Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok! Lehet tudni már valami konkrét megjelenés idõt a WR2-rõl? Vagy arról lehet tudni vmit, hogy most hol tartanak? Igazából két hónapja néztem utána a dolgoknak és most kíváncsi vagyok tudtok-e valami újat.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Mindent<#nyes>#nyes>Én ebben a játékban sokat játszottam lanon is meg neten is a barátaimmal,és szinte soha nem versenyeztünk😊Hiszen egy pályán, vagy 1000 felé el lehet menni és mi ezzel szorakoztunk, de hogy miket csináltunk azt hosszú lenne itt elmondani😊
Ma olyan este 6 felé benne vagytok egy multiba? Nem kell feltétlenül csak versenyezni... azt ebbe a játékba valahogy nem szeretem<#circling>#circling>
tetszetõs ... kár, hogy nincs egy naaagy oldal, ahova az összes addon kocsit felteszik a készitõk 😊
a 106cars adat lekapva, KÖSZÖNET ÉRTE!
a 106cars adat lekapva, KÖSZÖNET ÉRTE!
Forza.
Szerintem elég a 30 addon autó multiban!
Valamelyik nap rendeztem egy "Ferrari Challenge"-et, 16 Ferrarival.
Pont elég volt az a 16, még így is volt olyan autó, amelyikkel egyáltalán nem mentünk...állandóan csak az Enzo-t akarták a madarak... 😊
Amúgy itt az Ortwin féle CarManager, amivel gyorsan lehet konfigurálni, hogy mely autók legyenek aktívak! Egyszerû, gyors!
Valamelyik nap rendeztem egy "Ferrari Challenge"-et, 16 Ferrarival.
Pont elég volt az a 16, még így is volt olyan autó, amelyikkel egyáltalán nem mentünk...állandóan csak az Enzo-t akarták a madarak... 😊
Amúgy itt az Ortwin féle CarManager, amivel gyorsan lehet konfigurálni, hogy mely autók legyenek aktívak! Egyszerû, gyors!
Már kész, de csak az FTP-mre fogom felrakni, mert az egyik autókészítõ csóka paláverezett, hogy ne csináljam, mert ugye a sok readme így kimaradna...végül is igaza van, de azért az ftp-re feltolom "magyar" használatra... 😊
hát többek közt jah, de az is jó, hogy a multi minden további nélkül megy a warezes verzióval...hamár itthon nem jelent meg a játék... 😊
és mikor lesz kész a 106 autós megapakkod? 😉
nekem most 61 kocsim van, nagy kár, hogy addonként csak 30 lehet multiban 😞 lehetne rá egy fix, de gondolom már túl közel a második rész 😞
nekem most 61 kocsim van, nagy kár, hogy addonként csak 30 lehet multiban 😞 lehetne rá egy fix, de gondolom már túl közel a második rész 😞
Forza.
Thx!Amugy sztem zoral a game méghozzá azért mert kevés játék rendelkezik ilyen grafikával!!!
Ezer helyrõl! Itt egy kis linkgyûjtemény: katt ide
Honnan tölthetek le kocsikat???
kár h a képek gef2mx en készültek 😞 amugy azért ennek is örülni kell ... a hondában pl. van sofõr 😊
Forza.
Mondjuk ezekkel a Gangster féle autókkal az a baj, hogy nem a legjobb minõségûek, meg nem mozog a kormány, és nincs kéz sem...belsõnézetnél, és ez azért elég gáz...
Mentem pár kört Caddy Eldoradokkal meg a DAF-fal, azt tiszta szellem autókázás volt...még sofõr sem volt mindegyik Gangsta féle autóban... 😞
Mentem pár kört Caddy Eldoradokkal meg a DAF-fal, azt tiszta szellem autókázás volt...még sofõr sem volt mindegyik Gangsta féle autóban... 😞
Vegre egy normalis ember... krom bacsi nagyon szep autokatcsinal,de ezek 1000x többetérnek,mivel van müszerfaluk!!!!
Az van bizony, hisz a madár aláírása a fórumokon: "The man who makes a dash into every car..." 😛
5 új autóval kedveskedik G barátunk karácsonyra: katt ide
- nfs szérián persze a 6-7-8. részt értem 😊
- a nem mentem még máshogyon pedig, h 100% szim, minden off 😊
- a nem mentem még máshogyon pedig, h 100% szim, minden off 😊
Forza.
öszinte leszek: nem mentem még máshogy 😊 egy nfs szériához képest persze szim, de azért egy GTR/rFACTOR-hoz képest nem. Ezért mondtam h az árkád királya, inkább, mint hogy az egyik legegyszerûbb szim 😉 - sztem ez megtisztelõbb 😊
Én imádom a játékot, sosem mondanék rá rosszat, a fejlesztõi szupport is páratlan: net pecs lett hozzá, kocsik szerkeszthetõek, stb.
Kit-Kat: flatoutrol irtam 😊 abban, ha kanyarodsz, hiába nyomod a gázt, elveszi magátol 😞((((
Én imádom a játékot, sosem mondanék rá rosszat, a fejlesztõi szupport is páratlan: net pecs lett hozzá, kocsik szerkeszthetõek, stb.
Kit-Kat: flatoutrol irtam 😊 abban, ha kanyarodsz, hiába nyomod a gázt, elveszi magátol 😞((((
Forza.
kikapcsolhatatlan gázelvétel??
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ok, párban a flatouttal 😉 de abban van egy nagy minusz: a kikapcsolhatatlan gázelvétel kanyarban 😞
Forza.
hmm há azé nemtom....😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez mikori játék ? régi ? és le lehetne tölteni vhonnan ? ( a wanadoo 5. szervere miért nem megy ?)
Láttam azt is, aranyos. Bár én láttam egyszerre több tehenet is fellebegni rá. 😊 No meg az UFO alján a felirat: "made in germany". 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Hehe, ezt még nem láttam, de kis apró poénok vannak a játékban, azt tudtam.
Pl. olyat már láttam, hogy valamelyik NEVADA pályán egy UFO épp felszippantott egy tehenet... 😊
Pl. olyat már láttam, hogy valamelyik NEVADA pályán egy UFO épp felszippantott egy tehenet... 😊
hát nemlett valami egetverõ minõségû modell😊
További képek: itt
LÁL😄
Ehh, nagypolák: klikk