51527
-
#5005 Csinaltam egy servert, aki akar jönni, annak icqn adok ipt csak keressen meg! -
Petya777 #5004 Itt a csodálatos autóm: :)
Alex! GYere fel ICQra és elküldöm a fájlt is!
Petya -
#5003 Ez kurva kiraly Freak, kösz :) -
#5002 gratula! :D -
ShaiHulud #5001 hoppp 5000. bejegyzes lol most vettem eszre:) -
ShaiHulud #5000 nah Alex Tibre megkert hogy szoljak hogymostmar a jo (nem gyari kocsit feluliro) kocsit kuldte el neked:) -
Marki.. #4999 Valószínüleg az egész autó új festést kap, hasonlót mint a GTI az LFS-ből, de még meg kell szereznem a szerzői jogokat rá :D
Akkor majd elküldöm és jöhetnek a lámpák
-
#4998 mégsem :DD
Itt a TGA, have fun! :) -
#4997 küldöm ICQ-n
csináljam meg a másikat is vagy át tudod írni a rajtszámot? -
Marki.. #4996 Cool!!!!
Mennyi ??? :D -
#4995 Na? Megveszitek? F40 :) -
-
#4993 -
ShaiHulud #4992 Dögösek :)) mind az öten. -
#4991 Ja ígértem képet az új autómról, meg a kutyáimról, tessék itt van:
-
ShaiHulud #4990 ehmm most vettem eszre hogy nem frissitetted a texturamat :) gyorsan masold be a frissitettet :)) -
#4989 -
#4988 Huu ez valami kegyetlen brutál. -
#4987 oks, csinálok igazi Ferrarit nektek :D -
#4986 Nagyon megköszönnénk Freak :) -
#4985 Az egyik "figyelmesen"-t felejtsetek el -
#4984 Szivesen varunk minden versenyzot, itt a letszam a lenyeg:) (De a jatekot ne az also kepbol es filmbol iteld meg:D)
Ha erdekel a jetek, akkor eloszor figyelmesen olvasd el itt (Nascar Racers) a Szabalyzatot figyelmesen, foleg az elso ket pontjat!
A versenyeken azzonnal indulni nem lehet. Het kozben tartunk online edzeseket, es egy Elofutamot. Az azokon elert eredmenyek alapjan lehet indulni, az altalaban penteken megtartott Fofutamokon. -
Marki.. #4983 Lol, mekkora. Ezt kéne betenni az Eurosport watts-ba :)
Freak, csináld :D -
ronny666 #4982 Én is beszállnék egy kics csatába, ha lehet..elmondjátok nekem, hogy hova csatlakozam??? -
Mode #4981 Vetek europiai szappantartokat csinalni ezekbol a tuti jarganyokbol:) -
#4980 Ja amúgy szívesen megcsinálom a Ferrari csapat skinjét Ferrarisra (lámpák elöl-hátul), ha ők lusták :) -
Itt maga az "áthaladás" nem volt olyan szép, Norbi kicsit lefejelte a repülő roncsot, de azért jól néz ki -
#4978 Lol, a végén alex cigit tekert a verdából :DDDD
Amúgy tegnap is volt egy ilyen, asszem én rongyoltam bele Petyába, és Norbi elment alattam, meg is keresem.... -
ShaiHulud #4977 nekem csak DivX player 2.0 jatszotta le rendesen...ha esetleg masnal is kiakadna a mediaplayerrel..
-
ShaiHulud #4976 kiraly lett bazzee:)) -
#4975 Lol, rossz kisfiú vagy Alex :DDD -
#4974 Csak nem birtam ki, es osszevagtam filmecskenek, a mai edzes egyik latvanyos balesetet. Erdemes megnezni:))))))
Zip (2.7Mbyte)
-
ShaiHulud #4973 :)oks de azert megnezni erdemes:) vegulis nem rosssz:) -
#4972 Nem rakom:)) -
ShaiHulud #4971 mar atkuldtem... :(( mind1 majd Alex NE RAKD MEG KI AZ OLDALRA!! :) -
#4970 ne küldd át, először nevezze át a kocsiját
én tuti nem írom fölül a gyáriakat -
ShaiHulud #4969 na alex Tibre nem tudom most vegul elkuldte e az autojat vagy sem..en azert elkuldom neked mert hozzam sikeresen megerkezett..csak a baj hogy at kell majd nevezni azt a car filet amit ez majd felulakarirni..mert tibre egy mar meglevo kocsit fesett at ehh... fasza:) nah a lenyeg hogy atkuldom azert neked:) (en majd meg magamnak kicsit atfestem mert eleg csupaszka :) ) -
#4968 Ez is igaz. :-) -
#4967 Igaz. -
ShaiHulud #4966 nah joh de az lehet hogy pont sikerul elernie mert pont azt a kort hibatlanul nyomja az osszes tobbiben meg bukdacsol...mert pl Petya is tudott jo idot is menni , de mellette meg porgott csuszot szaltozott jobbra balra:)