2397
  • Opelfan
    Tényleg ott van nem láttam eddig. SE500-as merci szerintem nagyon jól néz ki. Kár, hogy nincs belsőnézete.

Tényleg II-es Golf van-e már? Szó volt róla annó és képeket is láttam róla az MBWR Conversion garage-nál. Lelehet tölteni már a nagypolákot?
  • hykao #1114
    Már a legelső "gyűjtő sarok"-nál is fenn volt! íme
  • Opelfan
    Látom a legújabb gyüjtő saroknál fent van az s65 amg-m :-).
    A Gangster féle Golf 1-et kicsit felhúztam, így már élvezhetőbb bár nehézséget jelentett, hogy nagyon kevés adatom van az I-es GTI-ről. Az 1.4-es Corollát pedig az 1.6 SI motorral láttam el. Na nem egy vadállat így se :-) de legalább a Civic nem hagyja ott egyiket se a startál :-). Majd ezeket is felpakolgatom a netre csak marha sokat kell tanulnom és jelenleg nincs sok időm :-(.
  • hykao #1112
    Viszont a készítők oldalain általában van kép mindegyik autójukról...
  • hykao #1111
    Amúgy itt a legújabb "gyüjtő" sarok: katt ide :)
  • hykao #1110
    Hát ott nincs is, mint ahogy a többi ilyen "gyüjtő" oldalon sincs...
  • 12346
    konkrétan erre gondoltam. autók vannak, de képeket nem nagyon látok mellettük.
  • hykao #1108
    Sztem a Gangster féle autóknak azért nem animált a kormánya, mert eddig MX kártyája volt a csókának...és MX-en ugye nincs animálva...
    (megnézheti bárki, aki a mbwr_pc_MX -vel indítja a játékot...)

Persze ő elütötte az egészet - amikor rákérdeztem - egy mókával, hogy azért nem forog a kormánykerék, mert nincs kar sem, ami mozgatná... (mondjuk annyi igaz, hogy a Gangsta féle autókban valóban sofőr sincs...)
  • hykao #1107
    Má' hogyne lenne?

355

348

(csak nem akarom má' teleszórni a topikot állandóan képekkel, mert annyi autó készül, hogy minden nap be lehetne rakni párat...jelenleg majd' 120 letölthető autó van...)
  • Opelfan
    Szerintem nagy meló. Mármint az a nagy meló, hogy szép is legyen és működjön is. Nem tudom láttad-e a Golf 1-esnek a műszerfalát vagy a Civic-ét. Jól néz ki csak a kormány nem műkszik :-). Kicsit illúzió romboló az egész. Ettől függetlenül a golf belseje nagyon jól néz ki szerintem. (Mármint a külsejáhez képest jó)
  • 12346
    ratyiság, hogy nincs kép hozzájuk:/
  • Tomo15
    Nagyon nagy munka lenne egy két autó müszerfalának az elkészitése?
  • Opelfan
    Nem 316-os végereményképpen :) de azt se mondhatom rá hogy M3 mivel az M3-nak egész más a sárvédőívje. Azt meg nem akarom modani rá, hogy 323 mert ilyen jelölés nem is volt E-30-nál mert az volt maga az M3. :)
  • hykao #1102
    ...és, hogy az új év első napja se maradjon autó nélkül: Hummer H2
  • hykao #1101
    ...de akkor az már nem 316... :)
  • Opelfan
    Sziasztok! Egy kicsit feltuningoltam a BMW E-30 316-ost. Próbáljátok ki, élvezetesebb vezetni mint az eddigi E-30-asokat. Csak a futómű és a motor lett tuningolva. Ha valami gond van akkor szóljatok!BMW E-30 316 M3 Motor
  • hykao #1099
    110 és 111!

Ferrari 355 Spider '96

Ferrari 348 tb '90
  • hykao #1098
    Új autó: Pagani Zonda C12-S '02
  • hykao #1097
    ATI kártyásoknak: Javított verziójú Chevelle

Érdemes frissíteni erre, legalábbis aki gumit is akar látni a felnijén... :))
  • hykao #1096
    Már 108: Chevy Chevelle SS '72

Amúgy már készül az első Jaguar is! Jaguar E-Type
  • hykao #1095
    2005 -ennyi és nem több...

itt a WR2 topikja, betettem egy kis videót a készülő 2. részből
  • Opelfan
    Srácok! Lehet tudni már valami konkrét megjelenés időt a WR2-ről? Vagy arról lehet tudni vmit, hogy most hol tartanak? Igazából két hónapja néztem utána a dolgoknak és most kíváncsi vagyok tudtok-e valami újat.
  • arty
    107 ;)
  • hykao #1092
    Most megyek aludni...

..de van valami azért:

végre az első AUDI!!!

Audi S6 4.2q
  • arty
    csinálj szervert de azonnal :)
  • hykao #1090
    hát...ízlések és pofonok...
  • Tomo15
    MindentÉn ebben a játékban sokat játszottam lanon is meg neten is a barátaimmal,és szinte soha nem versenyeztünk:)Hiszen egy pályán, vagy 1000 felé el lehet menni és mi ezzel szorakoztunk, de hogy miket csináltunk azt hosszú lenne itt elmondani:)
  • hykao #1088
    ???

versenyzésen kívül mit lehet még? :)
  • hykao #1087
    nm

majd úgyis azonnal jelzem itt is, ha új autók készülnek, ill. frissítem a százhat addont...
  • Tomo15
    Ma olyan este 6 felé benne vagytok egy multiba? Nem kell feltétlenül csak versenyezni... azt ebbe a játékba valahogy nem szeretem
  • arty
    tetszetős ... kár, hogy nincs egy naaagy oldal, ahova az összes addon kocsit felteszik a készitők :)

a 106cars adat lekapva, KÖSZÖNET ÉRTE!
  • hykao #1084
    Gigino elkészítette az új linkgyűjtemény FLASH-t
  • hykao #1083
    Privik mentek! :)
  • arty
    nekem is kell majd :)

nem kéne carmanaggerezni, ha lehetne mondjuk 1024 kocsi :D
  • Nem3sis At Work
    este kis race?
  • Tomo15
    Nekem küld el létszi! elöre is köszi.
  • hykao #1079
    jah, az ftp címét majd adom privátban, akinek kell!
  • hykao #1078
    Szerintem elég a 30 addon autó multiban!
    Valamelyik nap rendeztem egy "Ferrari Challenge"-et, 16 Ferrarival.
    Pont elég volt az a 16, még így is volt olyan autó, amelyikkel egyáltalán nem mentünk...állandóan csak az Enzo-t akarták a madarak... :)

Amúgy itt az Ortwin féle CarManager, amivel gyorsan lehet konfigurálni, hogy mely autók legyenek aktívak! Egyszerű, gyors!
  • hykao #1077
    Amúgy megint van pár új autó: Ferrarik meg McLaren F1.
  • hykao #1076
    A mérete jelenleg 100 mega kb.