51527
-
#5085 Én komolyan nem akarok senkit bántani de a tegnap esti "gyakorlás" után, vagy Petya vagy én. -
#5084 Marki-nal az elony ha hazaer :) -
#5083 ha Marki hazaer akkor amugy se mentem volna -
#5082 Na meg miért pont te mennél Sanzik helyett,gondolom még van más is,aki szeretne indulni(köztük én is:)) -
#5081 Ha sanzik visszalép, és Marki hazaér, akkor nincs ;) -
Petya777 #5080 Akkor máris megvan a helyem a versenyen! :)) -
#5079 en kb felevente 1x iszom ,de most ez pont egybeesett a versennyel :))
elnezest ,de szerintem nem vagyok alkalmas egy futamra...
azert beprobalkoznek majd a parcticeen kiderul,mennyire artot az egy uveg bor amit megittam banatomban :) -
#5078 Jó lenne ha nem baszogatnátok egymást! -
ShaiHulud #5077 hmmm en a helyedben hallgatnek... -
Petya777 #5076 De akkor azt is -
Petya777 #5075 Itt az IP: 81.182.43.120 -
#5074 az ilyeneket ICQ-n plz -
#5073 Az előző üzenetet tekinthetitek semmisnek mivel már nem üzemel a server :) -
Petya777 #5072 Na öreg te inkábbb próbálj meg azzal elleni, hogy megtegyél 10 kört a nélkül, hogy vmit miatt sárga zászló legyen. Én nem akrtalak cukkolni, de az sem rajtam múlott és örülnék ha nem csesztettnél többet, jó?
Petya -
#5071 Nah,aki még szeretne gyakorolni egy kicsit Atlantában FF előtt,annak itt az ip:
81.182.2.38
Botok is vannak,ha nem jönnétek:) -
#5070 Nyáron én is jobban rá fogok érni hétközben is versenyezni,mint most. -
#5069 Megmondod, hogy ha nem jáchacc egy héten 1 napot éjjel akkor direkt megbuksz:)
Be kell bizonyítanod, hogy nem megy a tanulás rovására az, hogy mikor fekszel le. Na meg nemsokára nyár és akkor gondolom szünet van nálatok is. -
ShaiHulud #5068 csak az jojjon aki komolyan veszi es komolyan is gondolja...! (ugye emlitettem pl a "Kihul a virslim varjatok meg meg eszem" es erre RETIREt nyomsz! REnmdben van hogy akkor csak gyakoroltunk na de akkor is :) -
#5067 Mond meg otthon, hogy a versenyek dijjazottak:)) Az elso helyett es csaladja, USA koruton vehet reszt:)))))))) -
Petya777 #5066 Ha rajtam múlna... -
#5065 Itt is mindenki dolgozik, tanul. Valaki 12 vagy 24 orazik, es reggel 5-6-kor kell. De attol fuggetlenul, hajnalig nyomja:))) Egy kis megszallottsag:)))))) Valamit valamiert:)) -
Petya777 #5064 Hi!!
Nagy gázban vaok, mert nekem bejön az az eéőfutamos rendszer csakhát... az hétközben van... Mert még elvileg fogok pár évet járni suliba nem vmi baró dolog éjjel 1kor lefeküdni... Szóval nemtom de ez elég gázos :\\\\
Petya -
Es a legfontosabb, a Szabalyzat elso pontjanak elso mondata:))) -
ShaiHulud #5062 -
ShaiHulud #5061 FELHIVNAM MINDEN KEDVES UJ JELENTKEZO FIGYELMET HOGY AZ ALAPSZABALYOKKAL ILLENE TISZTABAN LENNI!! AJANLOM ELOLVASASRA A http://nascarracers.hsw.hu/ OLDALON TALALHATO SZABALYOK RESZT!! KOSZONOM!! -
Mode #5060 Az eddigi jelentkezok felerol meg nem is hallottam
Jovo heten 2 EF? -
#5059 :) -
ShaiHulud #5058 Grat. Alexease ezek nagyszeru otletek:) egyre jobb es jobb es jobb es jobb....az oldal:) kiraly..! -
#5057 Nascar Racers Hirek:))))))))
- Tudom, hogy egyelore nem az igazi meg a jelentkezesi resz az oldalon, de ha lehetseges, akkor mindenki hasznalja. Igy mar hetvegen tudni fogjuk, hogy pontosan milyen letszammal, elosztassal kovetkezzen a EF. A jelentkezes, mindig a kovetkezo heti FF-ra ervenyes. A helyszin es az idopont alapban bele van irva. Itt volt egy kis bug, hogy az alapban beirtat is regisztralta:)) Javitva:))
- Tervezek egy Regisztracio/LogIn reszt is. Itt majd a Nevet, Rajtszamot, Csapat nevet, ICQ szamot, E-Mail-t lehet felirni, plusz ha sikerul, akkor mindenki maganak toltogetheti fel a friss autoit:) Ezt a regisztraciot lehet majd tobb mindenre hasznalni a kesobbiekben az oldalon. Egyenlore Seession problemaim vannak, vagyis problema megoldos:((((
- Elkezdtem irni egy Hirfelviteli/Listazo reszt is. Ez nekem lesz jo, hogy online-ban tudok majd hireket felvinni kenyelmesen:))) Ezt is beszivtam, de talan ma meglesz:))
- A listazo masik elonye, hogy a lefutott versenyekhez, mindenki sajat maga tud majd onlineban beirkalni velemenyeket. Hogy mennyire lesz szerencses nem tudom, de kiderul:)) Foleg ha majd Forumnak lesz hasznalva:))))
Hirtelen ennyi:)) Bocsi a tomeny szovegert:))
Nascar Racers -
ShaiHulud #5056 jojo nem azert irtam mert majs most akkor rajtnal megsem allok a Leaderig :)) es igen most jobban fogok figyelni a rajtnal igerem.. -
Toya #5055 Azért ebbe ne lovald bele magad nagyon, mert az őrült rajtokból szokott a baleset lenni.
Pár hozzászólással ezelőtt még azt írtad, hogy a rajtoknál le kell higgadnod...a mai is 163 körös verseny lesz, nem hiszem hogy a rajtnál dől majd el a verseny :-) -
ShaiHulud #5054 na igazad van!! :) akkor az elso sem elvez kegyelmet!!:) kivulrol midnekit lehet elozni..kiraly.. -
ShaiHulud #5053 hmm vegulis igy is ertelmezheto ;)) mindjart kiproszalom :) -
Mode #5052 Megneztem a lessont es nem ter ki arra hogy az elsot lehet e kivulrol elozni vagy nem.
Azt mondja csak hogy az elsot nem elozheted meg rajtnal vagy ujrainditasnal hacsak nem fekez varatlanul a vonal elott, vagy tul lassan megy.
Dehat ez ervenyes a tobbi autora is.
Kivulrol elozesre annyit mond hogy az OK.
Ezek szerint az elsot is lehet kivulrol elozni. -
Toya #5051 Igazad van Mode, majd ha sokan leszünk akkor két előfutam kell de ott már okosan kell szétosztani az embereket.
Nem lehet egyforma erősségű emberekkel megtölteni egy-egy csoportot, mert akkor ugye nem biztos hogy reális lenne a továbbjutók képe (de hát te is ezt mondtad).
Majd meglátjuk mi lesz szerver ügyben. -
ShaiHulud #5050 hat ugynezki :)) -
Mode #5049 Akkor a gep szerint en tul lassan mentem?:) -
ShaiHulud #5048 Hmm most neztem meg Rules2 szekciot a Driving Lessonsben a Nr2003 ban....midnekinek ajanlom foleg ujoncoknak... na ott azvan hogy a LEadert nem lehet megelozni a celvonal elott ,csak ha tul lassan megy! -
Mode #5047 Az elobb mentem egy AI versenyt, az elrol indultam es megeloztek kivulrol tobben is a rajtnal.
Akkor ugy latszik az elsot is meg lehet elozni. -
Mode #5046 Le van irva ez is a szabalyokba.
El kene olvasni foleg akkor ha meg AI-val sem ment versenyt az illeto es ezt se tudja.