Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszúrok egy-két képet, hogy lássa mindenki milyen is az igazi légiós és gladiátor páncél, remélem nem lesznek túl nagyok 😊
Na ennyi elég, remélem tetszenek és nem haragszik meg értük senki!
War. War never changes.
na az a demokieg ami a hivataloso ldalon van az nekem csak anyit tesz hogy nem jönnek át a rómaiak a folyón , velük hogy lehet lenni?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Mint tudjuk, divat a késés.
Nameg ez magyar megjelenés volt, nincs kizárva, hogy nyugatabbra megjelenik szeptember végén...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Riszpekk
War. War never changes.
Valahogy úgy képzelem el, hogy lenne egy olyan mód, ami nagyjából követi a történelem eseményeit. De lenne egy olyan is, ahol akár Karthagóval kötök szerzõdést a britek leigázására.
Mindenesetre nekem a diplomácia volt az összes TW-ban az, ami egy kicsit hiányos volt.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
vagy a másik megoldás: RAMBO
de ha nem ébredsz fel egy reggel, akkor sem szembesülsz ezzel a buta buggal.....
Riszpekk
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
En a 4-1 felallast is elveztem!!! 😊 Kiderult nem annyian voltak. 😊
Nekem amd 1.7xp 640 sdram geforce3ti 200 van es szaggatasnelkul fut igaz kozepesre butitva, de meg igy is elvezheto!/Csak tapasztalatok miatt megis milyen gep lenne optimalis!/
Cao!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A medve nem játék.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Annyit változtat a demón hogy nincs intró, illetve hannibal serege sokkal nagyobb lesz, a rómaiak pedig még nem keltek át a folyón....
Mikor elkezdtem, mondom most akkor biztosítom a folyót.
Odaállítottam az összes lándzsást ilyen Phalanx formációban......
Hát ne tudjátok meg mekkora mészárlás volt....
a 3 lándzsás unittal meg a 2 elefánt-unittal megnyertem az egész csatát mediumon 😄D
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Mindamellett az is lehet, hogy a Goa'uld-ok mégiscsak istenek és õt választották ki jövendõ gazdatestnek. 😊)
Remélem, hogy ez nem végleges, mert nekem grafikai bugnak tûnik.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
1. Egyik katona portált nyit egy mitológia lénynek, hogy az segédkezhessen a csatában az ellenfél kárára.
2. Jézus Krisztust mégsem Mária szülte, ez a korabeli "fotó" jól mutatja eljövetelét.
3. Véletlenül a Rome: TW kódjába belekerült a Doom3 zseblámpaalgoritmusa és mint D3 easter egg jelenik meg. ID reklám anyag.
4. BUG, de azért erre nem mernék esküdni... 😄
5. A 20 Century Fox bemutatja az ütközetet a csata elõtt, hogy a katonák tudják mit kell majd csinálni. Fimvetítés az ókorban, vászon a fehér lepelbe borult ég.
6. Nézzétek ez az Isten kardja!- mondja az egyik katona, majd az ég felé emeli, miközben társai elhûlve látják mindazt amit mi is a screenshoton.
7. Rosszul tartod azt a rohadt tükröt, most fel fog tünni az ellenségnek, hogy a mögöttük elhelyezkedõ katonáinkkal komminkálunk... -egy még élõ, majd késöbb halott katona mondása...
8. Azt hiszem ennyi elég lesz:

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Riszpekk
Megyek, és eccercsak az egész képernyõ sárga lesz, nem látom az egységeket stb.... 😞
Riszpekk
Hannibál + Ceasar már a lábunk myomába se érhet hadi stratégia technikában 😊
felrakom õket egy domboldalra félkörben, elöl 3-4 sorban a parasztok, mögöttük 5-6 íjász egység
a lovas rohamok felakadnak a lándzsákon, általában már az elsõ soron sem jutnak át, a gyalogság már veszélyesebb, de megfelelõen intenzív nyílzáporban hamarabb elfogynak, minthogy elérnék az utolsó gyalogsági sort
ha közben lovasságom is van, azokat a csata vége felé szoktam rohamra küldeni a háttérbõl, így még asszem soha nem vesztettem
persze a támadás más tészta, amikor te vagy a hegy lábánál, és rád zúdulnak a hegyes pálcikák 😄
Riszpekk