51527
-
#1571 nem fogtál volna meg :D -
#1570 lényeg, hogy most is fogytam egy kilót, és görcsben a jobb vállam :D -
Toya #1569 Téma lezárva részemről.
Nem vitatkozom tovább erről a dologról, mert ezen az alapon a fél mezőny szóvátehetné neked a sárgát.
Veszíteni is tudni kell vagy legalább is meg kell tanulni. -
#1568 Ha jobban bele gondolok, meg izgalmassabb is lenne a verseny - persze balesetek nelkul - mert mindig "feltartanek" valakit, amitol ossze- vagy szetrazodna a mezony:)))) -
#1567 En ugy vagyok vele, hogy csak jatek. Ha neki allok izmozni, es nem engedek el senkit siman, csak verseny szellemben, akkor nem 5 kort kapok versenyben, csak mondjuk 1-et. De abban benne van az utkozes veszelye is:))) Bar, az is verseny baleset lenne, mert szandekosan senki nem utkozik:)) -
Toya #1564 De megkérdezted és én el is ismertem pedig az én nézetemből nem volt ütközés.
Nem engedtél el és ráadásul meg is csúsztál, ez lett a vége :-)
Versenybaleset amiből 12 egy tucat. -
#1563 igen annyit láttam még hogy 2-en a fal felé csúsznak Pumy-t is láttam vmennyire de aztán csak a nagy füstöt :) -
#1562 én meg 13x körből talán 5x mentem a legjobb íven, láma voltam nagyon -
#1561 Az elején mikor 4-en mentünk az jó volt :)) -
#1560 figyeltelek, megéreztél valamit, mert balra húztál
jobb oldalon ott volt Pumy a füstben :D -
Toya #1558 Néztem hogy is alakul köztetek a verseny és nem ha egy hétig köröztök akkor sem fogtad volna meg Ateszt :-)
Három ütközéssel a hátad mögött már nem volt igazán versenyképes a kocsid és ez tény. -
#1557 Ja de én nem ott mentem hanem a pály közepén mondom lesz ami lesz. -
#1556 na szóval majd holnap beteszem ha érdekel vkit persze :) -
Toya #1555 Ebből is látszik, hogy profik vagyunk mert mindannyian csak úgy pedertünk le a versenyvonalról :-) -
#1554 Ez jo: "hogy mit láttam holnap." :)))
Bocsi! -
#1552 Én csak egy nagy füstöt láttam semmit mást. Majd berakom visszajátszásban hogy mit láttam holnap. -
#1551 :))) -
Toya #1550 Én fogalmaztam rosszul, nem letámadtál - a helyes kifejezés inkább a kérdőre vontál :-) -
#1549 huhuu csinálok is egy shotot erről -
#1548 en csak egy nagy atomfelhot lattam csodalkoztam is hogy az egyik auto sem csuszott elem:DDDDDDDDDDDDDDD
Mondjuk az Alex spec skillje hogy a perecelo auto 456merfoldel bele szaguld:) -
#1546 mikre nem lenne jo az a rohadt teamspeak!!:) -
Toya #1545 Ebben állapodjunk akkor meg, hogy a jövőben csak szabályosan lehessen kihajtani a pitbe.
Akkor tuti nincsenek ilyen esetek... -
#1544 nem sirtam ti kerdeztetek -
#1543 ezt írta arra hogy szerinted lökött: "nem mondom, hogy nem"
de nem volt benne a vessző és te félreértetted -
Toya #1542 Nem hiszem, hogy az beleavatkozás ha a gyorsabb megelőzi az éppen akkor lassabbat.
Vagy szerinted aki kört kapott az már ne is előzzön ?
Ezen az alapon ezt bármikor a szemére vethetted volna, hiszen kettőtök között végig kiélezett volt a verseny :-)
Amúgy Motorsportok-HSW 1:1 ;-) -
#1540 na ezt nem bírom benned
nekem is be szokott szarni a kormány, én is lettem már kiütve, törtem már szarrá az autót, ma meg simán porba lettem gyalázva, de várom a következőt
egy fillért nem vesztettem vele, ez csak egy kurva game..... -
#1538 nekem az is jó, csak legyen valami gyanúm :D -
#1537 hat figyi hiba nelkul megyek kormanyreset ok utanna a sargat megszopom, ok ez benne van, utanna en hibazom kicsit szegeny Pumy elut:)
hat elment a kedvem.. -
#1535 csak nála nem úgy látszott, de ez az internet csodája... -
#1534 Toya nem tagadta, hogy lökött -
Toya #1532 Nehogy már...
Majd megint megyünk egy jó versenyt valahol és az neked is visszahozza a kedvedet. -
#1531 az mit jelent? -
#1530 ez igaz Pumy igen agresszíven de soha nem a másik veszélyeztetésével előzz. -
#1529 en most jegelem a dolgot -
#1528 igen -
#1527 az mindegy, legalább egy "bakfitty" jól jött volna :D
különben meg gratula, kurva jól mentek, van még mit tanulnom....
ja, és jó lenne már egy superspeedway, komoly hiányérzetem van -
#1525 kicsit lagos volt most kulomben pedig csak 9 voltunk legalabbis nekem ugraltak neha az autok -
Toya #1524 Nem emiatt nyertél...azért nyertél mert ma te voltál 140 kör után a legjobb :-) -
Toya #1523 Ugyanmár kiszorítós előzés - 1000 éve játszok PuMy-val soha nem akar a másiknak rosszat és fair módon játszik.
Honnan tudod, hogy szándékosan csúszott fel ?
Én is megkaptam a baleset után a magamét tőled, pedig csak annyi volt a bűnöm, hogy nem azt láttam amit te :-) -
#1522 mi a gond ezzel?? nézzem meg én is?