Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk roputer mogott lennek, remelem azert menne .... bar portot nemtok ..
gyerteeeeek 😊
gyerteeeeek 😊
Forza.
ugyan csak 1 gepen, de kiprobaltam... haaaat... szoljon ha vki jaccana egyet probakeppen 😊

Forza.
Sziasztok.A problémám,hogy miután elindítom a játékot és játszok, kb.5-10 perc után lefagy és újraindul a gépem.Mi lehet a baj??Már csomószor újraraktam a játékot.
kár😞 pedig a GTA-hoz fabrikált multit támogatja, akkor ezt is tehetné
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Megjelent egy Multiplayer Client/Server a jatekhoz! Meg nem probaltam, kivancsi leszek milyen😊
MBWR Multiplayer
MBWR Multiplayer
jó hogy sikere lett..😊) simán zsír. anno egyedül a traffic hiányzott, de végülis nem volt akkora problem.
minnyá 2:40
minnyá 2:40

A Multi Patch-et meg a jatek megjelenesenel igertek a keszitok. De mivel "sikeres" lett, igy gyorsan neki alltak a 2. resznek, es hanyagoltak.
Aztan sok-sok relamacio, es kb. egy honapja, megjelent mint hir, hogy nem sokara megis lesz multi-patch.
De azota csend van...
Aztan sok-sok relamacio, es kb. egy honapja, megjelent mint hir, hogy nem sokara megis lesz multi-patch.
De azota csend van...
Ez nem hulye kerdes volt, csak a stilusa egy kicsit tirpak😊)))
Amugy szinte minden verseny utan ad uj autot.
Amugy szinte minden verseny utan ad uj autot.
9700pro-val nyomom. A gf a haveromé, de becsületére váljék, hogy kb 2000ben vette, amikor még a top volt, nem nyúl. 😊 Na de most tényleg, mit lehet tenni, mielõtt winstallok neki egyet.....
pl nyú vga vétel..😊 már a gf3 is lassan elavulóban van, nem hogy a 256😊)
alex merre láttad ezt a multi peccs dolgot?
alex merre láttad ezt a multi peccs dolgot?
Sziasztok. GF256-on nincs textura semmin. Minden más játék (COD,MOH,NFSU,LOTR...) megy. Tudtok segíteni?
sok× csak parkolgattam 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hamarosan ugy nez ki lesz hozza multiplayer-patch! Akkor talan, ha lesz akonek meg fent lesz akkor, vissza teszem en is😉
jó volt ez a gém...kinyomtam 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Madmax...

köszíííí! ez kell nekem! 😊
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
amugy a patch javít azon hogy ne dobjon ki akkor amikor versenyezni szeretnék. betölti. bevillannak az autók és ujra indul a gép.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425