6457
-
#1119 érdemes megnézni az egészet, nem csak a LoTR-os szettet... nagyon szép, igényes dolgokat árulnak. -
#1118 De most, hogy mutattad ezt az oldalt, más ékszerek jobban megtetszettek. Pl. nem lenne rossz egy diadém - jól mutatna az estélyi ruhához egy bálban. Úgyis hamarosan itt a szezonja. -
#1117 hát, asszem róla még azt is el tudom képzelni :) nemkicsit fanatikus a koma :)) (bár, azért a mi családunkban se kell szégyenkezni ;) ) -
#1116 És azóta úton van a Végzet Hegyéhez? -
#1115 amúgy ismerős megcsinálta azt, hogy vett 1 szimpla gyűrűt ami kedve szerint nézett ki, majd elvitte egy ékszerészhez a könyvből kimásolt felirattal együtt, és megcsináltatta... szerintem olcsóbban kijön :)) -
#1114 Válassz kedvedre :) -
#1113 Hallottam, hogy néhány ékszerész csinál aranyból Egy Gyűrű utánzatokat. Nem tudjátok, hol? :)))) -
#1112 hello, viszont elöször felállt a ször a hátamon...ilyen szokatlan(számomra) dallam! azóta is 1 élmény, csak túl rövid -
#1111 Bocsánat, azt kihagytam, hogy ez a bővített változatban van benne. -
#1110 A második részben Éowyn is énekel a Theodred(lehet rosszul írom, de nincs nálam a könyv) temetésén.
-
#1109 na hát jóreggelt mindenkinek!:-) -
#1108 ááá, nem hiszem, hogy ő lett volna az:-) -
#1107 de király ember, hogy unregen bemert ide ilyet írni.
lehet kekkszike volt, bár ennyire még ő sem keménymag. -
#1106 Gratula! -
#1104 jó kérdés, lehet karácsonyra, de lehet hogy csak később
a bővített valószínűleg kijön karácsonyra de hogy mindhárom egyben mikor lesz azt nem tudni.... -
#1103 Passz. -
#1102 Nekem is kéne már menni. :-D -
#1101 :-)
na, én most megyek hajatvágni:-)) majd még jövök, remélem:-) -
#1100 Én csak az elsőt, de ot mutatják amikor énekel Aragorn Berenről és Tinúvielről, meg ott is van zöld sárkányos dínom-dánom. -
#1099 Előreláthatólag mikorra várható mind a három rész bővített kiadása egyben, DVD-n? -
#1098 még nem láttam bővített-részt egyet se:-) -
#1097 tényleg, a Pippines részt kifelejtettem. Jó, de az éneket úgy értettem, hogy kifejezetten egy személy énekel hangosan, stb. na... érted!:-)) -
#1096 A bővítettekben énekelnek sokat. -
#1095 De ezek mind csak a 3. részben vannak. -
#1094 Pippin is énekel, meg Edorasban is elénekelgetnek a hobbitok. -
#1093 ha jól emléxem, akkor a film-trilógiában csak egy dal van; a 3.rész végén, amikor Aragorn énekel. Nem? -
#1092 -
#1091 ja, most gondolj bele, hogy ott elkezdik énekelni Frodóék a "Hej, Toma, fuss ide..."kezdetű dalocskát:-)) -
#1090 Hol ebben a probléma? Nekem nagyon tetszett Bombadil Toma, bár nem sajnálom, hogy kihagyták a filmből, mert az ő karaktere tényleg nem illik filmbe, csak könyvbe. -
#1089 igazából nekem mindig bombadil toma és a banyapók un. gyökértelensége piszkált, főleg hogy a bölcsek mind fényezték tomát és hát ugye látta frodót amikor rajta volt a gyűrű.. -
#1088 Sztem majd csak ősszel. -
#1087 nem tudjátok, hogy mikor jön a ki a RotK bővített változata?? -
#1086 de nagyon leállt ez a topic! kedjen már el valaki valamilyen beszélgetést!!:-)) -
#1085 kösz a kifejétst:-)) -
#1084 nem kissebíteni akarom a hoz.szolók érdemeit, de a gyűrűk ura világot csak könyvekkel kiegészítve lehet igy vágni, bele-bele olvasva, frissitve mivel nagyon rengeteg :), és nehéz kiigazodni a szerző mondanivalójában, főleg, hogy sok× 1 témáról több elképzelését is papirra vetette.
tehát alap a hobbit, a trilogia, a szilmarilok, és a gyűrű keresése, ez utobbi a sok széljegyzet miatt.
rengeteg vitakör müködött a 60' években +most megint, és sokan évente elolvassák, ahogy az kell is :) -
Gandibá #1083 Én is ne aggódj :)
Majd ha elolvasom okosabb leszek :) -
#1082 jézusom, hogy ti miket nem tudtok... én csak ámulok és bámulok... -
Gandibá #1079 Privibe leírtam a címet. -
#1077 Nalátod ;] -
#1076 Addig-addig. Meddig? Egy hónapig? :-D
A könyv végig csak ainunak nevezi. Bár az ainuk közt ő volt a leghatalmasabb.