13587
-
John McLane #3153 aham, kösz, retrained azt hiszem valami ilyesmi -
AnubisEE #3152 Bocsi :))
Szoval ahol tudod gyártani az egysegeket meg epiteni az űépületeket a 3. a repair a 4. az meg nemtudom mi de az az . Szóval beviszed a városba a sérült egységet és rányomsz a 4. fülre elvileg ott megjelenik a sérült egységed es némi ellenszolgáltatás fejében feltöltik.
Na most ha nem jelenik meg 2 probléma lehet vagy tulfejlődtél azon az egységen vagy abban a városban nem tudsz ilyen egységet gyártani es akkor kell hozzá épület vagy oda kell viszavinni ahogy epítetted mert ügye ott biztos van -
John McLane #3151 Szóval lehet, de nem mondtad meg, hogy hogyan;) -
AnubisEE #3150 Kibaszott mód idegesít hogy mmikor ellenörzöm hogy minden egységgel lépem mar viszarakja azokra is amik már semmit nem birnak mozogni és totál hülye sorrendbe adogatja ez valami pechel orvosolhatnák igazán.
Ha valakit elkap a járvány annak annyi vagy kigyogyulhat még belőle ? -
AnubisEE #3149 Igen lehet feltölteni de csak ha nem fejlődtél már túl rajta, tehát nincs jobb gyártható egységed ezt hülyeségnek tartom amúgy mert miért ne lehetne egy talpas ijjásznak jobb ijjat meg jobb armort adni .Így nekem is meg kellett válnom a legtáposabb egységeimtől.
Egyesíteni nemlehet minden egysegnek megvan max menyi lehet benne.
Légiosokhoz ugrédeld barakot meg akadémiát. -
#3148 Hi.
Lenne egy olyan problémám, hogy hullanak a családtagok ,pedig nincs is járvány.Viszont kellenének a hadsereget meg a városokat irányítani.Honnan lehetne "szerezni", felbérelni olyan emberkéket akiket oda lehetne tenni?Vagy csak családtag lehet az illető? -
John McLane #3147 Hali!
Na mégegyszer::) Szóval van egy harban edzett Hastati egységem
ami már sajna csak 10 fős, lehet valahogy feltölteni az egységet? -
HRaVeN1 #3146 Lenne pár kérdésem:
1, Egyesíthetek két osztagot? Pl: Csinálhatok valahogy két 80 fős íjászból 1 osztagot ami 160 fős?
2, Mikortól kérhetek légionáriusokat és mi a nevük a játékban? Király a teknősbéka alakzatuk?
-
VGQ #3145 "Tudom ebben a játékban nincs helyünk,de azért Attila bá begyalogolhatott volna valahova.Tényleg valaki nem tart már ot??"
No comment.
de mégis,Olvasni szoktál vagy csak sorokra reagálsz??? -
troc #3144 Krisztus előtt 3 évszázaddal mért akarsz Európában hunokat? -
VGQ #3143 Ha harcok során valaki "menö" lesz akkor az alapbol bekerül a családfába valamelyik fiu gyerek helyére.(A logikáját nem értem miért).
Kirugni még nem tudtam senkit,de nem is probálkoztam.
Nekem az a bajom,hogy a 16 éves lányaimat 50-60 éves faszik akarják elvenni.Ha viszont X-et nyomok akkor meghalnak szüzen:(
De a kedvenc BUGom.Meghal egyszerre 2 föemberem a nagyitoval megnézném hogy hol halt meg az elsö.Puff odamegy.Arrébbmegyek megnézem nagyitoval hol halt meg a második erre puf odamegy az elsöhöz.Na mondom LOL.
Valahogy fejböl nemtom még hogy melyik "kisebb" város merre van.Azért Aquincumot egyböl megtaláltam:)))
Engem csak az érdekelne mi a francért hagynak ki minden játékobol minket:(Pedig régen baromi fontos emberek voltunk.
Tudom ebben a játékban nincs helyünk,de azért Attila bá begyalogolhatott volna valahova.Tényleg valaki nem tart már ot?? -
#3142 Örökbefogadás menü az automatikusan bejön, szal, ott vagy elfogadod vagy nem. Ki lehet rúgni a családtagot, de majd rájössz, hogy milyen értékesek is tudnak lenni.
Akkor pár szóban rá is térnék, hogy hol járok.
BC 198 írunk. A szenátusba több családtagom is van, becsülnek a Rómaik, de sajons még nincs meg a támogatottságom egy esetleges hatalom átvételhez. Gallai, Hispánia, Britannia, Germán birodalom nagy része az én kezemben van. Pár város van amikben sajnos folyamatos őrséget kell foglalkoztatnom, mert egyszerűen képtelennek elfogadni a Rómaiakat. Nem érdekes, amúgy is határmenti települések, szóval kell beléjük a katonai erő. A családom tagja Gaius Marcus, nagyon büszkék vagyunk rá, bejutott a szenátusba és hadsereg reformának hála, nagyon ütőképeessé szervezte a haderőnket. Bár sajnálatos, hogy az eredeti Julii vér már csak egy ágon öröklődik. Ezt ellensúlyozza a császári dinasztia ami fejlődik, az augustusok, kitünő politikusok, bár hadvezérnek eléggé elszomorítóak :( A két család Brutiik és Scipii, hála segély kezemnek nagyon megerősödtek. Gyakorlatilag ővék Dél-Nyugattól egész Észak-Kelet Európa, pár állam maradt akik fenn maradtak és harcolnak, de miútán körbe vannak véve és kereskedelmileg is el vannak vágva, hamarosan a római nép dicsőségét fogják hírdetni. Egyiptom az aki szembe mer szállni Róma hatalmával. Olyan órási birodalom és gazdagság valamint haderő, amit a 3 család együtt sem lenne képes bevenni.
Hát itt járok... -
Dns5000 #3141 Meghalt az csaladfom hadjaratban, ezert olyan egyseggel mentem csataba amit nem csaladtag vezetet 2-3 csata utan felajanlotta , hogy ez a faszi valami nagy hadvezer es orokbefogadhatom. Van valami orokbefogadas menu? vagy csak ha magatol feljon akkor lehet? Meg olyat is mondott az advizor, hogy ki is lehet rugni a sajat csaladtagjaidat es azt hogy? -
VGQ #3140 AZért miért van hogy este 22:30 ota már 4x vágott ki a játék a windowsba????
Eddig ezt nem csinálta.Tegnapelött asszem 1x.Meg tegnap is 1x ma meg már ez a 6.
:(
Valaki tudja rá a megoldást??Vagy várjam a patchet?? -
AnubisEE #3139 NA VÉGRE !!!
Porig aláztam mindenkit. Mostmar csak azt nem értem elvileg ha kinyirtam mindenkit akor miért nem választhatom a Szikitákat. Ügytűnik a többit lehet választani de a sziktákat nem valamit elbasztam vagy azt nem lehet választani? -
Larvin #3138 inkább a külső nagyokat fejleszd a belsőket védik az allyk is elég oda parszt helyőrség, meg íjászok, ha már vannak és nem árt specializálódni egyik város hajó, másik íjász, harmadik lovas stb, kivéve, ha elfoglalsz egy jól berendezett várost mert, akkor az a hadiközpont a többinél meg le lehet bontani a frelesleges hadiépületeket abból jön vissza némi pénz, pl julikkal 1x elfoglatam medio..akármit :) és az annyira be vol rendezve, hogy itáliában más helyütt nem is kellett harcost gyártani -
Larvin #3137 Szerintem legjobb védekezés a támadás, a családtagokat hódításra kell használni a városok fejlődnek wooden wall meg paraszt helyőrséggel is, max 2 frontos háborút vívok, mindíg tartok egy diplomatát a közelben bribeolni meg békét kötni. -
Larvin #3136 campaign hard :hard battle: medium -on nyomom most a brutkókkal :) és marha jól haladok, a dolog nyitja, hogy gyorsan kell cselekedni már az elején felkutatni a könnyű célpontokat pár kör lement és carthago az enyém elefántokat még nem is láttam :), a görögök csak 3 tartományt birtokolnak és a makedónok csöndben vannak, szal jól haladok később biztos keményebb lesz de addigra lesz pénzem és csinálok majd légiókat -
#3135 Hmm, a főbb tartományok mellett mennyire viselitek gondját a külsőbb tartományknak? Mert ha beáállítom a balance épitkezést akkor egyszerűen nem marad pénzem met a kis tartományaim viszik a pénz, mint a cukrot, viszont fejlődniük is kellene. Hülyén néki a 4 fő város mellett 20 db falu :)) -
John McLane #3134 Egy lamer kérdés: nem 100%os létszámú egységet mivel lehet feltölteni? a retraineddel? Sajna csak keveset tudok vele játszani, jó lassan is haladok:(
-
hapi #3133 Ért valaki hozzá hogy a zene mivel van betömörítve?
Az a vad ötletem támadt hogy beteszem a gladiátor zenéjét hangulatilag a megfelelő helyekre. Semmi bajom az eredeti zenével sőt imádom, de miért ne?
-
#3132 Na bazz. Hogy jártam.
Nem teljesítettem egy senátusi küldetést. Cserébe -200000. Közben háborúban állok éppen az angolokkal. Persze spanyol vidéken kitört a járvány. Pénz hiányában nem tudtam az egységeket fenntartani, pótolni = lázadások sora. Az angolok meg csak sorra foglaltak be a városokat. Így nem volt elég városom, hogy valahogy csökkentsem az adóságot. A senátus berágott, sorra küldte az öngyilkossági parancsokat. Még jó, hogy mentettem állást. -
VGQ #3131 Hidd el nekem az armored Phalaxx semmit sem ér!!!!
Most vagyok velük,de a romaiak ellen egyszerüen nemtok mit tenni.
Meg kell várnom mig megtámad a serege,felállok a domb tetejére elöre a sergben levö 5-6 osztag Phalaxot mogéjük be vagy 10 osztag ijjászt oszt csuhaj.Egyedül igy birom hoditani romát.Kegyetlen szarok.
A legnagyobb LOL eddig az volt mikor végtem romát(mert ugyi már az enyim).Látom,hogy lö a katapultal a falra mint az atom.Na mondom még egy kicsit tartom a katonákat ami a hátso sor elvonul(45%).Elvonul a hátso osztag(55%).Na akkor mondom indulok az elsö sorral is,mielött 100%ra lerombolja a falat alattuk.ERRE DURR.Beüt a golyo a fal 56%nál beomlik és vagy 70 ember a mélybe zuhan!!!Aszidtem a halyat tépem milyen hülye vagyok.Mindegy védülis a csatát megnyertem,de azért sajnálom szegény harcosokat.
Nembaj kör végére gyorsan visszatréningeltem öket:))
A baj,hogy a genyo szkiták meg az angolok is nekemestek.Adtam a szkitáknak 20k-t hogy támadja meg az angolokat.Köv kör.Betrayed,mondom anyád.Akkor gyorsan szövetség az angolokkal sikerült is.20k arany támadás szkitákra,ne engem cseszegessenek addig.Köv kör.Betrayed,mondom K.anyád.
SZal most ugy néz ki hogy az eddigi 2 frontos háborubol az lett,hogy minden oldalrol támadnak.Még a rohadt perzsák(ha ök a lilák) is nekemestek:(( -
#3130 Most ott tartok hogy leigáztam a gallokat,carthágót,de mielőtt az utolsó városukat is porig romboltam volna szövetségek kötöttek a spanyolokkal és a germánokkal,én erre fogtam magam és a keltákkal.Ők lefoglalták a germánokat addig én spanyolország ellen mentem és legyőztem.Azután jött numidia.Közben szövetségre léptem a macedónokkal.És jelenleg egyiptom ellen megyek,mert róma után az a leghatalmasabb állam és féltem hogy elfejlődik.Szép nagy csatákat vívok ellenük.Volt egy olyan amikor a house of scii 1000 emberrel én 900 emberrel mentem egy 1500 fős egyiptomi sereg ellen.Ő lerohanta egyből és kinyírták vagy 600 emberét és visszavonult szóval nekem maradt az egész.Alexandriát ugy vettem be hogy catapultal szétlőttem a kaput és az utolsó lövésnél véletlenül eltaláltam a generálisukat és meghalt:)
Még tele van 2000 fős seregekkel egyiptom,már 3 várost elfoglaltam.Szerintem az armored phalanx a legjobb spártát 2 szeres túlerővel sem birtam bevenni(végül a lassab megoldáshoz folyamodtam).Két ilyen armored phalanx kinyirta 5 osztagomat.Az ellefántok ellen jók a disznók?mert az van oda irva melléjük. -
Larvin #3129 basszus, nemtom mi van találkozott valaki olyannal, hogy a battlemap-ról úgy jön vissza, hogy a z egész térkép egy nagy feketeség????? az egységek meg pár dolg látszik, de a többi nem. Ja és 2x újrainstalláltam már, eddig jó volt pedig -
Braveheart #3128 Ní hétvégén újrarakom CSAK a rome total war miatt a gépem, de ha nem fog menni akkor meneküljetek a közelemből! -
lerboy #3127 Ez attól függ ki csinálja. Nem kell egyből kongatni a vészharangot, majd ha tényleg elb*sszák, akkor OK, de vannak jó megoldások is például a Fallout2, mint már említettem. Jó játékot. :) -
#3126 kandurex vettem...argh!
descr_strat.txt
és LEHET ÁLLÍTANI A KEZTDÉSI IDÓT ÉS A BEFEJEZÉSIT!!!
Már próbáltam beállítottam és 277-től számol vissza!!!!!
és mert mindig kérdik összes nép!!!
Make All Civilizations Playable Mod
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=39
1.) download it
2.) unzip it
3.) open my computer
4.) open program files
5.) open activision
6.) open rome total war
7.) open data
8.) open world
9.) open maps
10.) open campaign
11.) open imerial campaign
12.) then paste the file on that page. please note it will ask you if you wish to replace descr_strat agree and there you have it
13.) have fun
-
#3125 Félrefordítás nem= a kevés szó miatt lefordíthatlan szöveggel....
Most mondom egy sarkított példát... pl.: a german-t németre fordítják majd... -
#3124 És szted, hogyan lehet egy ilyen kérdésben segíteni? Telepítsd újra, úgy, hogy közben elénekled a "kvantaramérát"? Vagy úgy, hogy közben a "Zúg a volga" klasszikust üvöltöd az ég felé emelt kézzel?
Vagy egyszeűen csak CD - emulatort cserélsz egy újabb verzióra? Vagy ismét a WIN a ludas? Vagy CRC nálad is? -
lerboy #3123 Miért? A játék netán latinul zajlik, vagy mire értetted a "félrefordítást"?
Röhej. Mintha a magyar nyelvben nem lenne elég kifejezés.
Te sem játszottál pl. a Fallout2-vel. Magyarul sokkal királyabb, mint angolul... -
mustar #3122 Valaki segítsen már légyszi: #3112 #3113 -
#3121 Tuti nem fogom leszedni :) Szerintem csak elrontja a játékot. -
#3120 Szal, szerinted a historíás részt, a szenátusi küldetések, a váratlan esemény közlő, a komplett egység és épület leírásokat nem kell fordítani mert ez nem kalandjáték?
[de, ide a bökőt, hogy az első százba leszel aki lehúzza] -
#3119 Egyszerűen nem látom értelmet. Ha egy kalandjáték le, akkor még oké, de így szvsz csak egy félrefordított erölködés lesz. -
#3118 Megadod a skacoknak, akik tolják a tornyot, hogy menjenek a falakra (gyk. a falra kattintasz) -
#3117 hahó!
hogy lehet hogy használják az ostromtornyot mert csak a falhoz tolják és kész???? -
#3116 Ja you perfekt ingilsh, mindeki más meg dögöljön meg..:/ -
#3115 Hát ez fantasztikus... :/ -
#3114 Egy odabasszós hír.