51527
-
ShaiHulud #5045 es a szerverugy hogy halad?:) -
ShaiHulud #5044 Kivulrol lehet elozni ! csak az elen allot nem lehet asszem meg kivulrol sem. de a tobbieket kivulrol nyugodtan meglehet meg a celvonal elott elozni! -
ShaiHulud #5043 A blacket azert kaptad , mert ugyebar te alltal elol a felvezeto korben es ahogy elment elolled a felvezeto kocsi szinte rogton elkezdted eroteljesebben nyomni (80mph) es igy meg a Green flag elott megelozted a pitben halado felvezeto kocsit!! mert ugye ezt sem szabad!! szal amikor esetleg te vagy elol egy felvezeto korben es a felvezeto auto kiment a boxba akkor meg ne nyomd rogton akkor meg artsd a 60 mphs sebesseget amig greenflaget nem kapsz, na onnan mar nyomhatod! szal ezert kaptal tegnap ketszer is blackflaget! ere mondtam hogy alapszabalyokat kene ismerni, mert ez eleg alap :) -
Mode #5042 Ez is csak addig jo amig nem leszunk annyian hogy 2 EF-re lesz szukseg.
20 embernel mar nem tehetjuk meg azt hogy 1 ember jut tovabb az EF-bol:)
16-nal is mar lehehtne 2 EF-et csinalni, igy mindenki tobbet versenyezhetne, es az FF-be is angyobb esellyel lehetne bekerulni szerintem. -
#5041 Támogatom. -
#5040 Olyat is lehet csinalni, hogy mondjuk az FF-rol
az elso 5 jutna tovabb (ugye az a 5 fo ma'r nem
indulna a kovetkzo EF-en), igy az EF-en csak az
elso 6 jutnak tovabb az 11-bol, igy sokkal nagyobb
lenne az izgalom az EF-en is, es ezzel lefednenk
16 ember jatekat (5+11). -
#5039 De ez nem érzés kérdése,meg önszántából szerintem a legtöbben a jobbik csoportba neveznének,szóval biztos,hogy az ember nem sajátmaga dönti el,hogy melyik csoportba kerüljön. -
basic 69 #5038 mindenki érzi, hogy hogy áll, nem? benevezek a gyengébb csoportba :) -
Mode #5037 HAt tudjuk hogy ki milyen szintu versenyzo, mivel eleg sokat mentunk mar.
Az ujoncokat, vagyis akikrol nem tudjuk milyen szintuek (valoszinuleg van meg mit fejlodniuk), azokat ugy hogy egy ide egy oda:) -
Mode #5036 Szerintem az jobb lenne ha kb ugyanolyan eros lenne a ket csoport.
Igaz hogy igy a gyengebbek kisebb valoszinuseggel indulnanak az FF-en, de a heti egy versenyuk igy is meglenne.
Szerintem ez igatsagosabb lenne.
Igy nem fordulhatna elo hogy egy kozepes szintu versenyzo nem tudja sosem kvalifikalni magat az FF-re, csak azert mert mindig epp a jobbik csoportba kerul be. Aki egy kicsit gyengebb nala es a rosszabb csoportba kerult be emiatt, az rendszeresen tudna kvalifikalni magat az FF-re.
Szerintem ez nem igazsagos. -
#5035 De mi alapján osztanátok be a csoportokba a gyengébb illetve erősebb játékosokat,mert azt egy idő eredmény alapján nem lehet szerintem. -
#5034 Ilyesmit mondtam a hét elején én is. Lenne egy erőssebb csoport, és lenne egy gyengébb az előfutamokhoz így akinek nem úgy megy még az is bekerülhetne a FF-be mert akik jobban mennek már nem az ő EF futamán indulnának. -
Mode #5033 Habar ez most is igy van.
Es igy is teljesulne az hogy legalabb 1 versenyen mindenki infulhat. -
Mode #5032 Akkor sem azert kaptal blacket hanem valszeg korabban csialtal valamit meg a sarga alatt, viszont amig nincs zold addig nem mutatja a feketet. -
Mode #5031 ha tul sokan leszunk akkor keves lesz ez az egy elofutamos rendszer, met lehet hogy oda sem fer be mar mindenki akinek kellene.
Ha ez elofordul akkro szerinhtem csinalhatnank 2 vagy akar tobb elofutamot, es az elozo versenybol senki sem jutna automatikusan az FF-be.
Vagyis mindenkinek kellene indulni EF-en, amiket lehetne egy idoben, kedden rendezni.
Mindket futambol tovabbjutna az elso 5, es az egyik 6., amit el kene donteni valahogy.
A mostani erosorrend alapjan lehetne szetosztani az embereket a 2 ket futamba.
Bar akkor megint az lenne, hogy a gyengebbek esetleg sosem kerulnek be.
Na mindegy csak egy felvetes volt. -
#5030 Már pedig,nem előztem meg senkit mivel nem volt elöttem senki,de majd legközelebb jobban figyelek,hogy miért kapok blacket. -
basic 69 #5029 a vége felé már sikerült egy íven haladni. néha egész jó tempóban. :) -
Mode #5028 Azert nem kapsz black flaget.
Akkor kapsz rajtnal black flaget ha a rajt/cel vonal atlepese elott elozol.
Asszem csak akkor ha belul elozol, le kene tesztelni hogy kivulrol elozesnel mi van -
#5027 ok, thx!
-
#5026 Nana,a blackflag ugyan az én hibám volt,de már akkor is blacket kapok,ha rajtnál elérem a 70mph-et.De lemaradni se akarok vagy,hogy egyszerre mind a két oldaról megpróbáljatok előzni,mert akkor megint lemaradok vagy pedig ütközés lesz belőle. -
Toya #5025 Ma már biztosan nem, viszont ha jelzed a http://http://nascarracers.hsw.hu/ oldalon az indulási szándékod a Phoenix-i futamon, akkor számolunk veled is.
Jó lenne ha mindenki beírná a nevét aki úgy gondolja, hogy elindul a futamon.
Könnyebb lenne számolni. -
#5024 sziasztok!
a mai futamra lehet meg jelentkezni?
a -
ShaiHulud #5023 :)) nah meg nemartana az alapszabalyokkal tisztaban lenniuk :) pl a blackflages esetek :)) bar azis gyakorlas kerdese IS :) -
#5022 Jol mentek a fiuk. Csak az uton, iven tartassal van egy kis problema. Azert eleg problemas tud lenni, ha valaki egy kanyar utan, meglatogatja a ut mindket szelet, es ezt rendszeresen.:) Melette menni elvileg lehetettlen, elozni detto.
De szerintem csak gyakorlas kerdese. Meg mennek nehany szaz kort, es jo lesz. -
ShaiHulud #5021 nah kicsit gyakoroltuk ma a rajtokat:)) hehe josok restart volt ... na nekem kicsit ovatosabban kene rajtolnom mert tul agreesszivan veszem...ezt kene megtanulnom...leagalbbis a mai es az eddigi tapasztalatak alapjan...na most az uj fiuk meg...hat...hmmm... -
Mode #5020 Ja
Mar amikor -
Toya #5019 A 279303227-es számmal vagy fenn ? -
Mode #5018 Fennvagyok csak nincs meg a szamuk de msot mar mindegy. -
Toya #5017 Nem is egy szerver van, de soha nem vagy fenn az ICQ-n. -
Mode #5016 Most akko van valahol szerver? -
Toya #5015 Itt van egy igazi Met-nek való festés:
http://www.nascarnet.com/filelibrary.asp?fileid=21769 -
ShaiHulud #5014 nem Sail :) hanem Shai !:) -
Petya777 #5013 Illetve iknább meenjetek Sailhoz! :)) -
Petya777 #5012 81.182.42.223
ide gyertek -
ShaiHulud #5011 csinalok en :) hakell -
Marki.. #5010 Alex, Norbi azt mondja áramszünet van náluk, meg is szakadt a szerver, tudnál csinálni. Jöhetnek minél többen -
Petya777 #5009 Annyiszor mondtam már, hogy ne menj előttem lassan Freak... :)))
Petya -
Petya777 #5008 Télleg állat, hogy hiába ír neked mindenki annyira el vagy mélyedve benne, hogy nem válaszolsz senkinek :))) -
#5007 154573647
bocs :) -
#5006 Jó akkor kellene egy icq szám is nem?:)