Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hu... de még mennyi csata lesz ott😊))
(én már tudom mikor fog játszódni BIbiiii😛 )
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Riszpekk
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
park.dmdc.net:27015
Vlki simogassa meg a buksim

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az elsõ olyan játék ahol csatában voltál egyedül ha jól emlékszem a Medal of Honor volt és bizony mindenki alaposan átérezte azt a partaszállást. Na most ezt képzeljétek el 10.000 fõs seregben ókori (de lehet középkori is) haditechinkával. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Riszpekk
Igaz FPS-nek csúnya lenne, viszont ha lenne olyan játék, amiben te egy hadvezér vagy, esetleg egy sima közkatona, vagy ha már itt tartunk rangokat is lehetne szerezni és ilyen hatalmas csatákban lehetne részt venni, úgy hogy tényleg csak egy embert iránytasz, az szvsz istenkirály lenne! Tudnál lóról is harcolni meg ilyenek. ELvégre is ha az egységek részletességének csúszkája maxon volt, az elég szépen nézett ki, hogy közelrõl is lehessen élvezni, mivelhogy a harcosok animációja is nagyon szép.
Arról nem is beszélve, hogy így milyen multi mókákat lehetne csinálni. :-DDD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a demóban elsõre hamar nyertem, de hazudnék, ha azt állítanám, hogy végig tudtam, mit csinálok 😄 úgy 2 percnél elvesztettem a fonalat, aztán 2 perc múlva victory 😄
Riszpekk
kedvem támadt nosztaligázni a nayg képáradatban 😄
pedig itt volt kemény az ostrom, egyszerûen át kellett menni a kapun, de mire egy ember bejutott, elõtte kétszázan pusztultak meg 😊 a hidaknál még durvább volt a helyzet, tízszeres túlerõt is meg lehetett állítani

Riszpekk

"a kevesebb több" a Shogunnál, valahogy valószerûbb és átélhetõbb volt a földesurak és hadurak harca, nem kellett 3-4000 ember a kemény csatákhoz, évekig mentek a háborúk 7-800 fõs seregekkel a tartományokért
az egyes hadvezérek pályáját is jobban lehetett követni, átláthatóbb volt az egész, így nagyobb élmény volt hadjáratokat szervezni.... régi szép idõk 😄
Riszpekk
akkor igazan megfontoltad mit teszel hogyan harcolsz stb akkor meg az ifju hercegek csapatait is be kellett vetni kockaztatva hogy elesnek a csataban... na egy ilyen majres csata adott egy akkora alaphangulatot hogy ihaj.
Viszont kesobb mikor mar hatalamas teruletek felett uralkodsz mar egyaltalan nem izgi, hogy csak legyartod az egysegeket es mint egy sakk babut mozgatod a seregeid a csatakat auton lenyomod. Hiszen kinek van kedve egymas utan mondjuk 4-5 tobbezres csatat vivni? idoben is boduletes...
szal ott valahogy mar lankadt az egesz dolog...
Viszont az teljesen meglepett, hogy mar majd az egesz terkep urakent meghal az egyetlen herceg egy utkozetben es ra nehany evre vege a gamenak mert meghal a kiraly es nincs utod...
:-) Atelni kurva szar de jogos! Csak a franya mentes volt kb 250 eves 😉
ha nem magyarokkal voltam inkabb azzal szorakoztam, hogy a felduzzasztott seregeket mindig elkuldtem a szent foldre, igy nem en fizettem oket es meg hoztak a konyhara is jocskan.... :-)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
...mit találtam

Íme két HUB cím:
ms8.maximumspeed.org:23
BatMax.no-ip.org:23
Itt televan olyan TLAN *-sokkal akiknek megvan a Medieval Totalwar!
Jó töltést.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Míg felraja kiadják a fullt a Romából 😊. Menj DC -re, a HUBok közzül is a {BBB} elõjelüekre (ezek a svédek) és láss csodát, mindenkinek meg van a játék, full sebességgel húzhatod. Jó lenne ha nem kérdeznél többet, tegyél érte te is egy kicsit (ezt az olyan kérdésekre értem, mint: Mi az a DC++? Mi az a HUB? Mi az a Svéd? Mi az a publikus HUB list? stb.) 😊
fel tudom tenni egy ftp re de eleg sok ido lesz 3 cd dsl el!
Én is hasonló problémával küzködtem februárban, mindenfele kerestem a dc-n, talán meg is találtam, le is töltöttem, de rossz volt a fájl, és nem mûködött, úgyhogy 1 hét után az lett belõle, hogy elmentem a boltba, és megvettem 😊 - bár most már nem biztos, hogy lenne értelme megvenni, hisz itt a Rome mindjárt...

De ha megnezem 50000 is 10 * ese az 5000 nek 😉
A fõserege Árpád vezetésével kb 25000 men elöl. Levente kb 15000 lovassal ment a bolgárokra, hogy ne zaklassanak minket.
A maradék védhette a népet.
De a lényeg, nem volt semmiféle besenyõ támadás. 5000 besenyõ nem kerget el egy akkora törzsszövetséget mint a mienk volt amely már évtizedek óta fosztogatott németországban és a balkánon ilyenkor mindig a kárpát medencén vonultak át pontosan tudták, hogy majd hova kell letelepedni és ami még valószínûbb hogy az itteni talán 1 nyelvet beszélõ népek segítettek minket. Ez egy elõre megtervezett frenetikus bevonulás volt amit tökéletesen hajtottak végre minimális veszteséggel. Még egy ilyen fél milliós honfoglalást nem találsz a történelemben. A támadó besenyõknek az is ellent mond, hogy Árpád még a honfoglalás évében betámadt az észak itáliai vidékekre, errõl több írás is van, 1ik közülük arról szól, hogy 5000 lovassal éjjel atusztatott egy folyón és megvert egy 15000 sereget. Namost, vajon nem inkább a besenyõkre támadt volna Árpád? Inkább megszállta es gyepühatárrá tette bécset majd betámadt itáliaba es végigrabolta az északi részt? Tisztán logika...
Nem akartam vitát indítani, okot adni rá , bocs az Off bejegyzésért nem gondoltam hogy ennyire érdekli az embereket…
De ha maradhat itt ebben a topicban a magyarázatom ha már elkezdtem be is fejezném:
Jószippon:
mûve mintegy ötven évvel a magyarok honfoglalása után íródott. Tógarmához a következõ hagyományt fûzi: „Tógarma tíz családból áll, melyektõl származtak: Kuzar és Pácinák és Alikánosz és Bulgár és Rágbina és Turkí és Búz és Zábúk és Ungri és Tilmec”. Bennünket e felsorolásból most elsõsorban az érdekel, hogy az Ungri kifejezés a magyarokat jelenti…..
Jószippon szerint a tíz törzs Hetel folyónál (a Volga mellékfolyója) lakott, amely megfelel a Volga melléki Etelköznek. Jószippon ugyanakkor azt is megjegyzi, hogy az õ idejében Tógarma fiai közül már csak hét nép lakott „Hetel folyóinál” (Etelközben). A magyarok „már a nagy folyó mellett laknak, melynek neve Dubni”, amely névben a Danubius, azaz Duna névre ismerünk…
Jószéf kazár kagán levele Ibn Sáprút-hoz:
„Tudd meg, hogy én Jefet fiaitól, Tógarma ivadékaitól származom; õseimnek nemzetségi leveleiben azt találtam ugyanis, hogy Tógarmának tíz fia született, ezek neve: Ujgur, Tíros, Avvar, Úgin, Bízal, Tárna, Kozar, Zagur, Bulgat, Szávir. Mi a hetediknek, Kozarnak gyerekeitõl származunk…” A felsorolásban szereplõ Ujgur elnevezés lenne az ugor, akik közé a magyarok is számítanak.”
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?