51527
-
#4965 Az a baj, hogy itt foleg a turelmes, nyugodt, biztonsagos vezetes a fontos. Attol, hogy megy valaki egy tuti idot, az meg nem biztos, hogy tud valaki mogott autokazni fel meterre, 2 oran keresztul. -
#4964 Lehet olyat csinalni mint amilyen a HGPLM bajnoksagban is,
lehetne felallitani kvalifikacios idoket (olyan idoket
amiket minimum meg kell tudnia autozni ahhoz hogy
elindulhasson a bajnoksagban). -
#4963 az igaz -
#4962 Nem céloztam senkire de igen ő tegnap ezt csinálta. De más is akkor gondol egyett és jönne játszani ugyanezt csinálja majd. Szóval nemár az online versenyén tanuljon meg az újonc vezetni. -
#4961 Inditottam szervert Atlantan gyakorolni. Aki akar johet. Van bent 10 AI -is. IP ICQ-n.
kb. 00:30-ig biztos leszek. -
ShaiHulud #4960 "..fiulet...fielt.." szep ketszer is elirom azt hogy FILE-t :)) -
ShaiHulud #4959 elevel jo fiulet kene elkuldeni !! szal a fielt amit kuldeni kene azt kerlekszepen a nacar2003 konyvtaron belul a series/cup/cars alatt talalod meg es a neve meg gondolom tibre.cup.car szal ezt kene elkuldeni vhogy ...zippelve rarolva vagy a`la nature :)) -
#4958 kb.: tibre.cup.car -
#4957 ezek biztos suta SL spílerek :D -
#4956 Milyen formátumba kell elküldeni a fájlt? -
ShaiHulud #4955 :))) -
#4954 Akkor lehet, hogy ezert nem kaptam meg en is:)))
Nalam a Norton minden gyanus tartalmu levelet, azonnal a purgatoriuba szamuz, egyenesen a szerverrol, meg sem tudom nezni, hogy mi volt az:))) -
#4953 Jahhh, ha mar ilyen e-mail kavaras van:)) Ha valki kuld nekem levelet, barmivel kapcsolatban, akkor legyszi irjon mar ala a nevet/nicket (most nem konkretan Tibre). Neha kapok olyan levelet, hogy: "ezt nezzzzzed meg". Nev nincs, az e-mail cim, meg (pl.): [email protected]:))) Ebbol nem tudom beazonosirtani:)) -
ShaiHulud #4952 ehh valamit elbasztal:)) kaptam egy tibre.lst filet:)) 1 727 byte:)) szal ez nem az:)) -
ShaiHulud #4951 megjott:) -
#4950 Ja,igen elküldtem,meg most neked is Shai.icq már megint szar :( -
#4949 nekem is mondta :D
még le is írta részletesen, hogy néz ki :D -
ShaiHulud #4948 hehe :) na azt modnta elkuldi nekem emailbe :)) aztan en meg tovabb kuldom akkor neked:)) -
#4947 Pedig nincs meg... -
ShaiHulud #4946 aszonta elkuldte neked:) -
#4945 De nekem nincs meg:(( -
ShaiHulud #4944 egyebkent anyira tenyleg nem lenne gaz, csak meg gyakorolnia kell , meg szoknia a dolgot...ugy ahogy nekem is -
ShaiHulud #4943 ALex majd rakd mar ki pliz NAscarRAcers oldalra Tibre autojat mert most egy ures lila kocsi korozgetett a palyan :)) -
ShaiHulud #4942 nah igen ensem vagyok sznet lelek :) -
#4941 En is benazok neha kegyetlenul:)) Azert bele lehet jonni. Csak gyakorolni kell. Egy tonna AI-val kell menni, a kupac kozepen. Elsodleges szempontok; masok vedelme, a biztonsag, a fairplay, a szablyok betartasa. Ezutan johet a sebesseg:))) -
ShaiHulud #4940 hmm...hat figyu...1.szal RAcen ilyen nem lesz hogy varjunk mert kihul a virsli... :) 2. a rAce kozben 3-4 szer pordultel meg, egyszer Tibret is kilokted...eletveszely ...szal azt tanacsolom kicsit meg gyakorolj AIk ellen :))) de tolem johetsz versenyre, csak ne lokj ki!!! senkit!!! -
#4939 vagy ott van pl. Jacek, aki egy kört nem ment (nem túlzok) végig Las Vegasban, amikor először járt ott
utána meg versenyen tök normálisan ment -
#4938 Na de az se mindegy, hogy még hány embert sodor el. Gyakorlás alatt annyira nem gáz, de egy versenyen esetleg a tizedik restart után... -
#4937 sárga rulez, tök szar volt tegnap végig zöld alatt futni.... meg hozzáteszem, hogy én is kicsúsztam gyakorlás közben.... -
#4936 Mas egy gyakorlas, mas egy futam. Ha egy futamon
2x elesel az ma'r -2kor, jobb esetben -1kor ha
nincs sarga. -
#4934 Mentem ma Petyával pár kört Phoenixben, és asszem 2x esett el, időben meg alig maradt le
szal szerintem annyira nem gáz, ha rá céloztál :D -
#4933 Tegnap már felvetettem de újra megismételném. Kénne vmi követelmény ki is jöhet online játszani mert annak semmi értelme, hogy végig csak kacsázik a pályán az se tudja mi az a online verseny mire figyeljen és a pálya közepén setu féket nyom stb. -
Mode #4930 Nezzetek be a motorsportokhoz, felraktam nehany erdekes szamadatot. -
Mode #4929 A Sierra szerveren milyen versenyzokkel lehet osszekadni?
Milyen szintu versenyek vannak? -
#4928 Nekem tetszik ez a EF FF rendszer mert így mindeki tud menni legalább egyszer. -
#4927 Ja, én :) -
Mode #4926 Norbi te voltal HWSW forumba? -
#4925 Ha tegnap "rendes" futamot tartottunk volna, akkor mar eleve nem fertunk volna be.
Heten indultunk a versenyen. De az edzesen volt ket uj ember (Tibre es Petya) akik bent voltak, de a versenyen nem mentek. Es nem indultak: Met, Sanzik, Marki, Mode, Toya, Pumy. Ez 15, ha nem felejtettem ki senki (bocsi:)). Ha a ket uj embert nem is szamolom, akkor is kettovel tobben vagyunk. Megint marad; az esetleg nem er ra, kilep, vagy megegyezik stb. Ha lesz meg 1-2 ember, akkor mar izgalmasabb lesz a dolog:))
De azert remenykedjuk a kulon szerverbe, mert akkor tenyleg lehetne, hetente ket verseny is rendezni. (Perrsze ahoz is kell, hogy meg legyen a normalis letszam...) -
#4924 Semmi gond :-) -
#4923 nekem is eleg a heti 1,de van aki tobbet szeretne menni...
a sierra serveren meg barki jatszhat,de profi magyarokkal csak itt versenyezhetsz :DDD