2397
-
DaWe #1235 ???? -
DaWe #1234 De azt írja ki hogy Wrong disc inserted!Gondolom a régi crack nem ok hozzá! -
#1233 Nem kell, csak az 1.6.6.-os, azaz az utolsó, mivel ez tartalmazza az összes előzőt is... -
#1232 természetesen... -
#1231 icipici keresés és megvan.
mellesleg innen -
DaWe #1230 Azt nem tudja véletlenül vki hogy honnan tölthetném le az összes patchet??A legelsőtől a legutolsóig!
Előre is köszke! -
steweee #1229 hykao tudja a választ -
#1228 he? -
steweee #1227 ma az lehet hogy ott másképp rongálódik a kocsi, mert online csak néhány futamot mentem eddig. egyébként nem tudja vki hogy a syneticfix.rar és a mplayer-ming32-1opre5.zip-et érdemes e telepíteni. és a mostani adat2.ace tartalmazza az ősszes autót amit a régebbi adat2.ace? mert ez nagyobb és újabb, szóval akkor a régi zip törölhető ? mert épp a játék kiírása előtt állok -
#1226 Hát nemtom, mennél online néha nem ezt mondanád... -
steweee #1225 ua játékkal játszunk ? mert azért egy jópár órácskát már én is játszottam vele -
#1224 Hát pedig nem nagy művészet hidd el... -
steweee #1223 pedig a car damage és a simulations 10/on, de azért szó nincs egy ütközésről és tönkremegya futómű.alul van a zöld csík, 50%ig zöld, addig ua az autó, aztán narancs majd végül piros, na mikor eléri a pirosat akkor megy szarul a kocsi, még narancssárgában sem nagyon romlik. és pedig a zöldből kimenni is nagy művészet -
#1222 Chrysler Neon
(jobb klikk => cél mentése más néven) -
#1221 hát szvsz pedig elég állat... -
DaWe #1220 Nem vmi nagy szám!!!
De nem rossz! -
#1219 Volvo 850 T5 -
#1218 Render vagy nem, úgyse nagyon mozgatják meg valahogy a fantáziámat ezek a brazil Chevy-k...
Az egyik egy az egyben Astra, a másik meg egy kissé kigömbölyített '80-as évekbeli VW Santana... :)
Az a Diplomata meg úgy néz ki mint egy Volga kb... :))
Lehet nemsoká jönnek a törökök az Otosan FIAT-okkal, meg az Otosan Fordokkal... :) -
#1217 OFF
én emlékszem rá, nagy ritkán lehetett benne apró hibák után folytatni egy veresenyt, mert egy szimpla ugratástól is a futómü sérült annyit, hogy ne tudj eredményesen menni :) - mivel időm semmi, (jelenleg "2" állásban robot, ebből egyik 12 orás :D ) nem mondom, hogy multizzunk egyet viperrel :D
ON
Hykao: #1209 - gondolom ezek renderek, igy nem fog játékban kinézni :)
... bárcsak tényleg kompatibilisek lennének a kocsik az MBWR2re ... mondjuk, ha azt nézzük, hogy a jóval másabb MBTR-ből is be lehetett importálni a kamiont minimal meloval .... talán van remény :)
-
steweee #1216 nos végigpróbálgattam kíváncsiságból a beállításokat. arkádon a 10 éveseknek van kitalálva, akik egy kanyart nem bírnak megjegyezni pályánként, ha nincs abs akkor fékezés közben nem lehet kanyarodni mert beleáll az autó, mondjuk ez nem reális, mert azért vmennyire kellene. billentyűzeten vagy gamepadon de akár kormány/pedálon is nehéz lenne szimulálni az a szakaszos pumpálós fékezést vagy a megcsúszáshatáron tartást amit a valóságban kis rutinnal meg lehet oldani, úgyhogy az abs én bekapcsolva hagyom. az asr lekapcsolva nem vettem észre sem a gyorsulásban jelentős növekedést sem a kanyarstabilitásban jelentős romlást, talán mintha a havas úton jobban megcsúszna a kocsi. ami még hiányzik belőle, az jó hogy van car damage, de ennek az értéke a simulations beállítással együtt kellene hogy növekedjen, vagyis elég lenne akár egy őrül kanyarbavágódás vagy szakadékbazuhanás és kész, verseny vége. aki emléxik még a viper racingra és jó volt benne, az tudja miről beszélek -
#1215 Meg a kormányvezérlés is 1000x jobb...nem lehet itt valahogy kikapcsolni a kormányzás segítséget?? -
#1214 Azt tudom, hogy te úgy játszol.
(én amúgy billentyűzettel szenvedek, minden kikapcsolva, sim 100%-on) -
#1213 Hmm, esküszöm néha úgy érzem feleslegesen koptatom a billentyűzetet, ha úgyse olvassa el senki, amiket beböffentek ide... #1196!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASR bekapcsolva = lassabb gyorsulás! (ebben a játékban...)
Az NFS Porsche-ban (de bármely NFS-ben) sokkal zártabbak a pályák, ezt ne feledd (és sokkal kisebb területen is helyezkednek el...) -
#1212 Kormánnyal...ABS+ASR kikapcsolva, Brék assistant kikapcsolva...:))) -
steweee #1211 gamepaddal, és az abs asr bekapcsolva, break assistant természetesen ki. azért az nfs porchse challengeben is ki lehetett vinni az útszéli táblákat. egy dolog hiányzik még belőle, na jó ne legyen benne duda meg fényszóró, de legalább akkor bekapcsolhatná automatikusan mikor sötét helyre megyünk vagy alagútba, és beváltana belső nézetbe és ott a gyönyörű világító műszerfal. úgy hiányzik. egyébként remek játék, szó se róla, de hát mindig is az építő jellegű kritika sarkallta a játékfejlesztőket jobb/szebb munkára. látom a szervereden ott egy újabb nagyobb adat2.ace, a régit letörölhetem ebbe benne minden + az újak ? mert most fogom kiírni a játékot -
#1210 nm -
#1209 Uhh. Támadnak a brazilok! Mindenféle készülő brazil Chevrolet modellek: 1. 2. -
#1208 Köszönöm szépen -
#1207 Igen! Kissé lejjebb leírtam! ...de azé' dobtam egy privit is neked... -
#1206 Csak NEW GAME után aktiválódnak a berakott verdák kérem szépen! :) -
#1205 Azóta itt jelentek meg újabb kocsik. Lehetne kérni egy egységes letölthető file-t, ami tartalmaz mindent? A módosításokkal együtt. -
#1204 Igen az a baj -
Death MI #1203 Akkor én miért nem tudok? Multiba ott vannak a kocsik, de carrerbe nincsennek. Vagy lehet az a baj, hogy a cheat-es mentésel nyomom? -
#1202 De. -
#1201 Billentyűzettel játszol, vagy kontrollerrel, kormánnyal?
ASR, ABS, Fékrásegítő be vagy ki vannak kapcsolva?
A tereptárgyak javarészén valóban át lehet hajtani a játszhatóság kedvéért, de ne feledd, hogy itt hatalmas területeken vannak a pályák, és nagy a szabadság, tehát inkább jobb így, mintha némelyik kisodródásnál egyszerűen lehtetlen lenne "R" nélkül visszahozni az autót. Ezenkívül ezen tereptárgyak nagy része nem 3d-s, hisz a hatalmas méretű pályákon így is megszenvednek egyes videókártyák...
Amúgy a remélhetőleg hamarosan érkező 2. részben állítólag már full 3d-s lesz a környezet. (aki még nem járt volna a topikjában, kukkantsa meg a képeket: WR2 topik) De ami ennél is fontosabb (számomra), van rá remény, hogy kompatibilisek lesznek az első rész autói (a gyáriak és az addonok is) a 2. résszel. -
Death MI #1200 Hello!
A berakott kocsikal carrer módba nem lehet menni? -
#1199 Az egyik nagy hiba, és ez engem nagyon idegesít. Az AI kocsiknak biztos ki van jelölve az ideális ívje a pályán, és ha én éppen mellette megyek, és az ideális ív keresztezi az én kocsim útját, egyszerűen oldalról nekem jön, és kiírja hogy én UNFAIR vagyok, megáll az eszem. STEWEE: állórajtnál azért gyorsul le néha, mert a négykerékhajtásúak a valóságban is jobban indulnak el állóhelyzetből. Mert amikor én rajtolok egy ML-lel, vagy G-vel, vagy valamelyik 4MATIC-os E-osztályossal, akkor én is lerajtolok majdnem mindenkit, meg próbáld ki, egy négykerekessel sokkal jobban lehet haladni kanyargós és csúszós úton mint a többivel. úgyhogy ez kivételesen nem hiba szerintem. :) -
steweee #1198 van azért pár hibája a játéknak. pl egy nyomorult aluminium sebességjelző táblának ha nekimegyek lepattan róla a kocsi és megáll, viszont a fákon, bokrokon kaktuszokon simán át lehet hajtani, meg igazán érthetetlen hogy ugyanazzal a kocsival a gépi ellenfél legjobbja egyenesben legyorsul, még állórajtnál is. neki fel van tuningolva valyon? és nem igazán értem a championship rendszert sem. csak megyek continuval tovább, kíírogat dolgokat hogy most már választható az is, de mintha nem is azt csináltam volna végig. a missionok egyértelműek szerencsére.viszont az nagyon tetszik hogy mikor sűrű dzsungelben kell menni, érdemes visszaváltani belső nézetre hogy lássam is az utat, meert a lombok takarnak -
#1197 LOL! ...remélem a játékosnévnek nem hagytad meg a hykao-t! :))
-IP cím mindig más, hisz Axelero-s vagyok (meg aki még indít szervert az is ált. Axelero-s), így mindig más az IP cím!
(egyébként amikor tegnap csináltad a hykao szervert, pont akkor élt magyar szerver!!! neve: mbwr.atw.hu volt!!!)
-Az alap, hogy mindenki ugyanazzal az autóval megy! LOL! Persze, hogy kirúgtak minduntalan! :)) Általában körönként ugrik, hogy ki választ autót, tehát egyik körben te választod, másik körben más!
Kivéve amikor speciális verseny van. Csináltunk már olyat, hogy pl. amikor végre letölthetővé vált Krom 996-osa, akkor egész idő alatt csak ezzel mentünk, ezt teszteltük. De indítottam már S3 vs RX-8 szervert is, ahol a kanyargós pályákon a billentyűzetesek S3-assal voltak, a kormányos+pedálosok pedig az RX8-cal. (RX8 ugyan erősebb, de 100-ig ugyanannyit gyorsul, és szarabb a handling valamint hátsókerekes, az S3-nak jobb a handling és összkerekes)
Vagy TOTO mániája pl. a gyorsulási verseny (itt megbeszélés kérdése, ki milyen verdával áll föl: max. 3-an felállnak valamelyik pálya hosszú egyenesének elejére, azt gyorsulnak...engem valahogy nem hoz lázba ez a lehetőség...)
-Controls beállításokat, plusz egyéb menü beállításokat érdemes egyjátékosban tanulmányozni, belőni, így nem kell rád várakozniuk a szerveren lévőknek. Egyébként van funkció, amit én is nemrég tudtam meg: sok autónak van több variánsa (gyáriaknak is), melyet úgy lehet váltogatni, hogy a "showroom"-ból enterrel kilépve, amikor már a "Let's go"-n állunk (de még nem nyomtuk meg persze...), a "Delete"-t lenyomjuk (pl. Hummer utcai - katonai változat, vagy Cherooke rendőrségi - polgári változat....illetve a gyáriaknál az összes kabrióra bőrt lehet húzni, ill. keménytetőt pl. eső esetén, hogy mégse ázzon meg szegény driverünk... :D)
Ha van kérdésed Controls ügyben, tedd fel, asszem már - remélem - mindent tudok ezügyben...
(F3 - kurzor, F4 - játékosok neve kiíródik az autó fölé, a szimuláció-árkád csúszka értelemszerűen autómatikusan a hostoló beállításaihoz igazodik, csakúgy mint az időjárás, a sérülés, illetve a karambol-gátló -ez utóbbit sokan nem szeretik, pedig így elkerülhető, hogy egymást ki lehessen lökni stb. a sérülés attól még megmarad, csak egymás autóin lehet úgy áthajtani, mint "R" lenyomása után pár másodpercig, vagy mint az egyes tereptárgyakon...) -
#1196 Már nem 106 autós az adat2, amint már említettem egy-két hozzászólással lejjebb: pár napja raktam fel az újat. Frissítés kb. hetente, vagy ahogy jönnek az új verdák...
ATW-re nem kerül ki, mert Reilsss paláverezett az ALL(cars)inONE(file) ötlet miatt, végülis igaza van, aki akarja, és veszi a fáradtságot, úgyis megtalál mindent, és le tudja tölteni.
Főleg az mbwr.atw.hu óta...meg amióta ide is berakom az újdonságokat...
...de ugye magyaroknak azért ott az adat2... :))