51527
-
#1136 Szijasztokk! Asszem becsatlakozom ebbe a versengésbe is ,mert igencsak full a game...
Nagyon mexerettem a Nascart ezen keresztül!
Még béna vagyok , de gyakorlok és jövök harcolni...
Figyelem a fórumot és ha az asszony nem pakolja össze a cuccomat akko gyüvök!!! -
Marki.. #1135 Pár pofon :DDD
Azt hittem vége van, aztán miután visszaálltam nem láttam, hogy bármi baja lenne az elejének, meg fülemre se szóltak, hogy gond van, ezért naívan azt hittem, hogy nincs is törés :D
Sárga alatt felzárkóztam, majd a zöldet követően vettem észre, hogy valami baj van. Kimentem pitbe, kilip-kalap, 3 kör hátrány, aztán mikor visszajöttem csak mégrosszabb lett, 2 kör után is erősen túlkormányozott volt az autó. Miután kétszer is felszántottam a gyepet a pit előtt, jobbnak láttam nem folytatni, mert nem akartam veszélyeztetni a többieket. De azért jó verseny volt, vagy lehetett volna.
Jövője tényleg lehet, elég profin megy mindenki és egyre többen leszünk remélem. -
#1134 Azért jó volt a pirosakat is látni a versenyen, ha nem is tartott sokáig az élmény. Mondjuk nem is értem, hogy Marki miért állt ki. Megnéztem a replayt, és igaz, hogy attól a pár pofontól lassult a verda, de max 10 MPH-et veszített a végsebességből, amivel viszont vígan végig lehetett volna gurulni, de Marki egyszer csak megállt, és kiszállt. Az én szekerem is rosszul volt a 14. körben történt pitwall lefejeléstől, de végigmentem minden további gond nélkül.
Amúgy végre egy mozgalmas replay, az első 30 körben elég sok dolog történt, amiből lehet tanulni, mindenkinek ajánlom, nézegessétek az összes autóból, főleg a face2face akciókat, és hibákat (pl. Marki és Atesz ütközését az elején, vagy Norbi pályára gurulását).
bocs, ha sokat pofázok, de engem felpörgetett a mai verseny, végre azt éreztem, hogy van jövője a dolognak :)
És Toya-ék még a közelben sem voltak! -
#1133 Nem Nascar, de autos:) Gondoltam ide beteszem. Egy jo sikerult box kiallas:)))
-
#1132 akkor itt a gond
csak drive thru-t kapott, de megállt
"Megállok mondta hogy go" -
#1131 A fekete zaszlorol annyit hogy figyelni kell mikor megkapod, hogy be kell allni a pitbe vagy csak at kell hajtani a piten, nem mind1. Ha nem jol csinalod akkor nem fogja levenni. -
#1130 figyi, végül is ezek is nascar pályák, de ilyen pályákra ott a GPL, meg még 20 másik játék, szóval szerintem maradjunk a 320 kmh-nál és az arénáknál.... de ha sokan szavaznak Glen-re, egyszer nyomhatjuk...... -
#1128 nekem mindegy, imádom Atlantát, de van még annyi érdekes pálya
pl. Dover (vagy Darlington?), amelyiken a kanyarokban két külön síkban megy a pálya, és külsőn kell egyensúlyozni, na azt kipróbálnám -
#1127 Hát Atlanta most volt szerintem azt mostmár hagyjuk :)
Én mondjuk mennék Watkinsban is de tudom ezzel egyedül vagyok :) -
#1125 igen tudom ezért mondom hogy nem nehéz de technikás. Jól mondod ott az utolsó kanyar nagyon sokat számít. -
#1124 akkor mi is megint ott menjünk? -
#1123 nekem jó, bár az a lapos utolsó kanyar sunyi köcsög tud ám lenni!!!
nagyon el kell találni a setupot, hogy ott ne legyenek gondok, legalábbis én így tapasztaltam
érdekes, hogy NR2002-ben viszont minden gond nélkül mentem ott is -
#1121 Pocono szerintem. Ovál de szerintem nem olyan nehéz csak annyiben hogy technikás de megcsúszni nehéz rajta szerintem. -
#1120 tényleg ki volt a titokzatos "M" versenyző? :) -
#1119 azért nem rossz, már 2 pályán is végig tudtunk menni, igaz Daytonában csak ketten értünk célba :DD
mi legyen a köv? North Carolina meg Texas eléggé hasonlít Atlantára, talán ezeken kéne folytatni -
#1118 na elszívok egy cigit, mert még mindig pörgök, és enyhén balra dőlve mozgok a lakásban :DDD -
#1117 lol -
#1116 hát igen, sok izgalmas jelenet tanúja voltam
ezt az Alex féle crasht érdemes megnézni a belső kamerámból, 25. kör eleje, elég horror volt belülről belerohanni a füstbe -
#1114 szegeny alex mindig masba rombol bele:) -
#1113 valószínűleg láttam, de asszem az összes bukás pont előttem volt, szal nem tudom, ez melyik :DD
Láttam Markit kiesni, Norbit és Alexease-t is :) -
#1112 igen az nem volt vészes a gumik még nem bírták meg eleve szarul is mentem be a kanyarba.
Jó hogy jött a sárga mert a gumik viszont nem szerették a fékezést :) -
#1111 neeeem, téged a helcsi zavart meg!!
-
#1109 Ez a pálya azért is jó mert viszonylag nehéz normálisan előzni. Ez alatt azt értem hogy nem hozod a másikat szar helyzetbe úgy nehéz szvsz. Ugyanakkor elég gyors is.
Az tetszett mikor Mode-ot meg tudtam előzni külső íven a kanyarból kijövett :)
De amúgy is jó előzgetések voltak és csak igen kevésszer volt az hogy azt hittem bumm lesz belőle. Az lesz a jó mikor lesz már 10-15 ember akivel így lehet menni jó kis bajnokságot lehetne csinálni :)
-
#1106 En meg megint megszivtam:))
-
#1105 Én mentem már elég sokat Nascar játékkal eddig talán ez a 2. esett ami előfordult hogy feketét kaptam.
De nem értem hogy miért nem vette be a feketét? Mikor kimentem nem volt semmi kerékcsere stb. és mégis megtartotta a feketét :(
Különben az eleje jó volt de ez nagyon felidegesített.. -
#1104 jo kerdes talan akkor ilyen bakik nem lennenek:) -
#1102 De bementem a büntire ez volt a gond. Nem cseréltette kereket a főnök mondta hogy akkor fekete zászló letöltés lesz. Megállok mondta hogy go. Fekete marad. Megint megcsináltam fekete megint maradt.
Na ekkor lett tele a tököm. -
#1101 nem csak ugyesen:)))) -
#1100 én az elején basztam el (14. kör), berongyoltam a pitbe csúszás után, durr a falnak... utána még egy bünti, és ennyi volt :)
azt azért hadd kérdezzem már meg Jacek, te gránit gumikkal mész?? :DDD Nálam 40 kör után 150 volt a kanyarban a max, te meg lehúztál 55-60 kört -
#1099 2x es egy speed a boxban:) -
#1098 nem ment be a buntire -
#1095 1 porgesem volt nezd meg a buntiket en allat:) -
#1094 nem a kanyarban hanem elotte a celban:)))
80 korig szep csiki csuki volt oda vissza:) -
#1092 ITT A VÉGEREDMÉNY, KIRÁLY VOLT! -
#1090 igen persze hogy eszre vettem csak elotte jottem mint allat sokkal nagyobb speedel es a kanyar elott bezartal aztan bementem es egy kicsit folcsusztam sorry.
Hat ha nagyot akartok rohogni nezzetek meg a 2-ik boxkiallasom ha az nincs a vege is cool lett volna:) -
#1089 Mode bocs a kis koccert de semmi helyet nem adtal irni meg nem tudok race kozben:::)))
Egyebkent sajnalom a racet mert kurva jo volt es lett volna ha nincs az a gyonyoru boxkiaalasom ami egy pereccel kezdodott es ket fekete zaszloval ert veget magyarul 3 alltam ki egymas utan:) -
#1086 csak hát :) -
#1084 ICQ számot mond valaki? -
#1082 Én is mennék attól függ mikor lenne. -
#1081 Hánykor? Mennék én is meg talán még 1-2 ember