GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merre tartod a hölgyed?
És ezt épp Te mondod?
Ferci: odaért már?
Ferci: odaért már?

Hajrá! Az élet (remélem) ismétli önmagát! 

Ennyi erõvel reggel is leszedhettem volna - idõben ugyanaz, akkor most nem fõne a fejem. Hibáiból tanul az ember

Az a baja, hogy nem ment el 😊, így elment
Hiába, okos az asszony. Reggel mehetek virágüzletbe utána meg békéltetõ misszió - az is izgalmas lesz
Hé, mi ez a kárörvendés?
43-50 KB/sec. 😞
Jelentem, nem jött be. Most húzom a monitort a fejemrõl
Ajjaj
Célzás volt???
Igen mert az rájön mindenre.De azért õket is át lehet verni,csak gondolkodtatobb amíg kitalálsz valamit.
Kiválaszthatod, hogy feltelepíted-e a rádióadókat vagy nem...ha telepíted kell a 2-es cd. De nem indul el a gamma a 2. cd nélkül.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A kivételek a gázosabbak. Az okos nõ veszélyes!
Nem vagy kicsit türelmetlen?
Na ja. Logisztikus vagyok, nem gépírónõ. 😊
CD2 - 21 20%
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Cd1 - 026 - 32%
Nem tudok most hirtelen sokat írni a gammáról, mert megyek vissza vice citybe 😊 ... Hangulatban ugyanazt hozza mint a gta3, gépigény szerintem sokkal kissebb 1024x768 ban folyik mint a patak egyenletessen akadás nélkül, megszünt az alakok fej-tor-potroh szerû kidolgozása, a zene király, grafika jobb...egyenlõre nekem kicsit jellegtelenek az utcák, de még csak kis területen mozogtam...motorozás nagy jóféle, királyabb kurvák 😊))
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A fejlõdésnek ez a foka még elõttük áll.
A Te barátnõd biztosan megérti. Vagy nem nevelted még meg? (ahogy én sem)