51527
-
ShaiHulud #4877 hümmm... -
ShaiHulud #4875 mar az gyanus volt hogy a pitben 42 secig kellett bent allnom mert nem engedtek ki , kalapaltak vmit. pedig csak egyszer kicsit suroltam a falat. szal nem volt ok arra hogy 42 seig pitben legyek.. es a surlodasnal sem serult motor..szal nem ertem -
#4874 Nincs:(( A hatso karon van a kormanyon. -
#4873 Akkor teszi egymasra az autot, ha a hatul levo
nem fordul ki rendesen a helyerol. -
#4872 Nem tudom hogy van-e veletlen hibagenerator a
jatekban, mert nalam nemigazan fordult me'g elo,
hogy technikai hibaval estem volna ki. Szerintem
fuug az ember vezetesi stilusatol is. -
ShaiHulud #4871 mint en :) csak en nem hasznalom csak ha takarekoskodni akarok a Fuellal :) -
ShaiHulud #4870 szvsz egy gombra beallitja a kuplunogot es ugy nyomja :) -
#4869 van kuplung pedálod? -
ShaiHulud #4868 tenmyleg majd valaki vagja mar ki replaybol nekem a 59-61. kort thx -
#4867 Gaz vissza, kuplung be, valto fel/le, kuplung ki, gaz max:))))
-
#4866 Lehet hogy Bug:(( Multkor is volt egy, amikor folyamatosan fustolt valaki.
Lehet, hogy erdemes lenne ezeket osszeirni, es elkuldeni a Papy-nek.
Ami eddig bugnak nez ki, igy hirtelen (bar ritka, es csak egyszer-egyszer fordult elo):
Ez a motor elszallas; a folyamatos fustoles multkor; edzesnel, amikor a garazsbol ki tesz a pit-be, neha egymasra rakja az autokat. -
#4865 hogy mész te manuális kuplunggal? -
ShaiHulud #4864 vAlto meg akkor megy tonkre ha nagy fordulatszamnal teszed sebessegbe...vagy nem veszed le a labad elegge gazrol, es valtas kozben felszalad az RPM :) akkor jon a kereples:) -
ShaiHulud #4863 jah igen es megcsak a fordulatszamnal sem jelzett 4esben a led hogy mar magas a fordulatszam..az egyenesek vegenel..szal abszolute nem mondhato hogy nagyon szethajtottam volna a motort.. -
#4862 Nem tudom, hogy vannak-e veletlen hibak. Nekem a jatek elso napjaiban voltak problemaim, foleg ilyen motorfustoles, valto szeteses stb.:)) De amiota manualis kuplunggal megyek, odafigyelek a valtasra, a fordulatszamra, azota nem volt semmi problemam. -
#4861 Én is 60%os tapeval mentem végig, és közelébe nem került sose a tulmelegedésnek. -
ShaiHulud #4860 :] -
#4859 Camshaft pedig a vezérműtengelyt -
ShaiHulud #4858 ha durvan leptem volna oda akkor 1. kiporgok 2.ha futam kozben lepek oida durvan vegigi akkor meg ledeknek kellett volna vialgitania , de egyik sem tortent. -
#4857 LOL, kurva jó az interjúd :DDDDDDD -
ShaiHulud #4856 hat ugy tunik...mert nem ertem mi mastol ment volna tonkre, hisz nem is volt nagy serulesem..foleg nem a motor tajekon..szal szerintme van ilyen veletlen serulesi esely leeht hogy 1% :) de en eddig 4 bol 3 szor megszoptam :)) 4 futambol ez volt a 3. hogy elfustolt vagy megallt a motorom mindenfele elojel nelkul..igaz elso kettonel mar megvolt serulve motorom.. -
#4855 Ignition az pedig a gyujtást jelenti. -
#4854 Nekem az előző futamon "Valve" hibával állt meg a motor, ez a szelepeket jelenti ha minden igaz. -
#4853 nem léptél oda túl durván? -
Mode #4852 Hat akkor nagy geci.
Egyebkent milyen random elofordulo hibak vannak a jatekban?
A valtot hagyjuk, szerintem ott a valtas milyensegenek is szerepe van. -
#4851 Nekem az első kiállás előtt már csak a bal hátsó gumit jelezte zölden, a többi mind sárga volt, de igy is el tudtam szakadni Hazsotól, biztos engedett :P
De aztan a 2. kiállás után Hazsó végig közeledett hozzám, nagyon jól tolta és birta is a gumija ugynézki mert beért, igaz piros volt az egyik neki -
ShaiHulud #4850 nem semmi ilyesmi... a kijelzok tok normalisak voltak... tuti valami veletlen geanarlo mutatott be nekem...60% os grille Tape val mentem azt..es igy is mindket mutato a felenel volt menet kozben, esetleg egy kicsit tula felen. de egyik led sem vilagitott sem akiallas elott sem miutan elindultam a boxbol.. kiertem pit utcabol es rogton paff fust...:((( -
Mode #4849 Pitkiallas elott nem vilagitott a sarga lapmpad?
Tulhevult a motorod es nem volt hutese a menetszel altal, lehet hogy ezert fingott ki. -
ShaiHulud #4848 nah igen iszonyat hogy kopnak a gumnik , amikor kialtam pitbe akkor elso ketto mar besargult..egy korrel elobb kellett volna kimennem...akkor talan a motorom is megussza a "hibaveletlengeneralo"-t.. -
#4847 Nekem jol jott az EF, mint edzes. Kitapasztaltam a palyat es az autok. Valahogy a kanyar elotti lassito-technikam nem az igazi. Friss, uj gumikkal rosszabbul megyek, mint a kopottakkal.:)) Nezegettem a gumit, es kb. 80%-ra kopott gumikkal tudtam a legjobban menni. De ezzel eleg jo biztonsaggal, ha kell a kanyarban is tudok normalisan korigalni ugy, hogy folyamatosan 30.xx idoket mengyek. -
#4846 Az oldalra felraktam az eredmenyeket es egy frissitett autot.
Nascar Racers -
Marki.. #4845 Ha másnak nem, edzésnek és erőfelmérésnek nem volt rossz. -
Toya #4844 Mázlija volt.
Ha XType és Marki nem jelzi, hogy nem indulnak akkor bizony nem lenne az indulók között.
Elég lutri volt... -
Mode #4843 Eleg kiegyenlitett lesz a mezony kiraly:)
Kar hogy meg ket nap van addig. -
Mode #4842 Ja jovan...
Most latom csak xtypet -
Mode #4841 Miert volt az EF ha sanzik nem indult rajta es megis bekerult az FF-be?
Nekem sanzikal semmi bajom, lehetne barki mas is, csak nem ertem a logikat. -
ShaiHulud #4840 Tudja valaki Tibre miert lepett ki ? -
ShaiHulud #4839 Mode,Toya,PuMy,Alexease,Met <- ok a fixek
HaZso,Atesz,Freak,Norbi,Sanzik,ShaiHulud <-ha minden igaz akkor ennyi aki meg jon.es ez 11. -
ShaiHulud #4838 nekem ugy tunik jol okoskodsz:) -
#4837 tegnap ment 7 emberke,ebbol lejon Xtype mert o szolt,hogy nem indul marad 6
fix helye volt 6 embernek de ebbol lejon Marki marad 5
ez osszesen 11,de Alex mind a ket helyen szerepel tehat csak 10
ha meg hozzacsapodok en is akkor 11 :)
jol okoskodtam ,vagy valakit kihagytam es akkor en nem ferek be?