51527
-
Toya #5205 Benne lesz a nyilatkozatomban ;-) -
ShaiHulud #5204 nah igen az a 3wide utan volt :)) az szep volt mindja felrakom azt is:) -
#5203 Volt egy kis verseny baleset, amitol felmasztam a falra, utana pordultem, csusztam nehany szaz metert.:)) -
ShaiHulud #5202 lol :)) te szegeny :) -
ShaiHulud #5201 kicsuszas -
Mode #5200 Defekt miatt nem birtal lejonni?
Defektet mitol kaptal? -
#5199 Es meg en is vezettem kert kort:))) Csak defektet kaptam, kicsusztam a fure, es nem tudtam lejonni:)))))) Amig ott szenvedtem, ismet beszivtam egy-ket kort:))
-
ShaiHulud #5198 :)) hat enyhen szolva kipordultem :) asszem aeroloose vagy hogy is hijjak amikor a mogotted levo kozelsege miatt veszt a kocsi segge a leszorito erobol...:(( bar nem is volt olyan nagyon kozel Norbi.. -
Mode #5197 Ja msot latom kipordultel? -
Mode #5196 Ez mind a 6. korben volt?
Miert kellett az elejen kiallnod?
Egyebkent ha rendszeresen mesz gyorsan a pit-ben akkor ne csodalkozz hogy mindig buntetest fogsz kapni:) -
ShaiHulud #5195 en meg most inkabb nem nyilatkozok :) -
ShaiHulud #5194 6 77 Unsafe pit entrance Held for 30 seconds
6 77 Unsafe pit entrance Held for 30 seconds
6 77 Speeding in pits Drive through pit lane
nah baszki !! es ezt mind azert mert 150mphval berepultem a pitutcaba...hat ugye tehetelneseg rlz:) szerintem ez bug:) vagy igazibol is kapna az illeto ennyi buntiti mert a balszerencse ugyhozza hogy beporog a pitutcaba ??? -
#5193 Nyilatkozatt ment. -
#5192 most is 55 fokon megy, szóval nem az a baj
öreg már a windowsom, minden kikapcsolásnál kékhalál, minden bekapcsolásnál scandisk.... -
Mode #5191 Tenyleg.
Ez igy nem mehet tovabb bele kell huznom:) -
#5190 Huh, kiraly verseny volt. Leizzadtam mint egy ló, ezért kellett megfürdenem előtte?
Nagy csaták voltak, ráadásul a döntő eseteknél mint ottvoltam testközelben, de szerencsére csak a légnyomásváltozást adtam hozzájuk... -
#5189 Sőt, Olaszország rulz! -
#5188 Nem akarsz venni egy jobb ventit?:) -
Toya #5187 Kitaláltuk, hogy megint fagytál.
Rakd be a gépet egy hűtőszekrénybe :-) -
ShaiHulud #5186 bar en meg ugy beszelek mintha nem lennek uj :)) na azert 5 futam mar mogottem van :)) ebbol 4 et nem siekrult vegigi menni :)) hehe -
Toya #5185 Az első is európai és a harmadik is :-)
A nagy Ferrari és a "kis Ferrari" :-) -
#5184 mai negyedik fagyásomnak köszönhetően léptem ki köszönés nélkül :D sorry
biztos jó verseny volt, majd elolvasom a beszámolókat :D
Alex, küldöm az enyémet -
ShaiHulud #5183 jah az ujak majd kedden EF en vizsgaznak :) aztan akkor johetnek penteken a FF re !! ha nincs EF akkor FF sincs !! :) max ha a szerencse ugyhozza hogy lesz plussz hely es az EF esek elfogytak mar:) -
Toya #5182 Így van.
Azért nagy kár, hogy összeakadtatok Atesszal, de ugye ez is előfordul (velem sajnos rendszeresen).
És ugye akkor még a kapcsolat megszakadásáról nem is beszéltünk. -
Mode #5181 Egy europai jargany nyert ez szegyen
Akarmilyen szarul jott ossze ez a futam, Norbi megerdemelten nyert. -
Toya #5180 Majd meglátod az újságban.
Azért nincs bevéve senki az újak közül, hogy ne legyen sértődés.
Ezt remélem megértitek. -
#5179 Hát igen, Norbi nagyon jól megy ezen a pályán, csak kár, hogy nem vagyok ott ;-P -
#5178 Hányan rajtoltatok? -
ShaiHulud #5177 Norbi vezet:) -
ShaiHulud #5176 ehh suxxx... -
ShaiHulud #5175 kegeytlenizgi a futam!! az elen akkor harcok vannak... -
#5174 Én meg most értem haza :-C Úgy volt, hogy 36 órázom és ma haza tudok jönni fél9-re legkésőbb, aztán reggel korán vissza... És naná, hogy ilyenkor kell dolgozni a legtöbbet, nem tudtam eljönni korábban, bocs srácok ! -
ShaiHulud #5173 nah mindenki nagy oromere en mar ki is estem :( kicsuszott kocsikam picsaja en meg egyenesen neki a pitutca falanak...motor megserult...blackflag mert speeding in pit..(dehat kerem csak becsusztam oda...nem onszantambol mentem be 150mphval..)..kocsi megjavit...de ugye a szokasos 10 korre ra vegleg meg kipurcant...szal ATLANTA nem az en palyam ... na majd phonix...kispalyakat jobbszeretem.. -
Marki.. #5172 Na hi, most értem haza. Látom Sanzik nem indultál, remélem Petya vagy valaki ment helyettem legalább. -
#5171 ez sajnos nem hiszem,hogy kivitelezheto
ne haragudj meg de a tobbsegnek nem hiszem,hogy mondja az anyukaja fel 10 kor,hogy alvas...
a tobbseg meg inkabb dolgozik 4-5 korul -
Petya777 #5170 Rendben, de nem lehetne megoldani azt, hogy az előfutam mondjuk 4-5 fele kezdődjöN? Csak azért mert tök király lenne ha 10 előtt befejeződne az EF, a FF tőlem mehet bármeddig mert pénteken van...
Cska ennyit kérek és kussba maradok! :)
Petya -
#5169 Már,ha ráérek EE-t futni,mert hétköznap suli van. -
Toya #5168 Nem neked szólt a dolog.
Sokan vagyunk és el kell fogadni, hogy most még előfutam nélkül nem indulhattok.
Majd jövő héten az előfutamon bemutatjátok mit tudtok és szerencsés esetben bekerültök a főfutamba majd. -
#5167 Ennyi. -
#5166 Vegyek vissza?Norbival volt egy nézeteltérésem,amit azóta megoldódott.