Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
akinek nem fexik a sok különálló csata, nyomtasson egy térképet, és akár egész multi hadjáratokat le lehet játszani, ehhez csak fantázia és némi kreativitás kell
Riszpekk
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szegeny G.Freeman ki sem tudta fejteni az allaspontjat...
Meg amig nem kaptuk kezhez a jatekot ne fikazzuk mar a multijat(se)!
Ertem en Kandurex h te ugy talalod h ez nem a legjobb multis jatek a vilagon,de attol masnak meg bejohet(bar abban 1et ertek veled h ha 1 kicsit odafigyelnenek, a jatek legjobb reszeve is valhatna)
CS-ben ugyanazon a 10-12 pályán játszák az összes bajnokságot évek óta világszerte, mi a különbség?
TW-ben is van map editor, olyan harcot hozol össze, amilyet akarsz, és a kihívás pont az, hogy egy nyerõ csapat nyerõ taktikáját kell legyõzni...
Nem értem, mi ebben a rossz
Riszpekk
jó pár napot átharcoltunk régen, és sokkal jobb 2-3 hadvezérrel irányítani egy oldalt, 2-3 másik ellen
nem értem, mi a bajod vele, klánozni is lehet simán, a 4vs4 felállás bármelyik bajnokságra megfelelõ, akkor mi a baj?
Riszpekk
Riszpekk
mondjuk 4vs4 felállás, vagyis ugyanott vagy mint egy FPS-ben
Riszpekk
De hót komolyan nem vágom, hogy itt hogy néznek ki a klánok és mire is jó. Az, hogy BF, vagy CS, vagy W3 klánok akadnak, az rendben. Na de itt hogy lesz? Minden klán minden tagja lenyom egy csatát egymás ellen és a pontszám dönt? Nem értem...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem igazán multis ,dítmacska van ugyan
esetleg ha benne hagyják a taktikai részt...

probalunk összehozni egy magyar rtw klánt akit érdekel nezzen be, jo lenne par tapasztalt jatekos mert azt se nagyon tudjuk hogy kell ilyet csinalni

Tök jó, hogy lesz évszakváltozás, éjjel/nappal napszak a játékban. Nézzétek meg az SG fõoldalon az ismertetõt a játékról!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tom-tom.. azért kár... esetleg úgy talán meg lehetne oldani, hogy a stratégiai rész szimultán körökre osztott, azokat a csatákat pedig, ahol human player is részt vesz, a játékosok egymás ellen játszák (ha az egyik gépet támad meg, a másik helyettesíti a gépet a csatában).
Így még meg lehetne oldani.
Egyszerûen túl körülményes lenne, nem beszélve arról mikor 2-en csapnak össze és azt mint külsõ szemlélõ nézheted.
Uncsi..
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vegyük például, hogy barátod a punok ellen csatázik 3 orát, de közbe te mit csinálsz 3 oráig, mert ugye fejleszteni nem fejleszthetsz közbe, és 3 oiráig "game paused" képernyöt bámulni nem izgalmas.....
Hú de ismerõs... Lords of the Realm 2 ? Gyak ugyanaz, persze az ambush az új..
Eszméletlen gáz hogy nem lehet online multis campaignt nyomni, ezt nagyon hiányolom a TW sorozatból...
??
Kicsit off, de szerintem tipikusan az a gyagyi kategóriájú film, amit az RTL Klub jövõre, valamelyik szerda este lead.
a száz vezér.. Jó arc lenne, ha nem játszaná rohadtúl túl magát. A legnagyobb LOL amikor az uccsó csatában felkap egy kurva nagy csatabárdot, hogy majd azzal aprítja a népet. Ehhez képest amint meglátja az elsõ lovagot, kapásból eldobja és kardot ránt. 😊)) Még jó hogy odáig azért cipelte. 😊))))))
Ennél sokkal bonyolultabb a helyzet, de ez nem publikus annyira. 😊
Egy lényeg, hogy két hét múlva alázom a nyavalyás gallokat.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nekem meg veni kell új gépet... hogy bassza meg!!!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF