Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor elvileg jo lenne, de nem biztos😉))))))))
Azert, adhatnal a crack-re egy kozvetlen linket, en nem talaltam meg;(
Vagyis, ha valaki talal valamit, az szoljon, es linkeljen. thx😉
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Ha valakinek megvan esetleg a:
"Mercedes Benz World Racing Update v1.2.3 *CRACKED* 1x5MB" -os verzió...hát nem sértödnék meg , ha feltenné valahová
, vagy egy link se lenne rossz! THX The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Azert sajnalom, jo lett volna ebbe a game-ba mar alapbol is...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
FREAK: ártani nem árthat, egyébként bizonyos hangproblémákat is orvosolnak...
GYRAPH: gamecopyworld Szept.27.-i frissítés, én az 1.9mb-os deviance félét raktam fel!
Nem csak az ATI-sokat érinti a probléma, a haveromnak valami FX5200-asa van, és képes már a rajt után újraindítani a gépet (kedden felrakom neki is a patch-et, akkor kiderül, hogy nála is megoldja-e ezt a problémát)
MAYDAY: a patch-tõl nem lesz multiplayer, van a játék mappájában egy update link, a késõbbiek folyamán online lehet update-elni minden féle jót (az ígéretek szerint), mint pl: új autók, multiplayer, stb., de persze csak, ha eredeti játékot használsz...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Rohadt idegesítõ volt, amikor az ember nagy nehezen megnyert egy - mondjuk 5 körös - versenyt, és még a mentés elõtt elszállt a program!
Nos, úgy tûnik mindez már a múltté!!!
Riszpekk
Egy "kor vagy Ring" palyat meg kell tanulni, a Road-okanal "be kell nezni", es/vagy kockaztani. Ott az a lenyeg, hogy ismeretlen, hosszu, kiszamithatatlan palyakon kell versenyezni. Ha elore szol meg mutatja hogy mikor milyen kanyar jon, akor mar csak nyomni kell azt' annyi.
Persze, persze, van mar GPS is, de az jo terepen "eggyel", de 200-250-nel, nem valoszinu, hogy a pilota azt fogja bongeszni😉)
Riszpekk
Meg ha korrekt a fizika, szimulacio (GPL, Nascar), az sem megy, mert az meg idetlen szamomra kivulrol, kormannyal.
De a lenyeg, hogy ennel szerencsere eltalaltak az egyensulyt (uszkve:-). Bar inkabb csak a Simeseknek kell izgulniuk altlaban, mert NFS szintu doboztologatast tonna szam gyartanak...
Es az, hogy reccenes mentesen fut - mar ahoz kepest, amirre szamitottam az elozetes kepekbol, videokbol - az tuti.
Riszpekk
amúgy nem értekel, te a tájat nézed verseny közben? mert ha igen, akkor miért nem nyomsz egy free ride-ot? hidd el elég komoly kihívás kinézni egy pontot a horizonton, és megpróbálni elérni (fõleg egyszerû utcai autóval)
Riszpekk
ezzel azt akarom mondani, hogy azoknál a játékoknál, amelyek célja a valóság megközelítése vagy ábrázolása, egy igazi player kihasználja a lehetõségeket
lehet, hogy nehezebb, de a kérdés az, hogy mi a célod? egy merci volánja mögött érezni magad, vagy felpattanni a mercit követõ stábkocsira, és 6 méter magasból követni az eseményeket..... nem is értem, hogy lehet GPL-t külsõbõl nyomni, amikor valami ritka jó a belsõ nézete, ki is lehet látni, és ezerszer jobban érezni az autót
Riszpekk
Belsobol nehezebb is menni: kicsi a latoszog, "kitakar" a muszerfal, keret stb., dinamikus a sofor stb. Es meg ehez jon egy jo combos, reszletes FFB😉) De en ezt elvezem.😉
ez a külsõ belsõ nézetes dolog olyan hogymindenki azzal megy amivel megszokja szerintem..
ha pl belsõbõl játszanál állandóan akkor azzal is meglenne csomó jó idõ..
példánakl itt van a gpl...
és külsõbõl játszom mer azt szoktam meg..
de a legjobbak egyaránt játszák mindkét nézetbõl..
tehát szerintem ugyanugy játszható minden játék minden nézetben.
!Forza Ferrari!
Itten van egy patch ami ma jelent meg a programhoz.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu