6457
-
#3254 hát simán:-) kifizetem neki a jegyet, a moziba elfogyasztptt kaját meg miegyebet, aztán ha még igy se akar eljönni, akkor csak szimplán megdobom mondjuk egy 500-zal:-))) -
#3253 -
#3252 na de majd lefizetem a tesómat:-)))) -
#3251 fogalmam sincs...... gondolom azért, mert fél éjfélkor lesz vége, és hogy ne mászkáljak sötétben - de ez hülyeség, mert ugyis kocsival mennék haza:-)) -
Gandibá #3250 De téged miért nem engednek el egyedül? .. -
#3249 de nem akar senki se jönni.... vagy ha akar, azt meg egyáltalán nem engedik el a nyolcasra.....
rezsofiz: -
Gandibá #3248 Vegyél rá valakit. -
#3247 elkiserjelek? :) -
#3246 affrancba, nem engednek el egyedül a 8:00-s kezdetű RotK-ra!!! és senki se akar velem jönni....:-(((( -
#3245 hát akkor meg most joreggelt:-))) vagy már nem is reggelt..... hanem inkább délutánt:-) -
#3244 jó éjt!:) -
#3243 jó éjt! :D -
#3242 jóéjt, ha már senki sincs itt:-) -
#3241 -
#3240 -
#3239 ne utánozz:-))) -
#3238 ez nagy igazság:D -
#3237 na látod, ez is nagyon igaz:-)))) -
#3236 nekem tetszett,semmi bajom vele,a zene is jo,de valoszinu nekem nem is tudnanak olyan trailert csinalni A Gyuruk Ura-bol amire azt mondanam,hogy szar...
-
#3235 jaja, semmi baj, elnézzük neked:-) -
#3234 semmi gond:) -
#3233 semmi gond:-)) -
#3232 bocsánat, nem figyeltem, hogy már be volt linkelve -
#3231 ez nem volt rossz, a zene tényleg nem lett valami fantasztikusan összevágva, de attól függetlenül elég jól meg van csinálva. -
#3230 emberek, ezt láttátok már? -
#3229 hello, megérkeztem! nahát, a kis kirándulás vagy mi rohadtjo volt, a Magyar Vándor főleg, most nem érzem a lábamat meg a hátamat a koricipőtől (meg persze egy-két nagyobb esés miatt:-))
ezt az említett videot most töltöm, majd du megnézem -
#3228 a zene télleg szarul volt osszevagva. -
#3227 Hát ez nekem nem tetszett annyira. A zenék nagyon hülyén voltak összevágva, meg a többi is. -
#3226 ezt a Gamestar oldalán találtam:
[MOZi] Gyűrűk Ura Maraton
[2004-03-02 @ 10:01 - Berkenye] (kommentek: 12)
A tegnapi Oscar-gála alkalmából a Gyűrűk Ura filmtrilógia készítői hivatalosan is közzétették jó minőségben azt a csodálatos, hat és fél perces maratoni "trailert", amely megpróbálja keretbe foglalni a három film történetét, mondanivalóját. Nagyon szépre sikeredett, így akinek van egy kis fölös ideje és 70 megányi szabad helye, bátran ajánlom letöltésre. Mellesleg láttátok már a Király visszatér japán bemutatóját? Kicsit durva, hogy a húzott szeműeknek mennyi mindent meg mertek mutatni... mi meg itt izéltünk, hogy nem nézzük meg, csak majd a moziban :D
Itt van az említett videó. -
#3225 már volt az HBO-n élőben ment szerintem annak nincs ismétlése.... -
zambrotta #3224 mikor és hol lesz látható a vágatlan oscarátadás? -
#3223 -
#3222 na hát én megyek, viszlát két nap múlva, holnap megyek szegedre korizni meg magyar vándorozni:-)))
joejt -
#3221 zsír -
#3220 nem rossz, nem rossz:-))))) sőt, rohadtjó:-) -
Gandibá #3219 Jah 11-re jelölték és mindet meg is kapta. -
#3218 De 11-re is jelölték nem? Mert akkor elég zsír, hogy mindre megkapta. -
Gandibá #3217 Hát ajánlom is nekik hogy tetszen :) -
#3216 Igen, de azért örülök neki, hogy a hülye amcsiknak is teccik. -
Gandibá #3215 Te mondtad még hogy jobb lenne ha egy oscar-t sem kapna.. na akkor most hogy is van? :PP