6457
  • Bandew
    Nem kell túlkomplikálni a dolgokat. Az pedig, hogy Szauron "jelen volt" az már végleg nevetséges. Én azt írtam le, amit a könyvek is mondanak (nem kell újra elolvasnom, ne félj), nem "indítottam be" a fantáziámat.
  • Bandew
    Nem, csak Manwe volt az aki tudta hogy ő alkalmas a feladatra, de ha ő lett volna a legerősebb akkor egyből őt ajánlotta volna Anwe és Orome is. De mi lenne ha kicsit logikusabban gondolkodnál? Ki volt a tanács feje, és egyben a legerősebbje? Szarumán. Ő pedig Gandalf felett állt akárhogy is nézzük, hisz hatalma is nagyobb volt, ezért tudta bezárni Orthancba. Miután Gandalf meghal, és visszaküldik, akkor lesz a legnagyobb, hisz Szarumán addigra már áruló. A Szilmarilok az egész törénelmet átveszi, a harmadkorral együtt egészen a negyedkorig. Amikor megemlíti, hogy Olórin volt a legnagyobb, azt már csak akkor érti, mikor fehér lett. Lehet, hogy téged az kavart meg, hogy múlt időben beszélt róla a könyv, mintha a régi kort mesélné, pedig az már a Gyűrű Háború volt.
  • Evil
    es mindent elsopro kasszasiker lenne :)
  • FtranX
    akkor valószínüleg csak egy film készülne egy évben. :)
  • Gandibá
    Hát dögunalom. Én imádom a LotR-t, de hogyha mindenki arról beszélne, az már totál gáz lenne.
  • Evil
    pontosan igy van, milyen unalmas lenne az elet ha mindenki ugyanazt szeretne.
  • Gandibá
    Ha én lennék egy mozi tulaja, akkor alapból cigánynak nem is adnék el jegyet.
  • Gladiator
    volt itt szó a közönségről a moziban. véleményem:

kétszer néztem. először bent volt vmi cigány familia, akik közül egy egyik rihes kurva állandóan beszólt. pl. a végén, mikor Aragorn találkozik arwennel beszól: Dikkmá' itt vana csajod. De persze ordítva. erre elkezd röhögni az egész familio. a másodjára feliratosan néztem meg. akkor meg egy csaj behozta 8 éves kislányát, és folyamatosan olvasta fel neki a szöveget ott mellettem. kérdem én: miért nem vitte akor szinkronizáltra? meg egyáltalán minek kell 8 éves kiscsajnak gyűrűk urát nézni? mind1. ennyit róluk.

Kekkszike: te nagyon nagy iq betyár vagy. mondjuk ha nem láttad az első két részt, nem is olvastad, akkoregy kicsit meg értem, hogy nem tetszik, de akkor meg ne nyilatkozz ilyen hülyeségeket, csak miután megnézted/olvastad az első kettőt.
  • Ramza
    Ez a hivatalos, nagyon jó!

De ha kevés, akkor ITT van több :)
  • Gandibá
    Viszont annyiban díjazandó, hogy nem anyázások közepette fejtette ki a véleményét, hanem normális megfogalmazott mondatokkal.
  • Gandibá
    Erre szokták mondani volt, hogy aki hülye az halljon meg . Na jó, igazából nem kell, isten ments, csak némi elfogadható iq szintet erőltessen magára az egyén.
  • Ramza
    Pontosan.
    Sok olyan dologról van topik, amit utálok. Mégsem jut eszembe bemenni hőbörögni azokba a topikokba. Pláne nem nulliq-s stílusban.
  • Gandibá
    Így is van. Én meg nem szeretem a Dragonballt, mégse írom le azokat az embereket akik szeretik. Ez szerintem így helyes. Attól még lehet valaki jó ember, vagy normális, aki jelen esetben LotR-ért rajong (vagy Dragonball-ért ha már megemlítettem).
  • Gandibá
    A Terminator az kitalált dolog, szal az se jöhet szóba! :D
  • Botond #777
    hát a második kérdésre egyértelmű a válasz,jól leírta,hogy csak semmi kitalált dolog,szal valószínűleg olyan dokumentumfilmeket néz,mint a rambo3,amerikai ninja8,terminátor2,stb,olvasni meg nem is biztos,hogy tud...btw elég lol,hogy vkinek elítélendő,hogy vmi nem a valóságot dolgozza fel,ha vkinek az kell ne menjen moziba,a valóság odakint van lol
  • greco
    A 3 rész közül ez volt a legjobb.Az első 2 nem
    tetszett annyira,de ez nagyon jó volt!Igaz,én az utolsó 20
    percet lehagytam volna.Szerintem az már nagyon erőltetett
    volt.
  • FtranX
    A Gyűrűk Ura engem sem fogott meg (pontosan a világa miatt), de aki ezt szereti annak szíve joga imádni.

(mint ahogy rám is sokan ferdeszemmel néznek, hogy aszobám tele van Drgonball-os poszterekkel :DD)
  • Kata
    Szeretnék kérni linket, ahol szép hátterek találhatók, bármelyik résszel kapcsolatosan. Előre is köszönöm!
  • Ramza
    Igyekszem nem lereagálni amit írtál, de kérdeznék ha lehet.
    1. milyen könyveket szoktál olvasni, milyeneket szeretsz?
    2. milyen filmeket szeretsz?

Csak azért, mert szeretném belőni, hogy milyen emberek írnak ilyen hozzászólásokat :D
  • Ramza
  • Gandibá
    Én a játéknak a topicjába szántam a logot, de valamelyik fejes berakta ide is :)
  • Bandew
    Hé! Nem kéne először ezt megtárgyalni a témaindítóval?

Amúgy jó!
  • Gandibá
    Ahh, ide is bekerült a logom, kirah! :)
  • Braveheart
    Baz, ezt inkább én sem kommentálom :))
  • Gandibá
    Bezzeg a Rambo az jó mi? :P Az nem mese? No comment..
  • batman
    Én még csak most kezdtem el olvasni a könyvet, így a filmváltozatot nem éreztem hiányosnak, logikátlannak. Ellenkezőleg!!! Szerintem fantasztikus volt, és kár elrontani ezt az élményt szőrszálhasogatással. Tudom, hogy ez felszínes gondolkodásra vall, de én így állok hozzá. Egyszerűen csak nagyon élveztem néznia filmeket, teljesen magával ragadott a sztori, a látvány, és minden egyes momentum.
    UFF
  • Punker
    mi értelme van olvasni vagy megnézzni 1 filmet? ha magadtól nemtudod akkor sajnállak......
  • Csacsi
    Vagy cska azért írtál ide vmit, hogy elmondhasd, hogy végre volt egy lány, akit elvihettél moziba? :D
  • Csacsi
    Akkor ezek szerint a barátnőd nem normális? Akkor te sem vagy normális, hogy együtt vagy Vele? Vagy ez így logikátlan lenne?
  • Evil
    a gyerekszoba hianya....
  • KeKKSZike
    És azoknak a könyveknek mi értelme van? :O
  • Punker
    olvass el pár fantasy-t és utánna nyilatkoz, lehet akkor majd megérted a mondanivalóját az ilyen könyveknek/filmeknek...
  • Bandew
    Elég lett volna az ha csak leírod a véleményedet. Ha fikázni akarod, akkor azt csináld itt.

Amúgy tudod te egyáltalán mi a mese? Csak hogy idézzek Michael Endétől:
    "Ha az ember elfeledkezik arról, hogy belső világa van, akkor a legsajátabb tulajdonát képező értéket veszíti el."
    Jó töprengést és észhez térést!
  • KeKKSZike
    Én nem szeretem a Gyűrűk Urát! Nem olvastam egy könyvet se stb... A bnőm viszont olvasta őket és látta mind a három részt! A harmadik részt együtt néztük meg! Én tudtam, hogy a Gyűrűk Ura egy hatalmas nagy hülyeség, de hogy ennyire? Három óra, nagy rakás xar! Mese az egész és az a szomorú, hogy az emberek ilyen filmeket néznek! Sztem aki ezt szereti az nem is nagyon normális, nem 100%! Sztem egy mesevilágba élnek azok, akik ilyet szeretnek, mert normális, reális ember ilyet nem néz! Hát ez az én véleményem! :P Ciao!
  • Bandew
    Idézet a tolkien.hu-ról:
    "Manwë összehívta a valák tanácsát, ahol elhatározták, hogy három követet küldenek Középföldére. "Ki menjen? Mert bár hatalmasnak kell lenniük, és egyenrangúnak Szauronnal, le is kell mondaniuk hatalmukról és emberi alakba öltözniük, hogy egyenlőek legyenek a tündékkel meg az emberekkel, mert csak így nyerhetik el a bizalmukat. Ez azonban veszélyes lehet, mert ha bölcsességük és tudásuk fölé kerekedik, akkor az emberi test gyarlóságai félelemmel, kétségekkel töltik majd el őket." Ám csak ketten léptek elő: Curumo, akit Aulë választott ki, és Alatar, akit pedig Oromë javasolt. Akkor Manwë azt kérdezte, hol van Olórin. Olórin pedig, aki szürkében járt, s a tanács legszélén foglalt helyet, mert épp akkor tért haza egy útjáról, azt kérdezte, mit kíván tőle Manwë. Manwë azt válaszolta, hogy harmadik követként őt is Középföldére küldené. Ám Olórin azt felelte, hogy gyengének érzi magát ekkora feladatra, s hogy fél Szaurontól. Erre Manwë azt mondja, hogy legfőképp ezért küldené őt, s ráparancsolt Olórinra... Itt azonban Varda felnézett, és így szólt: "De nem harmadikként"; ezt pedig Curumo nagyon megjegyezte."

És egy saját hozzászólás: Jó lenne static ha senkit sem hülyéznél vagy néznél le, mert ez itt nem chat, érted? Nem tudom mit írtál ma délelőtt, mert már törölték, de biztos nem ok nélkül. Szal kicsit kultúráld magad, csak ennyit kérek.
  • Gandibá
    Hát mindenki mást mond.. majd kiderül!
  • Ramza
    Én úgy tudom (= simán lehet, hogy nem igaz), hogy ... igyekszem úgy megfogalmazni, hogy ne áruljak el sokat ... a leforgatott jelenetek szerint Szarumán nem jut el a filmben (a bővített verzióban sem!) a megyéig.
  • Gandibá
    Szerintem így is jó volt a vége, de ha már hatodszorra nézném meg a moziba, akkor tuti bealudnék rajta.
  • Evil
    akkor viszont nalam ot csillagos lenne a film.
  • Punker
    én is remélem hogy benne lesz, vagy lehetne alternatív film vége opció a DVD-n, és akkor nem az érzelgős amcsi maszlagot kéne nézzni.....