51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    sajnos nem csak az.... egy rohadt bugyi is annyi, az ilyen helyeket, mint Intimissimi jó nagy ívben kerüld el a nőddel

én akkor is legszívesebben felvágnám az ereimet, amikor a barátnőm anyja fizeti a számlát a fehérneműboltban, és imádkozom, nehogy elárulják az árát...... persze reklamálni sem lehet, mert ilyenkor tulajdonképpen a nő az önzetlen mártír, akinek minden pénzt megér, hogy tetszen a barátjának.... lol :D
  • Jacek
    na leszedem ezt latnom kell:D
  • Jacek
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Alexease
    AAAAAAAA mega LOL:))))))
    Ebben mas "fizika" van mint a Colinban:)) Ez nem ragad a foldhoz, es a kozeppontja korul fordul, hanem mintha fel lenne logatva egy madzagra, es az elsokereknel van beleszurva a "palcika":DDDDD
    Ha a palya toresnel le-fol megyek, es megugrik az auto, akkor olyan, mintha valaki "fentrol" babozna:))))))

Az uj Codies "fizika" neve: Puppet-Physics :DDDDDDDDDD
  • Jacek
    :D
  • Alexease
    Epp most nezem. Ha az Assist ki van kapcsolva, akkor lehet porgetni. Belsonezetet meg nem talaltam. Futni fut rendesen, installni sem kell:)) Ep most kitaskoltam belole vagy otszor, es uzembiztos.
    At irja, hogy 70%-ban van kesz:)) Ez is kamu. Ebben a honapban jon ki:)
  • Jacek
    ujabb Codemasters muremek:DDDDDD arra nem jonnek ra hogy a harom jatekuk RaceDriver\Colin3\Indy nem hoz annyi penzt mintha egyet megcsinalnak rendesen:)
  • Mnemomic
    Nézd meg aztán megtudod :) Kipördíteni nem sikerült az autót és billentyűzettel tök simán lehet irányítani :)
  • Jacek
    ennyire???:DDDDDDDDDDd
  • Mnemomic
    Na ez egy nagy LOL le is toroltem :)
  • Jacek
    ovalszanko:))
  • Mnemomic
    Bár mivel Codemasters fenáll az esélye hogy el sem indul majd a demo :) Maga a játék meg tuti hogy inkább arcade lesz mint szim :)
  • Giovanni #9380
    Köffi :-)
  • Alexease
    http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=2328
  • Giovanni #9378
    Tudnál dobni egy linket?
  • Mnemomic
    Kijött az Indycar Series demoja. Én már töltöm kiváncsi vagyok milyen :)
  • Giovanni #9376
    Most néztem...az RTL Klub megint felvételről adja az F1-et! Úgy tűnik ismét ORF-en nézem, így legalább nem kell szörnyűlködnöm a "szakértő" urakon :-)
    Egyet nem értek, úgy beszélnek, mintha már 3-4 F1-es világbajnoki címük lenne :-))
  • Alexease
    :DDDDDDDD
  • Giovanni #9373
    Miért nem jártok nudizni? Akkor olcsóbban megúsztad volna :-)))
  • Alexease
    Igy mar mas:))))))))
  • petesilver
    Nem érted Te ezt Alex. Ez a fürdőruha remek tárgyalási alap lesz az új FFB-hez. Így jobb?
  • Skynet
    Alex és ha adnának mellé egy Garett T3-as turbófeltöltőt?:)
  • Mnemomic
    Küldtem az autóm frissítését.
  • Alexease
    13000 egy k*b*szott furdorha?!?!?!?! B*szott oreg vagyok mar:))) Ha ott fejbe lolenek a helyszinen, akkor sem adnek annyit egy darab rongyert:DDDDD
  • Giovanni #9367
    Köszi, de elég draft és időjárásfüggő a dolog. Bár a qual setupommal is simán első lehetnék, de hát ki tudja addig még mi lesz. Ráadásúl a versenynek akkor van vége, ha.....:-D
  • petesilver
    Ahogy elnéztem toyaék versenyét, ezzel a tempóval nyerhetsz pénteken. Mivel nekem erre esélyem sincs egyenlőre, akár drukkolhatok is neked : ))))
  • petesilver
    Midegy, az idő szép. Meg Giovanni ideje is :)))
  • Giovanni #9364
    Megoldás még mindíg nincs :-)))
  • ceas
    akkor most már megvan a megoldás:))
  • Giovanni #9362
    Ezen gondolkodtam én is :-)))
  • ceas
    nem léptem ki a topicból, csak frissítettem az oldalt
  • petesilver
    Már csak az a kérdés, hogy ha előbb eltévedt, hogy a csudába tévedt vissza???? Mondjuk Diablo topicba akarok írni, és beírok a Quake topicba a diablorol valamit. Aztán később bemegyek a jó topicba, és látom, nincs ott a véleményem. Soha nem jönnék rá, hogy hova a pitlákba írtam az előbb, mivel eleve rossz helyen voltam, amiről nem tudtam Eh, bonyolult ez.......
  • ceas
    tyű, bazz, tényleg eltévedtem:DD Bocs mindenkitől! Csodálkoztam is, hogy mi ez a sok nascar-os beírás:DD
  • Skynet
    Van 50ezer forintért egy fél ceruzám eladó azis annyit foglal nemkell?:))))
  • petesilver
    Hj, megvan a fürdőruha, olcsón megúsztam. Az első boltban már talált olyat, ami tetszett. Még megkérdezte, hogy ne nézzünk azért körül? Ne, ez tökéletes! És már meg is volt. Kb annyi helyet foglal el a kézben, mint 13.000Ft, és annyiba is került. Következetes árúcikk.
  • petesilver
    Ez a hozzászólás felettéb érdekes. Felettéb érdekes. Rossz belegondolni, hogy a srác milyen frusztrált lehet, amiért kedvenc CM2 topikjában már több mint fél éve csak NASCAR-ról írnak it mindenféle eltévelyedett fanok.Már én is röstellem magam, hogy figyelmen kívül hagytam a topic lényegét. Jujj. És én még nem átallottam MotoGp-ről, és fürdőruháról írni ittend. Halmozati vétkes vagyok! SEGÍTSÉG!!!!!
  • Skynet
    Mellesleg szerinted a felsorolt "kioldható" kocsik közül melyik hivatalos rally autó?:)
  • Skynet
    :DDD

Pihentetni a nemodaillő témát de azzé a nsacar topicban kolinról ugat egy fél oldalt:))

Feloldható kocsik?? Porsche???? Mehhehe

Feloldható alkatrészek?? Mitsubishibe a kormány belsőnézetben,vagy mi?:)))

Cm 2 lett az etalon?? Ezt a butaságot meg hol olvastad?:)

Szép grafika,szép színek?? Holnézted te ezt,mert pc-n nem az biztos...Ps2-őn tévén?? Úgy lehet..

Todmit eskü lejön a játék leszedek egy mindent kioldó csíítet és fizetek neked 1 láda sört ha azután a játéknak legalább olyan fizikája lesz mint a colin 1-nek..

Az meg hogy nincs pezsó??? Kiafaxtérdekel?:))
    Égés a cégnek nekemmeg öröm hogy nemmajmolják azt a szart:)
  • Giovanni #9353
    Én is úgy vettem észre :-D
  • Alexease
    Nem:) CEAS tevedt el:DDD