51527
-
Toya #1277 Azért amit érdemes lenne átvennünk az a két soros újra indulás.
Ilyenkor a lekörözött autók a belső ívre mennek és felzárkoznak a vezető mellé - ezt jó lenne így csinálni majd a jövőben. -
Toya #1275 Igen, szerintem is egészen türhető verseny volt...kár volt a PuMy féle balesetért, de ez benne van ebben a sportban.
Én is eltaláltam Alexease-t, még szerencse hogy nem gyalogolt át rajta a mezőny :-) -
#1274 mindegy majd kialakul jo volt meg igy is:) -
#1273 Freak offline -
#1272 Én azt nem értem hogy az utolsó sárgánál nálam én votam a 2. Mode mögött, Freak a 3. Namost Freak meg előttem rajtolt el és nem kapott feketét. Vagy nálad Freak te voltal a 2. akkor? -
#1270 IP cím: 195.38.111.59
gyertek!!!!!! -
#1269 ok ip ugyanaz? -
#1268 próbáld meg 5 perc múlva!!!
-
#1267 nem csatlakozott fel -
#1266 már megszűntettem! Nem láttál ilyen ip címet vagy mi volt a gond? -
#1265 nemmegy -
#1264 nem de próbálom megin pill -
#1263 nem tudtál jönni ip alapján? -
#1262 ok én megyek -
#1261 Kb 10 perc múlva ha gondolja valaki megpróbálhat
csatlakozni az én szerveremre!
Kansas a pálya ugyanúgy!
IP cím: 195.38.111.59
Ha nincs 10 perc múlva szerver akkor tárgytalan...
Csövi -
Marki.. #1260 Elnézést. -
Xenon #1259 És Jace-nak mi az ICQ száma? -
#1258 valaki mondjon ip t lécci! -
#1257 igaz!!! Marki, Norbi irgumburgum! -
#1256 szerintem is. -
#1254 hali én is mennék de nemtok üzenetet küldeni ezzel a fos icq-val!:)
az enyém:237600802 -
#1253 :))))
Helyesbitek: IP ert Jacekhoz forduljatok meg is!!!!!!!!!!!!
Bocsi. -
#1252 azért ez nem mission impossible :D -
#1251 Ja, van bent 20 AI is, hogy fel lehessen merni a sebbessgeket.:))) Persze versenyben ki lesz kapcsolva:))) -
#1250 bocs -
#1249 Szeretnék srácok játszani, reggel már írtam, de nem kaptam se icq-számot se ip címet se semmit...
Valaki segítene?
Nem Walaki.... -
#1248 En leszek a szerver:))
Mar megy is 9-ig gyakorlas keppen, aki akar johet. IP ICQ-n nalam (72108817) vagy Jacek-nal. -
#1247 En is szivesebben indulok haturol:) Az a biztos:)
-
#1246 na így van, nem is merek soha padlógázzal indulni, inkább veszítek egy helyet, mint hogy kiessek 10 mp alatt -
#1245 A pitbeállás remélem nekem is jobban sikerül mostmár de ha kapok feketét akkor majd figyelek hogy át kell-e hajtanom vagy meg is kell állnom a letöltéséhez :) -
#1244 Szerintem a rajtnál annyira felesleges előzni, hideg gumikkal pláne. A 2-3 körben aztán már hadszóljon:) -
#1243 Én se úgy gondoltam hogy gyorsulási verseny. De ha az előttem lévő szarul kapja el a rajtott akkor bizony megelőzöm nem fogok mögötte tökölni. -
Toya #1242 Nem hiszem, hogy 8 emberes játékban érdemes csapatokat alkotni. -
#1240 en jobban csinalom nalam 1 pit 3 fekete:) -
Toya #1239 Ezen mit kell megbeszélni ?
A vonal előtt nem lehet előzni és egy szabály :-) -
#1238 így van, a rajton múlik a legkevesebb, szerintem kár ezért bármit kockáztatni
nyilván, ha valaki hármasból rajtol, és belassul, akkor nem kell mögé sorakozni, de én pl. utálok elöl parázni a rajtnál tudva, hogy mögöttem páran nagyon sietnek :D akkor inkább ellazulom az időmérőt, és faragok a boxkiállásnál (bár az utóbbi verseny tapasztalata szerint, úgyis eggyel többször megyek ki :) -
Toya #1237 Nem vagyunk csapatban PuMy-val, illetve abban vagyunk de ez nem jelenteni azt hogy bármelyikünk elengedné a másikat.
Nem draftoljuk egymást és nem beszélünk össze - ez elég etikátlan lenne... -
#1236 Nem gyorsulasi verseny:))) A startnal szinte lenyegtelen az az egy pozicio. Egy pit min. lesz, es ott ha valaki rosszul megy ki, vagy jon be, vagy elcseszi, az min. 5-10 sec, es az ~3-400 meter:)) Foleg, ha nem kapcsolja ki a kalapalast, az plusz 2-3 kor:))))))))) -
#1235 igen. De ha vki legyorsulja a másikat simán akkor mehet az előzés.
Meg mindenkinek bele kell számolni, hogy hiába jó a netkód attól még néha van olyan hogy warp-vagy lag. Néha nem ütköznek az autók a warp miatt mégis megtörténik az ütközés.
De itt a Nascar sorozatban ilyet kevésszer láttam de előfordul-a GPL-ben többször :) -
#1234 azért a rajtot beszéljük már meg
tudom, hogy nem szokás, de velem együtt sok az online newbie, és itt azért nehezebb rajtolni, mert mindenki helyezkedik, előzget
az AI ehhez képest totál fegyelmezetten szokott rajtolni, és alig van előzés, amíg ki nem alakulnak a sorok
szóval csak hogy ne kelljen restartolni, meg kéne dumálni valamit
50% lesz, szóval az első kanyar semmit nem dönt el