6457
-
Gandibá #1030 Nemtudom már hogy volt.. régen történt -
#1029 Hol hal meg Arwen??? -
Gandibá #1028 Hát akkor még a film szerint Elrond nem tudta hogy Arwen halandóvá fog válni. Ő azt látta hogy Aragorn meghal, ő meg tündeként él tovább. De közben Arwen lemondott az örök életről és a halandó életet választotta Aragorn mellett. Arwen látomásában szerintem nem volt halott ő maga, csak éppen nem volt ott.. -
#1027 Legalábbis, én így értelmezem, ahogy visszaolvastam. -
#1026 Mé? Nem így volt? -
Gandibá #1024 Ha te mondod.. neked hiszek! :) -
#1023 Ez tényleg gáz! -
#1022 Szvsz nem volt ez rendezkedés, csupán csak félreértetted. -
#1021 Mondom ez attól függ, ki hogy értelmezi. -
#1020 Nem a gyuruk ereje miatt mentek el a tundek szvsz. Szilmarilokot olvastad? Abban sok valasz van a dolgokra. regen olvastam, de tkp. asszem a tundeknek igazandibol el sem kellett volna jonniuk Kozepfoldere, es elorevetitette, hogy visszaternek.
De mondom, igy emlexem, ez nem biztos. -
#1019 szasz, szaruman 'régi' neve: curunír, a hatalomról meg kb.:
a két kék talán kevés ellenálló erővel bírt, szarumán is elbukott a hatalommal (ill. varázsával) szemben, radagast tán túl ellenálló volt, miszerint nem igazán érdekelte. és gandalf a mindenhol nyomonkövethető bölcsességével vezetni tudta a szauronnal vívott háborut, ill. a szarumán féltékeny volt gandalfra, círdan vörös gyűrűje miatt, egyébként talán nem kis szerepe volt gandalf álhatatosságának ez a gyűrű. -
Gandibá #1018 Grima vágta át Szarumán torkát. -
#1017 Nem emlékszem a könyv végére...
Ki vágta át a torkát??? -
Gandibá #1016 Nekem osztálytársam mondta, hogy egy karóba fogja belelökni Grima, de hogy honnan vette azt nem tudom. Mindenesetre a könyvbéli torokátvágás az jobban tetszene :D -
#1015 Benne lesz Szarumán halála, de azt nem tudom hogyan fog meghalni... -
Gandibá #1014 Lentebb volt erről szó, és valaki azt mondta, hogy nem lesz benne a hosszabbítottba se Szarumán, de én ezt kötve hiszem. Amúgy ha jól tudom a filmben úgy halna meg, hogy beleesik valami karóba nem? -
#1013 És a Király visszatérbe be fog kerülni Szarumán halála,csak kár hogy nem úgy lesz mint a könyvben, mert a megye felszabadítását teljesen kihagyták. -
Gandibá #1012 Igen, és nem olyan zűrzavaros a Helm szurdoki csata sem, mint a moziverzióban. Meg pl. Lothlórien is érthetőbb az első rész bővítettjében, legalábbis annak aki nem olvasta. -
#1011 Az az igazi:)
Kár hogy a moziba nem így került be.
Sokkal kerekebb lett a film . -
Gandibá #1010 Igen, mind a kettőt. -
#1009 Gandibá te láttad a bővíttett részeket? -
#1008 Szerintem most nem kell addig várni.
Mi is szenteste néztük meg a filmeket, de én a második résszel nem bírtam egy hónapot várni, ezért kicsentem és megnéztem elöbb:) -
Gandibá #1007 Azt hittem hogy a simával együtt jelenik meg a bővített is, de ezek szerint tévedtem. Ezesetben nagyon messze van még november -
#1006 Mi meg mindig Karácsonyra kérjük,addig kibírom!És mindig Szent Este nézzük meg:))
Most sem lesz másként:) -
#1005 November végén szoktam megvenni.....
Akkor jelentek eddig meg. -
#1004 Tudtommal a bővített extra,eddig mindig novemberben jelent meg. -
Gandibá #1003 Pontosabban augusztus végén. -
Gandibá #1002 Gondolom nyáron, mint idáig minden rész. -
#1001 Nem csak novemberig:)) -
#1000 Mikor jelenik meg a Király visszatér bővitett extra változata?
Mintha azt hallotam volna, hogy nem kell decemberig várni. -
#999 hát, a két torony hogy a faszba előzte meg a szövetséget? 1000x jobb a szövetség. viszont akik nem olvasták azoknak mindenke a két torony tetszett (ismerősök alapján), szal gondolom azért. -
Gandibá #998 Mindenféle képpen ott a helye! Teljesen egyetértek! -
#996 a 250-es listán? -
#995 vajon az Összeomlás is közte van? -
#994 12. Száll a kakukk fészkére az is megvan.... -
#993 Remény rabjai is megvan, a régi StarWars-ok gyári VHS-n..... -
#992 1ébként itt van a top250-es lista, érdemes belenézni, vannak benne érdekességek :) -
#991 Nekem is. Keresztapa trilógia alap, gyűrűk ura alap...régi star wars meg még nincs dvd-n, de lesz :) -
#990 lol ebből 1 pár megvan DVD-n :)))))) -
#989 Hi! én csak KeKKSZikének mondom, hogy annyira szar film nem lehet a gyűrűk ura, hogyha a világ 7 legjobb filmjeinek között van az imdb.com szavazása szerint mind a 3 rész :) leírom az első 10 helyezettet:
1. A keresztapa 9.0/10 (86650 votes)
2. A remény rabjai 8.9/10 (108244 votes)
3. A keresztapa 2 8.8/10 (50598 votes)
4. A gyűrűk ura: a király visszatér 8.8/10 (43704 votes)
5. A gyűrűk ura: a két torony 8.8/10 (71742 votes)
6. Casablanca 8.7/10 (50286 votes)
7. A gyűrűk ura: a gyűrű szövetsége 8.7/10 (115838 votes)
8. Schindler listája 8.7/10 (73955 votes)
9. A hét szamuráj 8.7/10 (21178 votes)
10. A csillagok háborúja 8.7/10 (105834 votes)
szal no comment :)