51527
-
#9392 sajnos nem csak az.... egy rohadt bugyi is annyi, az ilyen helyeket, mint Intimissimi jó nagy ívben kerüld el a nőddel
én akkor is legszívesebben felvágnám az ereimet, amikor a barátnőm anyja fizeti a számlát a fehérneműboltban, és imádkozom, nehogy elárulják az árát...... persze reklamálni sem lehet, mert ilyenkor tulajdonképpen a nő az önzetlen mártír, akinek minden pénzt megér, hogy tetszen a barátjának.... lol :D -
#9391 na leszedem ezt latnom kell:D -
#9390 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#9389 AAAAAAAA mega LOL:))))))
Ebben mas "fizika" van mint a Colinban:)) Ez nem ragad a foldhoz, es a kozeppontja korul fordul, hanem mintha fel lenne logatva egy madzagra, es az elsokereknel van beleszurva a "palcika":DDDDD
Ha a palya toresnel le-fol megyek, es megugrik az auto, akkor olyan, mintha valaki "fentrol" babozna:))))))
Az uj Codies "fizika" neve: Puppet-Physics :DDDDDDDDDD -
#9388 :D -
#9387 Epp most nezem. Ha az Assist ki van kapcsolva, akkor lehet porgetni. Belsonezetet meg nem talaltam. Futni fut rendesen, installni sem kell:)) Ep most kitaskoltam belole vagy otszor, es uzembiztos.
At irja, hogy 70%-ban van kesz:)) Ez is kamu. Ebben a honapban jon ki:) -
#9386 ujabb Codemasters muremek:DDDDDD arra nem jonnek ra hogy a harom jatekuk RaceDriver\Colin3\Indy nem hoz annyi penzt mintha egyet megcsinalnak rendesen:) -
#9385 Nézd meg aztán megtudod :) Kipördíteni nem sikerült az autót és billentyűzettel tök simán lehet irányítani :) -
#9384 ennyire???:DDDDDDDDDDd -
#9383 Na ez egy nagy LOL le is toroltem :) -
#9382 ovalszanko:)) -
#9381 Bár mivel Codemasters fenáll az esélye hogy el sem indul majd a demo :) Maga a játék meg tuti hogy inkább arcade lesz mint szim :) -
#9380 Köffi :-) -
#9379 http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=2328 -
#9378 Tudnál dobni egy linket? -
#9377 Kijött az Indycar Series demoja. Én már töltöm kiváncsi vagyok milyen :) -
#9376 Most néztem...az RTL Klub megint felvételről adja az F1-et! Úgy tűnik ismét ORF-en nézem, így legalább nem kell szörnyűlködnöm a "szakértő" urakon :-)
Egyet nem értek, úgy beszélnek, mintha már 3-4 F1-es világbajnoki címük lenne :-)) -
#9374 :DDDDDDDD -
#9373 Miért nem jártok nudizni? Akkor olcsóbban megúsztad volna :-))) -
#9372 Igy mar mas:)))))))) -
#9371 Nem érted Te ezt Alex. Ez a fürdőruha remek tárgyalási alap lesz az új FFB-hez. Így jobb?
-
#9370 Alex és ha adnának mellé egy Garett T3-as turbófeltöltőt?:) -
#9369 Küldtem az autóm frissítését. -
#9368 13000 egy k*b*szott furdorha?!?!?!?! B*szott oreg vagyok mar:))) Ha ott fejbe lolenek a helyszinen, akkor sem adnek annyit egy darab rongyert:DDDDD -
#9367 Köszi, de elég draft és időjárásfüggő a dolog. Bár a qual setupommal is simán első lehetnék, de hát ki tudja addig még mi lesz. Ráadásúl a versenynek akkor van vége, ha.....:-D -
#9366 Ahogy elnéztem toyaék versenyét, ezzel a tempóval nyerhetsz pénteken. Mivel nekem erre esélyem sincs egyenlőre, akár drukkolhatok is neked : )))) -
#9365 Midegy, az idő szép. Meg Giovanni ideje is :))) -
#9364 Megoldás még mindíg nincs :-))) -
ceas #9363 akkor most már megvan a megoldás:)) -
#9362 Ezen gondolkodtam én is :-))) -
ceas #9361 nem léptem ki a topicból, csak frissítettem az oldalt -
#9360 Már csak az a kérdés, hogy ha előbb eltévedt, hogy a csudába tévedt vissza???? Mondjuk Diablo topicba akarok írni, és beírok a Quake topicba a diablorol valamit. Aztán később bemegyek a jó topicba, és látom, nincs ott a véleményem. Soha nem jönnék rá, hogy hova a pitlákba írtam az előbb, mivel eleve rossz helyen voltam, amiről nem tudtam Eh, bonyolult ez....... -
ceas #9359 tyű, bazz, tényleg eltévedtem:DD Bocs mindenkitől! Csodálkoztam is, hogy mi ez a sok nascar-os beírás:DD -
#9358 Van 50ezer forintért egy fél ceruzám eladó azis annyit foglal nemkell?:))))
-
#9357 Hj, megvan a fürdőruha, olcsón megúsztam. Az első boltban már talált olyat, ami tetszett. Még megkérdezte, hogy ne nézzünk azért körül? Ne, ez tökéletes! És már meg is volt. Kb annyi helyet foglal el a kézben, mint 13.000Ft, és annyiba is került. Következetes árúcikk. -
#9356 Ez a hozzászólás felettéb érdekes. Felettéb érdekes. Rossz belegondolni, hogy a srác milyen frusztrált lehet, amiért kedvenc CM2 topikjában már több mint fél éve csak NASCAR-ról írnak it mindenféle eltévelyedett fanok.Már én is röstellem magam, hogy figyelmen kívül hagytam a topic lényegét. Jujj. És én még nem átallottam MotoGp-ről, és fürdőruháról írni ittend. Halmozati vétkes vagyok! SEGÍTSÉG!!!!! -
#9355 Mellesleg szerinted a felsorolt "kioldható" kocsik közül melyik hivatalos rally autó?:) -
#9354 :DDD
Pihentetni a nemodaillő témát de azzé a nsacar topicban kolinról ugat egy fél oldalt:))
Feloldható kocsik?? Porsche???? Mehhehe
Feloldható alkatrészek?? Mitsubishibe a kormány belsőnézetben,vagy mi?:)))
Cm 2 lett az etalon?? Ezt a butaságot meg hol olvastad?:)
Szép grafika,szép színek?? Holnézted te ezt,mert pc-n nem az biztos...Ps2-őn tévén?? Úgy lehet..
Todmit eskü lejön a játék leszedek egy mindent kioldó csíítet és fizetek neked 1 láda sört ha azután a játéknak legalább olyan fizikája lesz mint a colin 1-nek..
Az meg hogy nincs pezsó??? Kiafaxtérdekel?:))
Égés a cégnek nekemmeg öröm hogy nemmajmolják azt a szart:) -
#9353 Én is úgy vettem észre :-D -
#9352 Nem:) CEAS tevedt el:DDD