6457
-
#3455 ez rohadtszééééép!!!!!!!:-))) ez az, amelyiket a HDC-ről töltöttetek le? ennek mikor jön ki a szinkronos változata? van hozzá felirat?:-)) -
#3454 Május 25. Kicsit több mint 2 hónap. Akkor jelenik meg az eredeti, ez a sok verzió azután a kukában végzi. -
#3453 Most mi a gond? -
Jinchuu #3452 Úgy magyar, hogy van rajta magyar "5.1" hang is, semmi több! -
mochee #3451 Azt meg honnan? -
Jinchuu #3450 Hali.
Leszedtem a magyar dvd-r változatot és a minőséggel nincs gond szvsz, viszont a hang már érdekesebb. Az angol digital az faja, de a magyarnál a front bal és jobb hang a rear bal és jobb hangfalból szól. Azaz fel van cserélve, több helyen is tökéletesen kijön ez a problem, pl. amikor Denethor kicsapja az ajtót, a két ajtó csattanásának a hangja hátsó hangfalakból jön. :(
Csöppet idegesítő. Kár érte! :( -
#3449 Ezt meg letöltöm mert tényleg 10/10:) -
#3448 Akkor megnyugodtam:) Azt hittem hogy már a szememnek se hihetek:P -
#3447 ebben ugy kezdodik a 2. cd,hogy a holtak osvenyet bamulja Aragorn.
amelyik ugy kezdodott,hogy lovagolnak Theodennel a taborba az a Telecyne verzio volt. -
#3446 Csal azért ilyen, mert ki van nagyítva. -
#3445 ugy kezdodott -
#3444 talán az also kep rosszra sikerult, de a felsot hasonlitsatok ossze a 3401-sel,meg a 3402-sel,igaz picit elter a meretuk,de akkor is ut. -
#3443 Ez tényleg kurva jo:P Most akkor nemtom mi van:) Amit én láttam abba úgy kezdődött a második CD hogy aragorn lovagol a táborban. Na annak a minősége nem volt valami nagy durranás. -
#3441 hát igen.már ez a verzio sokkal jobb a LotR1-es legjobbnál. (szeretlek BRUTUS) :) -
#3440 Bocsi a képek mérete miatt, de tényleg érzékeltetni akartam. -
#3439 Na jó, akkor most bebizonyítom. Viszont ezért berakom a képeket igazi méretben.
Összehasonlítás:
Legjobb minőségű Fellowship of the Ring verzió:
Brutus féle Return of the king:
Ugyanolyan jó minőségű, sőt talán jobb is! -
#3438 a sample magáért beszél. ordít belőle a király minoseg es a szepseg. -
#3437 Túl melegek a színek és kicsit elmosődott az egész. De majd sanzik féle sample után mindenki meglátja a tutit aztán max le leszek vakozva :P -
#3436 itt a SAMPLE a
The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King.DVDRiP.XViD-BRUTUS verziobol.
mindenki eldontheti,hogy milyen minoseg :) -
#3435 nemtom,szerintem neked valami más codeced van,vagy nemtom de mást látsz amit én,mert akik eddig nézték,(kb 25en)azok nekem mind aszonták hogy 10/10,és én is aszondom. -
#3434 man,akármilyen a szemem,az adatok magáért beszélnek... nem tudom mi nem tetszik neked ezen,ez kituno minoseg -
#3433 nem voltam delutan,de mindjart lesz sample a BRUTUS verziobol, mar megy fel,ha kesz adom a linket... -
#3432 Csak annyi a gond hogy ez nem rip :P -
#3431 vcdquality szerint 3.-án jelent meg egy 2 cd-s RoTK amit eléggé istenítenek a fórumban.
The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King.2DISC.DVDR-Centropy -
#3430 De szemész már látott ugye ?:P -
#3429 ez nem reklámozva volt,ez tény:)
mivel mozigeprol lett atultetve ennelfogva nem lesz jobb minoseg ennel. :D -
#3428 Na letöltöttem belőle pár megát DC-n és ez ugyanaz a verzió mint ami a freddyn van.
Nem mondom hogy szar de ez nem az a miőség amiben hajlandó vagyok megnézni :P
Hiába reklámozzák a jobban néz ki mint a moziban dumával.
-
#3427 aha,értem. -
#3426 én még várok a szinkronos verzióra....... akár mit is mondtok, akkor is az lesz a legjobb:-))) -
#3425 De az tény hogy amit onnan lehet szedni az messze van a DVDrip-től. -
#3424 Lehet hogy nem az ha ennyire dícséritek:) Én a Freddy vs Jason centerrül szedtem és ott már át van nevezve. Onnan gondoltam hogy ez az mert 3 CD és 5.-én tették fel. -
#3423 Hát ezen én is meglepődtem...
Sztem eszméletlen jó minőségű, nem tom mi bajotok vele. -
#3422 a BRUTUS-osrol beszelesz?
gyengus???????mozigeprol lett atultetve.jobban nez ki mint a moziban. gyengus?szerintem másrol beszelunk.
en a The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King.DVDRiP.XViD-BRUTUS.
erre gondoltal? -
Gandibá #3421 Jaja, én is most néztem bele, elég gyenge. Én várok a végleges dvdrip-re. -
#3420 Belenéztem ebbe a 3cds verzióba... A kápminőség elég gyengus. -
Gandibá #3419 Valaki nem tud segíteni az ügyben, hogy az AC3as filmek miért halkak? Felvettem az options-ben a hangerőt, de úgy is fel kell hangosítanom a hifit mint állat, ráadásul alapzaja is lesz így. Valaki plz help! -
#3418 hmmm. csabito:) -
Gandibá #3417 http://www.dvdtown.com/announcement/Return_of_the_King_Extended_ed/310/ -
Gandibá #3416 Ezt a HDC fórumán írták:
"jah, a pnd-s tc-nek xar a minősége, viszont jó a hangja...az van rárakva a brutus-féle dvdripre, és ugy alakult ki a hun dvdrip..sztem várj 1 kicsit..nemsokára free helyen is kinnlesz sztem."
Na ez már érdekelne, már amennyiben tudnám hogy mégis mennyire jó a kép. Remélem sanzik minnél előbb kirak valami samplert. -
#3415 visszacsusztunk a nyolcadik helyre...