51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Az a baj, hogy itt foleg a turelmes, nyugodt, biztonsagos vezetes a fontos. Attol, hogy megy valaki egy tuti idot, az meg nem biztos, hogy tud valaki mogott autokazni fel meterre, 2 oran keresztul.
  • PuMy
    Lehet olyat csinalni mint amilyen a HGPLM bajnoksagban is,
    lehetne felallitani kvalifikacios idoket (olyan idoket
    amiket minimum meg kell tudnia autozni ahhoz hogy
    elindulhasson a bajnoksagban).
  • FREAK
    az igaz
  • Mnemomic
    Nem céloztam senkire de igen ő tegnap ezt csinálta. De más is akkor gondol egyett és jönne játszani ugyanezt csinálja majd. Szóval nemár az online versenyén tanuljon meg az újonc vezetni.
  • Alexease
    Inditottam szervert Atlantan gyakorolni. Aki akar johet. Van bent 10 AI -is. IP ICQ-n.
    kb. 00:30-ig biztos leszek.
  • ShaiHulud
    "..fiulet...fielt.." szep ketszer is elirom azt hogy FILE-t :))
  • ShaiHulud
    elevel jo fiulet kene elkuldeni !! szal a fielt amit kuldeni kene azt kerlekszepen a nacar2003 konyvtaron belul a series/cup/cars alatt talalod meg es a neve meg gondolom tibre.cup.car szal ezt kene elkuldeni vhogy ...zippelve rarolva vagy a`la nature :))
  • FREAK
    kb.: tibre.cup.car
  • FREAK
    ezek biztos suta SL spílerek :D
  • Tibre
    Milyen formátumba kell elküldeni a fájlt?
  • ShaiHulud
    :)))
  • Alexease
    Akkor lehet, hogy ezert nem kaptam meg en is:)))
    Nalam a Norton minden gyanus tartalmu levelet, azonnal a purgatoriuba szamuz, egyenesen a szerverrol, meg sem tudom nezni, hogy mi volt az:)))
  • Alexease
    Jahhh, ha mar ilyen e-mail kavaras van:)) Ha valki kuld nekem levelet, barmivel kapcsolatban, akkor legyszi irjon mar ala a nevet/nicket (most nem konkretan Tibre). Neha kapok olyan levelet, hogy: "ezt nezzzzzed meg". Nev nincs, az e-mail cim, meg (pl.): [email protected]:))) Ebbol nem tudom beazonosirtani:))
  • ShaiHulud
    ehh valamit elbasztal:)) kaptam egy tibre.lst filet:)) 1 727 byte:)) szal ez nem az:))
  • ShaiHulud
    megjott:)
  • Tibre
    Ja,igen elküldtem,meg most neked is Shai.icq már megint szar :(
  • FREAK
    nekem is mondta :D

még le is írta részletesen, hogy néz ki :D
  • ShaiHulud
    hehe :) na azt modnta elkuldi nekem emailbe :)) aztan en meg tovabb kuldom akkor neked:))
  • Alexease
    Pedig nincs meg...
  • ShaiHulud
    aszonta elkuldte neked:)
  • Alexease
    De nekem nincs meg:((
  • ShaiHulud
    egyebkent anyira tenyleg nem lenne gaz, csak meg gyakorolnia kell , meg szoknia a dolgot...ugy ahogy nekem is
  • ShaiHulud
    ALex majd rakd mar ki pliz NAscarRAcers oldalra Tibre autojat mert most egy ures lila kocsi korozgetett a palyan :))
  • ShaiHulud
    nah igen ensem vagyok sznet lelek :)
  • Alexease
    En is benazok neha kegyetlenul:)) Azert bele lehet jonni. Csak gyakorolni kell. Egy tonna AI-val kell menni, a kupac kozepen. Elsodleges szempontok; masok vedelme, a biztonsag, a fairplay, a szablyok betartasa. Ezutan johet a sebesseg:)))
  • ShaiHulud
    hmm...hat figyu...1.szal RAcen ilyen nem lesz hogy varjunk mert kihul a virsli... :) 2. a rAce kozben 3-4 szer pordultel meg, egyszer Tibret is kilokted...eletveszely ...szal azt tanacsolom kicsit meg gyakorolj AIk ellen :))) de tolem johetsz versenyre, csak ne lokj ki!!! senkit!!!
  • FREAK
    vagy ott van pl. Jacek, aki egy kört nem ment (nem túlzok) végig Las Vegasban, amikor először járt ott

utána meg versenyen tök normálisan ment
  • Met
    Na de az se mindegy, hogy még hány embert sodor el. Gyakorlás alatt annyira nem gáz, de egy versenyen esetleg a tizedik restart után...
  • FREAK
    sárga rulez, tök szar volt tegnap végig zöld alatt futni.... meg hozzáteszem, hogy én is kicsúsztam gyakorlás közben....
  • PuMy
    Mas egy gyakorlas, mas egy futam. Ha egy futamon
    2x elesel az ma'r -2kor, jobb esetben -1kor ha
    nincs sarga.
  • FREAK
    Mentem ma Petyával pár kört Phoenixben, és asszem 2x esett el, időben meg alig maradt le

szal szerintem annyira nem gáz, ha rá céloztál :D
  • Mnemomic
    Tegnap már felvetettem de újra megismételném. Kénne vmi követelmény ki is jöhet online játszani mert annak semmi értelme, hogy végig csak kacsázik a pályán az se tudja mi az a online verseny mire figyeljen és a pálya közepén setu féket nyom stb.
  • Mode
    Nezzetek be a motorsportokhoz, felraktam nehany erdekes szamadatot.
  • Mode
    A Sierra szerveren milyen versenyzokkel lehet osszekadni?
    Milyen szintu versenyek vannak?
  • Met
    Nekem tetszik ez a EF FF rendszer mert így mindeki tud menni legalább egyszer.
  • ibronk
    Ja, én :)
  • Mode
    Norbi te voltal HWSW forumba?
  • Alexease
    Ha tegnap "rendes" futamot tartottunk volna, akkor mar eleve nem fertunk volna be.
    Heten indultunk a versenyen. De az edzesen volt ket uj ember (Tibre es Petya) akik bent voltak, de a versenyen nem mentek. Es nem indultak: Met, Sanzik, Marki, Mode, Toya, Pumy. Ez 15, ha nem felejtettem ki senki (bocsi:)). Ha a ket uj embert nem is szamolom, akkor is kettovel tobben vagyunk. Megint marad; az esetleg nem er ra, kilep, vagy megegyezik stb. Ha lesz meg 1-2 ember, akkor mar izgalmasabb lesz a dolog:))

De azert remenykedjuk a kulon szerverbe, mert akkor tenyleg lehetne, hetente ket verseny is rendezni. (Perrsze ahoz is kell, hogy meg legyen a normalis letszam...)
  • X-Type
    Semmi gond :-)
  • sanzik
    nekem is eleg a heti 1,de van aki tobbet szeretne menni...
    a sierra serveren meg barki jatszhat,de profi magyarokkal csak itt versenyezhetsz :DDD