2397
-
#1355 Akár az is... :)) -
#1354 így igaz. Hanem az, hogy sok zöldségesláda férjen bele. :D -
#1353 Nekem sem tetszenek, de nem is az a cél egy kombi esetében, hogy tessen... :) -
#1352 Nem, egyáltalán nem. :) De egyik autóban sem. -
#1351 Nem tetszenek a kombik? :) -
#1350 akkorisaz! Kombi. :P -
#1349 Dehogy! ...ez 480 ló és összkerékhajtás... :) -
#1348 Ez zöldséges teherautó. :PPP -
#1347 Audi RS2 MTM (még béta)
kép 1.
kép 2. -
#1346 Pár új autó -
#1345 Az adat2.ace frissítésre került... -
#1344 Kukkoljatok be a World Racing 2 topikba. Megint beszórtam vagy 30 screenshotot.
Elég jónak ígérkezik a törésmodell, nem olyan rágógumiszerű, mint ebben az első részben, illetve egyre több mercire is fény derül, hogy lesz a játékban...(plusz a fejlesztők mostmár 100%-ra ígérik, hogy az első rész addonjai használhatók lesznek a 2. részben is...állítólag még az új törésmodellel is kompatibilisek lesznek alapból, vagy csak minimális változtatás eszközlésével) -
#1343 Porsche 993 GT2 '98 -
#1342 jajj pedig ezt annyira leakartam szedni:P -
#1341 Új VW Beetle (regisztrálni kell a letöltéshez) -
#1340 Jobb későn, mint soha: Multiplayer ismertető (angolul/németül)...mert még mindig sokan nincsenek tisztában mindennel... -
#1339 Hmm, látom vágod a témát!
Nem tudnád kissé átalakítani a #1299-es hozzászólásban található Krom féle 996-ost???
Csak annyi kéne, hogy a tetejére egy ilyen szokásos téglalap szerű német rendőrautósziréna, meg a kasztni textúrára a szokásos zöld részeket POLIZEI feliratokkal. (a játékban szereplő gyári ezüstre mehetne, újabban nem fehér, hanem ezüst az alap, mint pl. a Padlógáz című filmben volt - Autobahnraser)
itt van pl. pár kép róla. (csak ez még fehér) -
#1338 ez pl még tavalyról Krom BMWX5-öse már nálam maxban
-
#1337 Köszi, bár Krom úr csecsebecséit már használtam is:) -
#1336 Letölthető a Skoda Octavia TDI Gangster oldaláról. (belsőnézet van, és végre az első Gangster féle autó, aminek mozog a kormánykereke) -
#1335 Meglehet...itt van...hogy örüljél... :)) -
#1334 De! Ha arra gondolsz, amit Kata szeretne, akkor az az SL!
Mert ugye a K8, az csupán a motorra vonatkozik.
Na itt van neked Krom oldala, ahol találsz .SYN kibontót (mert a gyári autók ugye egy darab .syn fájlban vannak. Ezenkívül még sok hasznos dolgot autók készítéséhez, miegymás: Krom oldala - WR szekció
Valamint: Ortwin ismertetője is jól jöhet. -
#1333 Nem kötelező használni! (én sem rajongok annyira értük...) -
#1332 GTR? akkor az a toledo lesz asszem :) -
#1331 Hyako nincs ehez a k8-hoz már alapban valami gyári Merci a játékban? Ha jól emléxem a Brabus csak tuning cég, és alapmodelt turbóz. Vagyis mi a k8 alapmodellje Merciben? -
#1330 Jesszus!! 400megás autópack!!! Durva lehet összehozni! -
#1329 jajj de jó:/ miért jó minden játékba beleeröltetni ezokat a szutykokat:( -
#1328 Jah, majd elfelejtettem, hogy lesz Seat...bár igaz, nem Ibiza...
Reilsss barátunk egy 400 megás autópakkon munkálkodik: GTR autókról van szó...van köztük Seat is... -
#1327 Minden egyes új autó berakása után "new game" kell...és nem árt névnek ezt megadni: "allucanget" - hogy minden autó előjöjjön...(az addonok is...)
Ez persze csak egyjátékos módra érvényes, multinál nem kell ennyi nyűglődni...
Ja, és ha esetleg nem lenne fenn, akkor 1.6.6.-os peccs nélkül neki se láss az addon-témának... :) -
eagle161 #1326 Hello! Segítséget kérnék a kocsik berakásáról!
Már felfedeztem a carmanagert h hogy kell használni meg mindent, és ott a car managerbe rámegyek hogy exit and run WR after save, aztán meg hogy apply and save all changes! És mégsem mennek a kocsik a játékon belül!
-
#1325 Mustang 2005 V6 - Mustang 2005 V8 turbo -
#1324 1983-87 Toyota Corolla Ae86 -
#1323 ahh. atom lett ez az a8. ráadásként feltettem normandie-t is. -
#1322 ah, egy szakadt seatot ugyse csinálna meg ... meg gondolom amugy is el van halmozva req-kel ... :) -
#1321 Biztos! -
#1320 reménykedem, hogy mivel kiemelt téma, időnként megnézik... :) -
#1319 Jáú! Reméljük valaki ráugrik a témára...bár nem tudom mennyire látogatják ezt a kérés topikot a mesteremberek. -
#1318 na kész :) -
#1317 Hát akkor parancsolj: request topik
színkombináció??? We are the BORG!!! Resistance is futile!!! :)) -
#1316 nem találok request topikot... a színkombinációtól meg kifolyik a szemem...