Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert nem dx8 as videokartyad van...gondolom gef2-d lehet...szal csak dx8+ as kartyaval lesz kormanytekergeles..levan irva readme.txt be is

Szisztok Srácok! Hogy lehet az hogy a haveromnál belsõ nézetbe tekeri a kormányt nálam pedig nem?

Alexease
Megneztem. Ez az eredeti 1.1.int crack, ami az ISO-hoz jott ki. Vagyis, akkor tenyleg kellene az 1.2.3-as crack😉))
Alexease
THX
hykao
http://awpost.com/games/files/dev-mbwr.rar
Alexease
Akkor igy mar tiszta😉 Valszeg ujsagoknak adtak oda elore, es onnan szivargot ki😉)
Akkor elvileg jo lenne, de nem biztos😉))))))))

Azert, adhatnal a crack-re egy kozvetlen linket, en nem talaltam meg;(
hykao
Volt egy sumák, nem publikus patch, néhány német oldalon, asszem ehez volt a crack!!!
Alexease
Nem tudom mihez johetett ki az a crack. A Demohoz jott ki eg patch (elvileg ugyan azt tartalmazza mint ez), de ahoz nem kell crack. Es a teljes jatekhoz, kesobb jott ki a patch, mint az a crack, ami lehetettlen😉))

Vagyis, ha valaki talal valamit, az szoljon, es linkeljen. thx😉
gyraph
Remélem, hogy felteszik, mert már megjelent...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

hykao
Akkor, gondolom pár napon belül lesz új crack a gamecopyworld-ön!
gyraph
Oké, de attól függetlenül nem hozzá való az a krekk. Nálam nem jó.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

hykao
Nekem a patch-elés + crack-elés után a verziószám (a játék indítása után alul) 1.1.3 lett és azóta se fagyott ki, ill. resetelt!!!
gyraph

MerlinW
S nálam is béke honolna...😊

[merlinw.org]

gyraph
Azért a harmadik verseny után nekem ugyanúgy dobott egyresetet és szerintem azért, mert a crack amit ajánlottál és feltettem az 1.1.1 -es verzióhoz készült, a patch viszont az 1.1.3 -as verziószámot viseli...azért is csodálkoztam kicsit, hogy Sept 27.-ei frissitéssel ajánlottad a gamcopy-n, mert a patch csak okt1.-én jött ki.

Ha valakinek megvan esetleg a:
"Mercedes Benz World Racing Update v1.2.3 *CRACKED* 1x5MB" -os verzió...hát nem sértödnék meg , ha feltenné valahová, vagy egy link se lenne rossz! THX

Mayday
Koszi.
Azert sajnalom, jo lett volna ebbe a game-ba mar alapbol is...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gyraph
Érdekes, pedig vhol olvastam is, hogy a patch megoldja a kimondottan ATI kártyáknál fellépõ restart-ot,viszont ezek szerint az NVIDIA kártyával is volt aki szívott.

gyraph
Oké megtaláltam...az volt a gond, hogy nem a teljes címmel szerepel, hanem csak mint "world racing"...köszi!

hykao
Válaszok sorban:

FREAK: ártani nem árthat, egyébként bizonyos hangproblémákat is orvosolnak...

GYRAPH: gamecopyworld Szept.27.-i frissítés, én az 1.9mb-os deviance félét raktam fel!
Nem csak az ATI-sokat érinti a probléma, a haveromnak valami FX5200-asa van, és képes már a rajt után újraindítani a gépet (kedden felrakom neki is a patch-et, akkor kiderül, hogy nála is megoldja-e ezt a problémát)

MAYDAY: a patch-tõl nem lesz multiplayer, van a játék mappájában egy update link, a késõbbiek folyamán online lehet update-elni minden féle jót (az ígéretek szerint), mint pl: új autók, multiplayer, stb., de persze csak, ha eredeti játékot használsz...
Mayday
Multi nincs meg benne?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gyraph
Nekem is disabled.

gyraph
Én viszont a 3.7-est használom, mert sok alkalmazásban kihoz egy kis pluszt a zsugából. Sanszos, hogy ez a különbség.

agp fast write biosban disabled

3.6

gyraph
Nem tudom mitõl függ, hogy kit érint a probléma, mert sok ATI-st igen és van akiket nem...pasz. Lehet hogy a Catalyst driver verziótól függ. 3.7?

nekem ati van de nem tapasztaltam ilyen kilepegetest ...

gyraph
Meg tudnád adni az új crack letöltési linkjét? Szétnézztem a gamecopy-n, de az utolsó frissités okt 1.-én történt...Ennek a játéknal pedig nem találtam mappáját. THX!

gyraph
Nekem ugyanez volt a gondom, de szerintem ez csak az ATI kártyásokat érintette..., ha NVIDIA kártyád van akkor szerintem felesleges.

FREAK
hmmm nekem sosem volt ilyen, most akkor ne is rakjam fel a peccset? 😊

Riszpekk

hykao
Felraktam a patch-et (rámegy a crack-re is), aztán az új crack-et (gamecopyworld), és láss csodát, már nem fagy ki, és nem indul újra a gép!!!

Rohadt idegesítõ volt, amikor az ember nagy nehezen megnyert egy - mondjuk 5 körös - versenyt, és még a mentés elõtt elszállt a program!

Nos, úgy tûnik mindez már a múltté!!!
FREAK
hát nem tudom.... nyilak nélkül a road pályákon csak faltól falig menne, az meg nem túl erõs része a játéknak... inkább legyen nyilas navigátor, de a replayben valami hihetõ autózást tudok megnézni

Riszpekk

Alexease
Elvileg igen😉 De ez nem rally😉 Ott bekapcsolom hogy dumajon. De a nyilakat ott is ki.😉
FREAK
de felfoghatod úgy is mint navigátort

Riszpekk

Alexease
Ja😉))) Meg van, ki van kapcsolva. Nem is neztem mit csinal😉 En minden ilyet alapbol kikapcsolok. Ha lehet, minden infot leirtok a kepernyorol; ugy mint terkepek, nyilak, bonuszjelzo feliratok, plusz tachometerek.

Egy "kor vagy Ring" palyat meg kell tanulni, a Road-okanal "be kell nezni", es/vagy kockaztani. Ott az a lenyeg, hogy ismeretlen, hosszu, kiszamithatatlan palyakon kell versenyezni. Ha elore szol meg mutatja hogy mikor milyen kanyar jon, akor mar csak nyomni kell azt' annyi.

Persze, persze, van mar GPS is, de az jo terepen "eggyel", de 200-250-nel, nem valoszinu, hogy a pilota azt fogja bongeszni😉)
GvD
Nyil van! Alapból!
oneal1
azér hidd el, elég jól érzem kivülrõl a gpl-t😊

!Forza Ferrari!

Alexease
Amugy tesztelte mar valaki a patchet? 😊))
Alexease
Milyen nyil?!?!?
FREAK
benned van a hiba, ugyanis F1 pályákon MINDIG van távolságjelzõ tábla, amit belülrõl is tökéletesen látni, a MBWR-nél meg még egyszerûbb.... padlógáz, aztán ha a nyíl pirosra vált, padlófék, és ha megint zöld, mehetsz tovább... és ha már ismered a pályát, akkor ARROWS OFF 😊

Riszpekk

Alexease
En kulsonezetben abszolut nem tudok meni. Egyszeruen nem erzem az autot. Ha elindul a hatulja, vagy alaszedi az elsoket, vagy tul billen stb., azt belulrol teljesen jol erzem - persze kormany+FFB nagy segitseg, de elsosorban elmenynovelo - de kivulrol, de kivulrol, csak azt latom, hogy ide-oda billeg, csuszkal stb.

Meg ha korrekt a fizika, szimulacio (GPL, Nascar), az sem megy, mert az meg idetlen szamomra kivulrol, kormannyal.

De a lenyeg, hogy ennel szerencsere eltalaltak az egyensulyt (uszkve:-). Bar inkabb csak a Simeseknek kell izgulniuk altlaban, mert NFS szintu doboztologatast tonna szam gyartanak...
Alexease
Ennek a jateknak az a nagy pozitivuma, hogy az arkadosabb es a szimulatorosabb jatekosok is kibekulnek vele. Bar mind ket "tabornak" lenne meg nehany otlete - ami a sajat stilusa fele billentene a jatekot -, de osszessegeben jol eltalaltak a keszitok.

Es az, hogy reccenes mentesen fut - mar ahoz kepest, amirre szamitottam az elozetes kepekbol, videokbol - az tuti.
GvD
Azért amikor egy-két óriási méretû obejktum mellett/alatt elhaladsz, ne mondd már hogy nem ad egy gigantikus méretû tárgy (pl.: valami csontáz alatt is lehetett menni) érzetét! Na amikor ez 30akárhanyadszor ismétlõdik, már nem mozdít meg bennem semmit! Ebbõl kellene még egy kicsivel több! De amúgy frankó! Nyomtam már free-ben is!
FREAK
nem is kell, mert nem ûrhajós játékról van szó.... ahol már ilyen effektekkel próbálják feldobni az élményt, ott nagy gáz van

Riszpekk

GvD
nekem is a külsõ nézet a kényelmesebb, talán mert jobban belátom a közeledõ kanyarhoz szükséges féktávot! F1-es gamékban meg el sem tudnám képzelni belsõböl! Kipróbáltam már párszor, meg haverok is úgy nyomják (sõt el is vernek néha mint állat), de 1szerüen nem tudom megszokni! Hogy a versenyzõk mit láthatnak az igazikban...bele se merek gondolni! Egyébként be lehetne hozni olyan vizuális effekteket, mint a GP-s motoros játékokban a látószög beszûkülését, és az oldalsó táj elhomályosodását! Ez még nem volt...úgy tudom!
FREAK
nekem pont az jön be, hogy 20 darab csõ jellegû pálya helyett van pár kibaszott nagy bejárható scenery

amúgy nem értekel, te a tájat nézed verseny közben? mert ha igen, akkor miért nem nyomsz egy free ride-ot? hidd el elég komoly kihívás kinézni egy pontot a horizonton, és megpróbálni elérni (fõleg egyszerû utcai autóval)

Riszpekk

FREAK
na igen, igazad van, de hadd mondjak egy hasonlatot... bowlingozni is lehet úgy, hogy nem tökölsz a gyakorlással, és két kézzel terpeszállásban lendítesz, sõt lehet jól is játszani így, de ez nem bowling, hanem a teke egy bebaszott fajtája...

ezzel azt akarom mondani, hogy azoknál a játékoknál, amelyek célja a valóság megközelítése vagy ábrázolása, egy igazi player kihasználja a lehetõségeket

lehet, hogy nehezebb, de a kérdés az, hogy mi a célod? egy merci volánja mögött érezni magad, vagy felpattanni a mercit követõ stábkocsira, és 6 méter magasból követni az eseményeket..... nem is értem, hogy lehet GPL-t külsõbõl nyomni, amikor valami ritka jó a belsõ nézete, ki is lehet látni, és ezerszer jobban érezni az autót

Riszpekk

GvD
Na éppen akartam kérdezni hogy mikor lesz vége? Még csak 3x%-nál tartok, de unalmassá teszi sztem a kevés (sztem kevés) "táj"! Szóval végül is ugyanott megyek mindíg, csak más úton! Meg néha olyan ellenfeleket ad be, hogy ha nem tartom magam mögött akkor esélyem sincs utolérni! De a graf, zene, hangulat állat (olyan NFS-feeling)! Multiban próbálta már ki valaki?
Alexease
Szamomra nem a jatszhatosag vagy a korido miatt fontos a belsonezet, hanem a "vezetesi-, szimulacioselmeny" miatt.

Belsobol nehezebb is menni: kicsi a latoszog, "kitakar" a muszerfal, keret stb., dinamikus a sofor stb. Es meg ehez jon egy jo combos, reszletes FFB😉) De en ezt elvezem.😉
oneal1
off:
ez a külsõ belsõ nézetes dolog olyan hogymindenki azzal megy amivel megszokja szerintem..
ha pl belsõbõl játszanál állandóan akkor azzal is meglenne csomó jó idõ..
példánakl itt van a gpl...
és külsõbõl játszom mer azt szoktam meg..
de a legjobbak egyaránt játszák mindkét nézetbõl..
tehát szerintem ugyanugy játszható minden játék minden nézetben.

!Forza Ferrari!

http://gamesurf.tiscali.de/pc/downloads/?game=2886&id=949

Itten van egy patch ami ma jelent meg a programhoz.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu