22366
-
magyar ember 2 #6169 Azaz amit en is irtam. -
magyar ember 2 #6168 Ott nincs helikopter, viszont van a Links View apartmenttol jobbra, a jewelertol eszakra, a fak kozt (de csak miutan megvan Diaz haza). -
magyar ember 2 #6167 Az ki? Marmint a Lance hangja Miami Viceos, ez is ismert vhonnan, vagy csak XY? -
#6166 A pay'n'sprayel szemben van egy kis fa kapu, ott kell bemenni, és ott lesznek füves parcellák, ott lesz az egyik parcellán egy sparrow. De nem mindig van ott!!! -
magyar ember 2 #6165 Az M16-nak kinezo tavcsoves puska miben jobb mint a hagyomanyos? -
#6164 van 1 helikopter a kék körben, keresd +
-
magyar ember 2 #6163 Thx. MP5-ot csak boltban vettem, mikor megvan Diaz haza, mar lehet venni a bal felso sarokban az ammu-na'ciban. Addig meg jo volt a rendorsegi uzi. :) -
#6162 Zaki :( nem találtam meg a helikopretr eddig párat ellenöriztem a térképed alapján amkik háromszöggel voltak jelölve de sehol egy helikoprter :( mit kéne tennem? hol basztam el? mit nem csináltam még meg? -
#6161 Persze mert csaltál. -
#6160 a tankos misszió a legegyszerübb, odasétáltam katonák mellé, azt mondtaák, hogy menjek alrébb, de én inább megnyomtam entert...
és már meg is volt a tank, semmi gáz nem volt:) -
#6158 NINCS TENGERALATTJÁRÓ -
#6156 A taxi bukta, más kocsit kell keresni szerintem... -
#6155 Nálam is ez van... -
Lantee #6154 Na, most meg a bankrablás nem megy! Minden rendben megy addíg, amig ki nem lépünk a bankból! Nagy nehezen bemásztam a taxiba, de az a két idióta nem akart...arghhhh!!! Kezdhetem előlről!!! -
#6153 valami barom beszólt, hogy van tengeralattjáró vagy mi, és most nagyon nagy számnak érzi magát -
#6152 Köszi az ötleteket srácok! megyek is írtani! -
#6151 gondolod, hogy majd visszaolvasnak több száz hozzászólást? -
#6150 Milyen tengeralattjáró???? -
#6149 A tankos küldiről már szóltam a #5476 hozzászólásban... -
tibinihil #6147 én ugy csináltam meg hogy odaparkoltam egymás mellé egy pár autóval és ha az egyket felrobbantod akkor robban a többi is utána, viszont ehhez kell mák is mert van ugy hogy eltűnnek az autók biza:D és akkor szopóóóóó. jah és ha már jön sok zsarumeg a helcsi is akkor menny fel a lépcsön (a klubtól a folyó felé van, van ott szév lehetőség is) és onnan ircsál mer téged nem nagyon tudnak szedni viszont te lőheted a heikotert mnt állat, és az sok "csíkot" ad -
tibinihil #6145 ray liotta? hmm köszi -
#6144 ÁMEN -
tibinihil #6143 Internet ki vagy a networkben,
regisztraltassek a te domainneved,
jojjon el a te oprendszered,
fussanak a te akarataid,
amint a szervereken, ugy a klienseinken is.
Minnepai url-unket add meg nekunk ma, es bocsasd meg a pingjeinket, ahogyan mi is megbocsajtunk a minket pingelonknek, es ne vigy minket firewall moge, de szabadits meg a virusoktol, mert a tied a rootjelszo, a tapkabel es a rendszergazdai fizetés. Enter. ( ez mijjjjenmááááááá:)))))
-
#6142 szerezz sok uzi-t szállj fel egy mocira, és lőjj mindent, mint állat (autókat érdemes lőni) -
#6141 Ray Liotta -
#6140 Szevasztok! Van az a motoros banda küldetés, hogy fel kell tornázni azt a pánik csíkot hogy meglegyen a mission. Van valami javaslatotok, hogy hogyan lehetne azt feltornázni rendesen? -
tibinihil #6139 csákó... nem tudja vki hogy ki tom vercetti hangja? -
#6138 a Gamestar nyitott egy új oldalt: http://gta.destgames.hu -
#6137 ja, jó lenne ha egy kicsit vissza vennél az arcodból -
#6136 ha a sotetseg letezik akkor a te fejedbol meriti az erot , olyan 1337 vagy hogy nemtudod hogy mi az hogy signo a forumokban ? az 1 dolog hogy itt nem szokas , de mielott kinyitod a szad 1 kicsit muvelodj vazz ...
Agymosas program off
-
#6135 3. nehézgéppuska: vmelyik fehéres épület előtt láttam 1x, de azóta sem találom -
#6134 ez komoly, +állnak fánkot zabálni? -
#6133 1. sztem nem lehet
2. nem lehet semmivel
3. ha +csinálod a Pbetűs küldetéseket, ott majd lehet venni -
#6132 olvass vissza, nagyon könnyü, egyetlen lövés nélkül meg lehet csinálni, na jó, de utoljára:
kissé távolabbról kövesd a konvojt, majd amikor megállnak fánkot enni, szállj be a tankba, és hajts el a garázsig. -
#6131 én messziről leszedtem a katonákat a távcsöves puskával, aztán kiszedtem a tankból a gyereket -
#6130 miután megvolt a kirakatbetőrős küldi -
#6129 amikor el kell kötni a tankot azt mégis h csináljam??? már 3 féle képp próbálkoztam, de semmi siker =( -
FREEEK #6128 oké oké de amit I2K rakott fel az csak egy szoveges dokumentum!azt már én is néztem
-
#6127 a rakétavető egy pirosas épületben van, nyugati oldal déli részén, ahol a sárgával felfestett kereszteződés van. (megállni tilos)
innen nem messze, kissé északra, vagyis északra fel, aztán balra, a házak mögött, a hirdetőtáblák alatt meg ott az M16-os
MP5-ös submachinegun lelőhelyét nem tudja vki? -
FREEEK #6124 emberek most én vagyok hülye vagy tényleg nincs egy kibaszott magyaritás a neten!!!