Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
Annyi a BF karrierednek?

Fritz Von...
Azért ez csak egy demo. Mondjuk az tuti, hogy amint kijön, leteszek minden más játékot egy jó idõre. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

galenius
hard és magától nyert, csak az elején mindenkinek futás a rómaiak háta mögé parancs és aztán hozzá se nyúltam

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Lacc
Nekem állandóan elfutnak a rómaiak így ne mtudok beszállni a versenybe 😄
Ams
189

😄D

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Kandurex
jah és természetesen csak a total victory (vagyis teljes kiírtás) számít!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hmm...na akkor játszunk ki tudd normál nehézségen minél kevesebb veszteséggel nyerni a Punokkal? Ki van benne?

Nekem rekord: 190

Lacc
Milyen nehézségi szint?
Lacc
Lol tényleg? 😊 Kipróbálom.
galenius
ha nem nyúlok a géphez akkor is gyõznek a punok,fura

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Valakinek nincs meg a shogun totalwar ?

ugy kedvet kaptam hozzá.... 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

MrSpock
A demoban hamar nyertem,elõszor victory,mejd Total victory lett azthiszem.
Elõször nyilaztam,majd lándzsásokat küldtem,és aztán oldalról az elefántokat.azok aztán szaladgáltak ott,majd a menekülõket lovasokkal és teljesen leöltem a római sereget.
Jó kis játék lesz ez.
Ellehet vele tökölni majd,hozzákell szokni,de aztán megy klassz dolog.

Go Jeff Go!!!!

Láttad már hogy hogyan rohamoznak a barbárok?! 😄

War. War never changes.

nem néz ki hülyén mert a rómaiak ezt a harcmodort alkalmazták.... nem lerohanták az ellenséget hanem szabályosan menetelve, páncélt maguk elõtt tartva formációt megtartva odasétáltak...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bazza
Sorry

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Lacc
Ams

Ams

bazza
Nem találtam normális dc++-os topicot, gyors itt kérek segítséget: Hogyan tudok routerrel csatlakozni egy felhasználóhoz?

Thx, és bocs!

Kandurex
Meg se fog röcceni. Utánna néztem a mûködési elvnek amit a jtékban alkalmaznak. Vertex shader lemásolása és újra felhasználása rendrelés nélkül a videó kártyán, vagyis gyk. úgyanzt nem kell még1szer leszámoltatni, eccerû és naccerû, csak ott a bibi, hogy néha hülyén nézki az ugyanolyan mozgó csapatok látványa.

Lacc
Valaki számolja már össze hányan vannak a képen
Lacc
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
FREAK
mé szaggatna, a 43 millió triangle miatt?? ugyanmá......

Riszpekk

toMpEr
Lacc
Remélem mihamarabb kijön ez a játék már mert kezd itt szétesni ez a topik 😊 Bár így se rossz, így általános topikként.
Bandew
De szellemes...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

bazza
Amúgy készült a Medieval Total War-hoz magyarítás? Találtam a gmikin hozzá vmit, érdemes kipróbálni?

Kandurex
ok, nem gondoltam ,h felveszik a kesztyût 😞

Ams
ne buzdítsd a hülyegyerekeket, plz...
JÁTÉKOSOK fóruma, nem politika...

dehogy, ezek mind lényegbevágó témák 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ez eddig nekem nem tünt fel 😄DD
bár lehet total warba is csak frodo kéne neked

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
Jól van na, elmegyek. :-D
Amúgy nagy total waros vagyok szal inkább maradok. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Naná, mert ezt a modot jelenleg jobban várom minden egyes játéknál. :-)

Lacc
Hú látom itt aztán folyik erõsen az offtopic 😊
én meg azt mondom rome foreva, és hagyanak békén öregemberek agyszüleményeivel inkább 😄
amugy tényleg nem te hoztad fel de vald be rögtön kaptál az alkalmon 😄

Bandew
Bazzeg most nem is én hoztam fel a lotr témát! :-DDD
A múltkor meg csak a konkurencia miatt jött szóba a BfME.
AMÚGY MEG LOTR FOREVA!!! :-DDD

Okirat szó átértelmezése:

OKI RAT = OKI (volt villalakó) egy PATKÁNY...

Igaz még ez is off, de semmi jó nem jut most az eszembe, a demóról meg nem tudok érdemileg beszélni. Ahhoz túl rövid. De legalább klassz. Mi az, hogy klassz, nagyon kellemes, mi az hogy nagyon kellemes igencsak jó, mi az hogy igencsak jó, õrülten állat, mi az... eszméletlen brutális... FOGAJANAK LE!!! 😊
bandew minden áron rá akarja erõszakolni erre a szarencsétlen topicra a lotr-et..., ez nála valami mánia lehet 😄DD

Davidka
ehh... ezt már ne itt vitassuk meg ok?
(Fõleg mer szerintem nem igaz 😛) 😄😄😄😄

Kandurex
Ennél off-abbat még nem láttam itt. . De részemrõl mehet, egy kis Off-Medggyesi téma is.

_Atti_
Bah én a topickhoz szoltam..az már más hogyha kérdeznek válaszolok..
amugy ennyi erõvel elég sok postot ki lehetne csesszinteni a kukába..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
amugy jó lenne ha a romeban lenne oylan multi ahol lehetne a térképen is játszani nem az hogy csak csaták..

Bandew
Kandurex kedvéért folytassuk ezt a párbeszédet a Morroind topicban. :-)

_Atti_
hát igen ugy lenne az igazi de azt majd csak ha kész morrowindes váltoat..

Bandew
Szegények így is teljesen ingyen csinálják és jobb lesz mint a sima Morrowind, azt te még multit is kérsz! :-DDD

Kandurex
Ha jól látom ez egy Morrowind motorra épülõ LOTR mód. A kérdés az, hogy mafasznak'írta'ide?

_Atti_
persze hogy lesznek...
voltak nagycsaták középföldén? voltak...akkor miért ne lennének memodban?😊)

FREAK
hát ha még multit is gyúrnak mellé... 😄

Riszpekk

Bandew
Ööööö....
Ez most mi is akar lenni? Azt akarod mondani lesznek csaták a memodban???

_Atti_
játszd a legnehezebb szinten..szeriem csak ugy éri meg mert amugy alig vannak lázadások stb..