51527
-
Toya #5287 Ha láttad a GTR2002-t, akkor kerüld el messzire. -
#5286 Ez OFF lesz:))
A BPR Endurance GT modot probalat valaki a F1 2002-hoz? Bar az online resze gazos az F1 2002-nek, de offline-ban jokat sszoktam menni a GT2002-vel:) -
ShaiHulud #5285 :))))) lol -
#5284 az hiánycikk :DD
Lada kormány meg van ingyér minden bontóban :D -
#5283 Akkor mar miert nem egy IFA-t?:))))))))) -
#5282 őszintén szólva nekem kicsik ezek a kormányok nascarhoz, lehet hogy megbuherálom ezt, ha meguntam, és dobok rá egy lada kormányt :DD -
#5281 mert a nascar a sebességváltásról szól, mi? :)
én is pillangózok, bár ott a bot is, az a 8 váltás versenyenként olyan mindegy... :) -
#5280 Amcsi gerekeknek. Azok nem valtanak:)) Mar az is jo, ha nem gombrol akarnak Nascar-ozni:))) -
#5279 Erdekesen nez ki:) Bar a kormany resze az jonak tunik. De mar 3 eves.
A mostani GT szerintem tuti. Nekem semmi bajom vele. Volt nalam egy kolcsonbe - olyan mint most az enyem - amit kis gyereknek vettek, aki utotte, verte, tepte stb. Egy evig gyurte, es nem volt semmi baja. Pedig a kabeleket is kitepkette:))))) Tuti, preciz pontos volt meg utana is. -
Toya #5278 Nascar feeling pillangó váltóval :D
LOL :-) -
#5277 mondjuk ez a pedál rész kurva gagyi, előtte lehetne egy kis lábtartó -
#5276 viszont fílingben veri az összes többit, ha nascarról van szó
tök vízszintes a tengely, kellemesen nagy és amcsi design, nekem bejön :) -
Toya #5275 Ez már olyan mint egy UFO :-) -
-
#5273 -
ShaiHulud #5272 jah thx a linket:) -
ShaiHulud #5271 ilyen 3 pedalos kutyut lehet kapni MOn??? megeri az?ahh nem.. :) -
#5270 Hivatalsos Ferrari licence. De Amcsiba, ugyanez Nascar licencees:))))))
-
ShaiHulud #5269 jah tellleegg:))) hehe ... -
#5268 kipróbálnám a Nascart a Thrustmaster Nascar kormánnyal is :D -
#5267 végül is nálam egy éve húzza az igát, és egyre ritkábban resetel :DDDD
de egy WD-40 zuhany lassan aktuális :D -
Toya #5266 Ja, Norbinak és Markinak :-) -
Toya #5265 Én is elírtam ám :D -
#5264 Bocsi...:)))) -
#5263 A legjobb:))) Thrustmaster FFB Ferrari GT
-
Toya #5262 http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=11&t=000602&p=10
Ezt a fórumot feltétlenül olvasd el a vásárlás előtt.
Úgy az 5. oldaltól vannak benne érdemleges hozzászólások és problémák leírásai (és természetesen a megoldások is). -
ShaiHulud #5261 :)) Thx :)
Freak: NA!!:)) jovanna :))) ezuton szeretnek egy javitast eszkozolni: a mai nap folyaman 01:55 kor irt #5254 es hozzaszolasomban...ott irtam hogy RACER na ezt hibasan irtam mert valojaban, ahogy Freak kollega felhivta ra a figyelemet RACING nak kellett volna irnom !!! :D -
Toya #5260 Na ezt rosszul tudod, a Momo Racing-nél is állítólag hasonló megoldást alkalmaztak igaz nem optikával.
Ezeknek a technológiáknak nagy előnye, hogy nem koszolódnak... -
Toya #5259 2 óra van, ne kötözködj :D -
#5258 pedig állítólag nem rossz vétel a MS, ha jól tudom az egyetlen, amiben nem poti, hanem optika van a kormány résznél -
#5257 racing :) -
ShaiHulud #5256 Akkor jo , tehat akkor a foszempont hogy RevB legyen!! az akkor viszonylag hibamentes...nagyszeruu..MSt nem akarok venni...felek :))) -
Toya #5255 Ezek a gondok csak a MOMO Racer RevA-val jelentkeznek.
Garanciában ki is cserélik, de szigetelő szalag segítségével 2 perc alatt orvosolható a hiba.
Egyszerűen egy idő után elveszik a gáznak egy része, mert kikopik a pedálnak a "csapágyazása" és a potméter nem érzékeli tökéletesen a padlógázt.
Ennyi gond van vele, finom kezeléssel.
Az enyém nem lötyög, a pillangó váltót sem törtem még le (mondjuk nem is nagyon használom - botváltó RULEZ !), szóval tökéletesen működik. -
ShaiHulud #5254 es MOMO bol jo a RACER version is?? -
ShaiHulud #5253 ok figyelek , de akkor most jobban korulnezek majd kormany teren.. eddig megvoltam rola gyozodve hogy MOMO über , na de mindig tanul az ember... -
Toya #5252 Alapból jó kormány a MOMO és megfelelőek az FF effektek is.
Én mindenképpen MOMO-t vagy MS kormányt vennék.
Látod Atesznak is mennyi gondja van az ACT Labs-al. -
Toya #5251 Vannak vele gondok nem mondom.
Egyenlőre a szokásos házi barkácson ez is átesett, azóta semmi baj nincs vele (remélem nem is lesz).
Ha MOMO-t veszel arra figyelj oda, hogy RevB-s legyen, abban már sok gyermekbetegség ki van javítva.
A hibák nagy része állítólag orvosolható lenne driver útján is, de a Wingman Team nem kapkodja el egy-egy új driver kiadását. -
ShaiHulud #5250 ujujj :(( akkor milyet vegyek ?? melyik a jo ?? na a "nagy" MOMOt ne irjad:)) mert az nekem draga :) -
#5249 A MOMO-soktol erdeklodj, mert ahogy hallottam, sok vele a problema... -
#5248 hja, az én tekerentyűm is 1 éves, ideje lenne újat venni
bár, ha minden igaz, max egy-két hónapig tudok versenyezgeti, utána csak elvétve, szóval lehet, hogy már nem veszek újat