• hykao
    LOL! ...remélem a játékosnévnek nem hagytad meg a hykao-t! :))

-IP cím mindig más, hisz Axelero-s vagyok (meg aki még indít szervert az is ált. Axelero-s), így mindig más az IP cím!
    (egyébként amikor tegnap csináltad a hykao szervert, pont akkor élt magyar szerver!!! neve: mbwr.atw.hu volt!!!)

-Az alap, hogy mindenki ugyanazzal az autóval megy! LOL! Persze, hogy kirúgtak minduntalan! :)) Általában körönként ugrik, hogy ki választ autót, tehát egyik körben te választod, másik körben más!
    Kivéve amikor speciális verseny van. Csináltunk már olyat, hogy pl. amikor végre letölthetővé vált Krom 996-osa, akkor egész idő alatt csak ezzel mentünk, ezt teszteltük. De indítottam már S3 vs RX-8 szervert is, ahol a kanyargós pályákon a billentyűzetesek S3-assal voltak, a kormányos+pedálosok pedig az RX8-cal. (RX8 ugyan erősebb, de 100-ig ugyanannyit gyorsul, és szarabb a handling valamint hátsókerekes, az S3-nak jobb a handling és összkerekes)
    Vagy TOTO mániája pl. a gyorsulási verseny (itt megbeszélés kérdése, ki milyen verdával áll föl: max. 3-an felállnak valamelyik pálya hosszú egyenesének elejére, azt gyorsulnak...engem valahogy nem hoz lázba ez a lehetőség...)

-Controls beállításokat, plusz egyéb menü beállításokat érdemes egyjátékosban tanulmányozni, belőni, így nem kell rád várakozniuk a szerveren lévőknek. Egyébként van funkció, amit én is nemrég tudtam meg: sok autónak van több variánsa (gyáriaknak is), melyet úgy lehet váltogatni, hogy a "showroom"-ból enterrel kilépve, amikor már a "Let's go"-n állunk (de még nem nyomtuk meg persze...), a "Delete"-t lenyomjuk (pl. Hummer utcai - katonai változat, vagy Cherooke rendőrségi - polgári változat....illetve a gyáriaknál az összes kabrióra bőrt lehet húzni, ill. keménytetőt pl. eső esetén, hogy mégse ázzon meg szegény driverünk... :D)
    Ha van kérdésed Controls ügyben, tedd fel, asszem már - remélem - mindent tudok ezügyben...
    (F3 - kurzor, F4 - játékosok neve kiíródik az autó fölé, a szimuláció-árkád csúszka értelemszerűen autómatikusan a hostoló beállításaihoz igazodik, csakúgy mint az időjárás, a sérülés, illetve a karambol-gátló -ez utóbbit sokan nem szeretik, pedig így elkerülhető, hogy egymást ki lehessen lökni stb. a sérülés attól még megmarad, csak egymás autóin lehet úgy áthajtani, mint "R" lenyomása után pár másodpercig, vagy mint az egyes tereptárgyakon...)