Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
nincs
Nem3sis
jönnek az audik :-)

Minden csak nézőpont kérdése.

Opelfan
Van belsõnézete az S3-asnak?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Kit--Kat
bázz mennyi kocsi jelenik má meg erre:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Új autó: AUDI S3 spec.

(30 másodperc, míg elõjön a link)
Opelfan
Most vettem észre én is, hogy ENNTEC. Ki kellene bõvíteni ezt a Stringet.
Tettem a mercire másik felnit ami nem Merci felni eredetileg. Szerintem így jobb :-).

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
Új autó: RX-8-as Madzag 😊
(jobb klikk => cél mentése más néven)
hykao
Ki. Nem rossz, de a feliratból csak ennyi látszik: ENNTEC
Szal úgy tûnik csak 6 karakter a limit!
Opelfan
Kipróbálta-e valaki a Renntech Mercit?

arty
nekem is volt office installkor anno ilyen hibám, mivel azonban nekem angol windowsom van, rá tudtam a neten keresni a hibaüzenetre... volt is emgoldás rá - már nem emlékszem mi. mivel neked magyar a windowsod, nem tudok/tudunk itt segiteni ...

Forza.

hykao
A játék topikjában megpróbáltad? Mert arra gondolom rájöttél, hogy ez nem az a játék!

Amúgy meg ezer dolog lehet, ez így nagyon általános...
Peccs(ek) fent van(nak)?
hykao
Megkukkolom majd a mercit.
Imrusssss
#1119!!!!!!!!!!!!!!
Please!!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Opelfan
Nem rossz az audi tényleg csak kár, hogy nincs belsõnézete.

Jah a showcase tartalmazott egy-két hibát és még ezt kijavítottam a Mercin.

Renntech

Nem3sis
az a audi jó zsír lett. tegnap probálgattam kicst offline.

Opelfan
Nah remélem ez már mûkszik

Tehát: RENNtech Merci

remélem így mûködik 😊

Opelfan
Rosszul linkeltem fel rögtön nyomom a másik linket

Opelfan
Csináltam egy kocsit nem 6-os BMW-t hanem egy Mercedest.😊 Történetesen egy E-osztályos tuning RENNtech Mercedest. Próbáljátok már ki hogy jól tettem-e fel és hogy mûködik-e, ha valami hiba van akkor szóljatok. Akinek nem tetszett az S65 AMG annak ez jobban befog jönni mert itt már küzdeni kell a vassal egy kicsit 😊. A lényeg az, hogy nem egy légbõl kapott kocsi, gyártották, csak már kiment a divatból. De még ma is elképesztõ adatai vannak és aláz valamennyi mai Brabus Mercit is. Szerencsére sikerült megtalálnom a sebváltó áttételeket is hozzá 😊. Remélem jobban tetszik majd mint az S65 AMG.

RENNtech E 7.4 RS

hykao
...de BMW-bõl legalább van már jópár...míg Audi-ból csupán egyetlenegy... 😞
Nem3sis
vki csinálhatna már 6os bmw-t is :-)

hykao
ja értem...
olyan van, adat2 néven fent az ftp-n...
ha minden igaz, holnap frissítem, és akkor már 112 verdát fog tartalmazni...
hát mintha te említetted volna priviben mikor még le akartam tölteni az általad adott ftp címrõl hogy nemsokára akarsz egy olyan fájlt csinálni, amiben benne vannak az úgy autók is egyben, és csak be kell rakni a játék könyvtárába, ha jól emléxem

hykao
Az mi?
Imrusssss
Installnál csinálja tehát amikor berakom a cd-t akkor csinálja ezt!!!

arty
ez installkor van, vagy amikor inditod a játékot ?

Forza.

lesz vkinek új autopack-je?

Imrusssss
Helló Sziasztok!!!
Van egy problémám!
Van most nekem 1 Mercedes Benz Truck Racing nevû játékom és nem tudom fölrakni mert ezt írja ki:C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz.
Az alkalzásból való kilépéséhez kattintson a 'Bezárás' gombra.
Ha megnyomom a bezárást akkor semmi de ha a kihagyás gombra kattintok akkor is semmi!!!
Kéne HELP Legyetek szivesek segíteni ha tudtok!!!
Köszi szépen!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

hykao
Hát a 2. rész kis elõzetes videójában mintha láttam volna Golf II-õt...de csak a forgalom autói közt...
Opelfan
Remélhetõleg majd lesz Golf II-is.

Amikor elõször idejöttem és írtam azt hittem ez is olyan szintû lesz mint a HCgamer topikjai. Úgy nézem jól választottam hogy ide irkálok mert itt sokkal több segítõkész emberke van mint a hcgamer-en lévõ bunkók közt. Mondjuk ott kevesen tudják mi fán terem az MBWR <#wink>

hykao
Golf II nincs, nagypolákot még nem lehet letölteni. (legalábbis én így tudom...)
Opelfan
Tényleg ott van nem láttam eddig. SE500-as merci szerintem nagyon jól néz ki. Kár, hogy nincs belsõnézete.

Tényleg II-es Golf van-e már? Szó volt róla annó és képeket is láttam róla az MBWR Conversion garage-nál. Lelehet tölteni már a nagypolákot?

hykao
Már a legelsõ "gyûjtõ sarok"-nál is fenn volt! íme
Opelfan
Látom a legújabb gyüjtõ saroknál fent van az s65 amg-m :-).
A Gangster féle Golf 1-et kicsit felhúztam, így már élvezhetõbb bár nehézséget jelentett, hogy nagyon kevés adatom van az I-es GTI-rõl. Az 1.4-es Corollát pedig az 1.6 SI motorral láttam el. Na nem egy vadállat így se :-) de legalább a Civic nem hagyja ott egyiket se a startál :-). Majd ezeket is felpakolgatom a netre csak marha sokat kell tanulnom és jelenleg nincs sok idõm :-(.

hykao
Viszont a készítõk oldalain általában van kép mindegyik autójukról...
hykao
Amúgy itt a legújabb "gyüjtõ" sarok: katt ide 😊
hykao
Hát ott nincs is, mint ahogy a többi ilyen "gyüjtõ" oldalon sincs...
12346
konkrétan erre gondoltam. autók vannak, de képeket nem nagyon látok mellettük.

hykao
Sztem a Gangster féle autóknak azért nem animált a kormánya, mert eddig MX kártyája volt a csókának...és MX-en ugye nincs animálva...
(megnézheti bárki, aki a mbwr_pc_MX -vel indítja a játékot...)

Persze õ elütötte az egészet - amikor rákérdeztem - egy mókával, hogy azért nem forog a kormánykerék, mert nincs kar sem, ami mozgatná... (mondjuk annyi igaz, hogy a Gangsta féle autókban valóban sofõr sincs...)
hykao
Má' hogyne lenne?

355

348

(csak nem akarom má' teleszórni a topikot állandóan képekkel, mert annyi autó készül, hogy minden nap be lehetne rakni párat...jelenleg majd' 120 letölthetõ autó van...)
Opelfan
Szerintem nagy meló. Mármint az a nagy meló, hogy szép is legyen és mûködjön is. Nem tudom láttad-e a Golf 1-esnek a mûszerfalát vagy a Civic-ét. Jól néz ki csak a kormány nem mûkszik :-). Kicsit illúzió romboló az egész. Ettõl függetlenül a golf belseje nagyon jól néz ki szerintem. (Mármint a külsejáhez képest jó)

12346
ratyiság, hogy nincs kép hozzájuk:/

Tomo15
Nagyon nagy munka lenne egy két autó müszerfalának az elkészitése?
Opelfan
Nem 316-os végereményképpen 😊 de azt se mondhatom rá hogy M3 mivel az M3-nak egész más a sárvédõívje. Azt meg nem akarom modani rá, hogy 323 mert ilyen jelölés nem is volt E-30-nál mert az volt maga az M3. 😊

hykao
...és, hogy az új év elsõ napja se maradjon autó nélkül: Hummer H2
hykao
...de akkor az már nem 316... 😊
Opelfan
Sziasztok! Egy kicsit feltuningoltam a BMW E-30 316-ost. Próbáljátok ki, élvezetesebb vezetni mint az eddigi E-30-asokat. Csak a futómû és a motor lett tuningolva. Ha valami gond van akkor szóljatok!BMW E-30 316 M3 Motor

hykao
hykao
hykao
ATI kártyásoknak: Javított verziójú Chevelle

Érdemes frissíteni erre, legalábbis aki gumit is akar látni a felnijén... 😊)
hykao
Már 108: Chevy Chevelle SS '72

Amúgy már készül az elsõ Jaguar is! Jaguar E-Type