Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
www.memod.co.uk
hu... de még mennyi csata lesz ott😊))
(én már tudom mikor fog játszódni BIbiiii😛 )

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

FREAK
a kieg szvsz felejthetõ, az a 3 méteres terminátor KENSAI kicsit elvitte rajzfilmbe a játékot....

Riszpekk

köci megnézem 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rip-et inkább kihagyom 😊 és csak a kieg sincs senkinek? 😞 mert alapot még talán meg tom szerezni de kieg nem is volt meg soha... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
Ügyi vagy most hozd be az újságot Ubul😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kandurex
Na itt van 1db Tlanos akinek meg van a: Shogun Total war 2CD

park.dmdc.net:27015

Vlki simogassa meg a buksim

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Sajnos nagyon kevés embernek van már meg a FULL 2CD s verzió! Ha 1 TLAN -t láttam akkor sokat mondok. Viszont a RIP 200 mega (kitömörítve 700 körül) elég sokanak megvan. A FUll -hoz képest annyi a változás, hogy nincsennek benne a videók (akkoriban még nem tömörítettek túl jól) és a zene egy nagyobb része hiányzik. Ennyi.

FREAK
nekem elég lenne ez videóban is, tekerek egy cigit és ráparázok jól 😄

Riszpekk

Bucser
de milyen gáz az is lehetõség, hogy az elsõ nyílvesszõ zuhatagból pont te kapod az elsõt a nyakadba😊 mert szarul emelted fel a pajzsodat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
De tényleg ha teljesen lezoomolok harc közben a katonákra, nagyon elfog a vágy egy ilyen játék iránt.
Az elsõ olyan játék ahol csatában voltál egyedül ha jól emlékszem a Medal of Honor volt és bizony mindenki alaposan átérezte azt a partaszállást. Na most ezt képzeljétek el 10.000 fõs seregben ókori (de lehet középkori is) haditechinkával. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
hátha kijön majd egy Total War GOTY edition az eddigi részek új engine-nel

Riszpekk

FREAK
jaja, haverral észreveszitek egymást a csatázó seregek két oldalán, és irány egymásnak 😄DD

Riszpekk

Kandurex
Ez volt egy másik tészta a Sogunba. nagyobb seregek irányítására gyakorlatilag már csak akkor volt lehetõséged amikor már igencsak a jvége felé jártál. Egyszerûen rávoltál kényszerítve a kis látszámú, de óriási képzettséggel és morállal rendelkezõ segereg kiépítésére. Emlékszem milyen durva szelektálást indítottam a csapat összevonáskor, hogy csak is a legkegyetlenebb és harcedzettebb emberiemet küldjem a stratégiailag fontosabb területre. nem volt ámolyan, hogy rögtön az elején 1000 ember, pláne nagyobb sereg. kaptál haver 50 kaszást, te voltál Honug tartomány úra és néztél ki a fejedbõl! A szomszédos tartományokkal kerested a béke lehetõségeit és óriási nyelvcsapásokkal haaldtál a ranglétrán és boldoság öntöttel egy + tartomány megszerzésétõl. A Medivalalban viszont szó nincs ilyesmirõl..😞

Bandew
Képzeljétek el micsoda FPS-t (vagy RTS-t) lehetne csinálni a RTW enginejével!!!
Igaz FPS-nek csúnya lenne, viszont ha lenne olyan játék, amiben te egy hadvezér vagy, esetleg egy sima közkatona, vagy ha már itt tartunk rangokat is lehetne szerezni és ilyen hatalmas csatákban lehetne részt venni, úgy hogy tényleg csak egy embert iránytasz, az szvsz istenkirály lenne! Tudnál lóról is harcolni meg ilyenek. ELvégre is ha az egységek részletességének csúszkája maxon volt, az elég szépen nézett ki, hogy közelrõl is lehessen élvezni, mivelhogy a harcosok animációja is nagyon szép.
Arról nem is beszélve, hogy így milyen multi mókákat lehetne csinálni. :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
bizony, remélem azért ilyenek lesznek a Rome-ban is, bár engem elsõre riaszt a nagy sereglétszám... :/

a demóban elsõre hamar nyertem, de hazudnék, ha azt állítanám, hogy végig tudtam, mit csinálok 😄 úgy 2 percnél elvesztettem a fonalat, aztán 2 perc múlva victory 😄

Riszpekk

Kandurex
Emlékszem stratégiailag milyen óriási elõnnyel bírt az olyan tartomány amit egy folyó választ ketté. Nagyon LOAL! Fogd és beeszed magad egy ilyen tartományba és kifejezetten oda, vagy annak környékére, építed a sereg támogatásához szükséges épületeket, kiképzõ központokat. Aztán ha még is jön az elvakult ellen egszerûen csak beálltál a folyó másik végére a híd elé, letelepítettél vagy 400 íjászt, a hídhoz rendelted a legképzetebb és legmagasabb morállal rendelkezõ hadtested és elmentél kávézi, enni, pisilni stb. 😊) Gyakorlatilag egy stratégiai ATOMBOMBÁD volt ha megszereztél egy ilyen tartomány!

és olyan hubot is tudsz amin rajta van alap shogun + a kieg? (vagy a kettõ egybe ha márv an gold verzio vagymi) ? 😊
kedvem támadt nosztaligázni a nayg képáradatban 😄

FREAK
hehe, így jártál 😄

pedig itt volt kemény az ostrom, egyszerûen át kellett menni a kapun, de mire egy ember bejutott, elõtte kétszázan pusztultak meg 😊 a hidaknál még durvább volt a helyzet, tízszeres túlerõt is meg lehetett állítani

Riszpekk

Igen:

Bucser
ÉS nekem pont a Shogunhoz nem volt szerencsém....

FREAK
osztom, minden hibája ellenére csak a hangulata miatt a Shogun a legjobb, és ehhez még a Rome is gyenge

"a kevesebb több" a Shogunnál, valahogy valószerûbb és átélhetõbb volt a földesurak és hadurak harca, nem kellett 3-4000 ember a kemény csatákhoz, évekig mentek a háborúk 7-800 fõs seregekkel a tartományokért

az egyes hadvezérek pályáját is jobban lehetett követni, átláthatóbb volt az egész, így nagyobb élmény volt hadjáratokat szervezni.... régi szép idõk 😄

Riszpekk

tapasztalatom szerint a medieval akkor volt igazan izgalmas mikor, par szaz fos seregeddel kellett donto csatat vivnod, mert nem volt tobb elerheto katona vagy nem is volt tobb egyaltalan...

akkor igazan megfontoltad mit teszel hogyan harcolsz stb akkor meg az ifju hercegek csapatait is be kellett vetni kockaztatva hogy elesnek a csataban... na egy ilyen majres csata adott egy akkora alaphangulatot hogy ihaj.
Viszont kesobb mikor mar hatalamas teruletek felett uralkodsz mar egyaltalan nem izgi, hogy csak legyartod az egysegeket es mint egy sakk babut mozgatod a seregeid a csatakat auton lenyomod. Hiszen kinek van kedve egymas utan mondjuk 4-5 tobbezres csatat vivni? idoben is boduletes...
szal ott valahogy mar lankadt az egesz dolog...
Viszont az teljesen meglepett, hogy mar majd az egesz terkep urakent meghal az egyetlen herceg egy utkozetben es ra nehany evre vege a gamenak mert meghal a kiraly es nincs utod...
:-) Atelni kurva szar de jogos! Csak a franya mentes volt kb 250 eves 😉
ha nem magyarokkal voltam inkabb azzal szorakoztam, hogy a felduzzasztott seregeket mindig elkuldtem a szent foldre, igy nem en fizettem oket es meg hoztak a konyhara is jocskan.... :-)
bazza
Hú már töltöm is! Remélem sikerülni fog! És mindenkinek köszönöm, hogy segített!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kandurex
Ne szívass baszod, mindjárt szúrok pillanatképet, hogy 12 + egy tucat Tlanos -nak megvan a játék azokról a szerverekrõl amiket beírtam!

Kandurex
Így is van, a legnagyobb hiba az MTW -ben, sokszor leadod a csatákat a gépnek, unod az egyhangúságot, ez az ami miatt még mindig a SOGUN Total War a legjobb. Ott nincsennek ilyen gondok, végig izgalmas és pergõ, van történet!!!, soha nem fordul elõ, hogy leadsz egy csatát, könnyen érhetõ és egyszerû az ország menedzselés, izgalmasabbnál izgalamsabb ütközettek a végsõ cím elnyeréséig. Ez a Sogun.

bazza
Egyekõre nem találom, de keresgélek!

Bandew
Én is most nyomom a MTW-t. A magyarokkal vagyok (nohát!) és már egész szépen elfoglaltam Európa felét, de õszintén szólva kezd már kicsit unalmas lenni.

Kandurex
Egy pillanatra eszembejutott, h tán nekem is le kellene töltenem, aztán benéztem az egyik image könyvtáramba és lám:

...mit találtam

bazza
thx😊

Kandurex
A szívem, a drága nagy szívem tesz a sírba 😊)
Íme két HUB cím:

ms8.maximumspeed.org:23
BatMax.no-ip.org:23

Itt televan olyan TLAN *-sokkal akiknek megvan a Medieval Totalwar!

Jó töltést.

bazza
oké már meg van...

bazza
Egy pici kédés még: Ha HUB listát akarok letölteni, akkor azt írja ki, hogy idõtullépés. Miért van ez? És bocs, ez az uccsó kérdésem.

Davidka
hehe, "mi az a Svéd?" - ez jó volt 😄

bazza
Jól van na!

ISTEN NAGY JÁTÉK !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kandurex
Le ne szopd magad! Míg felraja kiadják a fullt a Romából 😊. Menj DC -re, a HUBok közzül is a {BBB} elõjelüekre (ezek a svédek) és láss csodát, mindenkinek meg van a játék, full sebességgel húzhatod. Jó lenne ha nem kérdeznél többet, tegyél érte te is egy kicsit (ezt az olyan kérdésekre értem, mint: Mi az a DC++? Mi az a HUB? Mi az a Svéd? Mi az a publikus HUB list? stb.) 😊

bazza
Megtennéd? Istenem! Ha van idõd plz rakd fel!

Bandew
Én nemrég töltöttem le. A sima játékot egy warez oldalról, a kieget meg DC-rõl.

nekem megvan medieval es viking invasion kiegeszitoje, ami azert fontos hogy lehess a magyarokkkal :-)

fel tudom tenni egy ftp re de eleg sok ido lesz 3 cd dsl el!

Davidka
thx, örülök, hogy teccik 😊
Én is hasonló problémával küzködtem februárban, mindenfele kerestem a dc-n, talán meg is találtam, le is töltöttem, de rossz volt a fájl, és nem mûködött, úgyhogy 1 hét után az lett belõle, hogy elmentem a boltba, és megvettem 😊 - bár most már nem biztos, hogy lenne értelme megvenni, hisz itt a Rome mindjárt...

bazza
Nem szeretnék türelmetlennek látszani, de seki se tud olyan HUB-ot, amelyiken rajtavan még a Medieval? (Sorry, de nagyon tölten akarom😊

Johnyy
jah!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Nem szóródtak szerteszét.
De ha megnezem 50000 is 10 * ese az 5000 nek 😉

A fõserege Árpád vezetésével kb 25000 men elöl. Levente kb 15000 lovassal ment a bolgárokra, hogy ne zaklassanak minket.
A maradék védhette a népet.

De a lényeg, nem volt semmiféle besenyõ támadás. 5000 besenyõ nem kerget el egy akkora törzsszövetséget mint a mienk volt amely már évtizedek óta fosztogatott németországban és a balkánon ilyenkor mindig a kárpát medencén vonultak át pontosan tudták, hogy majd hova kell letelepedni és ami még valószínûbb hogy az itteni talán 1 nyelvet beszélõ népek segítettek minket. Ez egy elõre megtervezett frenetikus bevonulás volt amit tökéletesen hajtottak végre minimális veszteséggel. Még egy ilyen fél milliós honfoglalást nem találsz a történelemben. A támadó besenyõknek az is ellent mond, hogy Árpád még a honfoglalás évében betámadt az észak itáliai vidékekre, errõl több írás is van, 1ik közülük arról szól, hogy 5000 lovassal éjjel atusztatott egy folyón és megvert egy 15000 sereget. Namost, vajon nem inkább a besenyõkre támadt volna Árpád? Inkább megszállta es gyepühatárrá tette bécset majd betámadt itáliaba es végigrabolta az északi részt? Tisztán logika...
galenius
Tauron és többiek!
Nem akartam vitát indítani, okot adni rá , bocs az Off bejegyzésért nem gondoltam hogy ennyire érdekli az embereket…
De ha maradhat itt ebben a topicban a magyarázatom ha már elkezdtem be is fejezném:
Jószippon:
mûve mintegy ötven évvel a magyarok honfoglalása után íródott. Tógarmához a következõ hagyományt fûzi: „Tógarma tíz családból áll, melyektõl származtak: Kuzar és Pácinák és Alikánosz és Bulgár és Rágbina és Turkí és Búz és Zábúk és Ungri és Tilmec”. Bennünket e felsorolásból most elsõsorban az érdekel, hogy az Ungri kifejezés a magyarokat jelenti…..
Jószippon szerint a tíz törzs Hetel folyónál (a Volga mellékfolyója) lakott, amely megfelel a Volga melléki Etelköznek. Jószippon ugyanakkor azt is megjegyzi, hogy az õ idejében Tógarma fiai közül már csak hét nép lakott „Hetel folyóinál” (Etelközben). A magyarok „már a nagy folyó mellett laknak, melynek neve Dubni”, amely névben a Danubius, azaz Duna névre ismerünk…
Jószéf kazár kagán levele Ibn Sáprút-hoz:
„Tudd meg, hogy én Jefet fiaitól, Tógarma ivadékaitól származom; õseimnek nemzetségi leveleiben azt találtam ugyanis, hogy Tógarmának tíz fia született, ezek neve: Ujgur, Tíros, Avvar, Úgin, Bízal, Tárna, Kozar, Zagur, Bulgat, Szávir. Mi a hetediknek, Kozarnak gyerekeitõl származunk…” A felsorolásban szereplõ Ujgur elnevezés lenne az ugor, akik közé a magyarok is számítanak.”

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

bazza
A Medieval: Total War-t, és a kiegészítõjét!

Johnyy
Mármint a demót vagy a teljest?

Johnyy
És akkor itt ezereel megy az ostrom szurok leves tégla meg létra meg minden....... ?

bazza
Köszönöm, nagyon tetszik a cikk, mostmár tuti, hogy leszedem vhonnan a játékot! Priviben tudna vki küldeni egy dc++ HUB elérhetõséget, ahonnan le tudnám tölteni? (most kezdtem el a dv++-t, úgyhogy érthetõen plz!)

Bucser
pláne, hogy az az 50 000 ember több felé szóródott szét ahogy elfogalták a Kárpát-medencét...

Davidka
Én egyszer írtam cikket róla, meg a shogunról is.... Medieval