a játék próbáltam már multiban is csak nemtudok rá gyakorolni a gpl mellett!:)
  • oneal1
    király a skin!lelehet valahonnan szedni???