2397
-
#1395 Az első F1 autó az MBWR-hez (2001-es McLaren-Mercedes Mika-val) - erősen béta. a srác hangot és megfelelő beállításokat keresgél még
-
#1394 Én nem frissítettem azóta az oldalt. (nem is tudom...az egyik haverom csinálta a flash-t...:D) -
#1393 Nem emlékszem nagyon, hogy az a Renntech merci amit csináltam az felkerült-e valamelyik gyűjtősarokra? Hykao Te erre, hogy emlékszel, talonba lett téve ez a kocsi vagy felkerült a netre az én oldalamon kívül máshová is? -
#1392 Végre egy normális Opel. Szerintem nagyon szép lett a Calibra. Habár az a 115 lóerő nem igazán szaggatja a hámot :). -
#1391 jah, megvan. carmanager -
#1390 volna egy kérdésem. most jutottam el odáig, hogy meglessem a + autókat, de ahogy elnézem 2nél többet nem vesz észre... ezt hogy lehet kiküszöbölni? gondoltam, ha az Autosból kitörlök pár mercit, akkor összejön, de nem.
plíz help mí! -
steweee #1389 jajj tényleg, cserháty.
igen, de sajnos nincs meg az a szám -
#1388 Ja, LOL! (de az nem Zalatnay, hanem Charlie & Cserháti)
Hát olyan zenét raksz a játék alá, amilyet csak szeretnél! Csupán a játék könyvtárában lévő MyMusic mappát kell teleszórnod, és a játék alatt pedig a music managerrel beállítani, hogy melyek szóljanak alatta. -
steweee #1387 száguldás, porsche szerelem száguldás :))
zalatnai cini -
#1386 sz p sz -az mi az? :) -
steweee #1385 kurva nagy játék. hykaonak hála nem maradtam le róla. mert megjelenéskor már megvolt, de nem volt elég erős hozzá a gépem meg az eredeti verzió tele volt hibákkal meg alig volt benne kocsi, meg csak akkor lehetett sok pályán autózni ha a careerban előre jutottál ........ szal az eléggé gyenge volt a mostani változatához képest. főleg a zenéket szerettem benne, vadító zene közben napsütésben repeszteni. egyedül a sz p sz -t lehetett volna még belerakni. bár már letöröltem de 3 hónapig ez az egy autós játék volt a gépemen -
[Walaki]D`Lair #1384 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! EGYIK KEDVENC AUTÓM!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! -
#1383 fiat500 deállat!! :) -
#1382 Opel Calibra 2.0i - Gangster-től (be kell lépni az oldalára...) (van belsőnézet!) -
#1381 Én is nosztalgiáztam egyet...kb. 10 éve volt egy Alfa 90-es dízel szörnyűségem... :) -
#1380 ááá ez nagyon jó -
#1379 VW Golf II
-
#1378 Kit-Kat-nak... :))
Alfa Romeo 90
-
#1377 Fiat 500 (Beta)
-
#1376 Chevrolet Bel Air 1957 -
#1375 Mérd le, és kiderül... :) -
#1374 Es azt csak en erzem-latom rosszul hogy mondjuk egy dizel mercihez az van irva hogy 12sec 100-ra es megis fent van tok hamar??? -
#1373 Az #1294-es hozzászólásban lévő link működik!!!
Egyéb BMW-khez pedig kukk erre a kis gyüjtőoldalra: MBWR sarok
Az 1.6.6.-os peccset pedig MINDENKÉPP rakd fel!!! Nem csak a multihoz fontos, hanem pl. az addon autókhoz is, meg még jópár dologhoz! -
#1372 Es meg azt szeretnem kerdezni mennyire fontos hogy fent legyen a patch?Ha jol lattam csak az online jatekhoz kell!Vagy javit vmi mast is? -
#1371 Sziasztok!
Nekem most sikerult jatszanom a jatekkal es szerintem egesz jo!Lattam lentebb hogy van egy rakas uj auto hozza!En BMW fanatikus vagyok es szeretnek egy-ket BMW belerakni!Ahogy visszaolvastam talaltam is M5-ost meg egy ket 5-ost de sajnos egyik link sem ment mar!!!Megkerhetnek vkit hogy rakna fel ujra valahova!
Koszonom
-
#1370 Ja az MTM az elkerülte a figyelmem :-). Egyébként nem nagy cucc megcsinálni az elsőkerék meghajtást és egy kicsit élethűbb irányítást. Csak azt nem értem, hogy ha ennyi ideig görnyedt a gyerek azzal hogy jól nézzen ki az Astra akkor miért nem szánt még 15 percet arra, hogy egy jól irányítható kocsi legyen a szép külső alatt, és ha ezt tette volna fel akkor most nem is kellene duzzognia, hogy előbb feltett valaki egy efogadhatóbb verziót :). -
#1369 Ehh... :) -
#1368 Én is retentően imádom a kombikat mert sok mindent lehet bele pakolni Pl.:Bazi nagy hangcuccot!!!
Hajrá Kombik!!! -
#1367 Ooops! Inkább mégse! Ortwin nagy cirkuszt csinált, amiért Alberto a megkérdezése nélkül publikálta a módosított .car fájlt... :) -
#1366 Van már hozzá normálisabb .car fájl elsőkerékhajtással, nemsokára belinkelem. -
#1365 Csakhogy ez MTM tuningos RS2, ahogy a neve is mutatja! :) -
#1364 Kipróbáltam az Astrát. Hát :), csak annyit mondok hogy érdekes az irányítása pláne hátsó kerék meghajtással :). -
#1363 Úgy tudtam, hogy az RS2 Avant "csak" 315 lóerő .
Mondjuk nekem nagyon bejönnek a kombik, mert praktikus autók. Nagy dolgokat bele lehet tenni még akkor is ha kisebb a csomitartó ürtartalma mint egy lépcsős kocsinak :). Példának szoktál hozni a Ventót hogy milyen fantasztikus a csomagtartója, erre azt mondom ember legyen a talpán aki könyedén kiveszi belőle a nehéz súlyokat :) (ha egyáltalán belefér a kis szájnyilástól valami komolyabb dolog) :). -
#1362 Astra Cabrio -
#1361 FTP-ről pl. Total Commanderrel tölts, s akkor ha megszakad, akkor is onnan folytathatod a letöltést, ahol abbamaradt!
allucanget-tel asszem már az összes pálya, s autó választható. -
steweee #1360 tudom tudom, már mondtad, te segítettél telepíteni mikor nemrég vagy egy hónapja először telepítettem, tőled töltöttem le. ja és köszi a bunyókat is, már leszedtem majdnem mindet, egyedül azokat nem tudom amik nem csomagodban vannak, mert egyiket sem tudom egészben anélkül hogy meg ne szakadna. visszatérve az allucanget-tel már az összes pálya játszható? csak arra vagyok kíváncs. a sajáttal 58%-nál járok, ott akadtam el ahol egy fos merci kupéval kell az alpokban menni ami hátsókerekes, nincs rajta abs és kurvára kipörög még aszfalton is. elég nehezen haladok vele, igazából nem is akarom telesíteni azt a küldit, jó lenne az utolsó hely is ahol cammogok ezzel a vacakkal, viszont 3 körös és sokáig tart és nekem soxor kilép desktopr az idő függvényében. minél tovább játszok annál nagyobb az esély. úgyhogy sokadszori nekifutásra sem sikerült végigvinni -
#1359 (annakidején, amikor kijött a játék én is 0-ról nyomtam...akkor még nem is volt multi benne...) -
#1358 én 0-ról indultam, és már 89%-on vagyok :) -
#1357 Hány %-os?
Ha névnek ezt adod meg: allucanget, akkor élből 73 vagy hány %-ról indulsz...s az összes autó elérhető lesz. -
steweee #1356 van vkinek %-os mentése?