Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Na visszaraktam a gépre, én is kipróbálnám a neten, bár kormányom nincs, így valszeg örök vesztes leszek... 😊
arty
én játszanék, adataimnál icq/msn 😊

Forza.

Tomo15
SZiatok nem akar valaki neten játszani????
arty
edonkey, bittorrent, dc++ ... smsweb SUXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Forza.

akkor senki nem tudja hol lehet fenn?

hykao
igen, sajnos én is úgy tudom, hogy itthon nem forgalmazták...
[HUN]FaTaL
bocsi már nincs fent, tévedtem😞

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
a http://wanadoo.atw.hu weboldalon asszem fent van (smsweb)

http://goo.gl/gd6Zi5

mármint regelek, aztán tegye fel nekem valaki.

valaki segitsen plz! sehol nem találom a játékot! ha kell ,regelek pár tárhelyet, de segitsetek rajtam! hol szerezzem emg a játékot? Mert még boltban sem láttam...

petesilver
Nah, pont a kis A 160-as fordulatszámgolyók jönnek be egyenlõre! 😊 Hihetetlen, de ezekkel a Mercikkel úgy kell menni, mint a gokartokkal, akkor hatékony! Bár úgy sen viszi tulzásba, ez a leszabályozás továbbra is bosszant!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
nem 😊

hykao
ok, amúgy Gullwing, W125 és társai vó'tak má'?
petesilver
Még nem tudom. Modellezgetek még egy kicsit, aztán estefelé kipróbálom lazításképpen.

hykao
Sajna én nem, mert amikor végignyomtam, akkor még nem volt csak 1.2.3-as peccs, és azzal még plusz autót sem lehetett beletölteni...
A peccsel jobb a téma amúgy?
petesilver
Egy kérdés. Van egy krom nevû srác, és csinált a progihoz pár extra cuccost. Pl az egyikkel beletúrhatsz az autó diagnosztikájába teljesen. Valaki kipróbálta már?

arty
http://www.synetic.de/public/content/de/../../download/wrupd_v166.exe

avagy

pecs166

ezzel már lehet online is menni, vannak nfs5 konvertált pályák, kocsik stb!

csak szim modban, minden segitség nélkül érdemes menni vele, igy egy jo kis árkád játékot kapunk 😊

Forza.

hykao
...de egye fene! tessék itt a hivatalos oldal...és az uccsó 1.6.6.-os peccs: SYNETIC
hykao
Ne bánázz már banyek!

Beírod a Google-be, hogy: "mercedes benz world racing patch" - és máris okádja kifele a sok linket...
streeter
Az a baj hogy ap atcheknél az 1.6.6-os patchnek nemjó az URL-je de a az 1.5.5 se jó

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

petesilver

streeter
cheateket találtam csak orosz magyarázattal és azt nem értem. meg patchet se találtam sehol.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

petesilver
Látod patchet nem raktam fel, akkor keresek. 100% simulation-re raktam, és minden segítség off. a kanyarvétel még így is rettenet egyenlõre, hogy elviselhetõen menjen visszaváltás kb két fokozatot és tükörhang. Talán így közelít a realisztikushoz az irányítás CLK-nál, irogatta is egyfolytában hogy good slide, vagy mi. Hozzászoktam, hogy hangra váltok, ezért tûnik lassúnak nekem, mert mire ezek felpörögnak... A másik, hogy visít a fülemben a hátam mögötti autó hangja, amit alig látok a visszapillantóban. Valamint zavaró a helikopterek zaja is, de asszem azt majd kikapõcsolom. Ma szánok rá még pár órát, meglátom javul-e a helyzet. De a végén satu, visszaváltok motorfék nem szokott mûködni, már csak a fura leszabályzás miatt sem.

hykao
google
streeter
Honnan lehet letölteni patcheket?? És valaki válaszoljon a #917-es kérdésemre.

streeter
"- sebességérzet: egy merciben az életben is kevesebbnek érzed ua.-t a sebességet, mint egy kisebb kocsiban... 😊)"

Ezt magam is tanúsíthatom 😄 Míg egy Renault 19-ben a 140 már száguldás Egy E-s merciba az egy laza utazósebesség.

hykao
amúgy a peccseket felraktad??? van pár jelentõs módosítás is bennük, pl. autók hangjai.
hykao
- a sima CLK az életben sem egy ördög...
- sebességérzet: egy merciben az életben is kevesebbnek érzed ua.-t a sebességet, mint egy kisebb kocsiban... 😊)
- a menüben (bár elég idegesítõ a menü) elég jól skálázható a realitás/játszhatóság (nem értem mi a gondod vele, hogy minden "rásegítõt" ki kell kapcsolni ha a valósághoz közeli fizikát akarsz? - amúgy ha mindent kikapcsolsz akkor azért elég élvezhetõ, persze úgy sem egy kõ-szimulátor...)...próbáltak olyat alkotni, ami mindenkinek megfelel (szimulátor fanoknak és arcade, faltól-falig koccolós õrülteknek)...hogy ez mennyire sikerült, nézõpont kérdése...
- majd a késõbbi modellekkel megjön a sebességérzeted...csak türelem!
streeter
Van a játékhoz valami save vagy cheat ami az összes kocsit behozza? Mert sok autóra kíváncsi lennék, hogy hogy néz ki a játékba. Van valami hivatalos oldala a játéknak?

petesilver
Hát a sima CLK is gyér. Ha annyi pénzért csak ennyit tudna az életben, senki nem venné. De leginkább a nulla sebességérzet, és az unrealisztikus viselkedés mellett egyenlõre a legjobban az zavar, hogy leszabályoz a program vezetés közben. Kanyar közben, ha már közeledik a következõ kanyar, vagy mittudomén mitõl, de tövignyomott gázpedálnál egyszer csak nem pörög tovább a motor. Szinte nincs értelme felkapcsolni hármasnál nagyobb fokozatba. Motorfék legtöbbször semmi. Az összes kütyüt muszály volt kikapcsolnom, hogy az autó viselkedése picit kezdjen hasonlítani a realisztikusra. Szal messze nem az A-class-al van gondom egyenlõre.

arty
ezer letölthetõ kocsi

na, akkor a linken van pár extra verda... 😊)

Forza.

arty
mégis, ilyen A-s merciktõl mit vársz ?

Forza.

hykao
az bitang lesz, de már a c36 sportcoupe is bitang! Ha jól emlékszem van C DTM is benne.. nekem amúgy a CLK GTR jött be igazán... 😊)
petesilver
Van letölthetõ járgány pár BMW is😊 pl BMWX5. Amúgy bízom benne, hogy a CLK DTM bitang lesz. Ha nem, ott abbahagyom a gamét!

hykao
Loál! ...egy letölthetõ járgány:

...és még a sofõr is ott ül benne... 😊))
hykao
Hát ha érdekel, mondhatok pár típust, de csak ha nem baj, hogy lelövöm a poént...
petesilver
Nagyon remélem, hogy igazad lesz!

hykao
lesz...nem is egy...
petesilver
Jesszus, ezt a tragonca versenyt! Elkezdtem, túl vagyok kb 6 versenyen, de egyenlõre borzasztó! Van ebben a játékban, ami megy is, vagy mind így vánszorog, mint ezek az elején? Valami kompresszoros rettenettel kezdetem, aztán CLK, de ez lehangoló egyenlõre.

arty
ha vki multizna, mar lejjebb megirtam az icqmat! de meg1x:

icq 114166495
msn arty77 KUKAC hotmail.co m (.com)

Forza.

hykao
Tudtommal itthon nem került forgalomba a játék, de javítsatok ki, ha tévednék.
www.cdgalaxis.hu -> ha letörlöd, akkor is felteheted.
Rossz helyen jársz a kérdéseddel, és rossz úton.

na? senki?

CSOCSO
szal ez egy concept auto c12 vagy mi
CSOCSO
ne nezzetek hulyenek eskuszom egyszer bejon egyszer nem....
thedriver
Senki nem akar multizni?

CSOCSO
Segitsetek! Én hülye letöröltem a játékot a gépemrõl.
Valaki tud segiteni, honnan tudnám leszedni? (DC++on kívül persze)

ott a kocsi elején a VW embléma

thedriver
Most rákerestem, és találtam screenshotokat a második részbõl:

Ilyen lenme egy Vw?