51527
-
ShaiHulud #5247 hat lehet:)) -
ShaiHulud #5246 Jovoheten meg mostmar kell vennem egy MOMO(racing) et mert ez a mostani noname gagyikaka a heten kezdte mar az utolsokat lehelni... tobbek kozt a gaz pedal utan a fek pedalban is eltort mar a rugoacel :) na meg mar a pedalhoz menno kabel is megvan torve belul:) meg mar a kormanynak is iszonyat holtjateka van...szal kepzelitek hogy imadom...:) lehet meglesz MOMO m es akkor sorba nyerem a futamokat (na ettol ne feljetek...) na meg pluszban ugye eddig FOV 65%on volt.. :) -
#5245 Phoenix a következő?? Lehet, hogy nem jutok be a FF-ra :) -
Toya #5244 Hát sok kis apróságon múlik ezek szerint a jó szereplés ;-) -
ShaiHulud #5243 nah emberek akkor enis atkurom mar maxra a FOVot:) meg jo hogy csinaltam a shotokat:)) en mondtam magamban joaz ugy alapon :) -
Toya #5242 Fúúú engem baromira idegesít, hogy nem úgy mozog teljesen ahogy előttem a MOMO :-) -
#5241 huh nekem így olyan, mintha trabantot vezetnék :)))
nálam maxon van
én először kikapcsolt kormánnyal mentem, de újabban visszaraktam
jó az :) -
#5240 En is kormannyal megyek. Nekem furcsa kormany nelkul. Hianyzik:)) Engem sppeciel nem zavar.
A Fov nalam max. 78. -
ShaiHulud #5239 nah akkor lehet en is kikapcsolom :) aztan jobban fog menni ?!?!? :)) -
ShaiHulud #5238 alapon asszem ...65.00 -
Toya #5236 Fúúú, jó szar lehet így menni.
Én is kikapcsoltam a kormányt és mintha az ablak is kicsit közelebb lenne mint nálam, de lehet hogy tévedek.
Shai: A FOV hogy áll nálad ? -
ShaiHulud #5235 nah MAte bazze :)) itt is ittvagyee ?:)) na sipirc vissza IRC re:) -
ShaiHulud #5233 hat amint latod ugy jatszom :)) nem zavar, meg nem gondoltam ra hogy kikapcsoljam :)) az olyan furi lenne:)ehh -
#5232 Te ugy jatszol hogy latszik a kormany a jatekban?
Teged nem zavar? En egybol kikapcsoltam, mert
idegesitett hogy 2 kormany van elottem. -
ShaiHulud #5231 Hopp fakk atkonvertalhattam volna kisebbe :((((( sorrysorry /me buta -
ShaiHulud #5230
-
ShaiHulud #5229 igen :)) nekemis az akkor amikor szulinap kozeleg:) pl ma meg norbinal egy egogyertya volt:) mert ugy ma volt szulinapja illetve tegnap :) -
ShaiHulud #5228 jaja tudom hogy nem most van :) icq 2 nappal elotte szol :) -
#5227 mindkettő aktuális :D -
#5226 Nalam Freak icon-ja az ICQ-ban, egy Desktop szamtechgep, ami gozolog. (komoly) De lehet, hogy inkabb torta...?:))) -
#5225 majd hétfőn
amúgy én fast setuppal mentem, csak az áttételt módosítottam, de a visszaállásom után valami nem ketyegett rendesen -
#5224 Megkeresem. thx -
ShaiHulud #5223 Nah Freak neked is birhtday??:)) most nyogte ICQ :) -
ShaiHulud #5222 jah freak :)) lolul csuszkaltal te is:)) fene ezek a looses setupok..elejen irtam is hogy remelem nem banom meg hogy a masik setuppal jovok...de megbantam :(( csinaltam ugyanis kettot az egyik kicsit tulkormanyozottabb es hat en azzal jottem meg is lett az ara:(( -
ShaiHulud #5221 FREAKieee!!:) -
#5220 sajnos nem az én előzésem :DD
ha vicceset akarsz, vágd be a visszatérésem után első 3 gyors körömből a kicsúszásokat
ugyanott mindhárom :D -
Toya #5219 Talán az is beleférne amikor PuMy kicsúszik - az egyik döntő momentum volt. -
#5218 Epp mondani akartam:)) Van egy-kek jo jelent. Kiszedem es osszevagom.
Az elozesed, es a kicsuszasom biztos. Es meg?
-
#5217 Én ezt Jacekkal csináltam meg Phoenixben a másik Ferraris közreműködésével :) -
#5216 gondold el, mi lesz, ha feljavulok a te szintedre :D -
#5215 Mar a kicsuszas kozben defekt volt:)) Csak a falig csusztam, es nem tudtam rendesen kifordulni. Tolatgatni kellet, de nem mertem sokat, mert mar azert egyszer kizartak:((( Es mivel az elso kerek volt a defektes, meg nem is kanyarodott. -
#5214 nem paráztam, becsuktam a szemem, és megvártam, míg eltávolodnak a hangok
de valójában érezhető volt, hogy ez lesz, nagyon adta magát a helyzet -
#5213 Tudom, es ha Freak szolt is volna erte akkor meg
se nyikkantam volna. De amugy velem nem szokott
ilyen elofordulni, teged meg me'g annyira nem
ismerlek vezetesi szempontbol ezert inkabb szoltam :-)))
Szegeny Freak-el valahogy mindig osszeakadok. :-( -
ShaiHulud #5212 jaja az sem volt semmmi!!:) neztem is hogy tuti parazol :))
-
#5211 Alex csinálhatnál belőle avit :D -
#5210 azt a részt keressétek meg, amikor a vége felé Norbi és Toya egyszerre köröznek le kétoldalról a négyes kanyarban
elég komoly jelenet -
ShaiHulud #5209 nah igen de most foleg Alex deffektje volt a lenyeg:) -
ShaiHulud #5208 na most nem azert...
yellow flag...de emlekszel PuMy amikor mondtad hogy "ilyet ne csinaljak tobbet..."amikor a yellowflag alatt eled kellett allnom es en mogotted voltam es nyomtam agazt mert messze voltal es azt hittem nem lassulsz le idoben...es ott mentem el melletted a falat surolva... na most ugyanez tortent velem is mint itten a replayben veled :) csal nekem sikerul inkabb a falat surolni :) -
Toya #5207 Igazából az az akció nem a 3 Wide-nál indul, hanem amikor Met nem enged el és Norbi mellém ér. -
ShaiHulud #5206 hehe erdemes a vegen a kicsuszas utan alexet figyelni ott jon a deffektes resz..lol