51527
-
#1080 Freak csak jon -
#1079 Lehet, hogy en is tudok jonni. -
#1077 en jonnek es lennek sever:) -
#1075 Mentetek mar Nascar-ban Rally Trophy palyakon? :))))) -
#1074 na, a NAscar pályák meg nascarban jobbak, téma lezárva :D -
#1073 nekem nagyon tetszik!
de a gpl ben jobb:) -
#1072 na bazz, már késő..... :DD
melletted állok Jacek, GPL pályákon menjen mindenki GPL-ben, Nascarozni oválon kell -
#1071 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:DDDDDDDDD -
#1070 na ezt gyorsan felejtsd el, mielőtt meglátja Jacek..... -
#1069 ti mentetek már a nascarban gpl pályákon???
nagyon királyak!!
rounen,mexico,monza,kyalami stb...
-
#1066 vészhelyzetben megszopod -
#1065 robot :) -
#1063 nem csak a camber számít, a guminyomás, inclanation is -
#1062 - Erdemes minden belepesnel kalibralni a kormanyt, a jatekon belul.
- A Beallitasok/Advanced/Momentum alatt a Steering-et erdemes allitani, es alul a non-linerality potit.
- Palyankent, autonkent a garazsban, jobb oldalt felul, a Steering Ratio-t.
- Az allando balra huzas, a Camber beallitastol fugg. Nem csak a kanyarodast segiti, ha nem a gumi kopast is csokkenti. Nem csak balra van "tekerve" a kerek, kerekenkent mas-mas ertek van, a kanyar ivtol es a dolestol fuggoen. Elvileg jo beallitasnal, kanyarban max sebessegnel, egyenesen kell tartani a kormanyt, es kormanyrol "nem jon vissza semmi ero" (ffb). Mivel a kanyarok a "legfontosabb" szakaszok, igy ott kellene a legkonnyebben hasznalhatonak lennie a kormanyban. Ha "egyenesbe" van allitva a kormany, akkor kanyarodaskor folyamatosan "tepni" kell, sokkal nehezebb korigalni, elozni, mint ha elvileg "holt ponton", kozepen all a kormany.
De erdemes a Bump/ReBump-ot is allitgani, mert kanyar kimenet utan, igen nagyott tep a kormanyon ahogy vissza all:) De ha tul "kemeny" a Bump/ReBump, akkor meg kanyar bemenetnel csuszik meg:))
Basszus csak a holtjatekhoz akartam hozzaszolni:))))) -
#1061 "Daytonaban pl szinte csak 1-2 cetnit kell mozditani a kormnyon kanyarban."
Szerintem ez hiba, ugyanis pont Daytona-ban szokás centikre haladni egymástól, és ha te összvissz 2 centit kormányzol, akkor oda a precízió, és bukta van, ha mondjuk harmadikként (esetleg pont középen) fordulsz be egy kanyarba... Még mindig azt mondom, hogy minél nonlineárisabb, annál pontosabban lehet vezetni. -
#1058 Na akkor szép sorjában.... Ezt a holtjáték dolgot nem értem. Nem lehet, hogy az incar kormány zavar? Azt jobb kikapcsolni a menüben, úgyis van már előtted egy igazi.
A balra húzással meg az a helyzet, hogy sajnos legtöbb pályán szükség van rá. Lehet finomítani a felfüggesztés beállításainál, úgy, hogy a két oldal értékeit közelíted egymáshoz (néha negatív előjellel, pl. camber), de ez a kevésbé döntött falú pályákon hátrányos lehet, könnyebben kisodródsz. Bár az is igaz, hogy sokkal stabilabb az autó. Azt én sem értem, miért nem lehet CSAK a kormánykereket állítani, mint minden rendes autóban... -
Marki.. #1057 Wingman Formula Force kormányom van és igen nagy a holtjáték az NR2003-ban, bár még eddig a beállításokkal nem is igen foglalkoztam. Így elég nehezen tudom elképzelni, hogy 40-en megyünk egymás mellett centikre 200 körön keresztül, de majd próbálok valamit állítani. A másik amit még nem néztem, hogy nekem igen fárasztó, ha állandóan jobbra tekert kormánnyal kell mennem, meg tudná mondani valaki, hogy ezt hol tudnám beállítani, hogy ne legyen ilyen zavaró? -
#1054 Na végre visszahozták a kormit. Egy kis gyakorlás és majd megyek. Szoktatok 24 óra után nyomulni? Mert nekem csak akkor jó. Ha nem akkor marad az AI. :( -
Toya #1053 Van, de jelenleg én még csak olyat láttam ami a CarViewer-ben üzemel.
A játékban általában csak a felniket szokták lecserélni, mivel az összes autóra hatással van a csere és akkor a Goooyear reklámos autók mutatnának hülyén. -
#1052 Ma lesz verseny?
Ha igen mikor kb? -
#1051 nem tudok róla, talán Toya -
Marki.. #1050 Hát ez az, lehet valahonnan letölteni Bridgestone gumit? Nagyon kellene.:D -
#1049 hát jobban is teszed :D -
#1048 most nézem, milyen hülyén mutat a Bridgestone embléma a Goodyear gumik mellett :DDDDDDDDDDD -
Marki.. #1047 Nem, de legalább már tudom mi a különbség és HC-ban sokkal jobban érzem magam én is. -
Toya #1046 Juj, akkora durranásként jelentettétek be a Ferrari Team belépését a NR2003 futamokra, hogy már komolyan kezdtem aggódni ;)
Erre kiderül még csak nem Hardcore módban nyomjátok.
LOL -
Marki.. #1045 Aha, már értem mér voltam ilyen lassú, be volt kapcsolva minden help. Kikapcsoltam mindet, egyből jobb köröket mentem. -
#1044 bocsi, skacok, hogy kiléptem, de tényleg sok dolgom van, és semmi kedvem nem volt HC mode nélkül butulni, akkor már inkább a meló.....
azért remélem, egy hét elég, hogy mindenki megszokja a belső nézetet meg a helpek hiányát, és lesznek jó versenyek.... -
#1043 én is megnézem újra, de szerintem Gordon segítség nélkül tolta meg E. jr-t
viszont kétlem, hogy széndékos volt, ilyet még a játékban sem csinál az ember, nem hogy a valóságban.... -
#1041 azért ez erős, egyiket sem tudnám egy Schumacher helyébe képzelni
a Nascarban viszont csak a tulaj ugyanaz, de ha jól tudom a két csapat szerelői gyakran nem is ismerik egymást -
#1040 a tegnapi Rockingham-i verseny utolsó 50 köre irtó komoly volt Jarrett és Busch között
ja, és Gordon apró lökéséről mi a véleményetek?? a kommentátor szerint törleszteni akart Earnhardt Jr. felé, de szerintem ennyire ők sem betegek (pláne egy Gordon), hogy 250-nél lökdösődjenek a hátuk mögött cirka 30 tonnányi száguldó fémmel.... -
Marki.. #1039 Ez így van F1-ben is, pl. ott van Montoya és Schumacher Junior, ők is egy csapat, sőt még ki is lökik egymást :DDD Nem tudom miért, de Bobbi és Walaki jutnak róluk eszembe :D -
Toya #1038 Nézd meg a 24-es kocsit a valóságban és a 48-ast...egy csapat, de bizony nem látni rajtuk a versenyek ideje alatt, talán annyi a különbség hogy nem lökik ki egymást :) -
Marki.. #1037 Már azt hittem, hogy csak én vagyok béna, hogy Bristolban a kedvenc pályámon körönként köröznek le a 100% AI-k :D
Kellen valami fasza nagy kormány, mint a Nascarban. -
#1036 jo egy egy en egy meg zumo:) -
#1035 háromból csak az egyik voltam én :) -
#1034 Mert hatul randaliroztal:D -
#1033 hát isten hozta a pirosakat, reméljük a legjobbakat....
szerencsétek, hogy nem jöttetek ma Talladega-ban, asszem nem tudtunk 2 teljes zöld kört futni :DDDD -
#1032 egyébként nekem is tetszik a játék próbáltam már multiban is csak nemtudok rá gyakorolni a gpl mellett!:) -
#1031 király a skin!lelehet valahonnan szedni???