22366
  • Adi
    mhh most a detonárosnál tartok
  • Adi
    Warning! One or more Cheats have been activated. This may affect your save game. It is recommended that you do not save this game.
    Ez mit jelent?Hogy cheateltem és ezt mindig kifogja mentés elött írni?
  • Adi
    hee megoldotam rino tank cheat
  • tommmyv
    valaki nem tudna a játékból képeket ki menteni
  • Adi
    váuu rájöttem minél nagyobb káoszt kell tenni
  • cue
    Nagyon-nagyon az elején vagy még! :)
  • cue
    Elő a lángszórót, aztán piríts meg mindent és mindenkit - előbb utóbb feltöltődik a mérő.
  • Adi
    messin with the man a küldetés neve
  • Adi
    Mhh százalékot ha ez az:Percentage completed 23%
    Mission attempts 39
    Ja még vhol elvagyok akadva!!A jelük egy kártya és elsö misszio egy nagy harley davidsonnal versenyzünk!ilyen billiárd terembe vannak ööö azaz inkább bar na második küldetésnél vmit idöre kell van rá 1:30 second asszem és van allata vmi chaosmeter csík??na itt mi a feladat??
  • cue
    Gy.U. nincs meg.
    Hogy sok van e neked, az attól függ, hogy hol tartasz... ;D
    Hány százalék van meg, mennyi mellék küldetést teljesítettél?
  • Adi
    Huu nagy arc vagy kösz!!Mission completed!10000
  • Adi
    sok van még nekem?
  • Adi
    off topic:Gyuruk ura a két torony nincsen meg?
  • cue
    Igen, sőt 100%-ra teljesítettem - és nagyon sajnáltam, hogy vége lett... Mikor lesz új rész?
  • Adi
    Elöre is kösz!!Te már végig vitted?
  • Adi
    Kiprobálom
  • cue
    Na, mindjárt értem, hogy miről van szó! :)

Miután élesítetted az összes robbanószerkezetet fuss ki az épületből és irány jobbra - itt van a fal mellett egy lépcső, azon fel a tetőre...BUMMMM!
  • Adi
    Mondom öö vmi vodoo a nevea missionak!!Tudod vannak a négereknek az az ugrálos kocsijuk, barna, elég nagy kocsi. Veled jön még egy ember kalap van rajta!!Na kell találni egy vodoos kocsit amikor meg van elkell menni egy helyre ott alapból áll 2vodoo bene amigokal elindultok egyut egy kapuhoz beállok mügéjük!!Bemegyünk a kapun akkor egy kicsit egyenesen és megállok kiszállok és lelövöm a négereket!!Bemegyek egy hatalmas épületbe és szét lövöm a fekete fejüket azután 3 helyre bombát kell telepíteni meg van.........45secondum van az első bombátol számítva......Meg van a csávó hangosan órdít RUN aztán kifutok az épületből és semmi kiírja mission failed!!Ez tod nem azzon a szigeten van ahol egyból kezdesz ez már a 2.sziget!!
  • cue
    Kicsit pontosíts kérlek a missziót illetőleg, mert nem igazán rémlik a kolumbiai küldetés sorozat - segítenék, ha tudnám hol jársz... :)
  • Manta
    Ez most kérdés?
  • Adi
    de vki mondjon már vmit?
  • FREAK
    tavasz
  • dikki*yysw
    de már van topicja. amúgy lesz, márciusban? vagy május? mindig keverem ezt a két hónapot :)
  • FREAK
    miért ne lenne??

Előzetes az 576 KByte-ban!
  • Adi
    Mhh én már nem tom!
  • Adi
    Hi! Nem tudnátok segíteni a columbiaiknál vagyok és megszereztem a vodoo kocsit beállok felpakolom a bombákat és megy a számláló és egy idő után kiírja, hogy:mission failed aztán alá:You did not get far enough away from the base and we had to abort the explosion!
  • Sephi
    Szal vegulis akkor lesz Pc-re :)