51527
-
Petya777 #5327 Megyek! :)) -
#5326 szerintem, szar az m-em -
#5325 Nyertem tegnap, szerinte ez elég nagy csoda -
#5324 2.5 hónap után ne várj csodát.... -
#5323 Nekem egy Logi Wingman Forumula Force GP van, kb. 2.5 hónapja, ez az első, és az első honapban még billenytüzettel is gyorsabban mentem mint kormánnyal -
#5322 Kalandorok kíméljenek :) -
#5321 Hi all!Ha valakit érdekel 15:10-től Phoenix. ip: 213.222.132.202 -
#5320 Esetleg 20:00 ora. Ennel korrabban nem hiszem:( -
Marki.. #5319 Én mennék. ICQ:176928653 -
Toya #5318 Hát kérdezd majd körbe, lehet hogy páran akarnak menni. -
Petya777 #5317 Este lesz valami gyakorlás Phoenixen?
Petya -
Petya777 #5316 Hi, várom a beszámolót, biztos jó versneyetek volt.
OK, a 4-5 óra lehet gázos, de azért a 6-7 már remélem megolhatü lenne! :OO -
Mode #5315 Ja es erdekes hogy Petty is ugy csapodhatott a falnak mint most Nadeau.
A vezeto oldallal.
-
Mode #5314 AMugy nem lehetett nagy utkozes, dehat Kyle Petty utkozese is latszatra egy semmi volt aztan megis megserult, meg Dale Earnhardt-e is latszatra semmi volt, jo mondjuk ott valszeg tobb szerencsetlen korulmeny is volt.
Aztan lehet hogy itt is. -
Mode #5313 De van csak fizetos.
Amugy evi aszem 15000 Ft-er csomo jo dologhoz hozza lehet jutni -
Toya #5312 Már a f@sz ki van az idei évvel.
Már annyi komoly baleset történt mint az elmúlt 2-3 évben összesen :-((((( -
Toya #5311 Így jár aki olyan kormányt akar venni ami limitált példányszámban készült és már nem is gyártják.
HaZso nagy MOMO-val játszik majd kérdezd meg tőle milyen, bár nem hiszem hogy panaszkodna rá. -
#5310 Video esetleg nincs az utkozesrol? -
#5309 ugylatom,hasonlo az izlesunk...
pont ilyenek voltak nekem is,most meg a nagyobik momo van :)
(igaz nekem a sarga szinu logi volt elotte)
6 eve jatszok kormannyal es meg csak a 3.-nal tartok,ez jo arany ? :) -
Mode #5308 Nadeau allapota kritikus -
ShaiHulud #5307 na thx a hozzaszolast:) most akkor elgondolkozom ezen a thrustmasteren is:)) mert nekem is szinte csak nascarra kene...:) aztan ha jol lattam majd talalkozunk kedden az EF en :) bar mar most felek toled is:))) -
#5306 Hi all!A kormány kérdésre reagálva nekem 2éve 1 thrustmaster ffb ferrari gt-m van és nagyon megvagyok vele elégedve.Még mindíg olyan pontos és precíz mint az első napon amikor hazahoztam, pedig nyúztam eleget.Amit most bepaste-zok ide az egy régebbi hozászólásom a Force feedback-es fórumban talán ez segít.
"Hi all!Nem is tudom hol kezdjem...Mondjuk a legelején. :) Énis rengeteget filóztam anno hogy milyen FF kormányt vegyek mert sima nem ff Logitech-em volt de pár hónap után bekakált..no comment.Ez volt életem negyedik kormánya de a legjobban egy noname 9000ft-os kormány jött be kb 3 évvel ezelőtt.No de hogy az ff kormányoknál maradjunk elkezdtem filózni mi is lenne a legjobb.Addig addig szűkítettem a kört míg végül maradt a Microsoft és a Thrustmaster FF kormányai.Aztán elkezdtem külföldi fórumokat véleményeket olvasgatni (mégiscsak nagyobb FF hagyományok vannak külföldön (meg lóvé) )Végülis mivel a Thrustmaster a NASA-nak is gyárt alkatrészeket ami azért minőség tekintetében nem elhanyagolható és a Ferrari sem adja gagyihoz a nevét a Thrustmasternél döntöttem.Hazahoztam kicsomagoltam feltelepítettem és.......ELÉLVEZTEM...Hihetetlen micsoda erő van ebben a kormányban és hihetetlen hogyan adja vissza az erővisszacsatolást!!!!!Már majd 1 éve tolom a NASCAR4 című progit (ligában versenyzem és minden éjjel online) szóval volt időm a világ talán legélethűbb szimulátorával "tesztelgetni" a kormányt, míg egy szép napon egy ismerősöm nem vett egy microsoft ff kormányt.Felhívott én visszahívtam kérleltem beadta a derekát és áthozta a kormányt.Felrszereltem összedugtam installáltam indítottam.Előre leszögezem soha nem befolyásolt a mások véleménye,sohasem arra alapoztam hogy ki mit mond valamiről csak annak hittem és hiszek most is amit én érzek amit én látok és amit én tapasztalok.Soha nem mondtam valamire hogy ez szar mert ez vagy az a márkája.A puding próbája az ha megeszik.De valahogyan ez a Microsoft kormány abszolut nem győzőtt meg.Nem azt mondom hogy rossz vagy hogy szar.Nem.Csak nekem egyszerűen nem jött be.Olyan finom dolgokat hogy pl az autó mennyit bír egy kanyarban vagy például hol vannak egy kanyarbevételnél a kocsi határai egyszerűen nem adta vissza a Microsoft.Hibát hibára halmoztam mert egyszerűen nem éreztem a kormányon hogy meddig húzhatom a "húrt" a kanyarokban vagy a hirtelen előzésekben.És szerintem ez a lényeg egy "erővisszacsatolásosnak" nevezett ketyerében, hogy érezzem a visszaható erőket és ezeket a finom dolgokat valahogyan nem adta vissza a microsoft.Kipróbáltam 1-2 más autóverseny játékban is de mivel azokat nem ismertem annyira részletesen ezért ezekről nem nyilatkozom mert elfogultnak gondolnátok(úgy vélem egy szimulátort kiismerni iszonyúan hosszú időbe telik és nem akarok 1-2 hónapos tapasztalatokra építeni).Szal nekem a thrustamster a király NASCAR4-hez (most már a 2002-t tesztelgetem ha a boltokban is kapható lesz meg is veszem) olyannyira hogy időközben beszereztem egy gameportos kuplungot és egy usb-s váltót is hozzá úgyhogy teljes az élvezet!!!El sem hiszitek milyen cool érezni egy gaméban hogy tényleg egy 750 lóerős kocsit vezetsz és meg kell gondolnod minden váltást hisz néhány pillanatig egy kézzel kell fognod a kormányt és bizony van olyan hogy egyszerűen nem tudom tartani egy kézzel!!!!!Sőt nem egyszer szabályosan folyik a víz a tenyerem alól mert rendesen megizzaszt.Ráadásul minden apró, a kocsin történő állítást mint pl: felfüggesztés, keréknyomás teljesen érezni a kormányon is!!!És ez nem vicc aki nem hiszi nyugodtan kipróbálhatja!!!No ezeket a Microsoft nem igazán adta vissza (vagy legalábbis nem olyan mértékben) mindenesetre aki nagyon rááll egy gaméra és csak azt de csakis azt tolja éjjel nappal annak nagyon tudom ajánlani a thrustmastert de aki inkább az arcade versenyzést helyezi előtérbe és mindenevő (értsd:több szimulátorral is játszik de csak néha-néha időnként)az válassza inkább a microsoft-ot.Írásomnak nem az volt a célja hogy reklámot csinálja a thrustmasternak vagy elijesszek bárkit is a microsoft kormányoktól....Kinek ez jön be kinek az.Mindenkinek szíve joga eldönteni, én csak a véleménymet és a saját tapasztalataimat írtam le." na hát ez ennyi lett volna.Vissza a NASCAR-hoz.Épp most fejeztem be egy Talladega-i futamot a sierra-n online.Huhh de nagyo jó volt érezni ismét az online versenyzés ízét.(ugyanis éppen pumy-val számolgattuk hogy fél évet kihagytam)Tök jó kis verseny volt 30 indulóval a verseny feléig oda-vissza "pofozkodás" volt.Lökhárítótol lökhárítóig ment a csata benne voltam az első 6-ban.190-200 között draftolva állati volt.Kb 10-en lehettünk az élbolyban.De kb a verseny felénél valami okosgyerek a sereghajtóknál aztgondolta ő a faszagyerek.Mondanom sem kell hogy egyedül ment mendegélt nem volt draftja.Erre az okosgyerek bevárta a mögötte ezerrel érkező kisseb tömörülést azthiszem 3 vagy 4 autóbol állt.Behajtott eléjük és persze mindegyikük hullot a szélrózsa minden irányába.Mindenki megpróbált lehúzódni mert már elég közel voltunk.Látni lehetett a füstöt,spotter meg üvöltözött hogy baleset van.Na mondom kicsit lemaradok mert itt úgyis lesz valami.Hát lett.De ezt már csak az ismétlésből tudtam meg.Ugyanis akkora karambol volt mint állat.Még 100méternyi féktáv sem lett volna elég.Okos barátunk a falnak kenődve szétdurrant gumikkal észlelvén hogy dübörgünk felé, kislányos zavarában nemtudta mit csináljon hirtelen, merre is kormányozza amúgy is hulladék autóját.Mentelőre hátra jobbra-balra.Ha ott maradt volna és megvárjahogy elhúzunk mellete semmi gond nem lett volna.De a fiatalember zavarában pont belénkkormányozta"gépjárművét".Ha ez igaziból történikmindenki meghal az tuti.de így "csak" a versenyünket tette tönkre.De aztán már a következőn nem indult....szerencsére
Na asszem megyek szunyálni mert már a nap is felkúszott az égre holnap ill. ma meg gyakorolnom is kne még.Sok volt az a fél év.Sziasztok..... -
ShaiHulud #5305 nah talaltam 46.550 ert is ezis brutto :)
-
ShaiHulud #5304 http://www.lscomputer.hu/uj2/termek.php?termekid=BOTEGB024 nah itten van 53.450 ft brutto ehh haat akkor leeht maradok racingnal :) -
ShaiHulud #5303 nah ott is csak racing van :( -
Toya #5302 www.depo.hu -
ShaiHulud #5301 :]] nem tudja valaki hogy hol lehet kapni mert most igy kapasbol egyik arlistan sem latok :( -
#5300 Szerintem legjobb:)) Meg par evet bitos fent lesz a gepemen:)) -
Toya #5299 Mi van, ennyire impozáns a látvány ? -
ShaiHulud #5298 fuu mindjart megnezem mennyibe kerul most egy normal MOMO :) -
Toya #5297 Mi mostanában PuMy-val kikapcsolódásnak GPL-ezni szoktunk, bár még csak tanuló szinten mert most vette meg a programot :-) -
#5296 na jócakát
elegem volt mára az ébrenlétből :D -
Toya #5295
Hosszas keresgélés után csak rátalálta a kormányaimra.
Így követték egymás időrendi sorrendben :-) -
#5294 szerintem a Craftsman jó kikapcsolódás lenne, meg azok is jól ellennének vele, akik nem indulhatnak a nascar futamon
meg különben is, kurva jó, hogy keményen lehet csapkodni a pickupokat, nem kell finomkodni :DD -
#5293 Ja Craftsman az allat:))) Multkor milyet mentunk mar:)) A Heat-tel is szoktam nyomulni. Ott folyamatos, komoly tomegjelenetek vannak. Kissebb lokdosodesek, es orult tempo:)) -
#5292 ehhez mi köze másnak? :D
vagy multiban meg ott vannak azok a tuti Heat modok bazze, Craftsman mekkora már :D -
#5291 Koszi. Akkor torlom is:)) A belsonezet tenyleg gyanus volt... -
#5290 én azt is elkerülöm messzire, nekem túl nehéz, több benne a görcsös harc a tapadásért mint a játékélmény -
#5289 De ha akar valaki egy kis valtozattossagot, akkor szoktam hobby-bol menni versenyeket GPL-ben. Hetvegen Crystal Palace a menu:)))) -
#5288 foshulladék, hogy röviden jellemezzem
belső nézetek lol, fizika érdekes, szerintem nem hiányzott
nálam még mindig az Alfa 147 Challenge a top, de nem próbáltam az M3 modot, ami állítólag még jobb