51527
-
#9351 Huh, eltévedtem volna? -
ceas #9350 Hi,
Nem kellene pihentetni a nem ide való témákat(lfs, nascar stb...)? Van topic-juk beszéljétek meg ott! CM3-ban egyébként van még autó, csak fel kell oldani: Mitsubishi pajero, citroen kacsa, Ford RS(2 féle), Porsche, Ford mikrobusz, Lancia delta, MG, Saxo, Xsara stb... Peugeot-t sajnos nem láttam:(, de hátha valami fan megcsinálja majd. Egyébként szerintem csak szokni kell a játékot (grafika, irányítás). A grafika szerintem annyira nem gáz, sőt a színek nagyon jók, hangulatosak, az autók grafikája meg kifogástalan. Mondjuk a fák tényleg nem túl szépek, cserébe viszont egész mélyen be lehet menni az erdőbe, amit eddig más rally játékban nemigen láttam még. Az árnyékok nekem személy szerint annyira nem hiányoznak, legálabb nem kell lecserélni az egész gépet, hogy játszhasson az ember, valami normális felbontásban. A fizikáról meg nem érdemes még vitatkozni, mert különböző alkatrészeket is lehet feloldani és lehet, hogy azokkal egész más lesz a vezetésélmény. Egyébként annak idején, mindenki fel volt háborodva, hogy a cm2 milyen szar arcade lett és az első rész nyomába sem ér és úgy látom, most meg a cm2 lett az etalon, úgyhogy várjunk még szerintem a játék fikázásával. -
#9349 De már ezt is megdöntöttem :-)))
44.273
Már csak az kell, hogy a versenyen is ezt hozzam :-) -
#9348 Na, én pontosan ilyesmi időről álmodom napok óta :))) -
#9347 Norbi segítségével tegnap megcsináltam a pedálom. Gyorsan ki is próbáltam Daytonában:
Cloudy, 63F N28mph
44.332 /draft/ -
#9346 Nyomtam egy 50 koros verseny Limerock Parkban, a Mustanggal. Brutal volt:) A fejemen folyamatosan folyt a viz, alig lattam. Ilyen melegben, ez egeszsegtelen:))) -
Toya #9345 Daytona Race -
#9344 egyébként a következő videómnak már 5.1 es hangja lesz.....motorhang islesz benne meg mindenféle nyalánkság :DDDDDDDD -
#9343 ok thx -
Toya #9342 Már megy felfelé, majd adom a linket.
Az utolsó 10-12 kört érdemes megnézni az a négyes csata nem semmi volt. -
#9341 megvarom az F12002-est:) -
#9340 Nascar Heat - Vintage:
1966 Mustang, 1968 Mustang, 1970 Challenger, 1970 Trans Am, 1970 AMX, 1970 Camaro, 1969 Cougar, 1970 Cuda, 1972 Javelin, -
#9339 keszul a nascar de fol kell kotni a gagyeszt:)) mert itt jonnek a jobnal jobb videjok:))))
Codered kiraly:) ezt a zenet kerestem en is:DDDDD -
#9338 :DD -
#9337 jo lenne van benne anyag boven:D -
#9336 Nascar Heat, Vintage Trans Am Mod (Ford Mustang '70) -
Toya #9335 Sokan vagytok benn :-)
Ugye ott vannak a Jacek féle LFS videók amit 10 nap alatt kb. 5000-en töltöttek le és vannak ám más dolgok is a szerveren. -
Toya #9334 Felrakjam a teljes replay-t Jacek? -
#9333 Ezmicsuda? -
#9332 ez tetszik :)
11es :) -
#9331 Csak odaig van meg amig porra nem zuztam magam:) De BoBBi benne van:D
Daytona Alexease -
#9330 most meg elindult... -
#9329 meg is szakadt... -
#9328 hű de szalad a hsw, 5k-val töltök :D -
#9327 van hozzá imola is, meg egy rakás másik pálya -
#9326 alex nyomd mar fol majd a Daytona replayrt:) kene moviba:DDDD bobbi kihagyhatatlan:) -
#9325 Megneztem en is jobban ez a mostani NetKar-t. Eleg jol alakul:) Es benne van a masik kedvenc palya, Falkenberg. Egy az gyeben GPL-bol van, ez is szerintem.
Amugy az jo, ha fejre all az auto, akkor bele sulyed az aszfaltba, csak a kerekek alja log ki csak egy kicsit, es ugyan ugy lehet autozni:DDDD
De ha talppon van, akkor eleg kellemes. -
#9324 Valami nem stimmel. A 76-oc car movija 73.9Mb Nem 76Mb-nek kéne lennie stílszerűen? -
#9323 CodeRed movie!
Tolcsetek, nezzetek... The 76Car -
#9322 meglestem ezt a netcart ...egász ari de nem egy száguldozós pálya:) tele van kanyarokkal:)))))
elösszőr kurvasokat idegeskedtem vele... rohadt szar az MS FFW 4 es driverja!!!!!!le is szedtem müködik is azonnal -
#9321 Megsem:(((
Csak az elore "beepitett" ket palyat - Silverstone es St. Jovite - konvertalja:((( -
#9320 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Most neztem egy plusz palyat a csomagbol: St. Jovite. Az egyik kedvenc a GPL-bol. Meg nem neztem a konvertert, de mintha egy az egyben onnan konvertaltak volna. Ha igaz, akkor konvertalom, az 1 giganyi GPL palyamat NR ala:DDDDDDDDDDDDDD -
#9319 kipróbáltam a netkart, tetszik az F3000 benne, főleg a fékhatás :) -
#9318 Meleg az van:)) En is most tettem bele egy tap-ventit puszba, a proci melle:))
Nem tudom hany fokos a cucc, nyuszi vagyok, nem neztem meg:D De nem fagy, ez a lenyeg.
Persze, a haz a tap korul, olyan fincsi kez forro:DDD -
#9317 gyerekek, valami geci meleg van
a szobaventi 5 centiről tolja a gépbe a levegőt, eddig 47 fokon tartotta most nem megy 50 alá.... fagyok is rendesen játék közben -
#9316 Ez most jott ki. En most ezt nyomom:)) De jon F1 2002-re is:))
-
#9315 ez se lesz rossz, a napokban jön
-
#9314 LOL
"Very very nice! Thanks Kunos!
Just got two others to try it, just by playing engine sounds via teamspeak while they where playing LFS " -
#9313 remélem, a replayek most is olyan veszett jók -
#9312 inkább leszedem, megnézem