51527
-
Petya777 #5125 felvágni akart lenni -
Petya777 #5124 Nem akarok felvégni de én néhényszor lenyomtalak az edzésen :)) -
#5123 Nemhiszem, hogy jó ötlet egyből FFre menni az ujoncoknak.
Elhiszem, hogy gyorsak meg lenyomják a 100%os AI-t de mi nem vagyunk AI-k. -
Petya777 #5122 Szvsz Márki. -
#5121 Na még mindig nem érted. -
#5120 TIBREA mai versenyre, mar meg voltak a versenyzok. A ultheti versenyen, es az EF-on eldolt. Ha most felszabadul egy hely, akkor az indul, aki multheten kenytelen volt kilepni versenykozben a szerverrrol, mert sokan voltunk. -
#5119 FF akart lenni -
#5118 Csak éppen a tegnapi edzésből ez kurvára nem derült ki,hogy Petya jobb nálam,akkor viszont minek írod,hogy a tegnapi eredményből Petya vagy te indulhatsz EF-en -
Petya777 #5117 Figyu, fő a biztonság... Gondolj bele ha történik vmi... :)) -
ShaiHulud #5116 szerintem korrekt -
#5115 huh ha ilyen felfordulast okozok akkor inkabb indulok en is lehet,hogy tudok menni nem probaltam :) -
#5114 Most szoljon valaki ha valamit elcsesztem.!!!!! -
Petya777 #5113 Kössze Norbi! :)) -
#5112 Mode, Toya, Pumy, HaZso, Atesz, Freak, Norbi, Shai Hulud, Sanzik, Met, Alexease -
#5111 Na figy, azt mondtam, hogyha most az FF-re Petya jön, akkor ÉN nem fogok, rólad szó se volt. Talán csak annyi hogy a te kommentedre válaszoltam benne. -
ShaiHulud #5110 Xtype nem jon -
ShaiHulud #5109 jah most latom ha van EGY hely:) akkor meg majd lesz valami -
#5108 De keményen, engem kihagytál. -
#5107 Freak nem értheti,ott se volt tegnap a gyakorláson. -
#5106 Tehát tényleg nem érted. -
#5105 Mielott problema lesz, elvileg itt a sor aki most jon:
Mode, Toya, Pumy, HaZso, Atesz, Freak, X-Type, Shai Hulud, Sanzik, Met, Alexease
Remelem nem csesztem el... -
ShaiHulud #5104 na de miert maradnak le EF rol? na most azt ne mond hogy akkor en kitalalom hogy hopsz valami kozbe jott bocsi nem megyek EF re de FF re szeretnek menni...akkor mehetnek FF re EF nelkul is? vagy a lemaradast ugyerted hogy nem fernek be az EF szerverre?mert akkor lesz ket szerver majd...azonkivul ha valaki azert maradt le mert ujonc akkor az meg mas teszta mert akkor Ok
arrol a hetrol lemaradnak de a kovetkezo EF en mar tudnak indulni! tehat aki jelentkezik ujoncnak az majd csak a kovetkezoo EF tol tud jonni.. ez szvsz igy logikus.. -
#5103 Értem,de jobb helyre kvalifikáltam magam,ha jól emlékszem,vmint versenyen se miattam indult annyiszor újra a futam. -
#5102 Látod Tibre Freak érti, szal nem az én hibám :) -
#5101 högy jössz te a képbe? :) -
#5100 durván nem érti -
#5099 A tegnapi gyakorláson ez "tényleg világosan" kiderült. -
#5098 Te komolyan nem érted amit írtam? -
#5097 márpedig szükséges
ha ketten lemaradnak EF-ről, és van EGY hely FF-en, akkor megint valakinek mártírhalált kell halni, ami megint feljogosítaná az indulásra legközelebb, stb stb szóval ugyanott vagyunk -
#5096 Mármint,hogy Petya esélyesebb mint én? -
#5095 Mondom a tegnap esti gyakorlásra, szövegértés rulz. -
#5094 "Nincs levedve rendesem igy szetlehet biztos cseszni. De most az a lenyeg:)))"
MI? :D -
#5093 ha Marki nem er haza az indul aki fizeti nekem a kovetkezo kort :))
bort iszok :) -
ShaiHulud #5092 akkor aki nem indul az EF en az mehet FF re?:)) ez nem jo:)) -
#5091 Bocsi, csak befejtem a progit (uszkve). Aki akarja tesztelni, tessek: HNR NewsAdmin
Meg nincs kesz teljesen! Ninc slevedve a szoveg bevitel, ezert lehet cseszegetni.:(( Ezt majd holnap... -
#5090 Hát köszi szépen,de ezt az állításodat mégis mire alapozod? -
#5089 igen -
#5088 lol -
#5087 szerintem legyen olyan szabály, hogy aki nem indult EF-on és más miatt sem jutott be FF-ra, az indulhasson FF-on
most pl. mi alapján döntenénk el, hogy a 3 esélyesből melyik induljon? -
#5086 Marki multheten kilepett, mert sokan voltunk. Ezert mehet.