51527
-
#9592 ezt meg lehet oldani büntetésekkel is
most azonnal írd meg az óvást, és hajrá -
Toya #9591 "ugyanakkor a versenybirosag dolga, hogy kiszurje a "problemas" tagokat. ezert is ovjon, akinek baja van"
És ez itt a lényeg. -
Toya #9590 Már raktam újságot, ott van lentebb. -
#9589 #9553 -
Toya #9588 Pontosan. -
#9587 ujsagot akarok:))) -
#9586 Toya ez nem szerencse kerdese.. hanem a tobbi ember mit hisz magarol aki tudja mit tud azzal nincs baj de van aki azt hisze nala nics jobb es gyorsabb:) -
#9585 teljesen ertheto jacek hangulata...megneztem a replayt...eleg meredek volt. ugyanakkor a versenybirosag dolga, hogy kiszurje a "problemas" tagokat. ezert is ovjon, akinek baja van. -
#9584 :))) nehany kudarc -
Toya #9583 Igen, én is restartot javasoltam de legalább egy körkérdés kellett volna. -
Toya #9582 Nem lenne elég.
Kellesz te a versenyekre...nem azért tértél vissza, hogy néhány kudarc után lelépj.
Megfordul majd a szerencse. -
#9581 hat eleg sokan voltak ott bajban. ti nem ugy szoktatok, hogy amennyiben 50% az elso ket korben kiesik, akkor restart? ez egy pontos, meghatarozhato dolog, mert a "tomegbaleset" mindenkinek mast jelent. F1-ben mukodik... -
#9580 szerintem egybol restart kellett volna az elejen...
az egy tomegbaleset volt nem?
nem gyoztem kerulgetni ott a roncsokat :D -
#9579 ok megovom ezen nem mulik csak meg jovo het pentekig az indulason gondolkodom, lehet hogy eleg lenne nekem a gyakorlo futam:) -
Toya #9578 Tessék óvni, akár engem is mert egyszer megszegtem a chat stop-ot - bár ekkor éppen arról beszéltünk PuMy-val, hogy mint op tegye fel a kérdést hogy legyen-e restart.
Ekkor lépett ki Freak és az egész értelmét vesztette. -
#9577 Ugy ereztem eleg jo az auto a palyan , tudok ivet tartani , tudok draftban nyugiban menni ugylatom ez keves ide.. -
#9576 az az igazsag, nem akarom megint sirni de nem kicsit vagyok elkeseredve nem sok ertelmet latom az egesznek!!!!
1. Petya ugy versenyez az 10 korben mintha az utolos lenne
2. Semmi extra nem tortenik nem tudja bevenni a kanyart komoly!!!
3. Meg vissza huzza a palyara az autot ! -
#9575 Igen, el is varom hogy megovjatok! Hibaztam ami igenis vannak kovetkezmenyei. -
ShaiHulud #9574 igen pontosan ...diretk nem csinalnek ilyet... :(( en is nagyon sajnaltam az esetet:( nem szamitottam arra hogy pumy berepul elem...:( lassan reagaltam..bar csak tizedmasodpercek kerdese volt... -
ShaiHulud #9573 majd mindjhart lokok be raeplayt ... csak valamiert fagyizik egyfoltyaban replay studio :(( nah majd ott erdemes lesz nezni cockpitembol...amugy fekeztem a becsapodas elott..de latszott hogy nem sok esely volt ugysem elkerulni az utkozest...:( -
#9572 jó, csak azért hezitálok, mert nem úgy ismerem, mint aki ilyen hibákat vét, szóval azt sem akarom, hogy úgy tűnjön, bűnbakot keresek
láncreakció volt, aminek ő volt az egyik láncszeme, ilyen alapon Pumyt is óvhatnám mert ő volt az első.... -
#9571 :DD -
#9570 Ezt nem nektek kell megítélni. Mindent óvni kell és a bíróság feladata a kivizsgálás. -
#9569 hát nem tom, én Huludot óvhatnám, mert az óvatosságnak semmi jelét nem mutatta, amikor előtte tornyosultak a roncsok, de annyira nem volt közvetlen oka a kisesésemnek..... -
Toya #9568 Pedig jó lenne ha mindenki óvna, mert másképp nem tudjuk kiszabni az érintett versenyzőkre a megfelelő büntetést. -
#9567 SANZIK FOR PREZIDENT! :D -
#9566 csak szólj, haver, erre valók a híveid :D -
#9565 en is erre gondoltam,csak a szerenysegem nem engedte,hogy ide irjam :) -
#9564 nyilván te vagy a sportág istene :D -
#9563 azt nem ertettem,hogy miert voltam egyedul gyorsabb mint akik ketten egyutt draftoltak ?
vagy serult volt a kocsijuk?
eloszor mikor kezdtem utolerni a maganyos baranykakat belassultam,hogy draftoljunk,de senki nem tudott utanam jonni :) -
#9562 Mint irtam nem ovok mert nem erdekel ugy ahogy van!
Petyanak kulon gratulalok!! -
#9561 a nyilatkozatomban minden benne lesz :D -
#9560 hmmmm
én meg örültem, hogy sikerült elhúzni mellette, erre hirtelen lepattantam az útról :D -
Toya #9559 Engem is eltalált a balesetnél PuMy kocsija. -
Toya #9558 Semmi.
Vak szerencse volt, jobban jöttem ki a box kiállásokból mint a többiek - ennyi :-)
Mindig kifogtam valami jó kis draftot :-) -
#9557 előtte voltál, nem? -
#9556 az újság szerint a setup döntött
ön hogy érzi, mennyi igaz ebből?? :D -
Toya #9555 Az rejtély számomra, hogy úsztam meg az első körben a PuMy féle affért. -
#9554 ne ingerelj, mert ilyenkor megharapom azt, aki nálam több kört futott a héten :D
és asszem most mindenki veszélybe került, a heti teljesítményem 2,5 kör :D -
Toya #9553