51527
-
#5367 Hi all.Megyek gyakorolni.Ip-m lentebb. -
ShaiHulud #5366 :DD ...
Alex: neztem jelentkezesi listat...lehet hogy ket szerver fog kelleni ?? foleg ha meg jonnek plussz emberek :) -
#5365 LOL:)))))) -
#5364 nálam csak valami génhiba játszik közre, vagy egy elfeledett gyerekkori autóbaleset, ami miatt nem merek odalépni :D -
ShaiHulud #5363 nah igen enis nagyon orulok ha sikerul egy kort vegig mennem :)) na meg ha leviszem 30 ala:)) mondjuk kozre jatszik a kormanyom nem eppen ujszeru allapota is:)) -
#5362 lesz Alexease PRO setup pack az oldalon? :D -
#5361 A motor, gumik jol birjak, a valto kanyar kimenetre van allitva, lehet nyomni, nehezebben csuszik meg.
Meg sulyppontoznom kell, es leng.csillapitozni, de jo lesz;))) -
#5360 pfff nekem 29-es idő már ok az örömre :D -
#5359 En is edzegettem:))
Csinaltam kozben egy jo Setup-ot:)) Meg nem teljes, de ha kell atkuldom. Nem a leggyorsabb - 28.5xx - de biztonsagos:)) -
#5358 :)))))))))))))
Ismerős érzés :D
jó 3 másodperccel maradok le a csúcstól, ami elég durvának számít :D -
ShaiHulud #5357 na meg foleg mert PHOENIX-i -
ShaiHulud #5356 hat emberek ez a Phonixi palya irto kaka :) nekem nagyon nem fekszik... -
Toya #5355 A NR2003 DirectX 9-es program.
Nézd meg a CD-t ott van mellette a 9-es változat.
Az hogy elindul 8.1-en is csak a programozók műve, szerintem nem viccből ajánlják a 9-est a játékhoz. -
#5354 Azt azért nem, mert ha egy játéknak kell akkor felteszem a frissebbet.
De ha egyfolytában a javításokat és frissítéseket telepítgetném nem tudnák mást csinálni a gépen. -
Toya #5353 Úgy is kell azt.
DirectX 5-ről DirectX 9-re.
Minek közben az a sok hülye restart az új változatokkal. -
#5352 Hááát, ahogy eszembe jut:D -
#5351 "most meg már minek"
Mondjuk mert mostmár nem beta van kint, és mostmár szükséged van rá :D
Vagy te hármasával cseréled a DX-et? :D -
Toya #5350 Pedig a DirectX 9-et nem árt ha felrakod.
Nem kerül semmibe és ráadásul a CarViewert is tudod majd használni. -
#5349 Hát sajnos nem tudom használni mert nekem DX8.1 van fent. Amikor kijött a játék még csak ilyen béta 9ek voltak ezért nem tettem fel, most meg már minek. -
Toya #5348 A kerékfestés csak nálad látszódik, de ezt nem a kocsifestésről szedi a program.
Természetesen a CarViewer linkje fenn van nálunk is.
Olyan program nincs amivel ki lehetne rakni gombokra az F1-F8 gombokat.
Az üzeneteket lehet egyből megjelentetni (ENTER nélkül) ha dollár jelet raktok elé - azt hiszem. -
#5347 Ez engem is érdekel -
#5346 es olyan progi nincs,amivel ki tudom rakni a kormanyon leve gombokra azt,amit eddig a billentyuzeten nyomogatok?
F1 - F8-ig -
#5345 Nálatok fent van?
És ha össze mázolom a kerekeket az csak nálam látszódik vagy nálatok is. -
Toya #5344 CarViewer a te programod. -
#5343 Nincs valami segédprogi arra, hogy meg tudjam nézni az autót összehajtogatva, hogy nézki festés közben?
Kezdem unni: mentés, bemásolás, játék indítás, megnézés stb. -
Petya777 #5342 Na úgy látom nincs gyíülekezés
Akkor próbáljunk meg gyűlni fél 8ra, addig nem leszek én sem ott!!
Petya -
Petya777 #5341 62.201.99.224 -
Petya777 #5340 Na mi van emberek? -
#5339 Neked is ICQ -
ShaiHulud #5338 kuldtem IPT ICQn
-
#5337 Hi all!Valami szarság telepedni akart agépre netről.Azért dobott ki.Útálom ezeket a szarokat. -
ShaiHulud #5336 ottvan :) -
#5335 Elvileg :D -
#5334 ICQ-dat csekkold, ott egy ip. -
Marki.. #5333 Nekem az előző Wingman FFB kormányom 2 évíg bírta az erős igénybevételt, aztán kormányrudam eltört :) Most is az van, ennek már 2 hét után jelentkeztek problémái, amelyek mostanra elmúltak :), nem olyan rossz ez akormány sem és olcsó -
#5332 Ha mentek ma akkor szóljatok légyszi én is mennék! -
#5331 3 év után még jó hogy vannak vele gondok :) Én ha újat vennék az biztos megint Act Labs lenne. Néztem képeket a Momo belsőjéről is pl. hát kiváncsi vagyok az mennyit fog bírni. -
Petya777 #5330 illetve most kapom a hírt, hogy irány Norbihoz -
Petya777 #5329 Sajna nem müxik, csinálok akkor én egyet! -
Marki.. #5328 nekem errort ír, amikor csatlakoznék