13587
-
#392 csak kíváncsiságból, mesélj már nekem erről az egyszerű felállásról, pl. hány féle lovasságot vagy gyalogságot ismersz? -
#391 hát igen, én is láttam már sok ilyen filmet...
a valóságban, hidd el, nem voltak ilyen bátrak azok az emberek pár havi éhezés, fázás, betegség, cipekedés után... az első találatik biztos megvolt a formáció, de a vége akkoriban is ugyanaz volt, mint 1000 évvel korábban, mindenki elborult aggyal ütötte, szúrta ami elé került, vagy szaros gatyával feküdt egy bokor alatt halottnak tettetve magát... -
Tauron #390 Mi a többi része? Van a lovasság, meg a tüzérség. Azok okésak. De nagyrésze gyalogság és én arról beszéltem. -
Tauron #389 Nyilvánvaló, a muskétások arra valók, hogy ritkitsák az ellent. De én arról beszélek, hogy zárt sorokban masiroznak a katonák és lelövetik magukat. A többi pedig le sem sz*rja és megy tovább ugyanolyan elszánt fejjel, miközben mellette csapodott be az ágyúgolyó. -
Braveheart #388 Hehe jól hangzik :)
de most kopmolyan. A Medievalban ha havon csatáztam néhol tiszta vörös volt minden. -
#387 Jah és ha folyó mellett van az ütközet akkor belefolyik a vér és vörös lesz tőle :) -
#386 dehogynem, sőt DX9 pixel shaderes lesz, ha rázoomolsz, minden vércseppben gyönyörű panorámaképet láthatsz a csatáról!
a bonus egység meg 12 vámpír lesz, akiket felerősít a sok vér!! :D -
Braveheart #385 Amúgy a teljes játékban sem lesz vér? Mert úgy "élethűbb" lenne -
#384 és a gyalogság sem kizárólag lövészekből állt, szóval ha picit távolabbról nézed, láthatod az egész véres káoszt, aminek csak egy része az általad említett harcmodor -
#383 VOLT egy ilyen, addig ismeretlen oldala is, ez tény, de remélem, nem gondolod, hogy a lovasság is sorba állt a golyókért.....
a muskétások meg már a Shogunban is csak meneteltek és ritkítottak, ennyit tudtak -
Tauron #382 Természetesen nem a huszárságra gondoltam, hanem a gyalogságra. -
Tauron #381 Jó de lényegében erről szólt. Nem tom kinek volt a nagyon népszerű mondása hogy azon mult a csata kinek mennyi tartalékosa van... És számomra akkor is sivár. -
Tauron #380 Én arra az imperial gloryra gondoltam -
#379 Műszakiak, kürtösök, málhás csapatok? Vannak? -
Braveheart #378 Jujj, ezt vonjad gyorsan vissza! Mikor voltak légiósok a 18. században? Sztem teljesen más játékra gondoltál. -
#377 hát akkor ennek olvass még utána, mert nyilvánvalóan lemaradtál pár dologról -
antijedi #376 azért láccik ezen is hogy nem kicsit total war koppintás :) -
#375 Ja, elég szánalom volt. Kb. a mákon múlt, hogy kit nem lőnek ki a sorból. F*om se ment volna neki rezzenéstelen arccal a barrikádok mögül rotáló ellenfélnek, inkább megkerülöm és hátbalövöm őket. -
Tauron #374 Nem azért, de ez a 18. századi hadviselés nagyon sivár. Mennek az emberek, mint a bábok, aztán sortűz és kidőlnek mint a dominók. Nem tudom miért rajong ezért mindenki. -
#373 Imperial Glory -
#372 Az is lesz, csak a játék neve Imperial Glory, és abba , még a tengeri küzdelmeket is te irányithatod -
antijedi #371 *Stonage na... :) -
antijedi #370 akor már lehetne Stongae: Total War is... :) -
#369 Ancient: Total War még beleférne...
ja meg egy Napoleonic: Total War ilyen grafikával.
Nekem az amerikai polgárháború is a kedvencem
így jöhetne esetleg tényleg.
American: Total Civil War..hehehe -
Tauron #368 A medieval volna zsír ilyen grafikával meg az uj funkciokkal -
#367 Az biztos hogy a nagy csatáknál a proci izzadni fog rendesen. -
#366 azert annyira nem kituno sebesseg, jatekban biztos lesznek nagyobb csatak is + itt a varost is szamolni kell -
#365 Érdekes mert a mostani demóba kb. 2400 fő mozog ingame kitűnő sebességgel! Itt meg mozog pár száz fő... Ez simán menni fog. -
antijedi #364 dehogynem, csak gép kérdése... :) -
#363 azert ez mozgasban biztos nem lenne folyamatos -
#362 Wow ez király kép nagyon... Alig várom már hogy a full kijöjjön :)
Ez a kép mehetne háttérnek, csak túl kicsi ahhoz :( -
#361 Ezért nem leszek soha nagy hadvezér! És ki mondta, hogy én a 2000 fős hadsereget fogom irányítani? :P -
#360 Van egy kedvenc képem a játékból ami szerinten egyedülálló és büszkén hírdeti a jtáék grafikai megvalósításának felülmúlhatatlanságát, íme:
-
#359 Majd meglátjuk mit produkálsz egy 2000 fő vs 14000 fő ellen. Volt olyan csata AMIT MEGNYERTEM..igaz 3 óra alatt :) -
#358 Ez érdekes...negyedjére nyomom újra a demót, és minden alkalommal egyre több lett a veszteségem, pedig mindig majdnem úgyanúgy támadtam. Azt amúgy látni lehet, hogyha nincs elsöprő lovasság, vagy elefántok, a római légionáriusokat nehéz legyőzni!
Amúgy nem nagyon taktikáztam benne: Elefántok rohama, lovasság rohama oldalról, szemből, gyalogság rohama szemből. A gyáva gyaur barbárok sokszor megfutamodnak! -
antijedi #357 egyetértek :)
meg szvsz jó lenne ha shogunon belül is több korszak is lenne japánból (jó az má ako nem shogun de akkoris :P) mert nekik se 200 évből ált a történelmük... :)
ha minden áron a pénz nekik a lényeg akor is megoldhato..., pl last samurai-os verzio, etc... :) -
#356 Nem igazán, amúgy magyarokkal lehetett lenni a Medieval -ban! -
#355 Akkor neked a legkirályabb lenne egy Honfoglalás: Total War.
Árpád, kalandozások kora, aztán Istvánként egysítenéd a törzseket. -
#354 A shogun az angyon nagy game.Sokat toltam vele anno. -
#353 Engem speciel sokkal jobban érdekel japán, mint az amcsik csatái. Igazából mindig is távol tartottam magam ettől. Ezzel szemben a Shogun nekem is nagyon bejött, nagyon élveztem.
De ez a Rome a csúcs eddig, ez tényleg nagyon ott lesz a szeren :) És a Shogun-ezzel-a-3d-motorral dolog is nagyon tetszene, akkor újra nekiállnék az biztos.