6457
-
Gandibá #3374 Ja zsír :) -
Gandibá #3373 Valaki nem tudna felrakni valahova egy kis sample-t (kis részletet a filmből) a HDC-s RotKból? Hogy mégis milyen minőségű? Mert a magyar TC-s az elég tré. -
#3372 na igy már nem olyan szines?:-)) -
#3371 neeem mondod!:-))
várjál, akkor átalakitom egy kicsit... -
Gandibá #3370 Szines :) -
#3369 hehe, milyen a logóm?:-))) -
Gandibá #3368 Én is azt várom :) -
#3367 jaja, de az elég gyorsan kész lett:-))
akkor most az a film, amit a HDC-ről szedtek, annak a szinkronos változata mikor jön ki? CSak mert hát ugy gondoltam magamba, hogy miért is ne várnám meg a szinkronosat.... -
#3366 mi is ilyet jatszotunk egy paran a multheten :) -
#3365 Na elkezdtem csinálni a saját verziójú feliratomat (persze csak átalakítás). A filmből egy csomó szövegre emlékszem, többnyire azokat írom be.
Tök jól el lehet ütni vele az időt. :-) -
#3364 Én nem mondtam, hogy nincsen szinkronos DVD, sőt azt mondtam, hogy nekem is az van meg! Tehát DVD-R -ről beszélünk:) Én arra mondtam, hogy nincs még olyan szinkronos verzió , amely dvdrip minőségű lenne! -
#3363 De gáz!!! Ebben a feliratban Samu magázza Frodót. Ezt tiszta röhej, nem csak azért mert a könyvben sem magázta, meg az angolban nincs is magázás, hanem azért is, mert régen (úgymint középkor, ókor [úgy érzem a Gyűrűk ura társadalma ezekhez a korokhoz hasnonlít]) nem volt a magyarban sem magázás. Asszem átírom, és megcsinálom a saját kis feliratomat.
Még a FOTR-nál alakítottam át a feliratot, mikor Boromir el akarja venni az Egyet Frodótól, úgy mintha Boromir meg akarná erőszakolni a hamvas kis hobbitot.
Szal el lehet szórakázni ilyenekkel.
(Amúgy tényleg olyan volt:-D) -
#3362 Azt honnan lehet leszedni? -
#3361 Ja, és 5.1 a magyar hang rajta, ügyesen lelopták valahonnan. -
#3360 Szinkronos DVD létezik, mivel az van meg nekem is. A minősége jó, olyan van mint ez a Brutus féle verzió, de közelsem olyan mint az eredeti dvd-nek kell lennie majd. -
#3359 Nekem ebben a képben az tetszik, hogy annyira művészien van megcsinálva. Ott áll a kis hobbit a Megyéből a Sötétség földjének szívében, és egy mozdulat választja el attól, hogy romba dötse a Sötét úrt.
Ahogy lehajtja a fejét, látszik, hogy nagy teher nyomja a vállát. Sok mindent átszenvedett, és most itt van a célnál
Én meg de szépen tudok fogalmazni. -
#3358 olyan a kép, mintha meg lenne rajzolva:-)
nekem az tetszik ennél még jobban, amikor Frodó viaskodik önmagával..... abból nagyon jó képet lehet "kivágni":-) -
#3357 Ez a kép a filmből iszonyat jó!!!
-
#3356 hát ez tényleg nem fair. az egy dolog, hogy összevesztek, de ez azért nem ok arra, hogy kivegyék a nevét a stáblistáról. Szerintem Christopher Lee-re nagyon ráillett Szarumán szerepe, és hogyha nem ő játszotta volna, akkor lehet, hogy nem is lett volna annyira élethű azokkal a hatalmas műkörmökkel. -
#3355 igen,arra gondoltam :)
amugy egyetertek veled en is,szemetseg volt kihagyni a nevet.. -
#3354 3-ban? Legfeljeb csak idézet az egyből. De most nem is az a lényeg, hanem hogy az egyik főszereplővel így kicsesztek. -
#3353 Boromirnak volt jelenete a 2. es a 3. reszben is. -
#3352 no igen a képes stáblistán is ott kellett volna lennie Christopher Lee-nek.
A Bővített változatban fog szerepelni állitólag. Viszont mindenképpen ott lett volna a helye a listán az biztos , hisz midnen főbb szereplőnek ott volt a képe -
#3351 Hát ez pofátlanság!!!
Amikor előszőr néztem a filmet a moziban, akkor végignéztem a stáblistát is, és csak azt hittem nem vettem észre Christopher Leet. De most megint megnéztem és döbbenten tapasztaltam, hogy nincs benne nemhogy a képes, de még a szimpla írásos stáblistán se, legalábbis a főbb színészek közt, ahol még holmi Uruk2 is szerepel. Boromir is ott van, pedig ő csak az első részben játszik.
A rendező meg a a színész olyanok mint a gyerekek. Egy hülye vita miatt borsot törnek egymás orra alá, ilyesfajta baromságokkal. -
#3350 top10 -
#3349 -
#3348 akkor hogyha letöltök egy CD-t egy éjszaka alatt, akkor ahhoz, hogy meglegyen az egész, ahhoz kell még vagy ugy két hét... de addigra már lehet, hogy meglesz a szinkronos.... ördögi kör:-)) -
#3347 kösz:-) -
#3346 Sok sikert!:) -
#3345 ok, akkor az szuper, jó filmnézést!:) nekem még jön a disc 2 a dvd-r vezióból :) -
#3344 pfffff....... na majd akkor én is megjátszok egy éjszakai-letöltést:-)) -
#3343 nekem éjszaka lejott max sávszélességen(65kb), egy cd 3 és fel ora asszem -
#3342 ooooooo az nem joo:-((( na majd ha lesz szabad 9-10 órám, akkor majd letöltöm.... az első CD-t:-)) -
#3341 azaz. a BRUTUS-os az a dvdrip angol,magyar felirattal
az van a hdc-n.
rulez
kira minoseg
-
#3340 20-al? hááát úgy problémásabb, akkor 1 cd kb 8-9 óra szerintem, vagy talán több is. -
#3339 na kösz.... mondjuk nekem olyan átlag..... 20-szal tölt.. ugy? -
#3338 Nekem hamarosan lejön. -
#3337 nem tudom, attól függ mennyivel töltesz:) -
#3336 leszedi vagy nem szedi le az első CD-t 2,5-3 óra alatt?? -
#3335 nem is azzal van a gond, hanem azzal, hogy a tesom nem szereti, ha letöltök valamit a netről..... az első CD-t leszedi 2,5-3 óra alatt?:-))