13587
-
#232 mindenesetre a romaiakkal meg nemsikerult nyernem medium nehezsegi fokozatban sem -
#231 gondolom inkabb proci kell a jateknak a sok egyseg miatt -
#230 Nekem 1280 és minden high, GF4-el megvan annyi fps mint neked az X800-al. -
#229 Nekem a BFME nem nagyon tetszik a videók alapján. Ez már inkább. -
#228 Miért a prezentációs videókat nem nézted meg? Azokkal pont az volt a baja mindenkinek, hogy szinte az egész játékot feltárta és nem hagy semmi meglepetést. -
#227 csak osszefuggestelen csatajeleneteket lattunk, az alapjan nem tudod megmondani, hogy milyen lesz a tortenet, mert ha csak egymas utan berakjak ezeket a filmeben is szereplo jeleneteket abbol nemsok jo szulethet -
#226 "bfme-bol meg csak videokat lattunk"
De annyira sokat, hogy nem felelőtlenség ilyet állítani. -
#225 valamikor ev vege fele jon csak -
#224 Azert ilyeneket alitani a teljes jatek megjelenese elott szerintem felelotlenseg (foleg, hogy a bfme-bol meg csak videokat lattunk) -
#223 Először: a neve nem Arsenal hanem grebber. :-D
Másodszor: Lehet, hogy a karakterek szebbek a RTW-ban, de a BfME-ben sokkal részletesebb világot építenek fel, jobban ügyelnek az apró részletekre és igenis egy kalap alá lehet őket vonni, mert nagyon sokban hasonlítanak. -
#222 Ja, Tudtok valami jó Warez öö izé megrendeléscímet ahol már fenn van a teljes? -
#221 A Demóból raljatok már be egy-két screendhotot!! plz -
katarzis #220 arsenal!
már nem azért de a rome vagy a battle for middle earth nem emlithetö egy kalap alattmár a stilusa miatt sem. a rome tw-nek a grafikája mérföldekkel szebb kidolgozottab játékmenete nekem jobban bejön a birdoalom épités stb
bár valaki jobban szereti az rts-t amiben gyüjtögetni kell
amugy jácottál már valamelyik total warral már? -
#219 Király lesz ez a rész. Az előzőekkel iszonyat sokat játszottam. Végre valami normális stratégia. Azért ez a demo elég könnyűre sikerült... -
R9 #218 na kész a demó.várom már a nagy játékot ;) -
Csurcsil #217 sikerult :)))
ezek az elfantok tenyleg durvak , nem tudjaktok mitol vadulnak meg ?
a demo nem nagy szam , de vegre valami ebbol az igeretes jatekbol. Johet a full :))
-
Drizzthsz #216 Én is... -
R9 #215 na most raktam fel indítom a demo-t. -
#214 Kiprobáltam a demót.Tutorialt megcsináltam kalap szar volt.
Nem valami kórszakalkotó game egyszer végiglehet majd játszani a fullt szvsz másra nem jó.
Majd a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth. -
#213 banner:
-
Csurcsil #212 A biosban nem allitottam semmit. Codec pak nincs fent , csak a fontosabb video lejatszasahoz szukseges codekek vannak fent. -
#211 ezzel romai oldal is jatszhato -
#210 Ja már írtátok. Hú de ciki sorry most néztem vissza. -
#209 Demó itt. -
#208 Esetleg valami kodek probléma? -
antijedi #207 tudom nekem is feltünt hogy szürke a gomb és egy x-et irt oda... :) -
antijedi #206 nem, ja és nekem nem nagyon van külömbség abban amikor elkezdődik a csata és amikor akcio van :) -
#205 csak akkor allitja a detailt, ha jatek kozben allitod, a menubol nem mukodik -
antijedi #204 nekem kicsit rosszab configon minden maxon ami lehet 1024ben full jól megy, anyira hogy lehet méf feljebb is rakhatnám a felbontást... :) -
#203 nálam sem akad minden maxon,gyorsan tölt,folyamatos pedig csak 512 ramom van.2500+,9800pro.ha valakinek ilyesmi konfigon akad nézzen körül a gépén! -
Corey #202 senki masnal nincs ilyen gond? mert ez enyhen hihetetlen -
#201 meg iden -
#200 Amúgy a teljes mikorra várható? -
#199 Kipróbáltam a demot! Kurva jó! AZt hittem nagyon fog akadni, de teljesen élvezhető volt. Kívánom, hogy a Battle for Middle-Earth is így menjen majd. (oda is jöhetne már demo) -
R9 #198 hmm,nekem egyszer a gép indításánál csinálta hogy elindítottam a gépet és kikapcsolt a monitor és nem ment tovább.az volt a hiba hogy a biosba bütyköltem.te nem állítottál vmit a bioszban a videókártyánál hogy erősebben mennyen? -
Csurcsil #197 Most raktam fel a legujabb ati drivert, mielott megjelenne a palya elsotetul a kep a monitor pedig kikapcsol.
otlet ?
-
R9 #196 próbálj meg feltenni másik videókártya drivert,vagy pedig frissísd le a mostanit ugyanazzal ami van. -
#195 Kösz!! Már szedem is!! -
Csurcsil #194 Udv mindenkinek!!
Senkinel nem fagyott le a jatek ? Toltes kozben mielott megjelenitene a palyat lefagy, de ugy, hogy nem is tudom hasznalni az alt+ctrl+del billentyukombinaciot. Egy p4 2.6os , 9700 pros geprol van szo , szoval szerintem nem azzal lehet a gond. Talan valami driver vagy nem hangkarty... Van valakinek valami otlete ?
elore is koszi
-
R9 #193 gamestar.hu-n is fenn van már.