6457
-
#35 Csak azért mert már láttam olyan filmbeli képeket, amik úgy néztek ki mintha rajz lenne. -
#34 Fura, ez most rajz vagy egy filmbeli kép? -
Ez elég jó kép, nem? -
#32 Azt mondják a harmadik filmben benne lesz, amikor Deagol, Szmeagol tesója megtalálja a gyűrűt, Szmeagol meg kinyírja...! -
#28 Sztem az amit mondtál, esetleg Samu, Pippin és Trufiádok hazalovagol a Megyébe.
Vagy talán azt is beleteszik, hogy Samu a legvégén leül a családi asztalhoz és kijelenti, hogy hazaért.
1 év múlva válasz mindenre :) -
#27 Az első kérdésre no comment, oldd meg egyedül :D
A másodikra meg az a válasz, hogy le kellett fogynia 53 kilóra, hogy kecses tünde legyen.
Mondta is, hogy ez elég nehéz volt neki, koplalnia kellett, ezért még depis is lett a forgatás alatt, de a többiek "kigyógyították". -
#26 itt is felteszem a kérdést. szentetek hogy lesz vége? szentem hajó elmegy, elendil fény világít, aztán elsötétül a kép, és J. R. R. Tolkien emlékére. vagy samut mutatják közelről, ahogy sír, majd távolról, megsarkanytyúzza a lovát és eltűnik egy domb mögött. -
#25 arwennek azon a képen, mi van a pinájánál? nincs rajta bugyi, szal annak kell lennie, de a punciját, meg tuti nem mutatja meg senkinek, szal mi van ott?
ui: ha nem lenne ilyen eres a keze, még szép is lenne. -
#24 Nem kell csüggedni...alapból 3 óra biztos lesz, aztán van aki azt rebesgette itt a fórumon, hogy 3 és fél lesz, aztán még ott lesz, majd a kibővített verzió is...mindez persze csak 1 év múlva legalább :) -
#23 naneeee... ilyen nincs! mindig a kedvenc részeimet hagyják ki! az volt a legjobb rész, a szürkerévben, hogy Samu ülteti a fákat, és ott lesi még esőben is őket, nagy a termés, a kis hobbitok magogkból koponya hegyeket építenek. elég szar lenne, ha úgy lenne vége, hogy beledobják a gyűrűt a katlanba (tudom, nem dobták), pelennor mezei csata, aragornt megkoronázzák, elindulnak haza, frodó pedig a szürkerévbe. amúgy már vannak képek a 3. részből. én még csak 2-t láttam. egy banyapók uduj, meg miután megcsípték frodót, és félholtan fekszik. -
#22 Arwen Undomiel :)
-
#21 nem akarok kotozkodni, de meg lehetne azt ugy is csinalni, hogy a mozi verzio csak a nagy meszerlas lenne es csak DVDn lehetne kapni a megye megtisztitasat mint extra bonust :) -
K.András #20 Kérdés mit nevezel minöséginek... -
#19 Ha az a 6ora minosegi akkor en azt is megneznem... persze egy feloras szunettel meghintve dupla aron:] -
#18 Remélem kimarad. Ez film, nem könyv. Ilyen erővel forgathatna Jackson egy negyedik, 6 órás filmet is a függelékről... -
Madmaxx #17 Az amugy se olyan érdekes rész. Ott már Szarumánnak ugyis befellegzet. -
#16 Itt a fórumon vki azt mondta, h. a hobbit forradalmat kihagyják :P -
#15 Amugy a Megye megtisztításáról ti mit hallottatok? -
#14 Akit érdekel a Gyűrűk Ura, az ugyse olyan hülye hogy félreértelmezze a király szót. Ha pedig valaki a keresőn Jimmy-t keresi, akkor nem a király szót fogja beírni.
Ha 3 és 1/2 óra lesz, akkor igencsak hosszú. Végig lehet azt ülni? Bár biztos nem szenvednék, csak hát a seggem. -
#13 Állítólag három és fél óra lesz. -
#11 Minden lehetséges (ez itt a reklám helye) -
#10 gyuruk uratol jimmyig, jimmytol egeszen elvisig:] jol haladunk:] kovetkezo ki lesz? batukan?:] -
[Walaki]D`Lair #9 Ő valóban király volt.
Dzsimmi meg egy kis szarkupacon 'kakas'kodott.... -
Cat #8 én meg a király lindára gondoltam :))) -
#6 Hat lehet o fog szerepelni az uj reszbe:D -
[Walaki]D`Lair #5 Bazz....már azt hittem exhumálják Zámbó Jimmy-t :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4 De szerintem jobb let volna ha elore kiirod hogy Gyuruk ura - A Kiraly Viszater vagy Lotr - Return of the king mert igy mindeki asziszi hogy Zambo jimmyirol van szo :) -
#3 3 orasra igerik a filmet -
#2 Most olvasom :)
Ha tegyük fel 180 perces lesz a film, abból 100 perc biztos, h. a Pelennor mezei csata (inkább hentelés) lesz. -
#1 Gondoltam nem lehet elég korán elkezdeni ezt a témát, úgyhogy vágjunk is bele!
Kiváncsi leszek a trilógia 3. részére. Vajon nem lesz túl hosszú, hogy benne lesz a Végzet hegye, és utána még a Megye megtisztítása is. Mondjuk én azt hallottam, hogy ez utobbi kimarad a filmből. Ez igaz?