2397
  • Kata
    óóóótóóóóóó
  • hykao #1154
    Nem!
    Ha nem te indítod a szervert, akkor lehet mind aktív (sőt érdemes...), és akkor bármely max. 30 autót állítja be a HOSToló, neked az megvan ugye...
    Érted?
    Szal ez a HOSTolónak érdekes, hogy melyik max. 30 legyen aktív, akik hozzá lépnek be - legyen bár 120 addon autójuk - automatikusan ezt a max. 30-at fogja aktiválni multi alatt.
    Szal érted... :)
  • arty
    én azt nem tom, ha multiban csak 30 kocsi lehet, addig kell ujra meg ujra csatlakoznom, mire bepipálom az összes szerveresnél aktivált kocsit, amit nálam inditásnál éppen hiányol ?? :(

ez igy sztem hasznalhatatlan, hacsak nem ledumálod a szerver inditojaval előtte ... avagy LAN :)
  • hykao #1152
    3 új autó:

Aston Martin 1
    Aston Martin 2
    Lotus Elise
  • hykao #1151
    vagy lehet még a név: full house
  • hykao #1150
    semmi köze a profilokhoz, de ahhoz, hogy egyjátékosban aktiválódjon az összes autó, új játékot kell indítani (és névnek megadni: allucanget)

a multiban meg ugye egyszerre csak 30 addon autó aktív, ehhez ajánlatos az Ortwin féle carmanagerrel bohóckodni. (azaz, hogy éppen melyek legyenek aktívak)
  • steweee
    csak ki kell tömöríteni az adat2.acét a játék könyvtárára, ugye ? nem vesznek el az addigi profilok?
  • hykao #1148
    hát, de a hangja legalább elég jó... :)
  • Nem3sis
    ez a s3 nem nagyon bejövös
    látszik hogy még bétás.
  • hykao #1146
    Mindjárt indítok is egy AUDI Challenge servert... :)
  • hykao #1145
    nincs
  • Nem3sis
    jönnek az audik :-)

• Opelfan
    Van belsőnézete az S3-asnak?
  • Kit--Kat
    bázz mennyi kocsi jelenik má meg erre:o
  • hykao #1141
    Új autó: AUDI S3 spec.

(30 másodperc, míg előjön a link)
  • Opelfan
    Most vettem észre én is, hogy ENNTEC. Ki kellene bővíteni ezt a Stringet.
    Tettem a mercire másik felnit ami nem Merci felni eredetileg. Szerintem így jobb :-).

• hykao #1139
    Új autó: RX-8-as Madzag :)
    (jobb klikk => cél mentése más néven)
  • hykao #1138
    Ki. Nem rossz, de a feliratból csak ennyi látszik: ENNTEC
    Szal úgy tűnik csak 6 karakter a limit!
  • Opelfan
    Kipróbálta-e valaki a Renntech Mercit?
  • arty
    nekem is volt office installkor anno ilyen hibám, mivel azonban nekem angol windowsom van, rá tudtam a neten keresni a hibaüzenetre... volt is emgoldás rá - már nem emlékszem mi. mivel neked magyar a windowsod, nem tudok/tudunk itt segiteni ...
  • hykao #1135
    A játék topikjában megpróbáltad? Mert arra gondolom rájöttél, hogy ez nem az a játék!

Amúgy meg ezer dolog lehet, ez így nagyon általános...
    Peccs(ek) fent van(nak)?
  • hykao #1134
    Megkukkolom majd a mercit.
  • Imrusssss
    #1119!!!!!!!!!!!!!!
    Please!!!!
  • Opelfan
    Nem rossz az audi tényleg csak kár, hogy nincs belsőnézete.

Jah a showcase tartalmazott egy-két hibát és még ezt kijavítottam a Mercin.

Renntech

• Nem3sis
    az a audi jó zsír lett. tegnap probálgattam kicst offline.
  • Opelfan
    Nah remélem ez már műkszik

Tehát: RENNtech Merci

remélem így működik :)
  • Opelfan
    Rosszul linkeltem fel rögtön nyomom a másik linket
  • Opelfan
    Csináltam egy kocsit nem 6-os BMW-t hanem egy Mercedest.:) Történetesen egy E-osztályos tuning RENNtech Mercedest. Próbáljátok már ki hogy jól tettem-e fel és hogy működik-e, ha valami hiba van akkor szóljatok. Akinek nem tetszett az S65 AMG annak ez jobban befog jönni mert itt már küzdeni kell a vassal egy kicsit :). A lényeg az, hogy nem egy légből kapott kocsi, gyártották, csak már kiment a divatból. De még ma is elképesztő adatai vannak és aláz valamennyi mai Brabus Mercit is. Szerencsére sikerült megtalálnom a sebváltó áttételeket is hozzá :). Remélem jobban tetszik majd mint az S65 AMG.

RENNtech E 7.4 RS
  • hykao #1127
    ...de BMW-ből legalább van már jópár...míg Audi-ból csupán egyetlenegy... :(
  • Nem3sis
    vki csinálhatna már 6os bmw-t is :-)
  • hykao #1125
    ja értem...
    olyan van, adat2 néven fent az ftp-n...
    ha minden igaz, holnap frissítem, és akkor már 112 verdát fog tartalmazni...
  • steweee
    hát mintha te említetted volna priviben mikor még le akartam tölteni az általad adott ftp címről hogy nemsokára akarsz egy olyan fájlt csinálni, amiben benne vannak az úgy autók is egyben, és csak be kell rakni a játék könyvtárába, ha jól emléxem
  • hykao #1123
    Az mi?
  • Imrusssss
    Installnál csinálja tehát amikor berakom a cd-t akkor csinálja ezt!!!
  • arty
    ez installkor van, vagy amikor inditod a játékot ?
  • steweee
    lesz vkinek új autopack-je?
  • Imrusssss
    Helló Sziasztok!!!
    Van egy problémám!
    Van most nekem 1 Mercedes Benz Truck Racing nevű játékom és nem tudom fölrakni mert ezt írja ki:C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz.
    Az alkalzásból való kilépéséhez kattintson a 'Bezárás' gombra.
    Ha megnyomom a bezárást akkor semmi de ha a kihagyás gombra kattintok akkor is semmi!!!
    Kéne HELP Legyetek szivesek segíteni ha tudtok!!!
    Köszi szépen!!!
  • hykao #1118
    Hát a 2. rész kis előzetes videójában mintha láttam volna Golf II-őt...de csak a forgalom autói közt...
  • Opelfan
    Remélhetőleg majd lesz Golf II-is.

Amikor először idejöttem és írtam azt hittem ez is olyan szintű lesz mint a HCgamer topikjai. Úgy nézem jól választottam hogy ide irkálok mert itt sokkal több segítőkész emberke van mint a hcgamer-en lévő bunkók közt. Mondjuk ott kevesen tudják mi fán terem az MBWR
  • hykao #1116
    Golf II nincs, nagypolákot még nem lehet letölteni. (legalábbis én így tudom...)