22366
  • magyar ember 2
    Azaz amit en is irtam.
  • magyar ember 2
    Ott nincs helikopter, viszont van a Links View apartmenttol jobbra, a jewelertol eszakra, a fak kozt (de csak miutan megvan Diaz haza).
  • magyar ember 2
    Az ki? Marmint a Lance hangja Miami Viceos, ez is ismert vhonnan, vagy csak XY?
  • HooDoo
    A pay'n'sprayel szemben van egy kis fa kapu, ott kell bemenni, és ott lesznek füves parcellák, ott lesz az egyik parcellán egy sparrow. De nem mindig van ott!!!
  • magyar ember 2
    Az M16-nak kinezo tavcsoves puska miben jobb mint a hagyomanyos?
  • zaki
    van 1 helikopter a kék körben, keresd +
  • magyar ember 2
    Thx. MP5-ot csak boltban vettem, mikor megvan Diaz haza, mar lehet venni a bal felso sarokban az ammu-na'ciban. Addig meg jo volt a rendorsegi uzi. :)
  • Strahd_
    Zaki :( nem találtam meg a helikopretr eddig párat ellenöriztem a térképed alapján amkik háromszöggel voltak jelölve de sehol egy helikoprter :( mit kéne tennem? hol basztam el? mit nem csináltam még meg?
  • Davidus
    Persze mert csaltál.
  • Lynx_TWL
    a tankos misszió a legegyszerübb, odasétáltam katonák mellé, azt mondtaák, hogy menjek alrébb, de én inább megnyomtam entert...
    és már meg is volt a tank, semmi gáz nem volt:)
  • zaki
    NINCS TENGERALATTJÁRÓ
  • PLaci #6156
    A taxi bukta, más kocsit kell keresni szerintem...
  • PLaci #6155
    Nálam is ez van...
  • Lantee
    Na, most meg a bankrablás nem megy! Minden rendben megy addíg, amig ki nem lépünk a bankból! Nagy nehezen bemásztam a taxiba, de az a két idióta nem akart...arghhhh!!! Kezdhetem előlről!!!
  • zaki
    valami barom beszólt, hogy van tengeralattjáró vagy mi, és most nagyon nagy számnak érzi magát
  • Danny
    Köszi az ötleteket srácok! megyek is írtani!
  • zaki
    gondolod, hogy majd visszaolvasnak több száz hozzászólást?
  • PLaci #6150
    Milyen tengeralattjáró????
  • PLaci #6149
    A tankos küldiről már szóltam a #5476 hozzászólásban...
  • tibinihil
    én ugy csináltam meg hogy odaparkoltam egymás mellé egy pár autóval és ha az egyket felrobbantod akkor robban a többi is utána, viszont ehhez kell mák is mert van ugy hogy eltűnnek az autók biza:D és akkor szopóóóóó. jah és ha már jön sok zsarumeg a helcsi is akkor menny fel a lépcsön (a klubtól a folyó felé van, van ott szév lehetőség is) és onnan ircsál mer téged nem nagyon tudnak szedni viszont te lőheted a heikotert mnt állat, és az sok "csíkot" ad
  • tibinihil
    ray liotta? hmm köszi
  • zaki
    ÁMEN
  • tibinihil
    Internet ki vagy a networkben,
    regisztraltassek a te domainneved,
    jojjon el a te oprendszered,
    fussanak a te akarataid,
    amint a szervereken, ugy a klienseinken is.
    Minnepai url-unket add meg nekunk ma, es bocsasd meg a pingjeinket, ahogyan mi is megbocsajtunk a minket pingelonknek, es ne vigy minket firewall moge, de szabadits meg a virusoktol, mert a tied a rootjelszo, a tapkabel es a rendszergazdai fizetés. Enter. ( ez mijjjjenmááááááá:)))))

• zaki
    szerezz sok uzi-t szállj fel egy mocira, és lőjj mindent, mint állat (autókat érdemes lőni)
  • zaki
    Ray Liotta
  • Danny
    Szevasztok! Van az a motoros banda küldetés, hogy fel kell tornázni azt a pánik csíkot hogy meglegyen a mission. Van valami javaslatotok, hogy hogyan lehetne azt feltornázni rendesen?
  • tibinihil
    csákó... nem tudja vki hogy ki tom vercetti hangja?
  • zaki
    a Gamestar nyitott egy új oldalt: http://gta.destgames.hu
  • zaki
    ja, jó lenne ha egy kicsit vissza vennél az arcodból
  • Hustler_hu
    ha a sotetseg letezik akkor a te fejedbol meriti az erot , olyan 1337 vagy hogy nemtudod hogy mi az hogy signo a forumokban ? az 1 dolog hogy itt nem szokas , de mielott kinyitod a szad 1 kicsit muvelodj vazz ...
    Agymosas program off
  • Mike
    3. nehézgéppuska: vmelyik fehéres épület előtt láttam 1x, de azóta sem találom
  • zaki
    ez komoly, +állnak fánkot zabálni?
  • zaki
    1. sztem nem lehet
    2. nem lehet semmivel
    3. ha +csinálod a Pbetűs küldetéseket, ott majd lehet venni
  • Mike
    olvass vissza, nagyon könnyü, egyetlen lövés nélkül meg lehet csinálni, na jó, de utoljára:

kissé távolabbról kövesd a konvojt, majd amikor megállnak fánkot enni, szállj be a tankba, és hajts el a garázsig.
  • zaki
    én messziről leszedtem a katonákat a távcsöves puskával, aztán kiszedtem a tankból a gyereket
  • Mike
    miután megvolt a kirakatbetőrős küldi
  • Bandee
    amikor el kell kötni a tankot azt mégis h csináljam??? már 3 féle képp próbálkoztam, de semmi siker =(
  • FREEEK
    oké oké de amit I2K rakott fel az csak egy szoveges dokumentum!azt már én is néztem
  • Mike
    a rakétavető egy pirosas épületben van, nyugati oldal déli részén, ahol a sárgával felfestett kereszteződés van. (megállni tilos)

innen nem messze, kissé északra, vagyis északra fel, aztán balra, a házak mögött, a hirdetőtáblák alatt meg ott az M16-os

MP5-ös submachinegun lelőhelyét nem tudja vki?
  • FREEEK
    emberek most én vagyok hülye vagy tényleg nincs egy kibaszott magyaritás a neten!!!