6457
-
Gandibá #3535 Ó az jöhetne nekem is mert most szedem le és beleolvastam a feliratba.. jó hogy a fele angol :P -
#3534 Na befejeztem a saját verziójú Király visszatér feliratomat. Szerintem így jobb lett, hisz az eredetiben volt egy csomó elfordítás, meg helytelen dolgok. -
#3533 igen,tudom,csak a privit azutan irtam miutan megtalaltam,ezt meg azelott. :) -
#3532 :)) -
#3531 hát, amikor először láttam itthon, a gépen..... egy kicsit.... de ha először a moziba láttam volna, akkor jobban sírtam volna:-))) -
Gandibá #3530 Már privibe mondtad :) -
#3529 ugye?:)
Amúgy nem emlékszem lehet, hogy mondtad már, de a végén sírtál a filmen? (csak kiváncsiságból kérdem:) -
#3528 hát simán, még ha hosszabb is lenne:-)) -
#3527 nem tudok írni.... vol=volt... huzambam=huzamban... -
#3526 :) Szerintem bármennyiszer meglehetne nézni, szinte azt lehet mondani!
Amúgy olyan furi, hogy vol szünet alatta, azt tudom, hogy más mozikban is , szerencsére ahol én néztem (Lurdy hmplx) ott nem volt. Szerintem kilehet birni egy huzambam. -
#3525 na, hazaértem, és ujabb tapasztalatokat szereztem:
1.) most közelebb ültem a vászonhoz, mert multkor alig hallottam a filmet..... most a szünetben alig hallottam valamit, annyira tropára ment a dobhártyám a hangos csaták és zene miatt:-)
2.) átlagéletkor: 60 év:-)))
amugy elég jó volt, sőt, most valamivel jobb, mint multkor. Szóval mindenképp megérte elmenni:-) -
#3524 honnét lehet leszedni? -
Gandibá #3523 Tegnap fölkerült egy ilyen:
The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King.DVDRiP.SVCD.HUNDUB-eMB
4 cd-s, kiváncsi lennék hogy milyen minőség. -
#3522 yo moszit -
#3521 na én mentem tanulni, aztán meg irány a moszi:-)) épp most néztem meg a TTT-bőv.et, így most dupla élvezet lesz:-)) -
#3520 -
#3519 biztos hogy más a minoseguk,mert a brutsos mozigéprol lett atultetve,es ugy digitalizalva,a tc-s meg ugye telecine,avagy kameras. :) -
#3518 üres lapra is le tudnám, simán. Van benne gyakorlatom: eddig háromszor rajzoltam le (akkor könyvből) kétszer 4db A4-es lapra (aztán összeragasztottam őket), aztán egyszer 6db A4-es lapra (azokat is összeragasztottam). Tehát most vagy két medium és két large-térképem:-)))) -
Gandibá #3517 http://www.lordoftherings.net/index_400_hv_home.html -
#3516 innen is le lehet tölteni: http://www.k-litecodecpack.com/ -
#3515 Aha, 7mb körül van és innen töltöttem le:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/ -
#3514 Na végre jön le.
(amennyibe a codec pack, az amire itt Zaki gondolt) -
#3513 Ez nem igaz, egyszerűen sehonnan sem tudom letölteni! -
#3512 Ez a 7Mb-os codec pack? -
#3511 Nem tom, ha én beírom a keresőbe, akkor csak letöltésvezérlőket kapok. :-(
Nem tudnál utána nézni annak az oldalnak? -
#3510 dvd-r verziót én sms warezről töltöttem, 7wrz-vip.uw.hu -ról. Szomorú, de ez a telecine verzió (ami szerintem ugyanaz mint az a brutus) az jobb ennél, úgyhogy nem ajánlom, főleg, hogy május 25! -
#3509 Szóval: a K-Lite nálam eddig jó, megy a felirat is amihez van, viszont a Két toronynak (divx) most valahogy elkenődtek a színei.De szerencsére az megvan eredetiben, de ha egy ugyanolyan kódolású másik film is lesz, akkor szopás van! Én beírtam a keresőbe, hogy k-lite és az első linknél amit talált azonnal leszedtem, de nem emlékszem, hogy honnan. -
#3508 Nem tud valaki egy linket ahonnan az oszkár átadót le lehetne tölteni??? -
#3507 hmm. egy teljesen ures lapra is? mert vaktérképre szerintem alap,de azért kapsz egy A3-ast,akkor azé.vagy te télleg le tudnád ugy? :) -
#3506 -
#3505 hogy mi lesz belőlem? szerintem maradok az, ami most is vagyok: enyhe Lotr-fanatikus:-))) -
#3504 nah csak tanuljál..mi lesz igy belőled ha felnősz!
:DD -
#3503 hát ha kell, én le tudnám rajzolni Középfölde térképét, városokkal, tengerekkel, hegyekkel és folyókkal együtt:-))) -
Gandibá #3502 Nekem meg most ilyen kockás lett meg minden baja van. Erre is jó a K-lite? Ha igen, honnan lehet leszedni? -
#3501 Eza K-lite tud feliratokat is kezelni? -
#3500 Majd Középfölde földrajzával dicsekedsz. :-D -
#3499 az magyar 5.1-nél...... A magyar 5.1-nél -
#3498 a PND féle 2 dvd-s változatról beszélsz, a TC verzióról? mert ha igen, érdekes, de én nem vettem észre, hogy hiba lenne az magyar 5.1-nél -
Gandibá #3497 Helyes :) -
mochee #3496 A dvd-r változatot honnan szedted le?