51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • atyka
    ez nagyon meleg... :D
  • Alexease
    Ha valaki meg nem latta:)) Japan Drift orultek:DDD Nagyon brutal:))

Japan Drift Maddness
  • petesilver
    Szia, nekem sem rémlik, csak a festésed van meg :)))
  • atyka
    sziasztok! huhh...visszaertem! hello pete, mi meg nem talalkoztunk. jacek jon este? remelem.... :P
  • petesilver
    Hát, büntetésem nem volt, a helyezéseim nem túl rosszak, remélem, hogy igen.
  • FREAK
    lassan ideje lenne egy BAJNOKSÁG menüt is csinálni az oldalra
  • Giovanni #9426
    De azért kérdezd meg Alextől :-)
  • Giovanni #9425
    Szerintem indulhatsz, mivel a versenyzői listán piros vagy :-)
  • petesilver
    Tényleg srácok, én készülök a mai bajnokira, és tulajdonképpen azt se tudom, elfogadott-e a versenybíróság, és indulhatok-e? Remélem igen. Valaki benfentes?
  • Giovanni #9423
    Na megkezdődött itt a Savaria rally....Életveszély most Szombathelyen közlekedni. De azért kimegyek, megnézem :-)
  • Giovanni #9422
    Szívesen elcserélném vele a gépemet :-DDD
  • Giovanni #9421
    Nem is lenne rossz :-DDDD
  • FREAK
    Relax, ami késik, nem múlik. Megnyered a HNR kupát, valami külföldi csapatfőnök az oldalra téved szörfözés közben, és beugrik neki a nagy ötlet:

te beülsz Labonte autójába, ő meg leül NR2003-at játszani :D
  • Giovanni #9419
    Bár én mennék ilyen különbséggel :-) Csak sajna még nem szóltak, hogy kipróbálhatom :-D
  • FREAK
    Hát szerintem az az 1-2 mp elég nagy különbség
  • Giovanni #9417
    De végül is nincsenek nagy időkülönbségek, ez nekem meglepő
  • ibronk
    Montoya kicsuszott a Chevivel
  • FREAK
    cool

azért nem meglepő, hogy melyik nem bírt az úton maradni :DD
  • Giovanni #9414
    Montoya és Jeff Gordon autót cserélt:
    Link
  • FREAK
    ne értsd félre, csak pénteken bajnoki futam lesz, nem gyakorlás.... Baumgartner se kacsázik be Sumi mögé "edzeni" :D

Kedden viszont bárki jöhet
  • ÁjjLe BoBBi
    jo
  • Jacek
    na :)) olyan szepen mutat a videoban Bobbi:DDDD
  • FREAK
    szerintem nem, és értelmét sem látom
  • ÁjjLe BoBBi
    hali dzsémszek ! :)
    a pénteki practice-en azé ott lehetek ? utána eltünök az alap, de a practice-re bemehetek ?
  • Met
    A HNR logoja kinek van meg jó minőségben Alexen kivűl?
  • FREAK
    hát itt talán nagyobb precizitás szükséges, mivel az oválokon kevesebb múlik a pilótán
  • petesilver
    Nekem tényleg örömet okoz érteni ezeket a setup dolgokat. Ha nem leszek eredményes, akkor is. 3 hete azt se tudtam, hogy lehet autót festeni a progihoz, letöltöttem 600 mega mindenfélét, megtanultam alapon kezelni a photoshop-ot, 1 hét után festettem az AMD designt, 3-ik héten pedig elkészitettem a végleges RedBull festést krómfelnivel/by Shawn Purdy/ és készítettem képeket róla Z-mod-al. Most jön a setup. Remélem ennek a setupolása is okoz majd akkora élvazatet, mint anno a GP2.
  • FREAK
    az ócska trükk ám :D olyan, mint CS-ben pisztollyal menni és a végén fölényesen közölni, hogy "jaaa persze, csak egy fragem van, de PISZTOLLYAL!!!" :)))

na komolyra fordítva, ha úgy érzed, ez külön örömet okoz, érdemes belemenni, de ha csak az eredmény motivál, akkor mások már megtették ezt helyetted, elég ha az ő setupjaikat használod

mindemellett egy jófajta nascar taktikai oktató videógyűjtemény jól jönne nekem is, szerintem több múlik a szellemi munkán, mint a vezetéstechnikán
  • Jacek
    koszi majd figyelek a tanacsodra:)
  • petesilver
    Uhh, ez döbbenetes, mikre lennél képes az én hozzáálásommal :DDDDDDDDDD Akkor maradjunk annyiban, hogy én így szeretném csinálni. Maximálisan ismerni mindent, és ebből az egyvelegből kihozni a legjobbat. Már ha sikerül. Különben is, az én módszeremmel még mindíg rá lehet kenni mindent a setupra :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    ezt azért megcáfolnám, én az alap gagyi fast setupot használom, többnyire mindenki gyorsabb nálam, és mégis tudok dobogón végezni, szal ez nem ezen múlik

inkább legyen stabil és megbízható, mint gyors, de rizikós, nem 10 kör egy verseny....
  • petesilver
    ÜNNEPRONTÓK!!!!
  • petesilver
    ÁÁÁÁ, nem úgy van az, gagyi setupal lehetek én az ISTEN a pályán, ha mindenki alapból gyorsabb, váltóilag, és jobban fekszi az autója a kanyarokat egyébb setupügyileg. Inkább ötvözöm a két eljárást :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    én nem izgulok, mert a jó kis kormányom majd úgyis tesz róla, hogy a verseny közepén eltűnjek 5 másodpercre, szal amíg nem lesz új, addig csak úgy megyek és reménykedek a szerencsében :)
  • Jacek
    nekem 10 koros lessz:)) minek oruljek:DDD
  • petesilver
    És egy kis infantilizmo: Már csak egyet kell aludni, és indul a BAJNOKSÁG!! /Halljam, és érezzem a neten keresztül, hogy szorongva izgultok!!/ Tényleg, nem lesz valami szép hivatalos megnyitó szöveg a honlapon? Mellékelve egy képen, ahol Toyáék mosolyogva veregetik egymás vállát, és sok sikert kívánnak mindenkinek a hiábavaló kűzdelemért a megnyeréshez? :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    ha szabad egy véleményt, napi 2 óra gyakorlással többre mész :D
  • Jacek
    termeszetesen a forditasod keruljon ki a HNR honlapra:)
  • petesilver
    Nah, kinyomtattam 2-300 oldal/ annyi van, hogy a fene se számolja meg/ Setup+Driver guide-ot a nascarhoz, úgyhogy lehet /SŐT, TESSÉK!!!!/megijedni, pár hét múlva meg, mire lefordítom, és megértem, onnantól meg félni!!!!! RESZSKESS, FÉLJ és BORZADJ!!!! Vagy azért, mert megértem, használom, és gyorsabb leszek, vagy azért mert azt hiszem értem használom, és bátrabb-gyorsabb leszek az első kanyarig. :)))))))))))))))))))))))))))))))
  • Jacek
    kesz a nascar vidijom csak 100mb es mar nem vagyok hajlando butitani:DDDD szvsz mar igy is csunya:) Divx kockageneratort meg nem hasnalom mert utalom ha kockas egy video:)