22366
-
[HUN]T-Rex #5807 Kapd be a faszom te faker buzi. Ezt neked: -
#5806 Ez a kis buzi volt... -
#5805 Szivatás volt... aki kitalálta annak meg -
[HUN]T-Rex #5804 nem tudom. előttem írták. én nehezen hiszem el. -
krisz073 #5802 http://www.destgames.hu/subpages/gta/
de ez még csak 50%-os. -
#5795 én is azt keresgélem reggel 9-14 óráig vártam de semmi egyelőre:( -
__csokisfiu__ #5792 nekm viszont van tippem..... 2 is... -
#5791 Rossz tipp, mert nem en voltam.
-
#5785 ChocolateBoy meg nincs regisztralva. :) -
tibinihil #5782 nem tud vki egy linket ahol az összes kocsi fenn van képpel ? danka -
#5780 Latom regisztralnom kell csokisfiu neven, hogy eldoljon a kerdes. -
#5779 hú bazz! van tengeralattjáró is?
Ezt meg kell néznem! -
#5775 erre jó a regisztráció -
ent #5772 Srácok, 37%, minden épület, fő és mellékküldetés teljesítve, kivéve a Malibu Club.
Ennyi??!!
Továbbá csak encsem bencsem taxi, tűzoltó meg stb. küldi??
Semmi más?
-
[HUN]T-Rex #5769 milyen tengeralattjáró? van tengeralattjáró a játékban? -
magyar ember 2 #5766 Ez a penztermeles hogy m1, megall a limitnel, vagy ha mondjuk 3 napig le se szarod, akkor 3 napi dellat vihecc el 1szerre? -
magyar ember 2 #5765 Mindet. Hacsak az elmult 1 nap alatt meg nem valtozott a jatek. -
#5764 Itt egy kis ADF-MP3 converter , ha valakinek kellenenek a Radio allomasok zenei.
ADF to MP3 -
#5763 Kezdjel el felvasarolni dolgokat. Meg nalam a sajat villamban aszem 3 vagy 4 kuldetesem volt. Aszem 3 volt. Azokat amiutan megcsinaltam azutan is ott volt a V betu szal :) De amiutan mar kezd termelni penzt a haz azutan mar ott nincs mit csinalni csak naponta beszedni a pinzt :) -
#5760 Sztetek melyik a legjobb motor a játékban? Nekem idáig a Pizza Boy jött be, igaz nem vmi gyors viszont kurva jól fordul... -
#5759 ha mindegyik küldetést megcsinálod, akkor ott lesz a finálé -
#5758 Az 1.1-es patch sajnos cd-t kér, legalábbis nálam. -
Blint #5757 Nos emberek, nekem is olyan problémám van, mint Bandeeka-nak. Csak a Starfish island nevű szigeten van egy V betű, de a helyén csak a pénz termeődik.
Szal itt lenne az utolsó küldetés?
Ha igen, pontossan melyik küldetéseket kell megcsinálni, hogy elérhetővé váljon? -
#5755 http://gcw.newcastleone.net/games/files/grugtavc11bcd.rar -
#5754 -
[HUN]T-Rex #5752 nincs teljes magyarosítás. -
#5751 Ja és
-
#5750 Megtettem, visszaolvastam két oldalt.
Találtam egy félig kész magyarosítást és láttam az #5678-as hozzászólást, ahol xer azt írja, hogy lefordította de url-t nemtaláltam.
Szóval a kérdésem továbbra is fennáll sőt ki is bővült. Ha van teljes magyarítás azt honnan lehet letölteni? Ha nem létezik akkor marad az 50% körüli amit lejjebb találtam. -
#5749 HA ESETLEG VISSZAOLVASNÁL, AKKOR TALÁN MEGTUDNÁD -
magyar ember 2 #5748 Mindent meg kell csinalni elotte, ez az uccso. -
magyar ember 2 #5747 Megvan a moszkito helikopter is, majdnem ott van ahol a terkep jeloli. A liks view apartmanttal szemben atmesz az arkad alatt (ahol a forgo rendorcsillag van), es ott 1bol delre a fak kozt tanyazik. Viszont nem lehet a jatek elejen megszerezni, az 1. kimentett allas amiben mar a helyen van, az a malibu klub megszerzese utanrol valo. -
Bandeeka #5746 Hali!
EZt a küldetést hogyan tudom elválalni ott állok a V betűn de semmi nem történik. A küldetés neve:Keep Your Friends Close
Segicsetek pls thx -
#5745 Honnan lehet letölteni a magyarítást? -
magyar ember 2 #5744 Bar nem 1 tank, a jaetk legelejen a szalloda elott parkolo oldtimer elvis presley kocsi se rossz. Lassan gyorsul, viszont ha nekimegy vmi, az lepattan rola. :) -
magyar ember 2 #5743 Nem kotelezo mas autok erteket beallitani, le lehet vinni a minimumra (5km/h) is a sebesseget. :D -
magyar ember 2 #5742 Ja, mer levettem a csalo kocsi sebesseget, meguntam hogy a rendor mindig csak engem lok ki, meg alapbol is trabanttal kene lenyomnom 1 ferrarit. -
Redfox #5741 Köszi. -
#5740 a tank -
Redfox #5738 Melyik a leginkább strapabíró autó? -
#5736 Ment