13587
  • mustar
    Ja és clone cd-s verzió. Az első kettő cd mdf-es a 3. meg bin-es.
  • mustar
    Mit csináljak ha telepítés legvégén ,amikor újra az első cd-t kéri, kilép a telepítőből és semmi adatot nem rakott fel a gépre. Daemon toolssal mountoltam (egyszerre mindig csak egyet). Fontos lenne.
  • Kandurex
    Ha olyan értékes a cucc akkor gondolom van biztonsági mentésed róla...meg amúgy is mire tartja az ember a haverok 120 *- 180gb vinyójait? :D
  • Braveheart
    JA de a RTW ne mér meg annyit mint azok amik a C:\-n vannak...
    ráadásul nem sokat segítene, a windows installerével va na baj...
    nektek megy winXP prof-on sp2 nélkül?
  • Kandurex
    Figyú, format c: /s, be a winCD oszt hadcóljon....ez a gamma simán megér ennyit, a winfosnak is jót tesz...
  • Braveheart
    Hát pont ide írta be a srác, ez nem változtat semmin.
  • Kandurex
    Zizzentős a jóisten'áldjon meg, azért vannak ott a :DDD szmájlik, hogy poén okés,ó?! Nem kötexés, na jó egy kcsiit a "nemérekrá" része igen...
  • Kandurex
    De ez SP2 -s fórum banyek.
  • _Atti_
    plz ha vki tudja hogy lehet elintézni hogy minden nép játszható legyen kiirtás nélkül irja már le...próbáltam visszaolvasni hátha le an irva vhol de nem jártam sikerrel..
  • Braveheart
    Azért belinkelem, hogy nehogy azt higgyétek egyedi a problémám...
    http://www.windowsforumz.com/Games-Installtion-problems-SP2-ftopict193333.html
  • Gábor
    Hiába vannak bennt a legmagasabb szintű épületek, a helyőrség hiánya (idő amíg újragyártom őket) bizony balhékhoz vezet.
  • Braveheart
    NA ezt találtam:

If the file version number starts with 9, download the following IsScript9.msi file and install it on your computer.
    Download IsScript9.zip
    Unzip the above file using the WinZip utility.
    Double-click the IsScript9.msi file. This installs the IsScript engine, which should fix the issue.

Namost ha elindítom, akkor azt mondja hogy az msiexec.exe file nem található, és itt vége a számtech tudásomnak, rákeresek nincs sehol. Innen hogyan tovább?
  • toMpEr
    nemtudom, google-n keress ra alltalaban be szokott jonni
  • Faterx
    3 nap
  • Braveheart
    ÉS mit lehet ilyenkor csinálni? Le kell töltenem vmi windows installert vagy mi? Más játéknak nem volt ilyen baja eddig...
    Esetleg vmi patch?
  • toMpEr
    szerintem ha a kloncd nemmegy akkor ez se fog a telepito ugyanaz mindketton...
  • Braveheart
    azt mondták hogy az nagyon szar :D
    de azért kösz
    most elkaptam egy T3-as gyereket a dc-n, remélem sokat lesz fent...
    fene egy meg ezt a rohadt clonecd-s változatot... És a Reloaded tuti nem fog ilyet csinálni?
  • R9
    wanadoo.atw.hu
    200ft/6nap
  • Braveheart
    A Reloaded verziót honnan lehetne gyorsan és olcsón letölteni? (DC++-on szintem indenkinek a clonecd-s van meg)
  • Braveheart
    Volt olyan akinek #3073-ban említett problémája volt(1607: Unable to install Installshield Scripting Runtime)? Ha igen hogy oldotta meg?
  • Árnyvadász
    Én úgy emlékszem, hogy azokat nem engedi.
  • Larvin
    zsoldost lehet retrainelni?
  • Larvin
    de az már csalás lenne és úgy nem élvezetes, szal maradok a régi szabályoknál
  • Larvin
    na majd megnézem mit tehetek ezügyben :D

ha már unitot át tudok alakítani kinézetre lehet rájövök arra is, hogyan lehet unitot factionnek elérhetővé tenni
  • Árnyvadász
    Szerintem azokat az egységeket amik népspecifikusak azokat nem gyárthatod le, max. zsoldosként veheted fel őket a tartományban. A vezetőddel (meg a sereg is mehet, csak ne legyen fullos) kimész a város mellé és a jobb alsó ikon amikor kivilágosodik (katonák vannak rajta) akkor arra klikk és előjön, hogy kiket tudsz felvenni. Így szert tehetsz phalanxosokra pl. amit ugye te nem gyárthatsz.
  • VGQ
    itt sem lehet elvenni az ellenfél extra unitkját sajnos.Pedug nekem nagyon kellene valami,mert ezek a spártai pikások régen rosszak a romai légiosok ellen.Ráadásul nem is gyártok mást spártában sak ezeket a szarokat,de még igy sincs belöle elég:((
    A mégnagyobb baj,hogy máshol nem is lehet gyártani.

Az meg megint más kérdés,hogy nincs kiirva sehol ,hogy egy terület milyen extrákat ad,ha ad.(vagy csak én nem találtam meg)
  • Larvin
    ha egy ellenséges tartományt elfoglalok akkor annak a tartománynak le tudom gyártani az extra unitját?

erre medievalban sem jöttem rá

pl itt ha a görögökkel foglaltam el krétát, akkor kaptam spéci íjászt, ha rómaiakkal akkor nem, szal hogy van ez?
  • Árnyvadász
    Értem... Akkor marad a töltés :(
  • Braveheart
    Kösz rendesek vagytok de elég messze lakom Bp-től.
  • Árnyvadász
    Te pesti vagy amúgy? Mert ha igen én odaadom zizzenetnek, ő meg ha felrakta odaadja neked... Persze másnak nem akarok a nevében beszélni, de mivel megy CD nélkül utána már gondolom neki se fog kelleni... Ez nem olyan, amit egyhamar letöröl az ember:)
  • Braveheart
    Basszus fas**m se tököl tovább a CloneCD-s verzióval, leszabom dc-rő la reloadedet. Kapják be...
  • zizzenet
    privibe (ahogy itt mondani szokás) küldtem az ötleteddel kapcsolatos meglátásokat.
  • Braveheart
    Én aztán le nem töltöm harmadszorra játékot! Nem tudna vki segíteni? Túl bonyolult már nekem ez a megodlás, hiába tudom lefordítani.
  • Árnyvadász
    reloaded:)
  • Árnyvadász
    Ennek a címét nem adhatom meg, de ha kell én szívesen odaadom a kiírt CD-met ha Budapesti vagy akkor talizunk és megvan neked is a RomeTW.
  • Braveheart
    Baz most már látom mit kéne tenni, le is tudom fordítani de ez már bonyolult nekem...
  • zizzenet
    Elképzelhető, hogy a 81-es porton nem tudok kimenni...? Az a baj? Hm...
  • zizzenet
    Kérlek, mondd meg, honnan töltötted le, mert a filelist esetében BitTornadoval, BitTorrenttel is forbidden...
  • Árnyvadász
    Ezek a hibák miatt hagytam is a CloneCD-set, holott azt lehet ugye patch-elni, szóval végül is ha nem veszed meg, akkor ez a jobb választás, max. picit macerásabb.
  • Árnyvadász
    Ez meg fogja oldalni. Gondolom nincs kedved leszedni emiatt a reloaded-et is. Volt már ilyen más játékoknál is... Install Shield verziószám kevés volt... De itt van a fix leírása, utána menni fog, hacsak nem jön elő valami más a CloneCD-s verzió miatt...