51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Benne lesz a nyilatkozatomban ;-)
  • ShaiHulud
    nah igen az a 3wide utan volt :)) az szep volt mindja felrakom azt is:)
  • Alexease
    Volt egy kis verseny baleset, amitol felmasztam a falra, utana pordultem, csusztam nehany szaz metert.:))
  • ShaiHulud
    lol :)) te szegeny :)
  • ShaiHulud
    kicsuszas
  • Mode
    Defekt miatt nem birtal lejonni?
    Defektet mitol kaptal?
  • Alexease
    Es meg en is vezettem kert kort:))) Csak defektet kaptam, kicsusztam a fure, es nem tudtam lejonni:)))))) Amig ott szenvedtem, ismet beszivtam egy-ket kort:))
  • ShaiHulud
    :)) hat enyhen szolva kipordultem :) asszem aeroloose vagy hogy is hijjak amikor a mogotted levo kozelsege miatt veszt a kocsi segge a leszorito erobol...:(( bar nem is volt olyan nagyon kozel Norbi..
  • Mode
    Ja msot latom kipordultel?
  • Mode
    Ez mind a 6. korben volt?
    Miert kellett az elejen kiallnod?
    Egyebkent ha rendszeresen mesz gyorsan a pit-ben akkor ne csodalkozz hogy mindig buntetest fogsz kapni:)
  • ShaiHulud
    en meg most inkabb nem nyilatkozok :)
  • ShaiHulud
    6 77 Unsafe pit entrance Held for 30 seconds
    6 77 Unsafe pit entrance Held for 30 seconds
    6 77 Speeding in pits Drive through pit lane

nah baszki !! es ezt mind azert mert 150mphval berepultem a pitutcaba...hat ugye tehetelneseg rlz:) szerintem ez bug:) vagy igazibol is kapna az illeto ennyi buntiti mert a balszerencse ugyhozza hogy beporog a pitutcaba ???
  • Mnemomic
    Nyilatkozatt ment.
  • FREAK
    most is 55 fokon megy, szóval nem az a baj

öreg már a windowsom, minden kikapcsolásnál kékhalál, minden bekapcsolásnál scandisk....
  • Mode
    Tenyleg.
    Ez igy nem mehet tovabb bele kell huznom:)
  • ibronk
    Huh, kiraly verseny volt. Leizzadtam mint egy ló, ezért kellett megfürdenem előtte?
    Nagy csaták voltak, ráadásul a döntő eseteknél mint ottvoltam testközelben, de szerencsére csak a légnyomásváltozást adtam hozzájuk...
  • ibronk
    Sőt, Olaszország rulz!
  • Met
    Nem akarsz venni egy jobb ventit?:)
  • Toya
    Kitaláltuk, hogy megint fagytál.
    Rakd be a gépet egy hűtőszekrénybe :-)
  • ShaiHulud
    bar en meg ugy beszelek mintha nem lennek uj :)) na azert 5 futam mar mogottem van :)) ebbol 4 et nem siekrult vegigi menni :)) hehe
  • Toya
    Az első is európai és a harmadik is :-)
    A nagy Ferrari és a "kis Ferrari" :-)
  • FREAK
    mai negyedik fagyásomnak köszönhetően léptem ki köszönés nélkül :D sorry

biztos jó verseny volt, majd elolvasom a beszámolókat :D

Alex, küldöm az enyémet
  • ShaiHulud
    jah az ujak majd kedden EF en vizsgaznak :) aztan akkor johetnek penteken a FF re !! ha nincs EF akkor FF sincs !! :) max ha a szerencse ugyhozza hogy lesz plussz hely es az EF esek elfogytak mar:)
  • Toya
    Így van.
    Azért nagy kár, hogy összeakadtatok Atesszal, de ugye ez is előfordul (velem sajnos rendszeresen).
    És ugye akkor még a kapcsolat megszakadásáról nem is beszéltünk.
  • Mode
    Egy europai jargany nyert ez szegyen
    Akarmilyen szarul jott ossze ez a futam, Norbi megerdemelten nyert.
  • Toya
    Majd meglátod az újságban.
    Azért nincs bevéve senki az újak közül, hogy ne legyen sértődés.
    Ezt remélem megértitek.
  • HaZso
    Hát igen, Norbi nagyon jól megy ezen a pályán, csak kár, hogy nem vagyok ott ;-P
  • Tibre
    Hányan rajtoltatok?
  • ShaiHulud
    Norbi vezet:)
  • ShaiHulud
    ehh suxxx...
  • ShaiHulud
    kegeytlenizgi a futam!! az elen akkor harcok vannak...
  • HaZso
    Én meg most értem haza :-C Úgy volt, hogy 36 órázom és ma haza tudok jönni fél9-re legkésőbb, aztán reggel korán vissza... És naná, hogy ilyenkor kell dolgozni a legtöbbet, nem tudtam eljönni korábban, bocs srácok !
  • ShaiHulud
    nah mindenki nagy oromere en mar ki is estem :( kicsuszott kocsikam picsaja en meg egyenesen neki a pitutca falanak...motor megserult...blackflag mert speeding in pit..(dehat kerem csak becsusztam oda...nem onszantambol mentem be 150mphval..)..kocsi megjavit...de ugye a szokasos 10 korre ra vegleg meg kipurcant...szal ATLANTA nem az en palyam ... na majd phonix...kispalyakat jobbszeretem..
  • Marki..
    Na hi, most értem haza. Látom Sanzik nem indultál, remélem Petya vagy valaki ment helyettem legalább.
  • sanzik
    ez sajnos nem hiszem,hogy kivitelezheto
    ne haragudj meg de a tobbsegnek nem hiszem,hogy mondja az anyukaja fel 10 kor,hogy alvas...
    a tobbseg meg inkabb dolgozik 4-5 korul
  • Petya777
    Rendben, de nem lehetne megoldani azt, hogy az előfutam mondjuk 4-5 fele kezdődjöN? Csak azért mert tök király lenne ha 10 előtt befejeződne az EF, a FF tőlem mehet bármeddig mert pénteken van...

Cska ennyit kérek és kussba maradok! :)

Petya
  • Tibre
    Már,ha ráérek EE-t futni,mert hétköznap suli van.
  • Toya
    Nem neked szólt a dolog.
    Sokan vagyunk és el kell fogadni, hogy most még előfutam nélkül nem indulhattok.
    Majd jövő héten az előfutamon bemutatjátok mit tudtok és szerencsés esetben bekerültök a főfutamba majd.
  • Tibre
    Ennyi.
  • Tibre
    Vegyek vissza?Norbival volt egy nézeteltérésem,amit azóta megoldódott.