13587
-
#192 demo -
#191 Ezt ugye nem mondod komolyan???
Very hardon csak azért nem sikerült elsőre, mert a tutorialt nem néztem meg, az irányítás meg ugye nem 100% medieval... Na és persze kattogtam a grafikán... -
#190 Vége a nyárnak ugye :P -
#189 jaja ;) -
#188 áhh egy csomó jó game és nekem meg szépen kezdődik a szorgalmi időszak:( The Movies, 18WOSPTTM, Rome total War -
#187 én is kipróbáltma a demoá-t!
marha király a cucc!!
holnap elvileg leeht már leszedni??
ha tudtokcimet irjátok lécci
köszi
csáá -
Corey #186 magyarul sokkal rosszabban fut mint a doom 3 teljes egészében.. azert ez erdekes.. -
Corey #185 hat ez kurvaérdekes... -
#184 Nekem is minden csicsa 2.8-as P4, 9800 pro és 30 fps alá nem nagyon ment. -
Corey #183 hát nemtom 1024, minden high, amd 3000, 1gbram, x800pro a csata elején 30-20 fps, amikor egymásnak rohannak 15-20, közelről meg 10-15.. -
#182 AZ nagyon jó!!!!!!!!!!!!! Amúgy sirály a gém mert nagyon vártam? -
#181 vegleges, holnap jon ki hivatalosan -
#180 Fiúk,ez akor most megjelente vagy le lehet tölteni a végleges vert vagy csak béta? -
#179 Nekem Hardon sikerult eddig verry hardal probalkozok most :) -
#178 Szerintem nem olyan vészes a gépigény. -
#177 Még nem bírtam megnyerni ezt a csatát :D De még rágódom rajta. -
Corey #176 kirpobaltam, nagyon jo hangulat meg minden, eszméletlen látvány ahogy egymásnak rohannak a hatalmas seregek. talán csak a gépigény lett kicsit nagy.. -
#175 Ez nagyon durva játék lesz :) -
#174 hat ja, csinalhatnak kicsit sebezhetobbekre oket -
#173 nem verziobol, hanem verzioba:) -
#172 Ez a játék nagyon durva, és már miota várom:)
Azért remélem a végsö verziobol optimalizálják az elefántot, mert igy a demoban nagyon ugy tünt, hogy elefántok ellen esélytelen az egész romai hadsereg:) -
Corey #171 mindjart lentlesz nekem is, thx Lacc. hatalmas tömeghentet csapok, az biztos ;) -
#170 Az animációszinkront kapcsoljátok ki, sokat dob a hitelességen. -
#169 Huh aranyos, rögtön elsőre úgy intéztem, hogy csak 200 emberem veszett oda. :-) -
#168 Hát nagyon odabasz a játék. -
#167 Nekem a Medievallal az volt a bajom, hogy a lovasok 100-zal jöttek, és nekimentek a gyalogosoknak, akkor megálltak előttük, itt pedig egy ideig bezúznak közöttük, és félrelökik őket (az elefántokról ne is beszékljünk, eccerűen hihetetlen volt az a látvány :)))) ) -
Smokk #166 Ki gondolta volna h 1szer meg igy varom a szeptembert!
Amugy kibaszott jo a jatek, bar kisse nekem mintha felgyorsult volna a jatekmenet, meg ki kell elemezni... -
#165 Nem is tudtam hogy itt szenvedtek a letöltéssel, én meg még lusta voltam felinstallni -
#164 Innen nem lesz törölve amíg én nem akarom :) -
#163 Rome: Total War mirror - tutijó -
#162 Egyébként jó a grafikája??????? -
#161 Huh még jó hogy én is le tudtam szedni. Végre meglátom mitöl vagytok így elájulva. :-) -
#160 Én mindjárt elájulok a boldogságtól, annyira király lesz!!!!! :DDD
És már szeptemberben itt van!!!!! De ilyen kevés időt se bírok ki!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#159 hat nem volt olyan nagyon sok, gondolom a teljesben lesznek nagyobb csatak is -
Waix #158 És milyen létszámú csapatoknál tudja ezt a teljesitményt?
25+ os bartonom, meg Gef42-esem van nekem is. -
#157 Nekem 120k és 40k között ingadozik. -
#156 3000+ gef4ti 1024
30-50 fps
de eleg sok grafikai beallitasi lehetoseg van -
Waix #155 Itt ezek szerint van olyan, aki játsza? Irjátok már meg légyszi'hogy milyen konfigon hogy megy? Kicsit fosok, hogy nem fog rendesen menni nálam:( -
Waix #154 Jaja, de azt meg tudod mondani, hogy milyen speed-el jött Neked?
Mert nálam egyre lassul. 60 - 55 K között mozog. Elméletileg lejön fél órán belül. Ha bezárják az oldalt, nem áll meg a letöltés, ugye? -
#153 gondolom ez ugy zajlik, hogy feltoltogetik par nagyobb sitehoz es mondjak kik, hogy csak masnap hirezzek ki, hogy ne haljanak be a siteok.
De a bittorrent megoldotta ezt a problemat :)