6457
  • Gandibá
    Ó az jöhetne nekem is mert most szedem le és beleolvastam a feliratba.. jó hogy a fele angol :P
  • Bandew
    Na befejeztem a saját verziójú Király visszatér feliratomat. Szerintem így jobb lett, hisz az eredetiben volt egy csomó elfordítás, meg helytelen dolgok.
  • rezsofiz
    igen,tudom,csak a privit azutan irtam miutan megtalaltam,ezt meg azelott. :)
  • Alien
    :))
  • wizy
    hát, amikor először láttam itthon, a gépen..... egy kicsit.... de ha először a moziba láttam volna, akkor jobban sírtam volna:-)))
  • Gandibá
    Már privibe mondtad :)
  • Alien
    ugye?:)

Amúgy nem emlékszem lehet, hogy mondtad már, de a végén sírtál a filmen? (csak kiváncsiságból kérdem:)
  • wizy
    hát simán, még ha hosszabb is lenne:-))
  • Alien
    nem tudok írni.... vol=volt... huzambam=huzamban...
  • Alien
    :) Szerintem bármennyiszer meglehetne nézni, szinte azt lehet mondani!

Amúgy olyan furi, hogy vol szünet alatta, azt tudom, hogy más mozikban is , szerencsére ahol én néztem (Lurdy hmplx) ott nem volt. Szerintem kilehet birni egy huzambam.
  • wizy
    na, hazaértem, és ujabb tapasztalatokat szereztem:
    1.) most közelebb ültem a vászonhoz, mert multkor alig hallottam a filmet..... most a szünetben alig hallottam valamit, annyira tropára ment a dobhártyám a hangos csaták és zene miatt:-)
    2.) átlagéletkor: 60 év:-)))
    amugy elég jó volt, sőt, most valamivel jobb, mint multkor. Szóval mindenképp megérte elmenni:-)
  • rezsofiz
    honnét lehet leszedni?
  • Gandibá
    Tegnap fölkerült egy ilyen:
    The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King.DVDRiP.SVCD.HUNDUB-eMB
    4 cd-s, kiváncsi lennék hogy milyen minőség.
  • rezsofiz
    yo moszit
  • wizy
    na én mentem tanulni, aztán meg irány a moszi:-)) épp most néztem meg a TTT-bőv.et, így most dupla élvezet lesz:-))
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    biztos hogy más a minoseguk,mert a brutsos mozigéprol lett atultetve,es ugy digitalizalva,a tc-s meg ugye telecine,avagy kameras. :)
  • wizy
    üres lapra is le tudnám, simán. Van benne gyakorlatom: eddig háromszor rajzoltam le (akkor könyvből) kétszer 4db A4-es lapra (aztán összeragasztottam őket), aztán egyszer 6db A4-es lapra (azokat is összeragasztottam). Tehát most vagy két medium és két large-térképem:-))))
  • Gandibá
    http://www.lordoftherings.net/index_400_hv_home.html
  • zaki
    innen is le lehet tölteni: http://www.k-litecodecpack.com/
  • RangeR
    Aha, 7mb körül van és innen töltöttem le:

http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/
  • Bandew
    Na végre jön le.
    (amennyibe a codec pack, az amire itt Zaki gondolt)
  • Bandew
    Ez nem igaz, egyszerűen sehonnan sem tudom letölteni!
  • Bandew
    Ez a 7Mb-os codec pack?
  • Bandew
    Nem tom, ha én beírom a keresőbe, akkor csak letöltésvezérlőket kapok. :-(

Nem tudnál utána nézni annak az oldalnak?
  • RangeR
    dvd-r verziót én sms warezről töltöttem, 7wrz-vip.uw.hu -ról. Szomorú, de ez a telecine verzió (ami szerintem ugyanaz mint az a brutus) az jobb ennél, úgyhogy nem ajánlom, főleg, hogy május 25!
  • RangeR
    Szóval: a K-Lite nálam eddig jó, megy a felirat is amihez van, viszont a Két toronynak (divx) most valahogy elkenődtek a színei.De szerencsére az megvan eredetiben, de ha egy ugyanolyan kódolású másik film is lesz, akkor szopás van! Én beírtam a keresőbe, hogy k-lite és az első linknél amit talált azonnal leszedtem, de nem emlékszem, hogy honnan.
  • MIMACSKA
    Nem tud valaki egy linket ahonnan az oszkár átadót le lehetne tölteni???
  • rezsofiz
    hmm. egy teljesen ures lapra is? mert vaktérképre szerintem alap,de azért kapsz egy A3-ast,akkor azé.vagy te télleg le tudnád ugy? :)
  • rezsofiz
  • wizy
    hogy mi lesz belőlem? szerintem maradok az, ami most is vagyok: enyhe Lotr-fanatikus:-)))
  • b-type
    nah csak tanuljál..mi lesz igy belőled ha felnősz!

:DD
  • wizy
    hát ha kell, én le tudnám rajzolni Középfölde térképét, városokkal, tengerekkel, hegyekkel és folyókkal együtt:-)))
  • Gandibá
    Nekem meg most ilyen kockás lett meg minden baja van. Erre is jó a K-lite? Ha igen, honnan lehet leszedni?
  • Bandew
    Eza K-lite tud feliratokat is kezelni?
  • Bandew
    Majd Középfölde földrajzával dicsekedsz. :-D
  • Alien
    az magyar 5.1-nél...... A magyar 5.1-nél
  • Alien
    a PND féle 2 dvd-s változatról beszélsz, a TC verzióról? mert ha igen, érdekes, de én nem vettem észre, hogy hiba lenne az magyar 5.1-nél
  • Gandibá
    Helyes :)
  • mochee
    A dvd-r változatot honnan szedted le?