2397
-
#1075 Már kész, de csak az FTP-mre fogom felrakni, mert az egyik autókészítő csóka paláverezett, hogy ne csináljam, mert ugye a sok readme így kimaradna...végül is igaza van, de azért az ftp-re feltolom "magyar" használatra... :) -
#1074 hát többek közt jah, de az is jó, hogy a multi minden további nélkül megy a warezes verzióval...hamár itthon nem jelent meg a játék... :) -
#1073 és mikor lesz kész a 106 autós megapakkod? ;)
nekem most 61 kocsim van, nagy kár, hogy addonként csak 30 lehet multiban :( lehetne rá egy fix, de gondolom már túl közel a második rész :( -
DaWe #1072 Thx!Amugy sztem zoral a game méghozzá azért mert kevés játék rendelkezik ilyen grafikával!!! -
#1071 Ezer helyről! Itt egy kis linkgyűjtemény: katt ide -
DaWe #1070 Honnan tölthetek le kocsikat??? -
#1069 kár h a képek gef2mx en készültek :( amugy azért ennek is örülni kell ... a hondában pl. van sofőr :) -
#1068 Mondjuk ezekkel a Gangster féle autókkal az a baj, hogy nem a legjobb minőségűek, meg nem mozog a kormány, és nincs kéz sem...belsőnézetnél, és ez azért elég gáz...
Mentem pár kört Caddy Eldoradokkal meg a DAF-fal, azt tiszta szellem autókázás volt...még sofőr sem volt mindegyik Gangsta féle autóban... :( -
#1067 Vegre egy normalis ember... krom bacsi nagyon szep autokatcsinal,de ezek 1000x többetérnek,mivel van müszerfaluk!!!! -
#1066 Az van bizony, hisz a madár aláírása a fórumokon: "The man who makes a dash into every car..." :P -
#1065 LOL van műszerfaluk! -
#1064 5 új autóval kedveskedik G barátunk karácsonyra: katt ide -
#1063 - nfs szérián persze a 6-7-8. részt értem :)
- a nem mentem még máshogyon pedig, h 100% szim, minden off :) -
#1062 öszinte leszek: nem mentem még máshogy :) egy nfs szériához képest persze szim, de azért egy GTR/rFACTOR-hoz képest nem. Ezért mondtam h az árkád királya, inkább, mint hogy az egyik legegyszerűbb szim ;) - sztem ez megtisztelőbb :)
Én imádom a játékot, sosem mondanék rá rosszat, a fejlesztői szupport is páratlan: net pecs lett hozzá, kocsik szerkeszthetőek, stb.
Kit-Kat: flatoutrol irtam :) abban, ha kanyarodsz, hiába nyomod a gázt, elveszi magátol :((((( -
#1061 HALi! arty menjel minden offal 100%simmel es akkor mondjad... én még a neten is igy jatszok! -
#1060 azért így nem árkádoznám le...főleg a mai felhozatalban... -
#1059 kikapcsolhatatlan gázelvétel?? -
#1058 ok, párban a flatouttal ;) de abban van egy nagy minusz: a kikapcsolhatatlan gázelvétel kanyarban :( -
#1057 hmm há azé nemtom....:) -
#1056 jaja, ez nem most jött ki, de az árkádok királya azota is! -
steweee #1055 ez mikori játék ? régi ? és le lehetne tölteni vhonnan ? ( a wanadoo 5. szervere miért nem megy ?) -
#1054 Láttam azt is, aranyos. Bár én láttam egyszerre több tehenet is fellebegni rá. :) No meg az UFO alján a felirat: "made in germany". :) -
#1053 Hehe, ezt még nem láttam, de kis apró poénok vannak a játékban, azt tudtam.
Pl. olyat már láttam, hogy valamelyik NEVADA pályán egy UFO épp felszippantott egy tehenet... :) -
#1052 Nemtom láttátok-e már. Kicsit izgalmasabbá van téve a vízisí.
-
#1051 nem, de még nincs készen! :) -
#1050 hát nemlett valami egetverő minőségű modell:) -
#1049 További képek: itt -
#1048 LÁL:D -
#1047 Ehh, nagypolák: klikk -
#1046 fehér AMG műszerfal -
#1045 Egy kis MBWR sarok: KLATTY IDE! -
#1044 ja ok -
#1043 nem azt akartad mondani, a müszerfallal, h miért is nem perfekt a porsche ? :)
arra feleltem, engem miért is nem zavar annyira :) -
#1042 hmm? -
#1041 nekem ez már csak árkád game marad, azt meg eltolom kintről is... sajnos a bumper az tulzott tükröződés miatt használhatatlan :( -
#1040 műszerfal.....:( -
#1039 hykao által linkelt porscheről beszélek :) -
#1038 uhh, emberek, megszületett minden idők legszebb automodellje... !!! egyetlen játékban sem láttam még ilyet! uhhhhhh, döbbenetes! hiába, a synetic game engine a n.i.c.e. óta a toppon van, mellette már csak a bugbear cucca van ennyire ott a szeren.
ráadásul ez "amatőr" munka ... elképesztő! -
#1037 ezt csunyán nem vettem észre :)
kösz ... most itthon vagyok, magam is megnézem azonnal :) -