Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
Amúgy de!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Nem!

FREAK
te magyar vagy?

Riszpekk

Johnyy
Nemtudom! Jó lenne! Végülis még simán lehet , ezel a tecnikel

FREAK
gondolod, hogy lesz építkezés multiban? én kétlem

Riszpekk

Johnyy
Mint Az Americában ha valaki ismeri, van olyan mint a fegyverszünet, mondjuk 1 óráig nem támadsz hanrem felylesztessz meg hadsereget gyûjtezs

FREAK
ezt a békeidõ dolgot nem értem

akkor kell kimenni kávézni, cigizni meg szarni, vagy mi?

Riszpekk

Johnyy
Jó lesz a multi!!! És kész

FREAK
de õ nem azt írta, hogy nem fog újat nyújtani, hanem hogy SZAR, ami nem igaz, mert ha legalább négy ember összeül multizni, akkor kiderül, hogy kibaszott jó

akinek nem fexik a sok különálló csata, nyomtasson egy térképet, és akár egész multi hadjáratokat le lehet játszani, ehhez csak fantázia és némi kreativitás kell

Riszpekk

Pluskast
Az tuti, hogy a RM:TW is single játékmódra lesz kihegyezve. Akárcsak a másik 2 elõdben itt is csak csatákat lehet majd multiban játszani. Ezért én Kandurex-el értek egyet abból a szempontból, hogy a RM:TW nem fog újjat nyújtani a multi terén. Ez persze nem von le semmit a játékból mert maga az egész stílus nagyon jó és hosszú - hosszú idõre leköti az embert.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Johnyy
Azért ne mondjátk hogy nem lehetne egy jót multizni a Romal, ugyanazt csinálod mint számgép ellen, csak ott egy mácik ember vagyon, meg szerintem egész jó lenne, anyi hogy ha az egyik ember nem tudnafelkészülni akor ostrom lenne, meg meg lehetne beszélni nyílt csatát, meg be lehetne állítani mondjuk békeiidõt is

FREAK
Kíváncsi vagyok (komolyan), hogy te mit szeretnél a multiban látni, van pár ötleted?

Riszpekk

Kandurex
A két játék stílus teljesen más, nem hogy az alapokban, kihívásban, de mint játék kezelhetõségének és érhetõségében is óriási ellentétek húzódnak (nem fejtem ki). Az egyik egy könnyed HENT ami gyors reagálóképességet és csapatmunkát igényel míg a másikat, nos, sorolni is nehéz. Viszont azt nem, hogy mi miatt is játszik évek óta ugyanazon a mapon és stílussal: Az említett egyszerûsége, a gyors fejlõdés lehetõsége és ami nagyon fontos a LEGRANGOSABB számítástechnikai játék ahol ha jól játszol, millókat lehet keresni és ami a legfontsabb ELISMERTSÉGET. Nem azt mondtam, hogy "rossz" a TW multimódja. Csak azt, hogy kellõ szakmai tudással és háttérrel, valamint a játékban lévõ multiplayer opció újradolgozásával lehetõség lenne felemelkedni az ilyen játékok trónjához.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mondjuk ezt en se vagom h miert kell azonnal a masik torkanak esni itt az Sg foruman(mintha ez 1 jol bevett szokas lenne itt)
Szegeny G.Freeman ki sem tudta fejteni az allaspontjat...
Meg amig nem kaptuk kezhez a jatekot ne fikazzuk mar a multijat(se)!
Ertem en Kandurex h te ugy talalod h ez nem a legjobb multis jatek a vilagon,de attol masnak meg bejohet(bar abban 1et ertek veled h ha 1 kicsit odafigyelnenek, a jatek legjobb reszeve is valhatna)

FREAK
nem tudlak követni

CS-ben ugyanazon a 10-12 pályán játszák az összes bajnokságot évek óta világszerte, mi a különbség?

TW-ben is van map editor, olyan harcot hozol össze, amilyet akarsz, és a kihívás pont az, hogy egy nyerõ csapat nyerõ taktikáját kell legyõzni...

Nem értem, mi ebben a rossz

Riszpekk

Kandurex
100 emberbõl te vagy az elsõ aki azt mondja, hogy jó volt a multija a TW játékoknak. Jah, igen, pár napig nyilván megfelelõ, de késõbb? Mit számít a taktika, ha alapjaiban ugyanazt a harcot vívod meg?

FREAK
nem értem, mirõl beszélsz, a TW multija úgy jó, ahogy van

jó pár napot átharcoltunk régen, és sokkal jobb 2-3 hadvezérrel irányítani egy oldalt, 2-3 másik ellen

nem értem, mi a bajod vele, klánozni is lehet simán, a 4vs4 felállás bármelyik bajnokságra megfelelõ, akkor mi a baj?

Riszpekk

Kandurex
Most a kettõ különbségén akarsz lovagoln? Jó, tényleg van, sok. Viszont ez nem változtat azon a tényen, hogy alapjaiban elbaszott, vagy ha jobban tetszik, ki nem dolgozott, multi rendszer van a játékban. Amit kis hozzáértéssel és megfelelõ anyagi háttérrel simán a legnagyobb (WCG szint) versenyek játéka lehetne és talán elég motivációt nyújtana rengeteg embernek a klánozásra. (csak, hogy visszatérjünk az eredeti témára)

FREAK
DM is lesz benne? Csak mert az eddigiekben kizárólag TDM volt, és szerintem ennek most is így kell lennie. Így a legjobb, mert nem egy embernek kell 2000 egységet irányítania, hanem mondjuk négynek (500-500)

Riszpekk

Kandurex
Kiegészítõkre gondolok és egy lehetséges átgyúrt multimódról. Az alapban csak a merev dítmacska van. (irgalmatlan könnyû benne csalni, de nézd csak meg a Battle NET -et, hogy ott milyen a leader rendszer vagy a csalók számát...)

FREAK
alapjáték alatt mit értesz?

Riszpekk

Kandurex
ja, ja. Az a baj, hogy az alapjáték nem igazán erre van kitalálva (egy hadvezér). Érdekes lenne, ha esetleg kitalálnának egy amolyan szint lépõs szisztémát. pl: van egy alap hadvezért 1. szinten, gyakorlatilag a csatáit KIZÁRÓLAG 100-200 fõs csapatokkal vívhatja és nem használahtna speciális egységeeket stb. stb. Egy magasabb, több csatát megnyert, bizonyított vezér pedig már különbözõ speckókat is (pl: vár)és nagyobb más felszereltségû hadtesteket is tudna igazgatni. Az már más tészta, hogy egy ilyen rendszert nem lehet betartatni, kivéve ha amolyan Blizzardos (BattleNET) rendszert építenek ki. Aztán ott lenne még a takitkai térkép stb. stb. Lenne lehetõség bõven, de magában az alapjátékban semmi értelme klánozgatni. Egy FPS az oké klán, de egy ilyen alapjában teljesen más koncepcióra épült program esetén ez értelmetlen.

FREAK
multiban lehet 2-nél több ember is

mondjuk 4vs4 felállás, vagyis ugyanott vagy mint egy FPS-ben

Riszpekk

Fritz Von...
Emberek. Én most megnéztem ezt az oldalt. Elég jó és színvonalas, plána hogy még kint sincs a game.
De hót komolyan nem vágom, hogy itt hogy néznek ki a klánok és mire is jó. Az, hogy BF, vagy CS, vagy W3 klánok akadnak, az rendben. Na de itt hogy lesz? Minden klán minden tagja lenyom egy csatát egymás ellen és a pontszám dönt? Nem értem...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kandurex
Ez egy nem olyan játék gézuka! Nem igazán multis ,dítmacska van ugyan

esetleg ha benne hagyják a taktikai részt...

latom rossz helyre raktam a linket, itt csak kotozkodos emberek vannak...
dr Kotász
LoL
dr Kotász
Akkor elõször jelentsétek be a klán megalakulását az Országos Klánügyi Hivatalnál.
Kandurex
Tapasztalt játékos? Akkor az elsõ tanács. Nincs klán, nincs megoszlás, egy hadvezér, egy király.

http://pcdome.gyaloglo.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=10&tid=7200

probalunk összehozni egy magyar rtw klánt akit érdekel nezzen be, jo lenne par tapasztalt jatekos mert azt se nagyon tudjuk hogy kell ilyet csinalni
Istenem, el se hiszem hogy egy ilyen kurva jó játék lesz a kezemben 1 héten belül... olvadni fognak a warez oldalak. 😊

Johnyy
Akkor tedd amit tenned kell 😉

PREMIERE1
Multiban max. úgy lehetne nyomni hadjáratot, mint ahogy a Genghis Khan cimû õsrégi KOEI játékban megcsinálták. Körökre volt osztva a játék. Minden ország egymás után lépett, és RISK stílusban kellett stratégiázni. A csatákat meg külön-külön lejátszhattad. Ha itt idõkorlát lenne, már nem lenne komoly stratégia, hisz egy dinasztiáról van szó, plusz épitkezésekrõl, stb., stb..

Tök jó, hogy lesz évszakváltozás, éjjel/nappal napszak a játékban. Nézzétek meg az SG fõoldalon az ismertetõt a játékról!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Methylisocloro
Remélem elsõnek Asterixet és Obelixet vágod le

Bucser
Sajna nem bírná.. már a demo-t sem szerette mediumon😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tom-tom.. azért kár... esetleg úgy talán meg lehetne oldani, hogy a stratégiai rész szimultán körökre osztott, azokat a csatákat pedig, ahol human player is részt vesz, a játékosok egymás ellen játszák (ha az egyik gépet támad meg, a másik helyettesíti a gépet a csatában).

Így még meg lehetne oldani.

Blasta
Max akkor megoldható, ha mindenkinek X ideje van az infrastruktúrára, azt meg ugye ki szeretné, hogy nincs elég ideje fejlesztgetni, gondolkozni.
Egyszerûen túl körülményes lenne, nem beszélve arról mikor 2-en csapnak össze és azt mint külsõ szemlélõ nézheted.
Uncsi..

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SZEG007
Mégis hogy lehetne megoldani? Szerintem sehogy.
Vegyük például, hogy barátod a punok ellen csatázik 3 orát, de közbe te mit csinálsz 3 oráig, mert ugye fejleszteni nem fejleszthetsz közbe, és 3 oiráig "game paused" képernyöt bámulni nem izgalmas.....

Hú de ismerõs... Lords of the Realm 2 ? Gyak ugyanaz, persze az ambush az új..

Eszméletlen gáz hogy nem lehet online multis campaignt nyomni, ezt nagyon hiányolom a TW sorozatból...

Johnyy
LoL Logika felsõfogon

??

Kicsit off, de szerintem tipikusan az a gyagyi kategóriájú film, amit az RTL Klub jövõre, valamelyik szerda este lead.

a száz vezér.. Jó arc lenne, ha nem játszaná rohadtúl túl magát. A legnagyobb LOL amikor az uccsó csatában felkap egy kurva nagy csatabárdot, hogy majd azzal aprítja a népet. Ehhez képest amint meglátja az elsõ lovagot, kapásból eldobja és kardot ránt. 😊)) Még jó hogy odáig azért cipelte. 😊))))))

Fritz Von...
Np. LOL.
Ennél sokkal bonyolultabb a helyzet, de ez nem publikus annyira. 😊

Egy lényeg, hogy két hét múlva alázom a nyavalyás gallokat.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Johnyy
Jaja, DE ez haláli komoly, hga van egy mondjuk r 9600 minimum xt akkor van egy progi amivel fel lehet tuningolni 9800 pro teljesítményre, ha meg lenne benne egy kis plusz technologi akkor azt a szoftver szoftveresen megoldja, egypicit jobban fog melegendni a kárty , de ez nem vészes, csak az az egy bibi hogy nemtom hol van egy a bizonyos progi, meg hogy kell használlni

Bandew
Ja, tegnap én is letöltöttem egy kira procit videókártyával. :-P

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dr Kotász
Javaslom warezolj egy gépet.
Johnyy
Mert nem bírná a régi?

Bucser
Azért durva lenne, ha megjelenés elõtt warezen lenne egy proper rip belõle...

Nekem meg veni kell új gépet... hogy bassza meg!!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grebber
EJHA alig várom már.

Next PC upgrade: 2022

Johnyy
Akkomármajnemmingyá 😄DDDDDDDDDDDDD