13587
-
Braveheart #112 illetve csak 17 kb/s-el, biztos le van terhelve :) -
Braveheart #111 töltöm ezerrel thx! -
#110 vegre beindult az atw enjoy :) -
Braveheart #109 dc++? -
#108 Áááaádáasdáaáád kell kell kell! -
#107 az a gaz, hogy az atw ftpje is epp most nemmukodik -
Braveheart #106 nagyon állat lenne ha még ma meglenne neke mis :D -
#105 nagyon allat ahogy osszecsap 2 nagy csapat majd ha kevesen maradnak, akkor menekulni probalnak -
#104 fps 30-50 1024-ben high-on minden -
#103 jatszogattam kicsit vele, kurvajo :) -
#102 meg semmi publikus helyen, ha tudtok olyan helyet ahova fel lehet rakni ekkora filet minden gond nelkul szivesen felrakom -
Beagie #101 hol van? -
#100 kijott a demo 140 mega -
Braveheart #99 Sztem tuti olyan ez a "mimimum gépigény", mint a doom3-ban: ahoz elég hogy a menü szaggatásmentesen menjen...
elhiszitek hogy midnenki sírni fog a gépigény miatt? -
#98 Akkor nem lesz gond!! -
aiguo #97
Minimum System Requirements:
English version of Microsoft(r) Windows(r) 98SE/ME/2000/XP
Pentium(r) III 1.0GHz (1000MHz) or Athlon(tm) 1.0GHz (1000MHz) processor or higher
256MB RAM
8x Speed CD-ROM drive (1200KB/sec sustained transfer rate) and latest drivers
300MB of uncompressed free hard disk space
100% DirectX(r) 9.0b compatible 16-bit sound card and latest drivers
100% Windows(r) 98SE/ME/2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
DirectX(r) 9.0b
3D hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(r) 9.0b compatible 64MB Hardware Accelerated video card and the latest drivers.
-
#96 valaki tudna adni működő linket videókhoz?? -
#95 ez rohadt jó kis játék lesz!! -
Braveheart #94 az egységek miatt kell majd nagy gé psztem... ha visszagondolok hogy még ma is beszaggat néha a medieval... -
tajfun #93 Hat azert annyira nem durva ez a gfx, inkabb beleposzint, kevesebb is eleg lesz neki. -
Braveheart #92 Szted ha még kis e jött a játék leírnák hogy mi les za gépigénye? Amúgy megnéztem és nem közölték még. Az én tippem: közepes grafika, 25 fps: amd athlon xp 2200+, 1 gb ram és 128-as videokrátya -
Braveheart #91 Ja, kedvenc játékom volt anno... -
tajfun #90 Kar hogy nem a Medievalnak ilyen a grafikaja. -
Monoton #89 hi valaki tud valamit???? -
Monoton #88 Valaki tud linket a gépigényhez? -
#87 liheg,liheg! -
#86 Rome: Total War demó hétfőn
[2004-08-19 @ 10:40 - sHadeS]
Igen, már nem kell sokat várnunk. Alig egy hónap választ el minket a Rome: Total War nevezetű stratégiai csodától. Addig sem fogunk azonban unatkozni, hiszen előreláthatóan hétfőn érkezik a demó verzió! Úgyhogy lehet várni sok szeretettel, frissítsétek fel a stratégiai ismereteket (törikönyv rulez :) és hétfőn már bele is merülhettek a háború poklába.
info: Gamestar -
katarzis #85 sajnos még nem jött ki a demo pedig már nagyon várom ebben a honapban kell kijönnie -
katarzis #84 csak szivatás én rámentem arra hogy demos és videoclip meg fan skit volt ott -
#83 pedig ha mondom...
itt -
#82 -
#81 Szép lenne, ha igaz lenne... -
#80 -
#79 -
#78 De milyen király lyáték már ? nekem most kell rögtön játszani akarok... -
Smokk #77 Hat az biz nagyon rossz hir volna!!!
Tolem csuszhat a S.T.A.L.K.E.R,a Sims 2,a hal-life 2,DE a Rome az NEM!!! -
#76 Kiadják még idén vagy csak hiú ábránd? -
#75 Másfél éve ezelőtt volt az első megjelenési dátum. Szóval Activision a kiadó, úgyhogy ... -
Smokk #74 Kerdes mar csak az h ezt mikor teszik a kedves publikum ele?!? -
#73 Az Activision szokásos éves összejövetelén elárulták, hogy a Rome: Total War publikus, kipróbálható demója már majdnem teljesen készen van. Sajna azt még nem lehet tudni, hogy mekkorára dagad, de szerintem nyugodtan számolhatunk 200 mega felett (bár én inkább úgy 400 körül tippelem).
Forrás: GS