13587
-
Braveheart #272 most kitalálom hogy vagy át kell vmit írni vagy meg kell cisnáli legnehezebb fokozaton a kartágóiakkal :) -
#271 kicsit lentebb gorgetsz es megtalalod -
Braveheart #270 Hogyan lehet a rómaiakkal lenni? Csak a karthágóiakkal tudok midnig meg a tutorialban a rómaiakkal... -
#269 Íjászok! -
antijedi #268 gondolom a futás :D -
wallen #267 Bishof hogy csináltad?
Én legnehezebben próbáltam (szerénység nélkül) és nem jött össze a k...a elefántjai miatt.
A lovasságát szétszórtam mindkét szárnyon minimális áldozatokkal és a szinte sértetlen teljes seregemet legázolta 12 elefánt. Próbáltam zárt lándzsás alakzattal elébe állni, próbálltam könnyűgyalogsággal megriasztani. Még a menekülő elefántokat sem bírta levágni az üldöző lovasságom :(
Mi a hatásos ellenük? -
#266 jó, már megijedtem. :D -
antijedi #265 nem -
#264 Megjelent már a teljes? -
#263 Huhh. Most megcsináltam a rómaiakkal is. Nem volt egyszerű. De ha valaki nyomta már más TW játékkal ez előtt, akkor nem olyan nagyon vészes.
Én abban reménykedem, hogy az építős részt egy kicsit továbbfejlesztették. Jó volt az előzőekben is, de valahogy túl egyszerű. Lelki szemeim előtt megjelenik egy Civilization-TW kombó, ahol tényleg te vagy a felelős az egész birodalomért. :) -
#262 Moderátoroknak szóló topicban reklamáj... -
#261 #213-as hozzászólás... egy kicsit lejjebb kellett volna csak pörgetned a fórumot. -
#260 Bannert nem csinál valaki? -
#259 nagyon durvás játék! :) -
Corey #258 megvan a probléma. a fő site forumain is van 1 pár srác akinek x800-a van és feltűnően lassan megy a game (azért egy amd64 3400+on már igen feltűnő hogy lassan megy..). vagyis a demo nem nagyon kompatibil ezekkel a karikkal. remélem lesz vmi nagy-nagy fix. -
Smokk #257 Tenyleg ultra fasza lenne ha lehetne multiban a tablas reszt is iranyitani(akkor vszeg megszunne a kinti vilag es csak ezzel jatszanek)
Amugy + 1et ertek antijedittel teljes mertekben!
Ez a jatek teljejesen mas mint 1 bfme tipus.
Amugy Grebber ,te 1atalan jatszottal mar ennek a jateknak vmelyik reszevel h igy leirod?
Nem hinnem... -
#256 Egy büdös szóval nem modtam, hogy jó a BfME. Különben is ha engem kérdezel szar lesz. Csak azt mondom, hogy igenis egy kalap alatt kell említenünk ezeket a játékokat, mert ennyi erővel a Half-Life "teljsen" más játék, mint a CoD hisz az egyik háborús a másik meg fiktív. -
#255 pont tegnap beszéltem, hogy milyen jó lenne ha... és itt van!!! igaz hogy csak demo, de akkor is!!!!
:)))))))))) -
antijedi #254 láccik eddig terjed az eszed hogy egy körökre osztott strat gamet aminek van egy taktikai rts adaléka opcionálisan, nem tudsz megkülömböztetni egy rushtanfolyam rtstől, gratulálok hozzá :)
én be is felyezem szerintem mert reménytelen...
csak azt nem tom ha enyire odavagy bfme-ért akkor mért nem a saját topicjába irogatod ezeket? akit érdekel ott is elfogja olvasni :) -
#253 Miért szted a TWokban nem ezt kell csinálni? :-D -
antijedi #252 és akkor legyen ez is rts, de nagyon más stilusu rohatul nem lehet őket összehasonlitani..., az meg izlés kérdése kinek melyik jön be..., én szvsz odaadnák 50 bfme stilusu okosságot 5db új, király tw stilusu gameért... -
antijedi #251 lehetni lehet, de ég és fölt a külömbség egy átlag épitek, rusholok, nyerek rtshez képest... -
antijedi #250 nézd már meg mit ir a válasz felirat jobb alul... -
katarzis #249 jah meg kéne mert az tényleg nagyon jo lenne ha camping modban lenne a multi dehát ez szerintem megmarad egy álomnak:( -
#248 probaltad amr romai oldalrol is? ugy nem annyira egyszeru :) -
#247 Szóval nagyon is könnyen meg lehet csinálni a multi résézt kampánnyal, egy normális designernek/csapatnak ez nem okohat gondot. -
#246 Katarzis te hallottál már olyan játékról hogy Heroes? Meg olyan eseményről ahol Heroes multi versenyt rendeznek? Mert bizony van... -
Braveheart #245 ba zez kurva jó game! rohadt jó a demo!
2 csapat nehéz lovassa lporrá zúztam az ellenség vonalait! egyik előről megtörte őke trohammal a másik meg hátbatámadta őket! nyerte mis azona "fronton" 10 mp alatt -
katarzis #244 amugy az lenne télleg a jo ha camping szerü multi lenne de azt lehetetlen megcsinálni mert amig az ellen lép addig mit csinálsz? és ha nézed ö hova lép miket csinál ugy meg gagyi,bár lehet hogy meg lehetne oldani valahogy de egy parti eltartana egy napig és kelene hozzá vagy 1213 játékos egyszerre ez a gond vele sajna -
katarzis #243 antijedi ha nekem mondtad akkor olvasd végig mert azokat egy másik játékrol irtam... -
#242 muszáj :-P -
#241 Nem muszály, de lehet és az rts. -
#240 Lesz nem? -
antijedi #239 én meg annak örülnék ha lene olyan multi is mint a campaign nem csak csatározások :) -
#238 Multiban nagyon királyak lesznek ezek a csaták :) Alig várom már. -
antijedi #237 loál, nem tünt fel hogy tw-k nem rts-ek? nem is fontos benne végignyomni csatákat, én nem egyszer ugy jácotam hogy nem jáccotam le egy csatát se campaignban... -
antijedi #236 tőled nem is vártam mást -
katarzis #235 én láttam minden bfme trélert mert az egyik kedvencem a lotr csak az a gond hogy egyre bénább a játék ahogy látszik a videokbol peidg aztis ugy vártam:(
mostmár termelni is kell bányákban,egyre kisebb csaták és az hogy egy gomb és a balrog ott van minas tirith elött...stb stb de azért még reménykedem abban is hogy jo lesz, ha már igy leirtam te is ird le neked miért nem jött be a rome a demo alapján -
#234 Biztos az elefántok miatt :) -
Drizzthsz #233 Miért? Milyen procid van? Nálam 9800 Pro, Barton 3000+, s szintén beszaggat...