Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali emberek, ezt talaltam egy rome total war forumon!
tud errol valaki valamit?

ezek szerint lesz campaing multiplayer lehetoseg? :-)
ha lenne meg is vennem kapasbol :-)))

///CM90
Registered User
(8/25/04 2:53 am)
Reply They'll have it
--------------------------------------------------------------------------------
It's been confirmed in PCGamer magazine and some other magazine that there WILL be a multiplayer campaign feature. ///
Johnyy
AZ nagyo jó 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

FREAK
igaz

Riszpekk

Bucser
de a csatában nem vettek részt az épületek itt viszont az egyik újdonság, hogy az ostrom alatt akár porig lehet rombolni a várost míg a Medievalban csak bizonyos százalék rombolódott le..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

FREAK
ott újra kellett építeni a lerombolt épületeket, a sérültek meg maguktól gyógyultak, technikailag semmi különbség

Riszpekk

Bucser
de itt nem úgy megy a csata mint ott ment, hogy van a kastél oszt jólvan . hanem a kastélyban lévõ pületeket ha az ostrom során megsérülnek javítgatnod lkell majd...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az elozo reszekben is lehetett minden tartomanyba epiteni kastelyt , abbol is tobb fajtat.Csak kulonbozo vedmuvekkel lehet ellatni oket. Katonat tudsz benne elhelyezni, de csak annyit, amennyi a var kapacitasa , a maradek sereg utanpotlaskent jon be a terkep szelerol. Az elozo reszekben egy tartomanyban csak egy kastely lehetett , ertelemszeruen. A mostaniban nem tudom mi lesz a helyzet , de az tuti lesz olyan lehetoseg, hogy mikozben vonul a sereged egyik helyrol a masikba , utkozben megtamadhatjak oket.
Gamespy hír : Rome: Total War Strategy 09/22/2004
Hú elkaptam egy eszméletlen király pillanatot! Nem állnék a rómaiak között 😊

War. War never changes.

Johnyy
Legyen miden high és akkor mét te is elámulsz? (a grafikától)
De hazavág a szaggatás! Nekem fullon csak picit szagat, pedig nem atoerõmûvel rendelkezek (P4 3,2 512 ddr ati r 9600xt)

Johnyy
Akkor most mégjobban megszerettem a játékot !!! 😄DDD
Hale Szeptember 😉 Kösz

magus
640*480 minden low hat nem ugy nez ki mint a kepen, sot😊

FREAK
mindent te csinálsz, csak a pénz és az idõ szoríthat meg

Riszpekk

Johnyy
Akkor kérdezek tapasztalt total warosok? Én láttam olyan képeket szal a romwban elvileg lehet építeni kastélyt és a benne lévõ létesítményeket, régen is? Meg az egy ségeket ha te vagy a védõ akkor te gyártod? meg ha te vagy az ostromló akkor neked is van egykastélyod csak páár 1000 km- re?

FREAK
szerintem te maradtál le valamirõl, olvasgass figyelmesebben!

Riszpekk

a.carkey
Ha azt akartad írni, hogy:
1. Radeon 9800, akkor egyszerûen csak Radeonra gondoltál,. egyszerû gyártóelütésed volt.
2. Geforce 6800? Elütötted a 9est és véletlenül egy nullát írtál hozzá.
3. Windows 98? Vsz nem erre gondoltál!

A medve nem játék.

a.carkey
Mivel?

A medve nem játék.

rezsofiz
Total war rulez

sazl : c

Hát én Geforce 98000-el tolom de néha még így is lemegy 20 fps alá 😄

War. War never changes.

grebber
Shogunnal én anno sokat toltam az a térképes dolog jó volt hogy csak gyártani kellet az egységeket összevonni azt foglalni területet de a harc is kúl volt.Több nehézségi szinten is végigtoltam a legnehezebben mindig az ellefél kibaszott GÉSA-kat küldött rám azt kinyirták a vezéremet 😞

Next PC upgrade: 2022

jó de akkor meg ne sirj hogy csunya a lábuk 😊

Buci
hát, nemtom, ezen is eléggé szagatott...

carpe diem

Davidka
Az a játék hibája 😄

Esrohnoil
Ati 100000000?
A háttér korhûsége nem passzol a katonákhoz... Asszem ilyen vidkarit sem veszek. 😉

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

talán állitsd följebb a unit detailt........

SZEG007
Az IGN szerint ekkor érkezik:
September 22, 2004

Davidka
LOL 😄DDD
Ez nem Geforce, hanem Ati 100000000 😄

magus
Geforce hanyon nez ki igy?

Buci
wáááááááááá KIRÁLY!!!!!
Nagyon fasza a demo!!!! ÁÁ nem bírom kivárni a szeptember közepét
Jöttek az elefántok és taroltak
Leborulok a készitõk elõtt
Ezen fognak még javítani? Csak mert elég kiábrndító volt a lábuk az ipséknek, habár ez kukacoskodás
Nagyon kúúl a játék

carpe diem

Johnyy
DEJÓ LeCC SZEPRT 11én !!!!!!

DONGUBA
thx

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Davidka
még nincs játék, szept 14-én jön, ha jól emléxem

DONGUBA
Nem olvasok vissz sorry de meg csak demo van jatek nincs ugye?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Davidka
hehe 😊 nincs mit 😊

Buci
KÖÖÖÖÖÖÖSZ!!! Minden elismerés a tied
Mostmár fok tudni RTW-zni!!! JEEEEE

carpe diem

Davidka
Buci
Tudnád egy kicsit jobban szükiteni a kört? Nem igazán találom

carpe diem

Buci
köszike

carpe diem

FREAK
www.hardwired.hu

Riszpekk

Buci
Bocs még csak most kapcsolódtam be ebbe a forumba, szal háj mindenki
És láttam h arról írtatok h demoval jáccotok. Meg tudnátok mmondani nékem honnan van demo? Letöltöttétek, avagy vmely neves PC ujsághoz (Gamestar, Pc Guru) lett hozzáadva?

carpe diem

Johnyy
Very Hardon rómaiakkal nagyon nehéz gyõzni,,, de sikerült
Csak hatalmas taktika kell hozzá mert ha egysorba vagy akkor az elefántok aratnak szó szerint meg az a lényeg hogy kis csoportok harcoljanak és mindíg abba a kis csoportba belemegy egy lovas had és gyõznek így felszabadulnak katonák majd 10 eberrel le kell foglalni az elefántokat és íjasokkal meg lándzásokkal az összesel ki keii õket írtani,, néha át lehet rajruk menni lóval vagy, úgy hogy az a 10 ember elkezd menekülni és követi õkett az elefántok és mögöttte betámadni,,, meg a gyûrûs körbefogás is eredmélnyezõõõõ

Johnyy
Nehéz! A rómaiak létszámfölényben vannak fe a klasszikus lándzások meg az elefántok kincset érnek..

Lacc
Nemtom, én még Rómaiakkal nem is toltam, ki kéne már próbálni úgy is 😊
a.carkey
Nagyon nehéz fokozaton, mennyire sikerült gyõznötök a RÓMAIAKKAL? Mert nekem eddig csak 1x, mákkal, és sok áldozattal. Van vmi jó taktika? 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Ennek alapján úgy tûnik, nagyon átformálták a gazdasági részt. Kb. olyan lett, mint a Pax Romanaban, agyis bonyolult. Kiváncsi leszek mennyire. Fakciók lesznek ill. a tét fog változni (cél a császári cím vagy a köztársaság). Pl. kapsz egy légiót, és lész császár, vagy mit tudom én ... 😊

Érdekes lesz, az bizti!

A medve nem játék.

Fritz Von...
Bár most tökrészeg vagyok azt szeretném hozzátenni, hogy mostanában már a nagyobb durranások körülbelül egy idõben jönnek ki itthon is. Ez a disztribútorok pénzén múlik. A Rome-ra azt mondták, hogy egyszerre jön.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Johnyy
Many thx, Jó az oldal csak bõvüljön,, ja és nekem nemm jött be a fórum,, ha még nincs legyen de ha van akkor én vok lama

http://rome.atw.hu/index.php?main=letoltesek

a.carkey
Páncélos tevék! 😊

A medve nem játék.

traXion
kurvajó 😄