Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Ahoz kerek linket ahol leirjak, hogy vertex shader 2.0+ -ot hasznalnak a jatekban

Ams
OFF... fiuk...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Kandurex
minek?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

toMpEr
ok,ott adsz?

Kandurex
Linket?..LOLOL....menj át a hardver részlegbe..

toMpEr
nem, csak add a linkeket 😊

Kandurex
gyanus nekem ez az érthehtetlenség, egy kérdés: Neked milyen videó kártyád van?

Kandurex
Ugye nem gondolof, h nem vagyok tisztába a két kártya egy teljesítménye alatt dx8 -ban?

toMpEr
erre is megneznek egy gef4ti vs 9600 tesztet, linkeket akarunk!

Kandurex
Egyébként meg az a legegyszerûbb ha elnéztek pár külhoni oldalra tesztekért, világosan látszik a dx9 kártyák elõnye a mtw -alatt (persze más kérdés, hogy a legtöbb tesztben szinte nem is szerepel dx8 kártya)

toMpEr
linket tudsz adni?
amugy a teljesitmeny nagy reszet nem a poligonok kirajzolgatasa veszi el, hanem a texturazas es a mozgatassal kapcsolatos dolgok
meg akkor valoszinu azt is megtudod magyarazni, hogy x800-on miert nem futott 200 fps-el

Kandurex
???..?

Veee...? Nem értem. A játék dx9 vertex shadert használ a tömeges jelenet lemásolására (fejlesztõi oldalról az infó), a dx8 kártyák is tudják ezt api -t, de jóval lasabban, (technikailag elmaradottabb) -200 -300% kölönbséggel jelenítik meg...mi ebben a nem érthetõ?

Bandew
Hát itt tényleg én okozom az offok java részét. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

toMpEr
egyebkent ennek a jateknak semmi koze nincs dx9-hez, nemtudom honnan vetted ezt...

toMpEr
hat azert valoban megeri uj kartyat venni, hogy jobban fusson a 3dmark 😊

Kandurex
na és? ezért csinálja a cpu a többit (itt üt ki a lassúsága), vagy eccerûen lehagyja a rendrerbõl

de még szép, a ti széria jó pár éves már

Kandurex
Ki beszél itt ati vs nvidiáról? Ez dx9 vs dx8! KURVA NAGY KÜLÖNBSÉG!

nézd meg a ti 4200 vs más-dx9kártya tesztjét a 3d mark -ban, míg a középkategóriás dx9 kártyák 4-5e pont körül addig a ti4600 valahol 1-1,5e teljesít.

nana nem lesz itt is ati vs nvidia!
a geforceok semivel sem szarabb kártyák

War. War never changes.

toMpEr
ebbe mi a dx9? amugy gef4ti nem tamogatja a dx9-es shadereket

Kandurex
spybot

Kandurex
Kissé sovány, nem mintha az enyém jobb lenne :p

Egyébként a bibi sztem a videó kari, alapvetõen ez egy dx9 játék, sajnos a kártya nagyon gyérül teljesít DX9 alatt, tesztek szerint kb: -300% a többi videó karihoz képest 😞

Cseréld egy 9600PRO -ra (minimális befektetés)

Bandew
Valami progit tudsz ellene (bocsi az offért).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Istenem miért vannak ezek a szarok?!!!

kicsit sok már a féreg a gépen 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandew
Na végre! Már 3x írtam be, mert amikor nyomtam neki, hogy mehet, mindig ellépett valami más honlapra. Másodjára pl a melleslegre. Nektek nem szokott ilyet csinálni?

Bandew
PIV 1.7 GHz
512 MB RAM
Geforce4 Ti4200 64 MB

Ezen a konfigon hol jól futnak a dolgok hol nem.

Nem tudná valamelyiktek megosztani dc-n ? 😄
énis adok 50 giga jóságot 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kandurex
És milyen géped van?

Bandew
Ecsém, tök kikészít, hogy ilyen neccesen megy a RTW! Azaz tök szépen fut, meg ha már csak pár száz ember van, akkor akadásmentesen fut, de amikor sokan vannak, akkor elég durván be tud akadni. :-(
Szal azok a részek, amik a képeken vannak hááááát....

Kandurex
Lol! Úgy e viccösz? Az a magyarítás olyan 10-20% -s--

Lacc
A Shogun valahol még nekem is megvan 😊 Cd-re van kiírva ez nálam nagy szám.
Kandurex
Meg van.

shogun nincs meg neked ? 😉

Ahhoz láttam magyarítást...dcn keress rá.. a shogun senkinek nincs meg, de a magyarítás, na az midnenkinek 😄DDDD

nem biztos... figy a magyarítóbrigád (pl i2k is) simán lefordít ennyi szöveget, mert megszállottak...😛

A gond ott van hogy milyen fájlba vannak benne a szövegek, nem mindet tudják kezelni, hogy a program támogatja-e az ékezetes karaktereket, stbstb....

sok tényezõtõl függ...

Enge maz zavar hogy sztem túé gyorsan fáradnak el az egységek... jólva n50 kilós páncél de akkor is...
ha egy helyben állnak akkor pihennek vmit? Asszem a medievalban alssan regenerálódtak...

War. War never changes.

Kandurex
Szövegek? Komplett historiás rész 12 nemzet részére +pár száz oldal egyéb! Jellemzõ módon se a Mediveal -hoz se a Shogun -hoz nem készült fordítás. Ehhez talán csak elkészítik. 😊

tényleg nagyok klaffa. bár elsõre megnyerten a csatát, de azért húzós volt. nem vetettem be rögtön a legelején az elefántokat és a nehézlovasságot is késõn indítottam az erdõbõl, gondoltam hadd fáradjanak egy kicsit a rómaiak, de a gyalogságomat megfutamították fél perc alatt, nem beszélve hogy egy foghíjas részen egybõl betörtek pedig azt hittem ott is a gyalogságot fogják támadni. végül is 400 ember veszteséggel az õ 1000 ellenében azért elporoltam õket, de nagy csata volt

attól függ hogy hogy vannak benne a szövegek....

Jut eszembe... esetleg egy jövöbeni magyaritás a Romához?
már persze ha lehetséges

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

akkor jóak hogy belinkelted 😄

Sziasztok elkezdtem csinálni egy weblapot, akinek van kedve segiteni benne irjon privibe.
http://rome.atw.hu
Csak ma kezdtem el, szal nincs rajta semmi...

_Atti_
bocsánat volt itt kb 3 offtopic post erre most ahogy elnézem azóta ezen felbuzdulva lett még vagy ötven😊)
najó a demót azthiszem végképp kiaknáztam😊
very hardon Heroic victory😊
na jöhet a következõ😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

traXion
van

take

én most a lovasokkal próbáltam, direkt felvetettem velük azt a speckó nyílformációt, de a támadáskor meghasadtak, ahelyett ahogy kellett volna viselkedniük (kettéválasztani a gyalogos ellenséget)

FREAK
Hold Formation parancs eddig alap volt, most nem is figyeltem, van-e

Riszpekk

[HUN]PAStheLoD
#591 gondolom az elefántok .. meg a meglepetés ereje .. sokat számít a morál :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
gondolom lehet , de elvileg csak a falanx-ok amik ki is vannak képezve valami olyasmire

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

toMpEr
ugy lehet valahogy mozgatni az egysegeket, hogy tartsak a formaciot?

Ez pl tipikusan jellemzi a római harcmodort a többiekkel szemben..